2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şekerim seninki yine iyiymiş ben geçen cumartesi saat 7,30 da kapı ziline uyandım kapıyı bir açtım 700km ötedeki kayınbiraderim!!!! Berişi sevmek için geldim pazar akşam gideceğim dedi o günden beri her akşam abi gideyimmi o da yok oğlum kal diyor

dünürümm bugün neden sessiz seyircisinn ??

Anlmadığım yerleri ona soruyorum

Eki Görüntüle 869086

Bi sürü alıntı yapmıştım öğlende duru durmayınca kapadım sonra doktora gittik şimdi geçmişe dönemedim valla dünüşüm işte o yüzden sessiz kaldım sonrada çıkınca meraba diyemedim idoş seni ben mıncıra mıncıra yerim Allahım nasılda bilmiş bilmiş bakıyoooo elma şekerim Bizde doktor teyzemize gittik değiştirdik doktorumuzu harika bi insan ya bayıldım idrar tahlili diğer hastanede muammalı olunca bizde bi bakalım içimiz rahat etsin dedi Çiş bekledik babamızda avm te götürdü beklerken sıkılmayalım diye dönüşte çişimizi hastaneye bıraktık . Biraz üzüldüm aslında ama doktorumuz gayet normal kilomuz dedi 10 gun oncede 5700 61 cm simdi 5750 64 cm olmus boyumuz uzamis cok saglikli guzel bi bebek dedi durumlar Boyle ....size kilosu nasil personnel 4 ay Asimiz var bakalim 6 gunde bi degisim olucakmi :44: dünüş damadıma maşallahselvi gibi kilosuda çok güzellll duruda maşallah sözlüme dioooözledim sizi yaA bi sütü şey kaynatmışsınız zaten

Dur ben bunu yarin doktoruma soriiim sagol canim bilgi icin

Dikkat etmedim.. Ama eller hep agizda oldugundan yuzune firsat kalmiyo olabilir:))) kontrol ederim artik.

Bu senin (cok afedersin ama!) odun kocanin kardesi mi?? Laaa havleeeee gorgusuz!!!

cnmm furkanda söyledi..ıngıı annii den sonra anne dedi bi kaç kez. bn tesadüfe yordum bna öle gelmtir die, sürekli tekrar ediyorum bn taklit bu kadar erken olur mu ki..:26::26:

bilmiyorum ki canım bukadar erken olur mu? ama baksana Beril de bir haftadır diyormuş, demek ki bazı bebeklerde erken olabiliyor...
aç olduğunda ağlarken bebekler anne benzeri bir ses çıkartıyorlar doğumdan itibaren, hatta sumuhallebisi ben doğduğundan beri duyuyorum demiş...benim dediğim o ses değildi..köpekleriyle konuşuyordu birden anne diye çığlık atıp güldü :)
canım biz salı günü doktordaydık, Çağrı Bey ses taklidi başlamış bazı bebeklerde erken başlar dedi. ama hiç aklıma gelmedi sormak nezaman kelime söyler diye. Atahan oyun oynarken çıkardığım sesleri taklit ediyor, hatta doktora da onu yaptı :) Furkan da seslerle bir dene bakalım ne yapacak belki tesadüf değildir annesi

canımm nasıl oldunuzz. aşıı ateş ağrı falan yaptı mı?

şuan beşiğinde sallıyorum canım
aşılardan sonra ateşi yükselir gibi oldu hemmmen verdim şurubu :18:
sonra da derince uyudu temizliğimi bile yapabildim inanılır gibi değildi yani :))
ama huzursuzdu tüm gün
bakalım bu gece nasıl geçecek

Kizlar bi suredir sutum azalmaya basladi diyordum bikac gunur de bizimki emmiyor dogru duzgun. Bugun sanirim adet olmaya basladim cook hafif turuncu bir akinti geldi. İnternetten baktim adet donemlerinde sutte azalma ve tadinda degisim olurmus. Regl olanlar da yasadi mi boyle bisey? Tek umudum regl bittikten sonra tekrar artiyormus. İnsallah artar

hadi videoyu da ben ekleyeyim anılarını tazele
ZOOBI DOOBI ORIGINAL Video High Quality - YouTube

İyi geldi canım teşekkür ederimmm

Biraz azalma ben de fark etmiştim normale döndü ama yine.

Bende de azalma olmustu iki kez regl oldum. Sonra normal hale donuyor ama biyerde okumustum. Adet doneminde vucut su tuttugu icin azalma olabilir bubu donemde sivi miktarini arttirin yaziyordu. Birdahaki ay ben deneyecegim.

bende korkmaya başlamıştım sütüm azalıyo diye
adetimin başladığı gün spora başlamıştım acaba spordan mı dedim
demek ki regl denmiş

Kızlar uzun zamandır yazamıyorum ara ara takipteyim önce Kaan hasta oldu ateşlendi öksürük hırıltı burun tıkanıklığı antibiyotik kullanmak durumunda kaldık virütikmiş dikkatli olum kızlar tam Kaan'ı toparladık eşim trafik kazası geçirdi. Çok sağlam bir kaza araç pert oldu çok şükür burnu bile kanamadı kazadan bir gün sonra Irak 'a gitti iş için şimdi mi şimdi de ben hastayım ve Kaan'ın kusma sorunu hat safhada yarın yeditepe Üniversitesi çocuk gastroloji uzmanına götürücem çocuk drlarından bi fayda göremedim kusma konusunda inşallah çözüme kavuşur yawrum bezden adam oldu heryerine bez koyuyorum kustukça üstü başı batmasın die bizde haberler böle sıkıntı ve stresten kendimi yemeye be abur cubura verdim 3 kilo almışım bu durumada bir dur demeliyim

Yarabbim ne çene,ben yokken gündemden haberim olsun diye geçmişi okumak için yırttım kendimi ama tam bitiremedim,patatesli yemek tariflerinizde kaldım.Rabarbacım çoooook geçmiş olsun,çok ğstüste gelmîş ama çok şükür iyiymiş eşin ve yarın Kaan'danda iyi haberlerini alırsınız.Myhoney,evet canım başladım çalışmaya,cuma günleri toplu kullanıyorum süt izinlerimi ama diğer günlerde biraz erken döndüm eve,alışmak çok zor ayrı kalmaya ama alışılıyor galiba.ben zaten daha 1 ay önceden zırıl zırıl ağlamaya başlamıştım ayrı kalıcam diye ve pazarteside öyle oldu.bırakırken ben ağladım,kv ve kp bile ağladı,bak şimdi yazarken yine gözlerim doldu.uyuyorken bırakmak daha kolay,salı günü uyanıktı ve yine bırakmak zor oldu ama ağlamadım.şimdi ağlamadan bırakabiliyorum en azından ama kafa hep evde,bazen koştururken aklımdan çıksada o hep özlemim benim.bi de gün içinde hastane yada sağlık ocaklarında süt sağmak zorunda kalmak ve ortamın mikrobu çok üzüyor ve yoruyor.sağdığım sütü şifa olsun,beslensin diye sağarken daha beter hasta etmekte var.yürümeyi unuttum ve hep koşturuyorum.çok şükür babannesi süper bakıyor ve kucakçı Melis'imi ıslah etti 2 günde.valla kızlar yaşlıların bir bildiği varmış gerçekten,huyu değişti yavrumun,kucakta durmak istemiyor artık ve asıl bomba geliyor,dün 3 akşamdır 8'de uyuyup sabah 7'de uyanıyor ve gece 3-4 kere gözleri kapalı emip hemen uyuyor.gerçi ben bu kadar uyumasını istemiyorum ve ilk gün çok korktum bişey oldu diye,bugünde eşim daha ne istiyorsun diyo,ben bu kadar uyusunda rahat edeyim istemiyorum dedim,doktora gidelim dedim ama kocam dırtlamadı beni,rahat bırak çocuğu millet gülecek bize dedi.akşam zaten eve yavruma hasret geliyorum,bi de dün akşam 7:15'de uyuyup sabah uyanınca iyice özledim.çalışan anne olmak zor tabi biraz ama inanın arkadaşlar Allah yardım ediyor.belki bu uyku düzenide ondandır çünkü ben gerçekten çok yoruluyorum.bi de topuklu ayakkabıyla yürümeyi unutmuşum ve ayaklarım ağrıyor.gerçi çok topuklu hiçbir zaman giyemem ama ayaklar 40 numara ve taraklı olunca bütün gün suyu çıkıyor valla.takipteyim hep,çok seviliyorsunuz.hepinizi ve yavrularınızı tek tek öpüyorum.buralardayım merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…