- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.101
ayy heycanlşı haberlerınuı beklıyorum canuım agda konusuna gelınce uzun bnır suredır bende kuaforede yaptırıyorum agdamı 3 sene falandır oncesınde kendım yapıyordum ama ısın ehlı olmayınca kendı yapmanız cok acı verıyor uzun suruyor ben kuafore gıdıyorum bıkını bolgesını almak 10 suruyor tavsıye ederım ısın ehlı yapınca sure olarakta kısa suruyor bırde acısı olmuyorı lkez aldırcaksan acı bırtaz olabılır ama cok sorun olmaz
kızlar ya ben bugün işyerinde en kötü günümü yaşıyorum. iki kere çıkardım. bi taraftan alerji... burnun gözüm akıo, hapşırıyorum. gözlerimi açamıyorum. bi de ayakkabı aldım dün, bugün ilk giyiyorum, ayağımı mahvetti, yürüyemiyorum.. sinirlerim bozuldu ağlamak istiyorum
iyim canlarım nerden baktıysam şu 2li test hakkında bilği sahibi olayım dedim vay senmisin araştıran kızlar hiçbişeyi incelemeyin deli gömlegini giyecem sonunda en güzeli bu konuda cahil kalmak amanın neler yazıyor valla benim psikolojim bozuluyor okumayayım diyorum engel olamıyorum okuyorum kafayı yiyorum şubatın 8 de 2li test yapacak doktor banada ama acaba yaptırmsam mı?imdattttttttt birisi beni benden kurtarsın yada gömlegimi giydirsin:)))
Canım Allah yardımcın olsun .. ben de çok bulanıyorum.. rapor aldım ... yemek yiyemiyorum... ayakkabının arkasına çoraplık yaptırt rahat olması önemli.. ağlama geçicek bu günlerde...
kızlar dün ultrasonda bebişin kalp atışını dinledik.. 3 boyutlu ultrasonda ki halinide gördük.. çok kıpır kıpırdı eli ayağı hiç durmuyordu.... ultrason bebişi rahatsız mı ediyor.. bişelerle boğuşuyor gibiydi.... yurt dışında sorun yoksa ultrasona almıyorlarmış. bende kanama sorunu olduğu için mecburen biraz fazla girdim.. bebşimi çok mu huzuzrsuz etti zararı oldu mu diye tedirgin oldum...ne sıklıkla kontrole gidiyorsunuz...
kızlar ya ben bugün işyerinde en kötü günümü yaşıyorum. iki kere çıkardım. bi taraftan alerji... burnun gözüm akıo, hapşırıyorum. gözlerimi açamıyorum. bi de ayakkabı aldım dün, bugün ilk giyiyorum, ayağımı mahvetti, yürüyemiyorum.. sinirlerim bozuldu ağlamak istiyorum
idrak konusunda haklısın geçen gün yemek yedikten sonra benim kız anne kardeşimin üzerine gelirse yemekler diyo yavrumm benim kimbilir neler düşünüyo kafasında onlar için zor ve karışık bi durum:44:
cnm evt rahtsız oluo bebısler ultrasonu seven hcbı bebıs yokmus yanı.zaten doktorlarda cok fazlasına karsi..ben ilk 4. 5. 6. haftalrda ust uste gıttı.arada lekelnmelerm oldugndan 2 kre acıle gttm.onun dısnda 3 hftada bır cgrıyo doktorum.7snde gdıcemm subatın ıkılı testımz var blkı cnsıyetınıde tahmın edebılır.12.haftada tahmın edıorm demıstı hyrlısı bakalım.kanamaların gectımı...
Yaa benim kızım fırsat buldukça karnıma zipliyor. Neyseki reflekslerim kuvvetli ama bir gün bos bulunacam korkuyorum. Esime söyledim : rakibi ortadan kaldırmaya çalışıyor dedi:) kardes istemiyor zaten . Neden bilmiyorum daha iki yasında kardes istemiyorum eve gelmesin diyor. Her gün kardesler hakkında özendirici bir konuşma yapıp tekrar soruyoruz en son babasına bu konuya cevap vermiştim dedi. Ne yapacaz bilmiyorum.
kızlar nasılız bakalım bebişler nasıl? hepinizin kandili mübarek olsun...
ben bugün iş çıkışı hamile kıyafetleri satan bir mağazaya girdim anaam o da ne kiii fiyatlar uçmuş resmen adam kazıklıyorlar
o kadar kızdım kiii çok abartmışlar mesela bi gömleğin fiyatını sordum normalde o tarz bir gömleğin fiyatı taş çatlasa 30 tl olsun ama arkasına bir ip dikmişler al sana hamile gömleği deyip 100 lira fiyat biçmişler, neyse dedim bide pantolon sorayım o da ne kiii normal pantolondan farklı olarak göbek detayı var fiyat yine 100 lira... çok kızdım çookk
Canım ölçüm hatası da çok sık olabiliyomuş, milimetrik meseleler bunlar. Bir de bebeğin pozunun uygun olması gerek, ultrasonda bazen bebek doğru dursa bile tam net görüntü de gelemeyebiliyo. Çok fazla düşünmemeye çalış bence. Arkadaşlardan biri demişti, devlette de yaptır diye, bence de öyle yap. Sanki hiç yapılmamış gibi git bakalım ne dicek. Özellerde test parası almak için de bazen boşu boşuna yönlendiriyolar malesef
cnm gecıcek bugunlerde smdı zorluk cekıorz ama snrası cok guzel olucak kucagımıza aldıgımzda herseyı unutucaz..
ben de 5 kere girmişim bugüne kadar.. lekelenmem devam ediyor.. ben iğne kullanıyorum ergün kan sulandırsın diye.. sorunlu gebelik..benim doktorda 3 haftada bir çağırıyor ama sorun olmazsa ertelemek daha iyi diye düşünüyorum 11 haftada 5 kere girmişim zaten.. dünkü hareketleri bayağ düşündürdü beni.. kızımda da sorun olmuştur onda da 8. haftaya kadar 3 kere girdim ultrasona .. Rabbim korusun minişlerimizi..
Merhaba kızlar. Grip olmuşum iki gündür yatak döşek yatıyorum. Ağzım burnum yara icinde. Bide üstüne üstlük dişim ağrıyor. 20lik dişim daha çıkmadı 1 tanesi damağımı zorluyor. Çok acıyor. Af edersiniz boğazımın ağrısından tukurcugumu bile yutamiyorumçocuklarla ev işleriyle esim ilgileniyor sag olsun. Pazara kadar iyileşmem gerek Almaya'ya uçacağım çocuklarla.
Dua edin bir an önce iyileşeyim.
bnmde bi dusugm oldugndn bu hamileligmde 8+4e kdr igne kullndm doktorum bebegmn saglkli oldugnu igneyi birakmami soyledi biraktm bazen korkuomuym evt ama doktoruma guveniorm gerek gorse devm ettiridi.biraknca lekelnmelrm azldi smdi yok denick kdr az doktor ignenn yptgini soylemsti zten.sen neden igne kullaniosn cnm
canım ben gebe kalıyorum ama bebişler tutunamıyordu. kızımda da bebe aspirini kullanmıştım.. tahlileri yaptıramadan yine hamile kaldım...lekelenme başladı doktor iğne verdi... ama lekelenmem geçmiyor.. rahim büyüdükçe herhalde kanama oluyor... kan pıhtılaşıp bebeği beslememesi endişesinden dolayı da iğneyi kesemiyor....Rabbim tüm zararlılardan korusun bebişimizi... elimizde hiçbişey yok.. O ne takdir ederse onu yaşıyoruz...
bizim bebiş doğana kadar biz acile devam galiba dün akşam 8 gibi yine kanamam oldu 6. haftada da olmuştu bu sefer tecrübe kazandık direkt marmaraya gittik ultrasonda gördüm minik ellerini ayaklarını kalp atışı falan derken ağlayarak gittim mutlu olarak çıktım hastaneden progestan a devam hala düşük tehlikesi var ona bişey olmasından çok korkuyorum
bizim bebiş doğana kadar biz acile devam galiba dün akşam 8 gibi yine kanamam oldu 6. haftada da olmuştu bu sefer tecrübe kazandık direkt marmaraya gittik ultrasonda gördüm minik ellerini ayaklarını kalp atışı falan derken ağlayarak gittim mutlu olarak çıktım hastaneden progestan a devam hala düşük tehlikesi var ona bişey olmasından çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?