- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.701
ehemm ehemm,
750 km öteden yatılı misafirim geliyor yarın sabahın köründe. ve bize yeni haber veriliyo akşam yola çıkıyoruz diye. kp kv, 2 tane erkek kaynım ve hamile eşi. şimdi söyleyin bakalım kızlar temizlik mi, yemek mi, pasta börek mi, tabi bu arada bebişe bakacak kimse de yok. eşim akşam geç gelicek, görevi var. bi de geçen yaz ipler koptu hani, samimi olsak nolcak bilmiyorum, kapıyı açınca haberimiz olacak herhalde. kp ve kv 40'ımızda gelmişlerdi zaten
aybike, o anne sesini ben bebeğim doğduğundan beri duyuyorum. ben de şizofren başlangıcı olabilir mi? geçen sene mayıs ortasından beri evdeyim, işe gitmiyorum. olması yüksek ihtimal. bu arada benim de bebeğimde atopik dermatit var yani alerjik egzema. tabi biz bunu doğduğundan beri doktorlara gösteriyoruz bişey demediler. en son kontrolünde söylediler. her gören aaaa isilik olmuş bu çocuk diyordu. biz de buralar yazın çok sıcak olduğundan hergün köpük köpük banyo yaptırıyorduk pişmesin diye. bi de fazla krem sürmüyordum yüzüne ter bezleri tıkanıp isilik olmasın diye. ben araştırdım genellikle gıda alerjisinden oluyormuş ama ilk başta sebamed ürünlerini kestim. çamaşırına ilave durulama yapıyorum, yumuşatıcı kullanmıyorum. kortizonlu kremini birkaç gün kullanıp kızarıklıklar yatıştığından beri günde 3-4 kere linola ile kremliyorum. özellikle dışarı çıkınca ve gelince de yapıyorum. banyosu hafta içi bir kere köpüksüz, hafta sonu bir kere köpüklü fakat yüzü hariç. kendimce bunları yapıyorum. bir de mamasını değiştiricem ama çekiniyorum. çünkü gazı var diye conformil almıştık, dr. tavsiyesi ile. içmek istemedi. kendi mamasını da almadı. neredeyse 1 ay mama almak istemedi. sütüm az olduğu için de açlıktan ağladı durdu. şimdi daha iyi. tamamen geçmedi ama nemlendirmek önemli. kulak arkaları filan çok kötüydü. şimdi iyi allaha şükür. bu konuda başka tavsiyesi olan varsa, onları da bilmek isterim.
edit: haa bir de buhar makinesi aldım. kalorifer çok kurutuyor ortamı malum. faydası olacağını düşünüyorum hem burnu tıkanmaz, hem cildi kurumaz.
kızlar günaydın
biz 4. ay aşılarımızı olduk geldik
ateş düşürücüyü ne zaman vereyim ? doktor diyo ateşlenmeden verme hemşire diyo hemen ver?
sizler ne yaptınız ? acil fikir verin bana kızlar ...
dünürümm bugün neden sessiz seyircisinn ??
canim yanaklari sertlesiyor kabuk kabuk gibi oluyor ve dedigin cok dogru kesinlikle opturmeyin.tukurukte bulunan bakteriler yapiyormus doktor yasakladi diyiverin opturmeyin.benim esim doktor bebis gormeye onlarca doktor arkadasi geldi farkli farkli zamanlarda ve hepsi ayni seyi soyle opmeyin opturmeyin egzema dermatid olur dediler.
Bence hiçbişey yapma kv gelince sana yardım eder
Canım erken aylarda dermatit tanısı koymak çok zormuş. O yüzden daha önce söyleyen olmamıştır ve kortizonlu kremleri de 3. aydan önce kullandırmıyorlar. Bizimkini çok şükür kortizonlu krem kullanmadan baskı altına aldık. Ben kendimden de tecrübeliyim o yüzden kolay oldu :) Yaptığın herşey çok doğru ilave olarak yalnızca yünlü kalın kumaş sentetik giydirmiyorum ve çok sıcak tutmuyorum.
Kaşıyor mu yüzünü? Egzamanın ayırıcı bulgusu kaşıntı :)
şekerim seninki yine iyiymiş ben geçen cumartesi saat 7,30 da kapı ziline uyandım kapıyı bir açtım 700km ötedeki kayınbiraderim!!!! Berişi sevmek için geldim pazar akşam gideceğim dedi o günden beri her akşam abi gideyimmi o da yok oğlum kal diyor
cnmm furkanda söyledi..ıngıı annii den sonra anne dedi bi kaç kez. bn tesadüfe yordum bna öle gelmtir die, sürekli tekrar ediyorum bn taklit bu kadar erken olur mu ki..:26::26:
Ayyyy çok neşeli çok seviyorum
Biz de zoobi dubi'yi nikah yemeğimizde çalmıştık
Ayyyy çok neşeli çok seviyorum
Biz de zoobi dubi'yi nikah yemeğimizde çalmıştık
canımm nasıl oldunuzz. aşıı ateş ağrı falan yaptı mı?
Kizlar bi suredir sutum azalmaya basladi diyordum bikac gunur de bizimki emmiyor dogru duzgun. Bugun sanirim adet olmaya basladim cook hafif turuncu bir akinti geldi. İnternetten baktim adet donemlerinde sutte azalma ve tadinda degisim olurmus. Regl olanlar da yasadi mi boyle bisey? Tek umudum regl bittikten sonra tekrar artiyormus. İnsallah artar
Kizlar bi suredir sutum azalmaya basladi diyordum bikac gunur de bizimki emmiyor dogru duzgun. Bugun sanirim adet olmaya basladim cook hafif turuncu bir akinti geldi. İnternetten baktim adet donemlerinde sutte azalma ve tadinda degisim olurmus. Regl olanlar da yasadi mi boyle bisey? Tek umudum regl bittikten sonra tekrar artiyormus. İnsallah artar
şuan beşiğinde sallıyorum canım
aşılardan sonra ateşi yükselir gibi oldu hemmmen verdim şurubu :18:
sonra da derince uyudu temizliğimi bile yapabildim inanılır gibi değildi yani :))
ama huzursuzdu tüm gün
bakalım bu gece nasıl geçecek[/
inş. iyi geçer canımmm. korkma bişeyckk olmazzz.. bizde ayın 7sinde olacazz aşımızıı.. kilo boy durumunuz nasıll. iyidr inş.
Kızlar uzun zamandır yazamıyorum ara ara takipteyim önce Kaan hasta oldu ateşlendi öksürük hırıltı burun tıkanıklığı antibiyotik kullanmak durumunda kaldık virütikmiş dikkatli olum kızlar tam Kaan'ı toparladık eşim trafik kazası geçirdi. Çok sağlam bir kaza araç pert oldu çok şükür burnu bile kanamadı kazadan bir gün sonra Irak 'a gitti iş için şimdi mi şimdi de ben hastayım ve Kaan'ın kusma sorunu hat safhada yarın yeditepe Üniversitesi çocuk gastroloji uzmanına götürücem çocuk drlarından bi fayda göremedim kusma konusunda inşallah çözüme kavuşur yawrum bezden adam oldu heryerine bez koyuyorum kustukça üstü başı batmasın die bizde haberler böle sıkıntı ve stresten kendimi yemeye be abur cubura verdim 3 kilo almışım bu durumada bir dur demeliyim
çoook geçmiş olsun canımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?