- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.201
Arda teşekkür ediyor hediyeye ama bir de hediyeye tavuk muamelesi yapmayaydı iyiydi diyor :) biraz bozuldu ama sonra bu donlardan alacağını duyunca yumuşadı pek sevindi
ahanda kabak yine Arduşun başında patladıyapar benim oğlum dünüş İdaya prensesler gibi bakar gerekirse poposunu açar
bebek bezi reklamında oynar da yine de geçindirir yuvasını
Ya hic aci eksi yemiyorum ama anlamadim ki. Aynen dedigin gibi 3-4 saatte bi 5dk emiyo umarim kilo alimi az olmaz bu aymama vermeye de raziyim emmeyle birlikte ama benimki biberon da almiyo (
Pusette gezdirmeyi denedin mi evde? Benim kurtaricm oldu hem disariyi izliyo hem de benm kollarim rahat ediyo.
Canım açlıktan ağlıyor mu peki? Yani karnı açsa devamlı ağlar ya o yüzden soruyorum. Bilemedim ki neden böyle yapıyor acaba? Ama kendini üzme çok bulunur bir çözümü sütüm zaten azaldı diyorsun kendini üzüpte iyice sütünden olma.
İhtiyaç tabi yaa
Parmecim Funda idanın ihtiyaçlarını zor karşılıyor, baksana anasının istekleri bitmiyoBenim gelinim tok gözlü çok masrafım yok ben alayım inciye ne isterse yüklenmeyin Fundaya
ay ölüyorum. 2gündür çok gülüyorum hayır olsun
Tabi yaa hayat İda'ya güzel. Funda vay gardaşım vayy nasıl yetişcen sen bu masraflaraTabi tatlım hep ihtiyaç bir havuz partisi veremesin mi kuzum mahrum mu kalsın
Yattığı yerden denizi göremesin mi
Salonda at koşturamasın mı bi ağaç yetiştiremesin mi
ayy çok gülüyom ben yaa kızımda bu anneme noluyoo diye beni izlemekteetok gözlü kızçem benim
Arastacım İda ne diyo bu popo açma olayınaay ölüyorum. 2gündür çok gülüyorum hayır olsun
aynen
kız sen kaz gelen yerden tavuk esirgenmezi cenneti garantilemek için kullanmadınmu bak dünüşün damadın yalnış anlamış yanlış anlaşılmalara mahal vermiyelim şekerimmmmmmmm
Tabi yaa hayat İda'ya güzel. Funda vay gardaşım vayy nasıl yetişcen sen bu masraflara
Gelinime gösterme kız sakın İdanın istediklerini
Arastacım İda ne diyo bu popo açma olayınaKıskanmıyor mu :)
Tabi yaa hayat İda'ya güzel. Funda vay gardaşım vayy nasıl yetişcen sen bu masraflara
Gelinime gösterme kız sakın İdanın istediklerini
Arastacım İda ne diyo bu popo açma olayınaKıskanmıyor mu :)
Canim inci de baldız yüzüğü istiyormuş :) bak ağlıyor hehehe
Tabi tatlım hep ihtiyaç bir havuz partisi veremesin mi kuzum mahrum mu kal sın
Eki Görüntüle 862078
Yattığı yerden denizi göremesin mi
Eki Görüntüle 862079
Salonda at koşturamasın mı bi ağaç yetiştiremesin mi
Eki Görüntüle 862080 Eki Görüntüle 862081
Parmecim Funda idanın ihtiyaçlarını zor karşılıyor, baksana anasının istekleri bitmiyoBenim gelinim tok gözlü çok masrafım yok ben alayım inciye ne isterse yüklenmeyin Fundaya
ister tabii baldız baldan tatlı alır fındığım üzmez inci tanesiniiiiii
alırız anacım ona da alırız battı balık yan gider bizimki tersten gidiyor hatta artık
vay arkadaş yaaaaa dakika geçmiyor ki yeni bir istek geliveriyorsonunda banka soydurcan sen bize bu gidişle dünüş
yüklenen yüklendi artık be sülozum kamburumuz çıktı da halimize ağlayanımız yok Allah razı olsun sen anlamışsın bari
alır alır onu da alır bunu da alır şunu da alır hepsini alır
alırız anacım ona da alırız battı balık yan gider bizimki tersten gidiyor hatta artık
vay arkadaş yaaaaa dakika geçmiyor ki yeni bir istek geliveriyorsonunda banka soydurcan sen bize bu gidişle dünüş
yüklenen yüklendi artık be sülozum kamburumuz çıktı da halimize ağlayanımız yok Allah razı olsun sen anlamışsın bari
Aaaa hemen su koyverme ama dünüş. Kızımın babannesi için zamanında savaş çıkmış sen bi kulübe bi kayık almışsın çok mu. Vermem kızımı bakona göre zaten talibi çok hıhh
Olur olur duru da incinin kardesi sonuçta :) gelsin de nerden gelirse gelsin
Sanat için mi dedin kızcağızaCanım sanat için soyunabilir diyo
Hadi yaa kıyamam napalım yapsın o zaman o da bi İHTİYAÇ listesivalla gözü kayıyor kızçemin sonuçta akranının isteklerinden istemek onunda hakkı kızım ölee baksınmı yaniii
hayat idoşa güzel süpersin dünüşşş ayy gül gül ölüyom
Kıyamam Ardacığıma yaa. Kaynana isteklerini karşılayacak diye pamuk poposunu açıyor çocuk, İdoş zaten olaylardan habersiz sanat için sanıyor durumualırız anacım ona da alırız battı balık yan gider bizimki tersten gidiyor hatta artık
Canım açlıktan ağlıyor mu peki? Yani karnı açsa devamlı ağlar ya o yüzden soruyorum. Bilemedim ki neden böyle yapıyor acaba? Ama kendini üzme çok bulunur bir çözümü sütüm zaten azaldı diyorsun kendini üzüpte iyice sütünden olma.
İhtiyaç tabi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?