- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.221
Eki Görüntüle 862087 İnci kuzuma buda eniştesinden
Sanat için mi dedin kızcağıza
Hadi yaa kıyamam napalım yapsın o zaman o da bi İHTİYAÇ listesi
Kıyamam Ardacığıma yaa. Kaynana isteklerini karşılayacak diye pamuk poposunu açıyor çocuk, İdoş zaten olaylardan habersiz sanat için sanıyor durumu
canım demekki normal durum :) doyuyorlardır emdiği sürece paniğe kapılıp mama verme bence doktorlarda mümkün olduğunca emzirin mama vermemeye çalışın diyor. biberonu ben hiç denemedim biberona alışan bebek emmez diyorlar rahata alışıyormuş emmek zor geliyormuş:)
benimki puseti pek sevmiyor hatta arabada bile koltuğunda ağlıyor canım:) bebek arabasını seviyor onda susuyor tabi onu dışarıda kullanabiliyorum bu havalarda da dışarı çıkamıyoruz
Amanın helal sana benim kızımın panpasinin annesinin genis yurekli delik cepli dünürü :)
Bu ne tamlaması oldu ayrıca ?
Eki Görüntüle 862087 İnci kuzuma buda eniştesinden
Sanat için mi dedin kızcağıza
Hadi yaa kıyamam napalım yapsın o zaman o da bi İHTİYAÇ listesi
Kıyamam Ardacığıma yaa. Kaynana isteklerini karşılayacak diye pamuk poposunu açıyor çocuk, İdoş zaten olaylardan habersiz sanat için sanıyor durumu
Canım bir doktora danışsan neden olabilir diye. Yani aklıma şu geliyor madem ağlamıyor bırak bir süre emzirme acıksın iyice sonra emzirmeyi dene. Seni çok iyi anlıyorum. Benim oğlum sünnet olduğu gece hiç emmek istemedi beni bende çok üzülmüştüm o istemedikçe ben vermeye çalıştım. 5 dakikada bir meme dayıyordum ağzına. En sonunda bıraktım emzırmedim sabaha kadar sabah normale döndüAglamiyor da sulozcum, meme disinda keyfi yerinde memeye gelince agliyor biuzulmemeye calisiyorum ama en son duzgun emmesi dun oglen 1.30daydi
Valla canım ya senin dünüş benim dünüşe kötü örnek oluyorsulozzzzzz
gördün mü anacım cücü de yoldan çıktı bizimkinin sayesinde
Hadi gözün aydın canım. Çok mantıklı bir karar vermişsin daha uzun vakit geçireceksin bebeğinleKızlar çok hoşsunuz ya iyi güldüm
Bu arada iyi bir haberle keyfim yerine geldi. İşyerinden aramışlardı bi iş söyledi patronun kızı sonra iznimin ne zaman dolacağını sordu. Ben de tam gününü bilmiyorum ama bu ay sonu bitiyor olması lazım dedim. Tamam ben tam gününü muhasebeden öğreneyim dedi. Yalnız ben biraz daha evde kalmak istiyorum pazartesi gelicektim sizinle konuşmaya, süt izinlerimi toplu kullanabilir miyim dedim. Olabilir bu şekilde idare edebiliriz nasılsa dedi yihuuuu
hem belirtili hem belirtisiz zincirleme kazaya kurban gitmiş dünüş tamlaması
helal-i hoş olsun İnci kuzuma yaa onca şeyin arasında lafı bile olmaz
Kızlar çok hoşsunuz ya iyi güldüm
Bu arada iyi bir haberle keyfim yerine geldi. İşyerinden aramışlardı bi iş söyledi patronun kızı sonra iznimin ne zaman dolacağını sordu. Ben de tam gününü bilmiyorum ama bu ay sonu bitiyor olması lazım dedim. Tamam ben tam gününü muhasebeden öğreneyim dedi. Yalnız ben biraz daha evde kalmak istiyorum pazartesi gelicektim sizinle konuşmaya, süt izinlerimi toplu kullanabilir miyim dedim. Olabilir bu şekilde idare edebiliriz nasılsa dedi yihuuuu
Sanat için tabi kızım. Bebek bezi kadar sanatsal bişey var mı ona düşen her damla bir sanat değil mi .
zincirleme kazaya kurban gitmiş dünüş tamlaması Ay sürünüyorum karnım ağrıdı
Ahahaha yerlerdeyimhem belirtili hem belirtisiz zincirleme kazaya kurban gitmiş dünüş tamlaması
helal-i hoş olsun İnci kuzuma yaa onca şeyin arasında lafı bile olmaz
Bende öpüyorum o güzelliğiOy kızım gibi kibar bur yüzük bulmuş suloz teyzesi ellerinden öpüyor inci :)
Kizlar kafayi yememe az kaldi dunden beri. Kizim dunden eri dogru duzgun emmiyo, dolayisiyla sutum de azaldi kendini yerlere atiyo emerken. Onun disinda keyfi yerinde ama ac resmen bukadat ac kalinmaz ki. Napabilirim deliricem.
Bugunku muhabbette b.ka sarmış bulunuyor an itibariyleoğlum gaza geldi ve çookk sanatsal bir çalışma yaptı an itibariylehem kulağa hem göze hem de burna hitap eden, çok estetik az hijyenik bir çalışma gideyim de tebriklerimi sunayım veledime :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?