- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.121
geçmiş olsun
bu düşük tehlikesi ne kadar sürüyo arkadaşlar bilen var mı
benim lekelenmem 2 gündür yok sanki gene de progestana devam ediyorum dr.um 12. haftaya kadar devam demişti
geçen de bir gün lekelenmem kesilmişti ertesi gün tekrar başladı allah sonumuzu hayır etsin
şu annelik işi hep endişe hep endişe allah korusun hep korkuyorum acaba bir şey oldu mu diye
geçmiş olsun
bu düşük tehlikesi ne kadar sürüyo arkadaşlar bilen var mı
benim lekelenmem 2 gündür yok sanki gene de progestana devam ediyorum dr.um 12. haftaya kadar devam demişti
geçen de bir gün lekelenmem kesilmişti ertesi gün tekrar başladı allah sonumuzu hayır etsin
şu annelik işi hep endişe hep endişe allah korusun hep korkuyorum acaba bir şey oldu mu diye
cnm hareketlerini kalbini gormusn bak.o sennle beraber bnde kanama gciriorm arada.o korkunu anlayabiliorm uzme kndni bol bol dnlen gcmis olsn
sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişimin gelişimi iyiymiş şükür ona çok sevindim en son 7. haftada görmüştüm o zman pek bişeye benzemiyodu kalbi yavaştı şimdi minicik elleri ayacıkları var çok sevindim yaaa :)
sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişimin gelişimi iyiymiş şükür ona çok sevindim en son 7. haftada görmüştüm o zman pek bişeye benzemiyodu kalbi yavaştı şimdi minicik elleri ayacıkları var çok sevindim yaaa :)
bizim bebiş doğana kadar biz acile devam galiba dün akşam 8 gibi yine kanamam oldu 6. haftada da olmuştu bu sefer tecrübe kazandık direkt marmaraya gittik ultrasonda gördüm minik ellerini ayaklarını kalp atışı falan derken ağlayarak gittim mutlu olarak çıktım hastaneden progestan a devam hala düşük tehlikesi var ona bişey olmasından çok korkuyorum
senin adına sevindim canım bende 7+0 da gittim kalp atışı var dedi 12.haftada gel dedi. daha 1 hafta geçti üzerinden zaman geçmek bilmiyor .sabırsızlanıyorum. nasıl iyimi büyüdümü merak içindeyim.
canım geçmiş olsun Allah esirgesin bebeğini bişey olmaz inşallah rahat ol stres yapma sakın
2 gündür giremedim sayfalar nasıl birikmişşş öyleki okuyamadım
nasılsınız hamişler
ben 2 gündür cok sükür iyiyim sanırım yavastan geciyooo bu bulantı kabusuuuu
bide canım bişiy ceksed aldırtsam artık neyse acıkıyorum yiyorum en azındanilerde canım bişiylerde cekerrr
sizde durumlar nasıl hanımlarrr
Selam kızlar. Poli mesajıma nidin cevap vermedinüü
senin adına sevindim canım bende 7+0 da gittim kalp atışı var dedi 12.haftada gel dedi. daha 1 hafta geçti üzerinden zaman geçmek bilmiyor .sabırsızlanıyorum. nasıl iyimi büyüdümü merak içindeyim.
hele doğsun bak endişe bitiyo mu azıcık fazla uyusa gidip kontrol ediodum ben kızımı nefes alıyo mu diyeo korku bendede var.elımden gelse hergun doktora gıdıcem
saglıklımı kalbı atıomu buyuyomu dıe..dusuk tehlıkesı gecıo erken dogum korkusu baslıo..9 ay stres cnm baska bsı dıl
allah hepımıze yardım etsın
allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına iyi düşün stres yapmamaya çalışsağol canım valla 3 ay doldu ben progestanı 5. aya kadar kullanacakmışım folik asite de devam ediyorum aileden genetik mi bilmiyorum ama benim annemin 4 tane düşüğü var ablamında ilk 2 bebeği düşmüştü o yüzden de ben daha çok endişe ediyorum
merhaba kızlar,
geçmiş kandiliniz mübarek olsun. anne olmak isteyen ve hamile olan herkes için dün akşam dua ettim. inşallah kabul olur.
tartışmaları okudum, üzüldüm. valla ben geçmişi okumaktan doğru düzgün cvp yazamıyorum. sayfalar çok çabuk birikiyor. okuyamadığımız kimbilir ne msjlar var aralarda. art niyet aramamak lazım diye düşünüyorum. ama bu dönemde hassasiyet de normal olabilir.
tek tek cvp vermektense genel yazıyorum ben. ikili testi kötü çıkan arkadaşlar için; ablamın 3. hamileliğinde sanırım 2li yapılmamıştı ya da o da kötüydü tam hatırlayamıyorum. 3lü testi de kötü çıktı. hamilelik ileri aylarındaydı diye hatırlıyorum. sıvı alındı temiz çıktı. gerek test kötü çıktığından (bir de testlerin sonucu o zaman daha uzun sürede açıklanıyordu) gerek sıvı alındığı için düşük tehlikesi, bi de tam o sırada sıvı alımı sırasında hamile bir bayan enfeksiyon kaptığından vefat ettiği haberleri yankılanıyordu haberlerde, epey sıkıntılı geçmişti. çok şükür ki çok sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi. testleri başka bir hastanede daha yaptırmak faydalı olabilir diye düşünüyorum. bir de zor bir durum ama bu testlerin sadece istatistiki bir hesaplama olduğunu, kesin tanı yöntemi olmadığını unutmamak gerekir. ve aslında 1/100 bile aslında çok iyi bir oran %99 sağlıklı demek oluyor. içinizi ferah tutun diyorum.
midem için iki aydır rennie kullanıyorum ama faydasını gördüğümü söyleyemem. iştahsızım, midem ekşiyor, bulanıyor ve reflüm var.
çatlaklar için kozmetik ürünler düşünmüyorum. içlerinde kimyasallar olduğu için. ben tatlı badem yağı aldım, duştan sonra sürüyorum ama bazen unutuyorum. her akşam sürmek gerekiyor diye okudum arkadaştan ben henüz öyle bir alışkanlık kazanamadım ne yazık ki.
epilasyon olayına gelince, ben evde silkepil ile yapıyorum normalde. (ağda yapamıyorum yaptıramıyorum utangacım biraz) ama hamile kaldığımdan beri o acıyı göze alamıyorum ve jilet yapıyorum ama tekrar epilasyona dönmek lazım jilet hiç iyi bir çözüm değil.
2. trimester, hamileliğin balayı diye okudum, ben 1.'yi bitirdim ama şikayetlerimde azalma olmadı. inşallah en kısa sürede şikayetlerimizden kurtulur, biraz da hamileliğin keyfini çıkarırız..
hepinize sevgiler..
2 gündür giremedim sayfalar nasıl birikmişşş öyleki okuyamadım
nasılsınız hamişler
ben 2 gündür cok sükür iyiyim sanırım yavastan geciyooo bu bulantı kabusuuuu
bide canım bişiy ceksed aldırtsam artık neyse acıkıyorum yiyorum en azındanilerde canım bişiylerde cekerrr
sizde durumlar nasıl hanımlarrr
evet ya insan çok sabırsızlanıyor 5 hafta aradan sonra çok büyümüş oluyor seninki büyümüş olacak onu öyle görünce çok mutlu olacaksın sabret annesi uyusun büyüsün bebişler :)
selam kızlar :) ben de dün ikili test için doktora gittim. ense kalınlığı 1,8 mm çıktı çok şükür, şimdi kan ve idrar tahlili sonuçlarını bekleyeceğiz artık. bebeğimin boyu da 52 mm olmuş, tabi baştan popoya kadar :) gözümün önüne parmak kız geliyor nedense :))
bu arada yüzük testini yapan arkadaşlar, ben de denedim ve bişey keşfettim. ipi biraz uzun bırakınca yüzük dönüyor. ama kısalttığımda ileri geri gidip geliyor :)) artık gönlünüzden geçene göre yaparsınız bundan sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?