2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sanat için tabi kızım. Bebek bezi kadar sanatsal bişey var mı ona düşen her damla bir sanat değil mi .

Ben ilk aylarda biberon cok verdim sutum yoktu mama verdim cok sukur alismadi hatta biberonu reddediyor suanda. Bebek arabasi demissin ben puset derken onu demek istemistim. Ben yikadim tekerlekleri sonra evde kullanmaya basladim valla.

Oy kızım gibi kibar bur yüzük bulmuş suloz teyzesi ellerinden öpüyor inci :)

Aglamiyor da sulozcum, meme disinda keyfi yerinde memeye gelince agliyor bi uzulmemeye calisiyorum ama en son duzgun emmesi dun oglen 1.30daydi
Canım bir doktora danışsan neden olabilir diye. Yani aklıma şu geliyor madem ağlamıyor bırak bir süre emzirme acıksın iyice sonra emzirmeyi dene. Seni çok iyi anlıyorum. Benim oğlum sünnet olduğu gece hiç emmek istemedi beni bende çok üzülmüştüm o istemedikçe ben vermeye çalıştım. 5 dakikada bir meme dayıyordum ağzına. En sonunda bıraktım emzırmedim sabaha kadar sabah normale döndü
sulozzzzzz
gördün mü anacım cücü de yoldan çıktı bizimkinin sayesinde
Valla canım ya senin dünüş benim dünüşe kötü örnek oluyor
Hadi gözün aydın canım. Çok mantıklı bir karar vermişsin daha uzun vakit geçireceksin bebeğinle

canımm çok sevindim senin adına

Sanat için tabi kızım. Bebek bezi kadar sanatsal bişey var mı ona düşen her damla bir sanat değil mi .

sanatın popodan geleni hem de çok sanatsal mıçar benim oğlummm

Son düzenleme:
oğlum gaza geldi ve çookk sanatsal bir çalışma yaptı an itibariyle hem kulağa hem göze hem de burna hitap eden, çok estetik az hijyenik bir çalışma gideyim de tebriklerimi sunayım veledime :))

Kizlar kafayi yememe az kaldi dunden beri. Kizim dunden eri dogru duzgun emmiyo, dolayisiyla sutum de azaldi kendini yerlere atiyo emerken. Onun disinda keyfi yerinde ama ac resmen bukadat ac kalinmaz ki. Napabilirim deliricem.

Bu sorunu yasayanlar son zamanda artti bende yazmistim demekki buda buyume ile alakali bisi sakin ol bence cunku bende kizim aglayip ittirdikce zorladim gerildim sonuc ciglik cigliga aglama emilmeyen meme sinirli anne kilo alimini bile etkiledi ama keyfi hep yerindeydi. Doktorumuzda 6 saat ac kalabilecegini en azindan susuyacagini ve emecegini soyledi suan kisilikleri ile ilgii bi donem atlatiyoruz ve zorlama dedi. Bende uyutup emzirmeni oneririm hem uykuya dalmak uzereyken hemde basinda bekleyip uyanmak uzereyken emzirdim halada bu zamanlari bos gecmemeye calisiyorum. Ac olsa hic durmaz icini ferah tut.

Bi pilav yapmYa gittik ne zinciri kalmış ne tamlaması ne abe kaynanası ayy ne güldüm bee valla çıkarım tabe yoldan benim kızımında bi kulübe bi kayık hakkı değilmineyse kociş geldi yemek yicezadam yüzüme Bakıyo iyimiyim diyekızı verdik giyimde kudursun

Tatlışlar bir şey sorucam. Demir takviyesine başlayan anneler vardı. Acaba çocuk doktorunuz mu başlattı yoksa sağlık ocağı mı? Biz 5 aylık olucaz doktora sordum geç mi kaldık unuttuk mu diye, biz çocuk doktorları olarak 6 ayda başlamayı öneriyoruz bazı bebekler kaldıramıyor ama sağlık ocakları 4. Ayda veriyor dedi. Sizlerde nasıl olmuştu

ben geldiiiim henüz geçmişi okuyamadım. haftasonu yklaşık 15-20 kişilik misafirim gelcekti okuldan arkadaşlar ve vazgeçtiler bende temizliğe başlamış bulunmuştum yorulduğumla kaldım bileydim. oturur kk de sizle hoşsohbet ederdim buarada kızışım bugün ilk kez sabah akşam kaka yaptı ishal olmamıştır dimi? biz alışkın değiliz günde birden fazla kakaya malum 3 günde bir 4 günde bir yapıyorduk en son bayramdan önce günde 2 kez yapıyordu şaşkınlardayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…