2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım, bizde de sağ göğüste böyle bir şey olmuştu. Ben de rahat olmaya çalıştım ve öğün aralarını açtım. Bir de uyku aralarını kaçırmamaya çalıştım. Uykuya gitmeden önce almadıysa uykudan hemen sonra. Hem acıkmış oluyorlar hem de biraz daha sakin. Bak sen rahatlarsan ona da sirayet eder belki... Sütün öyle iki günde azalmaz. Yine emzirirsin yine çoğalır. Rahatlamaya çalış lütfen...

Aglamiyor da sulozcum, meme disinda keyfi yerinde memeye gelince agliyor bi uzulmemeye calisiyorum ama en son duzgun emmesi dun oglen 1.30daydi

Canım benim de çok dökülüyor saçlarım. Bu hamilelik sonrası normal bir durummuş. Demir haplarını ve vitaminlerini almayı unutma. Eğer yoksa sağlık ocağı yazıyor zaten. Ben hapkolik gibi oldum. Aile hekimi, elevit, çinko, d vitamini verdi.

kızlar şimdik benm zuzum 6 gibi uyudu bende en son 4 gibi altını değiştirmiştim. hala uyuyor sizce altını değiştirsem mi uykusu açılır diye korkuyorum. siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda kaka yok büyük ihtimal olunca çok kötü kokuyo ama çişli çişli saatlerce pişik olur dimi? aslında üzerinde boydan tulum olmasa düşünmicem ama işte boydan tulum var ve altını değiştirirken yüzde doksan uyancak

Basin saolsunn cok uzuldumm..allah geride kalanlara sabir dayanma gucu versn

canım başın sağolsun çok üzüldüm

Parmecim ben de çok üzüldüm Allah sabır versin çok zor bi durum gerçekten Allah evlatlarımızı eşlerimizi bize bağışlasın

Desteginiz icin sagolun kızlar

canım başınız sağ olsun çok üzüldüm ben de insanın başına nerede ne zaman ne geleceği belli olmuyor.. yarınımızın hiç bir garantisi yok ne yazık ki Allah bizi sevdiklerimize ve evlatlarımıza bağışlasın....

Evcazım çok pisti Allah'tan yarın bebek görmeye misafirim gelicek te o bahaneyle biraz temizledim etrafı.sakın bişey hazırlama bi kahve içeriz CANIM dedi . Ayyy ne düşünceli valla yuppiii

ben ne bir vitamin ne bir demir hapı bişe kullanmıorum kendimede bakmıorum sanırım aslında bende kullansam hem gücüm yerine gelir. saçlarım aynı çok dökülüo üstelik kestirdimde. valla bugün bende tükendim yoruldum kızımın damarı tuttu ağıt uyumama çığlık çığlığa bağırma sırtı yere gelince ağlama kucakta susma şiddete meylim var (tabi ona değil kendime :)))) kendimi dövecem atacam sağa sola o denliyim yanievim berbat durmadan misafir şu 3 haftada en az 40 kişi gelmiştir telefonum çalacak die afakan basıo valla ücretsiz izine de başladım giderimiz çok yardımcıda alamıorum ufff bunaldım valla,çok şükür rabbime Allahım sağlıklı evlat verdi dün bi boynu için ne kadar üzüldüm Allah onlara uzun ömür versin hayırlar versin ama çok meşakkatliymiş bi evlat büyütmek onu anladım, helede huysuzsa şu gece vakti Allahıma dua ediyorum hepimizin çocuklarına huzur neşe sağlık uyku iştah sakinlik versin amiiinnn.

basiniz saolsun canim, Cok aci.

Canim bunlari yapmakla super kadin olunur diye kim demis, sen nasil mutluysan o zaman supersindir. Zorlama kendini taze anneligin tadini cikar, ev senin sagligindan onemli degil.

Annem de aynisini soyledi. Sonucta ev her gun derli toplu, hergun yemek var, insan yokluk gormedikce anlamaz dimiz? Hatta sorumluluk almadikca., nekadar dayanirim bilmiyorum ama birakicam ev dagildigi kadar dagilsin..

Var ya nekadar isterdim salmayi! Ama titizim iste bi yer toplanmaamissa i benim hep aklimdadir, mutlaka toplanmasi lazim cunku biriktikce daha beter olur! Pfff

Dogumdan 1hafta once detayli temizlik oldu koltuklar filan yikandi bizde de ama simdiye ne fayda? Sac dokilmesi bende de var, hele bsnyoda avuc avuc gidiyo cok uzuluyorum.

Valla uykuya dalinca uyku sersemi aldi, ama uyansa yine sorun olabilir yarin gorucem bakalim gecici bisey miydi Allahnkorusun kalici mi

basiniz saolsun canim, Cok aci.

Canim bunlari yapmakla super kadin olunur diye kim demis, sen nasil mutluysan o zaman supersindir. Zorlama kendini taze anneligin tadini cikar, ev senin sagligindan onemli degil.

Cok teşekkür ederim hepinize .

İyi geceler kızlar,bu aralar gündemi hep gece haberleri tadında takip edebilîyorum.pazartesi malesef işe başlayacağım için,babannenin evine yavrumun düzenini kurmaya çalışıyoruz.bezdir,eşyadır,mamadır,biberondur falan.dün ebebekten alışveriş yaptım,şu indirim şifrelerini kullandığımız,doğum yapanları görünce salya sümük ağladığımız günler geldi aklıma,vay be hepsi çok güzeldi ama şimdi yavrumla herşey daha güzel.Allaha binlerce kere şükürler olsun.bi de şu şifre olayı devam etse keşke diye düşünmeden edemedim,minicik bir süt taşıma çantası bile 82,90 TL.daha işe başlamadan nerdeyse ilk maaşı ebebek'e yatırdım,alınması gerekenler çift çift olduğu için.çok üzülüyorum yavrumu bırakıp gidicem diye ama en azından evladıma çok iyi bakılıp gönlümce alabilicem herşeyimi,eşim sağolsun eksik bırakmıyor bişeyimizi ama nereye kadar yetebilecek,çarşamba günü pediatrik ortopediste gittik ve dünyanın en güzel haberini aldık,ayağında çok şükür bişey yokmuş yavrumun ve 2-3 ay masaja devam edecekmişiz.adam niye getirdiniz diye baktı yüzümüze.Orda öyle insanlar vardı ki,tekerlekli sandalyede olan bir çocuk..... Rabbim kimseye vermesin öyle dertler.bişey kalmadığının farkındaydık ama bir otör tarafından teyit edilsin diye kalkıp gittik o yolu ve yalnızca 20 dakikalık muayene 400 TL.yanlış anlaşılmasın verdiğim parayı yazmak ayıp geliyor ve anlatmak istediğim bu değil,çalışmam için nedenim bu diye motive ediyorum kendimi.tabi Allah güzel şeylerde kullanmayı nasip etsin kazandıklarımızı ama bir kişiden daha bile yavrumun iyi lafını duyup içimizde kuşku kalmadı çok şükür.bende yazmıyorum yazmıyorum yazınca bitmiyor bir türlü.yavrum uyuyor ve deli ben,sizin hızınızı takip edicem diye bu saati yaptım,ne kadar önemlisiniz benim için.haberim var yani herşeyden,gemicikler,evler,pırlantalardan.keyfiniz bol,uykularınız uzun olsun.öpüyorum uleynnnnnn hepinizi

Cok sukur Melis in bişeyi kalmamış canım , gecmis gitmiş olsun , Allah baska dert vermesin
İse başlayacağım diye de uzme kendini , hakkında hayırlısı olsun öyle düşün
İlk bebegimde erken ise başlamak zorunda kalmıştım , ama ben ise gidince uykusu filan herseyi düzene girmişti
İkincide 1 yılı askın evdeydim , herseyiyle ben ilgilendim icimde kalmıştı diye , okadar süre emzirdim filan , ne oldu sonuc , ilk cocuğum ikincisinden cok daha mutlu ve huzurlu bir cocuk oldu , güya ikinciyi ben büyüttüm , simdi ise başlamayı ikinci icin istiyorum ki kreşe başlasın da huzura ersin , düzene girsin ben basedemiyorum , yanlış anlaşılmasın benim cocuğum tabi , cok cok seviyorum ama bebekten cok o tüketti beni
Ezgi mola gibi tükendim diye bağırasım geliyor bazen, yani ben elimden geleni yaptım naziyla oynuyorum , yine mutsuz yine huzursuz yine sinirli , olmuyor da olmuyor

Amin âmin canım insallah , simdi onu düşünüyordum , üstüne senin yazın geldi
Su benim iki numaraya sakinlik huzur saglık uyku versin Allahim insallah , amin
Ya 2,5 yasına yaklaştı , hala ne uyku ne bisey , uykusunda bile ağlıyor gece , huzursuz şey
Allah'tan bebisim sakin de yoksa kafama huniyi takar gezerdim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…