- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.081
günaydınn arkideşlerrr cumartesi kontrolüm varr yaklaştıkça heyecan bastı beni
ağdaya gitmek istiyorum ayrıca ama kaşlarımı alırken bile çok acıyo ya ağda yapan yaptıran var mı çok acıyomu kııı:18::18::18::18:
h&m nin hangi mağazasına gideceksin, ben istanbul forum ve istinye park şubelerine gittim... bu mağazalarda hamile kıyafeti yok dediler, telefonla şubelerimizi arayıp sorabilirsiniz hangi mağazalrda olduğunu dediler...
kızlar günaydın burada ki foruma ilk defa yazıyorum, şimdiden hayırlı olsunnnn hepinize.
Cinsiyet öğrenen varmı aranızda:)
ağdaya gitmek istiyorum ayrıca ama kaşlarımı alırken bile çok acıyo ya ağda yapan yaptıran var mı çok acıyomu kııı:18::18::18::18:
safire gidecektim ama her mağazada olmadığını bilmiyordum canım.
yok daha öğrenemedim ama meraklardayım=)
ne tesadüf
benimde cumartesi kontrolüm var polianna.
bende o nedenle ağdaya gitmek istiyorum ama korktum şimdi
inşallah güzel haberler alır, tatlı bebişlerimizi kıpır kıpır görürüz ikimizde
İnsan her hafta görmek istiyor ya keşke hep gitsektaa 13 şubata kadar nasıl bekliycem
Canım ben çok uzun zamandır gidiyorum çok büyük rahatlık 10 dakikada bitiyo,başka şeyler düşün o sırada çok acımıyo
Hayır bee ne acıması ilk almadan sonra zaten ağrı falan kalmıyor.Sonrasında uyuşuyor tenin canım.Kız sende iyiden iyiye ödlek çıktın vay anaaaam
günaydınnnnnn kızlarrrr nabersinizz??????
günaydınnnnnn kızlarrrr nabersinizz??????
sorma yaaa kaşlarımı alırken bile gözümden yaş geldi de ondan korktumm :18:
sorma yaaa kaşlarımı alırken bile gözümden yaş geldi de ondan korktumm :18:
Canım ben o acıyı seviyorum.Masaj gibi geliyor:) Hem o çamsakızı gibi olan koku var ya ona bayılıyorum
safire gidecektim ama her mağazada olmadığını bilmiyordum canım.
tüh yaa
daha önceki gidişlerimde de hiç dikkat etmemiştim hamile reyonu var mı diye.
forumda olmamasına şaşırdım açıkçası. orda çocuk bölümü vardı diye hatırlıyorum. hamile niye yokmuş ki..tuhafff
hoşgeldin aramıza.
cinsiyet öğrenen 3 ya da 4 kişi oldu sanırım. ben henüz öğrenmedim. sen öğrendin mi?
bende 2 gün önce kaş aldırdım. hayatımda ilk defa kaş aldırırken acıdığını hatırlıyorum. ben kızın alış tarzına yormuştum. inşallah da öyledir.
acıyı daha çok hissediyorsak ağdada vay halimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?