2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sarılık hakkında tecrübeli olanların fikrine ihtiyacım var.. Bugün kızımı de kontrolüne götürdük, Drumuzu değiştirdik bu ay. Rota virüsü aşısını da oldu. Buarada gözünde hala sarılık var dedî. Ben de farkındaydım ama eski Dr bu konuda pek bi rahatlatmıştı bizi. Ama o ilk 1. Ayındaydı.. 2. Ayda sadece sağlık ocağında kontrolü oldu kızımın ve Dr gene önemsemedi. Şu an 3. Ayımız doldu ve bukadar uzamaması gerektiğini söyledi Dr. Başka problemler olabilirmiş, tabi bu problemler çok ciddi olmazmış ama gene de çok üzüldüm. Geçen ay Dr olayını sağlık Ocağıyla yetindirmemeliydim neyse Dr önceden yapılan tahlilleri istedi , yarın tekrar gidicez . Ben çok tedirginim var mı sarılığı bukadar uzayan bebiş. Herkese iyi geceler

Esinle durumunuz nasıl oldu canım ?

Cok gecmis olsun canım , Kaan bir an önce iyileşir insallah
Eşini de Allah korumuş , Allah beterinden saklasın , cok cok gecmis olsun

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 3 aylık bir kızım var aileler sehirdışında olduğundan bebeğime kendim bakıyorum basım sıkıssa kk ya giriyorum ağustos annelerine bakıyorum arsiv taraması yapıyorum çok FAYDALANDIM tesekkür ederim 3 aylık bebekleriniz dönmeye basladı mı bir de küvette yüzdürüyorum demiş bazı anneler kaç aylıkken basladınr ki

Rota virüs aşısını yaptırdım.

Ben emzirdikten sonra sakinse doyduğunu düşünüyorum. akşam iyice sütüm azaldığında memeden ayırınca ağlamaya başlıyor o zaman doymadığını anlayıp emzirmeye devam ediyorum.

Gündüz uyku sorununu eve çingene beşiği kurarak çözdüm. Öyle ki bazen gündüz uykusunu çok kaçırıyor uyandırmak zorunda kalıyorum ki gece geç saatte uyumasın.

Normal doğum yaptım bende, herhangi bir ağrım yok. Doktorun ayrılmış olabilir ama mutlaka başka bir doktora gidip göster bence.

Geçen hafta ve bu hafta bende grip oldum sağlık ocağındaki hemşire bebeklerin ilk 6 ay kolay kolay hasta olmaz süt korur demişti. Kaan ın yakalandığı virüs bayağı etkiliymiş demek ki Kaan a sana ve eşine çok geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun Canim ya her şey üst üste gelmiş Canin sıkılmış haklisin tabi . Ama her serde vardır bir hayır muhakkak

Kaanin durumu hakkında bizi bilgilendir lütfen

Ve artık o abur cuburlardan uzak dur :))

Tavuklu kredim :)) cok guzel oldu arkadaslar şiddetle tavsiye ediyorum yumusacikti Esım ile abim öve öve yedi Abi'm ev hanimligima ve anneliğime on üzerinden on verdi :)) yengemi sormayın o da tıpkı KV gibi bir seye guzel dememe hastalığı var :))
Arastaya cok teşekkürler guzel bir yemek daha kazandırdığı icin ilk fırsatta yapmanızı tavsiye ederim

Ama kızlar kesinlikle hasta iken misafir çağırma cok kötü bir fıkirmis . Cok fena oldum her yanım ağrıyor sırtım kollarım topuğum nezleye bir donse rahatlarım belki

Çağla inci bütün aksam agladi cok huysuzdu sesi kisildi ( cok aglayinca oluyor ondan mı hastalıktan mı bilemedim ) cok ta gazliydi sma sadece gaz mı bilmiyorum hafif burnu tikali bakayım Esım öğlene kadar yine calisiyor aynı durum devamda dogru doktora

Bir de kızım sakinliği yalnızlığı seviyor onlar gittikten sonra rahatladı annemlerde falan da cok huysuz yalnız büyüdüğü icin oluyor bunlar ne yapmam lazım bilmiyorum

Son düzenleme:

Afiyet olsun Parmişim Ve geçmiş olsun aynı zamanda. Hastayken misafir mi çağrılır kız yatıp istirahat etsene hey Allam ya.

Kızlar süt yapsın diye ıhlamuru şekerli mi şekersiz mi içiyorsunuz? Ben kestane balı koyuyorum 1 kaşık

Ben hem süt yapsın hem de gripten filan korusun diye bol limonlu ve ballı içiyorum canım.

Off çok geçmiş olsun canım yaa hani geldi mi üst üste derler ya o hesap olmuş sizinki

Günaydınlar efeniiiim :))

Dün akşam yemeğe davetliydik ve gittik. Toplam 4 aileydik. Gitmeden önce İda ile ilgili tereddütlerim vardı. Acaba uyku düzeni bozulur mu, acaba kalabalıktan rahatsız olur mu diye. Gidince endişemin yersiz olduğunu anladım. Benim uslu kızım bir kez dahi ağlamadı ve onca seste, ışıkta kendi kendine uyudu koltuğun üzerinde. Diğer aileler çok şaşırdı sanki evde bebek yokmuş gibi dediler Eve gelince okudum öyle yatırdım aman nazar değmesin kuzuma :))

Akşam geç geldğimiz için geç uyuduk haliyle ve uykum kanmadı İdoş birazdan uyur. Ben de yatıp uyuyacağımGörüşür tatlışlar:80::80:

Oh afiyet olsun parmişim bende yapıcam en yakın zamanda hastayken bi daha sakın misafir çağırma CNm dinlen tatlış
Oyy aferim benim güZel helenikoma akıllı prenses maşallah bi gezmeyi daha haketmiş annesibenimde kızım 3 gündür uykusu garip uyusada huzursuz inş geçici bişeydiryoksa ben bu zombi halde gezmeye ne kadar dayanırım bilmiyom

Oyy çok gecmiş olsun CNm ya neler olmuş ama çok şükür iyiymişş eşin Kaanın Dr güZel haberler Alıcaksın inş abur Cubur hepimizin zayıf noktası uzak dur CNm

Canım bizde de aymı sorun vardı hatta abimi 2 hafta sonra gördü bastı yaygarayı. Yabancılamaya başladı ufaktan. Ben bu ara hemen hergün dışarı çıkıyorum kızımla. Biniyoruz arabamıza etraftan ay ne tatlı diyen olursa gülümsüyorum yaklaşıp kızımla konuşuyorlar. Hatta migrostaki kariyer kız milka ineği hediye etti kızıma.
Yanisi alıştık biz insana. Darısı başınıza

Benim çok bilmiş tablette kasiyeri kariyer yapmış :)

Bu arada rbarba çok geçmiş olsun. Benim kızım 2. Ay aşılarında hiç ateşlenmedi bende hiç ilaç vermedim. Şanslı azınlıktanım darısı buradaki tüm annelerin başına

Eylul az once babami gorunce dudagi buzdu buzdu agladi...yqbanci biliyo :-D bnde erken tesaduftr dedim ama bu ay basliyo demekki

Cnm bu arada bzm bebisler ayni gun dogmus sanirim ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…