2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben tukendim sanirim. Allahima binlerce sukur dunya guzeli beni hic uzmeyen bir kizim var ama ev ile birlikte cok yoruldum.. Hergun camasir bulasik yemek ev toplama.. Kizimla vakit gecirip arada bunlara kosmaktan "super kadin" rolunu oynamaktan cok yoruldum tukendim.. Ben bunlari kostur kostur yaptikca o bana yardim eden esim bile yaydi.. Tukendim artik.. Sadece kizimla ilgilenmek istiyorum evd hizmetci asci temizlikci ve hersey olmak istemiyorum.. Bu bi de haftada bi temizlikci aldigim halim.. Pes ediyorum super kadin olmaktan.

İyidir Canım , Cook sakin bir bayan
Birde onun yaninda uzmanı Ulaş bey var o da çok ilgili
cücüm bende kendimden atak beliyorum da her seferinde kv el frenini çekiyor dün sabahımızın da içine etti..arkadaş karı koca yatarken yatak odasına dalınır mı yok ben dalıcam artık bu kadına
Yuh diyorum
günün ilk pozu benden adamı hasta etmen Eki Görüntüle 861866
Maşallah canım , sert görünümlü kucuk hanım
Aynen bizimki , oturunca basıyor yaygarayı
Demekki ay ay tepkileri hemen hemen aynı
Basınız sagolsun canım , Allah geride kalanlara sabır versin
Cok zor , Allah yardımcıları olsun

Son düzenleme:
canım başınız sağolsun okudum haberi çok üzüldüm birde küçük çocuk var demişsin allahım sabır versin

Parme'cim bugün haberlerde izlemiştim. Trafik terörü diye düşünmüş, üzülmüştüm. Meğer... Allah kalanlara sabır versin, başınız sağolsun

Başınız sağolsun cnm

Hepinizden Allah razı olsun kızlar

Bugün aynı şeyleri yoğun olarak ben de düşündüm. Seni çok iyi anlıyorum. Açıkcası ben ev işlerine yetişemiyorum. Her şey her yerde. Kızımı okula göndermek, yemek hazırlamak, derslerine yardım etmek... Hiç birini tam istediğim gibi yapamıyorum. Bir de benim oğlum çok iyi uyumuyor. Tam 3 saattir onu uyutmaya çalışıyorum, saat beş buçuktan beri uyumadığı halde. Dün gece karnı tok olduğu halde iki saattir uyandı. Beni emzik olarak kulalnıyor. Daha iyiye gideceğini düşünmüştüm ama... Bugün evi biraz toparlarım demiştim ama uyumadığı ve ana kucağında da durmadığı için hiç bir şey yapamadım yemek dışında. O da hazır mantı ve çorba. Canım sen her şeye yetişmekten ve süper kadınlıktan ben de hiç birşeye yetişemeyen kadın olmaktan tükenmişiz:)) Ama umutlu olalım belki her şey daha güzel olacak. Bir de biraz savsakla işleri bakalım, eşin ne diyecek bu duruma senin ne kadar yorulduğunu anlar belki...

Sizler sag olun kızlar . Orda yazmıyor ama 2,5 yaslarında bir cocukları var

Allahım sabır versin başınız sağolsun
Ben haber izlemiom eskisi gibi hep üzülüom burda sen yazınca gördüm

Beklebekle ben saldım gitti valla hiç de derdim diil temizlik falan hak getire
Arada oturduğumuz odaya bi gırgır yapıom o kadar
Mutfağı falan gün içinde yığıom sonra topluca topluom
Yatak odası kalk gidelim vaziyette
Ama oğlumla geçirdiğim bu günler geri gelmicem yarın bi gün çalışmaya başlıcam o yüzden tadını çıkarmaya çalışıom
Hı sıradanlık monotonluk konusunda haklısın bazen bana da inceden geliolar...

al benden de o kadar doğumdan önce dip köşe temizlik yaptırmıştm. temzlik o temzlik yeni yeni misafir gelcek die başladım. gelen giden de olmasa benm ev dağınıklıkgötürcek. bi de kızlar benm saçlarım çok dökülüyor heryerde yerlerde benm saçım sizinde bu kadar dökülüyor mu napsamkii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…