- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.241
ne denirr bilemiyrmm. çokk üüzlmüştüm haberi izlediğimdee. hele birde seninn yakının olduğunu duyuncaa daha kötüü oldumm. allah sabır versinn.
Cok aci.. Basin sagolsun canimkadinin halini dusunemiyorum (
başınız saolsun cnm
Ay cok aci. Basiniz sagolsun
Sagolun kızlar dostlar sag olsun
Allah kalanlara sabıe versin parme, başınız sağolsun
parmecim başınız sağ olsun kalanlarada rabbim sabır versin
başın sağolsun canım. mekanı cennet olsun...
Ayy CNm benim ya nasıl üzüldüm çok acı çok zor Allah sabır ve dayanma gücü versin
Sizler sag olun kızlar . Orda yazmıyor ama 2,5 yaslarında bir cocukları var
Canım çok üzüldümBaşın sağolsun. Allah kalanlara sabır versin.
İyidir Canım , Cook sakin bir bayanben dışarı çıkarken giyiyom bazen o da bazen sıkıntıya hiç gelemiyomm ama nasıl sıkılaşcak bu popişle bilmiyomm
olsun inş. canım aynen sevap dimii yemesem olmazz
cnm sen hangi doktora götürüyosun bebişiii biz doktor değişiklği yapıcaz varmı bi önerin kociş birinden randevu almış başken hast. prof. aylin tarcan
Yuh diyorumcücüm bende kendimden atak beliyorum da her seferinde kv el frenini çekiyordün sabahımızın da içine etti..arkadaş karı koca yatarken yatak odasına dalınır mı yok ben dalıcam artık bu kadına
Maşallah canım , sert görünümlü kucuk hanımgünün ilk pozu benden adamı hasta etmenEki Görüntüle 861866
Aynen bizimki , oturunca basıyor yaygarayıaynen benim kızımı anlattın canım ya. sırtüstü yatmıyor yüzüstü istemiyor kucağımda tutuyorum oturarak onuda istemiyor ayakta durup tutacam hanımefendiyi yüzü dışa dönük elim poposunun altında hafif oturur gibi öylece evi gezeceğiz inceleyecek heryeri :) kızım anneninkide can taşı taşı nereye kadar belim ağrıyor diyorum banamısın demiyor çaktırmadan oturuyorum bakıyor etraf aynı başlıyor feryadı gezdir ah bir oturmaya emeklemeye başlasalarda rahat etse yavrucaklar :)
Basınız sagolsun canım , Allah geride kalanlara sabır versin
canım başınız sağolsun okudum haberi çok üzüldüm birde küçük çocuk var demişsin allahım sabır versin
Parme'cim bugün haberlerde izlemiştim. Trafik terörü diye düşünmüş, üzülmüştüm. Meğer... Allah kalanlara sabır versin, başınız sağolsun
İyidir Canım , Cook sakin bir bayan
Birde onun yaninda uzmanı Ulaş bey var o da çok ilgili
Yuh diyorum
Maşallah canım , sert görünümlü kucuk hanım
Aynen bizimki , oturunca basıyor yaygarayı
Demekki ay ay tepkileri hemen hemen aynı
Basınız sagolsun canım , Allah geride kalanlara sabır versin
Cok zor , Allah yardımcıları olsun
Başınız sağolsun cnm
Ben tukendim sanirim. Allahima binlerce sukur dunya guzeli beni hic uzmeyen bir kizim var ama ev ile birlikte cok yoruldum.. Hergun camasir bulasik yemek ev toplama.. Kizimla vakit gecirip arada bunlara kosmaktan "super kadin" rolunu oynamaktan cok yoruldum tukendim.. Ben bunlari kostur kostur yaptikca o bana yardim eden esim bile yaydi.. Tukendim artik.. Sadece kizimla ilgilenmek istiyorum evd hizmetci asci temizlikci ve hersey olmak istemiyorum.. Bu bi de haftada bi temizlikci aldigim halim.. Pes ediyorum super kadin olmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?