2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım hamile kalmadan önce aldırıyodum ilk değil yani ama şimdi diyorumya sanki kaşımı alırken daha çok acı çektim acaba hamilelikte de ağda daha mı çok acır onu merak ettim yani

kızlar ya ben bugün işyerinde en kötü günümü yaşıyorum. iki kere çıkardım. bi taraftan alerji... burnun gözüm akıo, hapşırıyorum. gözlerimi açamıyorum. bi de ayakkabı aldım dün, bugün ilk giyiyorum, ayağımı mahvetti, yürüyemiyorum.. sinirlerim bozuldu ağlamak istiyorum

Canım Allah yardımcın olsun .. ben de çok bulanıyorum.. rapor aldım ... yemek yiyemiyorum... ayakkabının arkasına çoraplık yaptırt rahat olması önemli.. ağlama geçicek bu günlerde...

iyim canlarım nerden baktıysam şu 2li test hakkında bilği sahibi olayım dedim vay senmisin araştıran kızlar hiçbişeyi incelemeyin deli gömlegini giyecem sonunda en güzeli bu konuda cahil kalmak amanın neler yazıyor valla benim psikolojim bozuluyor okumayayım diyorum engel olamıyorum okuyorum kafayı yiyorum şubatın 8 de 2li test yapacak doktor banada ama acaba yaptırmsam mı?imdattttttttt birisi beni benden kurtarsın yada gömlegimi giydirsin:)))

kızlar dün ultrasonda bebişin kalp atışını dinledik.. 3 boyutlu ultrasonda ki halinide gördük.. çok kıpır kıpırdı eli ayağı hiç durmuyordu.... ultrason bebişi rahatsız mı ediyor.. bişelerle boğuşuyor gibiydi.... yurt dışında sorun yoksa ultrasona almıyorlarmış. bende kanama sorunu olduğu için mecburen biraz fazla girdim.. bebşimi çok mu huzuzrsuz etti zararı oldu mu diye tedirgin oldum...ne sıklıkla kontrole gidiyorsunuz...

bnce kesınlıkle yptrmalısın cnm.bnmde 7sınde ypılıcak.bende korkuorm ama yptrmazsak 9 ay hep bı suphe olucak keske yptrsaydk dıe.olumsz seylerı okuma bence arastrmada bosver. o gun ogrenc ıcını ferah tut smdıden kasma kendını

Canım Allah yardımcın olsun .. ben de çok bulanıyorum.. rapor aldım ... yemek yiyemiyorum... ayakkabının arkasına çoraplık yaptırt rahat olması önemli.. ağlama geçicek bu günlerde...

bulantı gercekten cok zorluo cnm.tam bugun ıyım dıorm ertesı gun gun yıne fena.bıde bu haftalr tam bas agrılarınn arttıgı haftalarmıs.mıgren hastasıyım 3 gundur basım hıc durmadan agrıo.gecıcek bu gunler hersey bebısler ıcn

cnm evt rahtsız oluo bebısler ultrasonu seven hcbı bebıs yokmus yanı.zaten doktorlarda cok fazlasına karsi..ben ilk 4. 5. 6. haftalrda ust uste gıttı.arada lekelnmelerm oldugndan 2 kre acıle gttm.onun dısnda 3 hftada bır cgrıyo doktorum.7snde gdıcemm subatın ıkılı testımz var blkı cnsıyetınıde tahmın edebılır.12.haftada tahmın edıorm demıstı hyrlısı bakalım.kanamaların gectımı...

cnm gecıcek bugunlerde smdı zorluk cekıorz ama snrası cok guzel olucak kucagımıza aldıgımzda herseyı unutucaz..

idrak konusunda haklısın geçen gün yemek yedikten sonra benim kız anne kardeşimin üzerine gelirse yemekler diyo yavrumm benim kimbilir neler düşünüyo kafasında onlar için zor ve karışık bi durum:44:

ona anlayacak şeklinde anlatırsın canım bilmiyorum benim biraz daha büyü olduğu için mi belki yada bu konuyu dah aönceden resimlerle göstermiştim baya hamile kadın ve daha sonra doğumlarına gitmiştik biraz alış bu konuda.İçnce bebek güzel yumuşak ve sıcak bir balondadir veya batanıyededir anlatılabilir.Bence sadece sen değil tüm hamile annalerin böyle olması anlatmak faydası var.Yani tüm bunlar normal olması ve kötü birşey olmamasını anlarlar.Ama tabi çocuğunu sen daha iyi tanıyorsun neye hazır neye hazır değil sen daha iyi biliyorsun.Bazı çocuklar daha duygusal olur herşey çok farklı algılarla daha hasas olurlar.Zaman var zaten yavaş yavaş kendince anlmaya başlayacaklar.Oğlum 2 yaşındayken resimlerle göstermiştik.Birkaç hayvan ve insan resimleri içinde minik yavruları çizmiştik böyle hamileliği anlatmıştık.Şimdi artık doğum için sordu ve yine çok pasit anlttık.Eğer anlatırken sakin ve normal davranırsanız çocuklar çok normal bişey olark algılarlar çok rahat oluyorlar.yani biz büyükler doğumu korkunç birşey olduğunu tam nasıl olduğunu konuşulması ayıplıyoruz rahat konuşamıyoruz.bu da biz küçükken bize anlatılmamasındandır.eğer yaşa göre uygun anlatırsa çocuk için çok fayadılı olcaktır.yeni gelen bebek ilgili kaygalırı daha az olcaktır.

ben de 5 kere girmişim bugüne kadar.. lekelenmem devam ediyor.. ben iğne kullanıyorum ergün kan sulandırsın diye.. sorunlu gebelik..benim doktorda 3 haftada bir çağırıyor ama sorun olmazsa ertelemek daha iyi diye düşünüyorum 11 haftada 5 kere girmişim zaten.. dünkü hareketleri bayağ düşündürdü beni.. kızımda da sorun olmuştur onda da 8. haftaya kadar 3 kere girdim ultrasona .. Rabbim korusun minişlerimizi..

Merhaba kızlar. Grip olmuşum iki gündür yatak döşek yatıyorum. Ağzım burnum yara icinde. Bide üstüne üstlük dişim ağrıyor. 20lik dişim daha çıkmadı 1 tanesi damağımı zorluyor. Çok acıyor. Af edersiniz boğazımın ağrısından tukurcugumu bile yutamiyorum çocuklarla ev işleriyle esim ilgileniyor sag olsun. Pazara kadar iyileşmem gerek Almaya'ya uçacağım çocuklarla.
Dua edin bir an önce iyileşeyim.

benimki de kardes nerde diyince göbeğimi açıp öpüyo zaten o istiyo diye de yaptık biraz :) seninki de alışır korkma kuzenim kardeşi olduğunda 3 gün yüzüne bakmadı sonra onsuz olamadı

hiç o mağazalara bakma lcw de pantolonlar 35- 40 lira

ilk doğumumda da devlete gittim şimde de öyle özellerin testleri de yanlış çıkabilio kayınvalideme böbreklerin iflas etmiş demişler özelde devlete gitti hiçbişeyi yok
cnm gecıcek bugunlerde smdı zorluk cekıorz ama snrası cok guzel olucak kucagımıza aldıgımzda herseyı unutucaz..

aynen öyle olacak hele o doğum anı hiçbir anıyla değiştirilemez

bnmde bi dusugm oldugndn bu hamileligmde 8+4e kdr igne kullndm doktorum bebegmn saglkli oldugnu igneyi birakmami soyledi biraktm bazen korkuomuym evt ama doktoruma guveniorm gerek gorse devm ettiridi.biraknca lekelnmelrm azldi smdi yok denick kdr az doktor ignenn yptgini soylemsti zten.sen neden igne kullaniosn cnm

cnm cok gcmis olsun.bol c vitamini al suyn icine limon sıkıp ici ii gelir.toparlarsn ins. bkac gune

canım ben gebe kalıyorum ama bebişler tutunamıyordu. kızımda da bebe aspirini kullanmıştım.. tahlileri yaptıramadan yine hamile kaldım...lekelenme başladı doktor iğne verdi... ama lekelenmem geçmiyor.. rahim büyüdükçe herhalde kanama oluyor... kan pıhtılaşıp bebeği beslememesi endişesinden dolayı da iğneyi kesemiyor....Rabbim tüm zararlılardan korusun bebişimizi... elimizde hiçbişey yok.. O ne takdir ederse onu yaşıyoruz...

kayiplarn kacinci hftalarda oldu....icini ferah tut cnm allah korur bebislerimizi.bnm doktorda igneyi kesnce korktm ama smdi rahatim gerekli gorse devm ederdi.bde rahim gnislerkn kanamalr oluomus doktorum 3ay bitene kadar olabilir dedi allah korusn bebislerimizi

bizim bebiş doğana kadar biz acile devam galiba dün akşam 8 gibi yine kanamam oldu 6. haftada da olmuştu bu sefer tecrübe kazandık direkt marmaraya gittik ultrasonda gördüm minik ellerini ayaklarını kalp atışı falan derken ağlayarak gittim mutlu olarak çıktım hastaneden progestan a devam hala düşük tehlikesi var ona bişey olmasından çok korkuyorum

geçmiş olsun
bu düşük tehlikesi ne kadar sürüyo arkadaşlar bilen var mı
benim lekelenmem 2 gündür yok sanki gene de progestana devam ediyorum dr.um 12. haftaya kadar devam demişti
geçen de bir gün lekelenmem kesilmişti ertesi gün tekrar başladı allah sonumuzu hayır etsin
şu annelik işi hep endişe hep endişe allah korusun hep korkuyorum acaba bir şey oldu mu diye

cnm hareketlerini kalbini gormusn bak.o sennle beraber bnde kanama gciriorm arada.o korkunu anlayabiliorm uzme kndni bol bol dnlen gcmis olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…