2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay ölüyorum. 2gündür çok gülüyorum hayır olsun

Ya hic aci eksi yemiyorum ama anlamadim ki. Aynen dedigin gibi 3-4 saatte bi 5dk emiyo umarim kilo alimi az olmaz bu ay mama vermeye de raziyim emmeyle birlikte ama benimki biberon da almiyo (

Pusette gezdirmeyi denedin mi evde? Benim kurtaricm oldu hem disariyi izliyo hem de benm kollarim rahat ediyo.

canım demekki normal durum :) doyuyorlardır emdiği sürece paniğe kapılıp mama verme bence doktorlarda mümkün olduğunca emzirin mama vermemeye çalışın diyor. biberonu ben hiç denemedim biberona alışan bebek emmez diyorlar rahata alışıyormuş emmek zor geliyormuş:)
benimki puseti pek sevmiyor hatta arabada bile koltuğunda ağlıyor canım:) bebek arabasını seviyor onda susuyor tabi onu dışarıda kullanabiliyorum bu havalarda da dışarı çıkamıyoruz

Olur olur duru da incinin kardesi sonuçta :) gelsin de nerden gelirse gelsin

Tabi tatlım hep ihtiyaç bir havuz partisi veremesin mi kuzum mahrum mu kalsın

Yattığı yerden denizi göremesin mi

Salonda at koşturamasın mı bi ağaç yetiştiremesin mi

Tabi yaa hayat İda'ya güzel. Funda vay gardaşım vayy nasıl yetişcen sen bu masraflara

ayy çok gülüyom ben yaa kızımda bu anneme noluyoo diye beni izlemekteetok gözlü kızçem benim

Gelinime gösterme kız sakın İdanın istediklerini
ay ölüyorum. 2gündür çok gülüyorum hayır olsun
Arastacım İda ne diyo bu popo açma olayına Kıskanmıyor mu :)

Canım sanat için soyunabilir diyo

valla gözü kayıyor kızçemin sonuçta akranının isteklerinden istemek onunda hakkı kızım ölee baksınmı yaniii
hayat idoşa güzel süpersin dünüşşş ayy gül gül ölüyom

Canim inci de baldız yüzüğü istiyormuş :) bak ağlıyor hehehe

alırız anacım ona da alırız battı balık yan gider bizimki tersten gidiyor hatta artık

vay arkadaş yaaaaa dakika geçmiyor ki yeni bir istek geliveriyor sonunda banka soydurcan sen bize bu gidişle dünüş

Parmecim Funda idanın ihtiyaçlarını zor karşılıyor, baksana anasının istekleri bitmiyo Benim gelinim tok gözlü çok masrafım yok ben alayım inciye ne isterse yüklenmeyin Fundaya

yüklenen yüklendi artık be sülozum kamburumuz çıktı da halimize ağlayanımız yok Allah razı olsun sen anlamışsın bari

ister tabii baldız baldan tatlı alır fındığım üzmez inci tanesiniiiiii

alır alır onu da alır bunu da alır şunu da alır hepsini alır

Aaaa hemen su koyverme ama dünüş. Kızımın babannesi için zamanında savaş çıkmış sen bi kulübe bi kayık almışsın çok mu. Vermem kızımı bakona göre zaten talibi çok hıhh

istekte sınır yok şekerim kız evi naz evi hepsini alır arda şunu bunu onu bende bakıyım biraz neler isteyebilirim aşağı kalmıyım arastadann

Olur olur duru da incinin kardesi sonuçta :) gelsin de nerden gelirse gelsin
İnci kuzuma buda eniştesinden
Canım sanat için soyunabilir diyo
Sanat için mi dedin kızcağıza
valla gözü kayıyor kızçemin sonuçta akranının isteklerinden istemek onunda hakkı kızım ölee baksınmı yaniii
hayat idoşa güzel süpersin dünüşşş ayy gül gül ölüyom
Hadi yaa kıyamam napalım yapsın o zaman o da bi İHTİYAÇ listesi
Kıyamam Ardacığıma yaa. Kaynana isteklerini karşılayacak diye pamuk poposunu açıyor çocuk, İdoş zaten olaylardan habersiz sanat için sanıyor durumu

Amanın helal sana benim kızımın panpasinin annesinin genis yurekli delik cepli dünürü :)

Bu ne tamlaması oldu ayrıca ?

Aglamiyor da sulozcum, meme disinda keyfi yerinde memeye gelince agliyor bi uzulmemeye calisiyorum ama en son duzgun emmesi dun oglen 1.30daydi

Kızlar çok hoşsunuz ya iyi güldüm

Bu arada iyi bir haberle keyfim yerine geldi. İşyerinden aramışlardı bi iş söyledi patronun kızı sonra iznimin ne zaman dolacağını sordu. Ben de tam gününü bilmiyorum ama bu ay sonu bitiyor olması lazım dedim. Tamam ben tam gününü muhasebeden öğreneyim dedi. Yalnız ben biraz daha evde kalmak istiyorum pazartesi gelicektim sizinle konuşmaya, süt izinlerimi toplu kullanabilir miyim dedim. Olabilir bu şekilde idare edebiliriz nasılsa dedi yihuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…