2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmişi okumadan slm herkese
dün misafirim vardı, mutfak feci dağılmıştı yorgunluktan sbha bırakmıştım şimdi toparladım da makineyi çalıştırıp geldim. Bi sürü ütüm var, Furkan uyankı ve öğlen kuaför randevum var uzun zamandır manikür padikür yaptırmamıştım bi de ağda..hafifleyip gelicem düğün öncesi halletmem lazımdı. daha çarşı işlerim duruyo off

hasta bebişlere geçmiş olsun Allahtan şifa diliyorum. bebekler emerken ağlıyo tepiniyo mevzusu vardı, Furkan da başladı. ağlayınca sırtını sıvazlıyorum 3-4 kez geğiriyo koca adam gibi..sonra emmeye devam..

Ya haklısınız yaptım bir esekligin iste . Ama bir yandan mecburdum Abi'm bir yan apartmanda oturuyor on gun oluyor aradı incime bir hediye aldım diye şimdi dün de krep cok guzel ve bol olunca bir de adam bu kadar yakın oturuyorken çağırayım aradan çıksın dedim bende

İnsallah Canim ya alisir bir an once dışarı çıkmak icin sanırım benim kanguruya ihtiyacım var olmayacak böyle araba ile bebeğimi aynı anda taşıyamiyorum

Günaydın güzel anneler, melek bebişler.Nasılsınız.Benim canım çok sıkkıN.Dün bahsetmiştim.Kızımın tek yanağında kızarıklık var diye.Bugün öbür yanağındada var.Sanki yara olmuşta geçmek üzereymiş gibi bir kızarıklık.İçide su toplamış gibi yani onu andırıyor.Ama kabarık değil.Çok kafama takıldı.Acaba egzamamı.Bir arkadaşın bebeişi egzemaydı.Şimdi kimdi hatırlamıyorum.Acaba çocuk doktoru mu anladı yoksa cildiye mi anladı.Acaba geçermi yoksa sürekli böyle tekrarlayacak mı?Çok canım sıkkın çok.
Annemi aradım böyle böyle dedim.Götür sağlık ocağına onlar belki bilirler diyor.Bilemeselerde hangi doktora gitmrn gerektiğini söylerler diyor.Birde diyorki eee egzama çok önemli bişey değilki diyor.Acaba önemli olan şeyin derecesi ne olmalı.SAĞLIK OCAĞI NE ANLAYACAKSA.....

Parmeciğim geçmiş olsun.Senin yaptığın hatayı 2 gün önce ben yaptım.Annemleri yemeğe çağırdım ama canım çıktı.Üstelik hastada değildim.Seni düşünemiyorum.BOL DİNLENMELER.

günaydın canım.
nasıl olduğunu bilmiyorum ama ablamın kızının da kızarmıştı.
onunki tahrişti. eniştem sakalıyla baya öpmüş o yüzden olmuş.
bence çocuk doktoruna götür o seni yönlendirir.

Uslu kızım hic üzer mı annesini uyuyan prenses olsun onun adı annesi :))

Parmeciğim geçmiş olsun.Senin yaptığın hatayı 2 gün önce ben yaptım.Annemleri yemeğe çağırdım ama canım çıktı.Üstelik hastada değildim.Seni düşünemiyorum.BOL DİNLENMELER.

Valla uzun bir süre yemekli misafir ağırlamak haram bize anlaşılan . Cok teşekkürler Canim

canım o bir arkadaş dediğin galiba benim, başka bebişlerde var mı bilmem..
salı günü doktor kontrolüne gittiğimizde söyledi...aynen senin tarif ettiğin gibi. biliyorum görüntü çok sinir bozucu ve insanın içi acıyor ama rahat ol egzema çok önemli bir sorun değilmiş.
genellikle deterjan ve şampuan yapar dedi. dalin kullanıyordum roxy aldım şimdi
birde şampuanı kremleri sebameddi, hepsini değiştirdik. bioderma yı tavsiye etti. biraz tuzlu ürünleri gerçi ama paşam rahat etsin yeter
bu arada günde 1 kerede madecassol sürüyorum, hücre yenileyici...ama medikal bir krem olduğu için kullan diyemem, bence doktoruna danış
geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım, gerçekten herşey üstüste gelmiş
Allah bi daha dert göstermesin. umarım Kaanın kusması da önemli birşey değildir, hemen toparlar kendini annesi

Büyüme atağıdır canım geçer bikaç güne merak etme )

Kızlar uyudum uyandım kaldığım yerden devam edeyim. Benim İdoşun kokoş olmasını sanırım herkes istiyo olacak ki akşam gittiğimiz ev sahibi İdoşa leopar desenli yelek almış. Benim bir arkadaşımın bana aldığı leopar desenli gömleği saymazsak ömrümde elim o desene gitmemiştir yani Neyse Helenikoya giydirdim bir de yakıştı ki sormayın Demek ki benim kızın tarzı bu olacak, kokoşluk Bi de kadın çantamıza yumurta koydu 40 uçurmaya filan gitmediğimizi biliyo geleneği yerine getireyim demiş. Bu yumurta ne anlama geliyo ki :26:

Cnm bu arada bzm bebisler ayni gun dogmus sanirim ;-)

16 Ağustos :) benim günüm geçmişti.

Valla yabancılama başlayacaktı ama elekçi anası vergi dairesinden SGK ya kadar her yere yanında götürdüğü için başlarken bitti. :)) ama SGK daki kadınlardan birini sevmedi görülmeye değerdi hâli sallandırdı köfte dudaklarını aşağıya bastı yaygarayı.

Nasıl yani arabaya aynı anda? Benim araba dediğim kızımın mercedesi :) tabi bende arabamı kullanıyorum o ayrı. Market alışverişi olmuyor zaten tek elime bide pusetin sepetine 3 parça bişey alıp çıktım. Bide bizim kocaeli Belediyesi bebek doğunca bi hediye paketi yolladı onun içinden küçük bir anne çantası çıktı. İçinde gözleride var ama küçük. Çapraz asınca çanta varmış yokmuş belli değil. Ama eve arabadan çıkarken bir kaç poşet bagajda kaldı babamız gelirken getirdi. Alışıcaz bizde bızdıklarla tüm işlerimizi halletmeye sen bi cesaret et çık bak her işin pratiğini bulursun. Ben şimdi eve kapandığım güzel havalara yanıyorum.

Pratik demişken ben bugün avent biberon alıcam nerde pratik hanım :))

Al iste ortak bir zevk daha bende hayatında leopar hic birşeyi olmayan tek kadin benim herhalde dıyordum :)

Canim yumurta diriligi tazeliği ifade eder ida icin ve inanışa gore ilk kez gidilen ev yumurta vermez ise evini fareler basar :))

Son düzenleme:

Fareler mi basar İyiymiş :) Benim beslediğim kediler nöbetleşe bekliyo gerçi bizim bahçeyi ama nolur nolmaz di mi

Kızlar bizde bir yenilik daha bar ve cok heyecan verici

Çağla taklide başladı :)) yüzüne dogru dudaklarımla puu yaparsın ses cikar ya hatta fazla yapasan baloncuk cikar o hareketi yapıyorum ardından o da aynısını yapıyor sonrada gülüp heyecanlanip çığlık atıp kollarını bacaklarını sallıyor :))

dun kvde asure yaptı komsuları cagırdı okuma yaptılar mısafirlerden birinin oglu grıp dı oksuruyodu ıns ogluma bulasmaz dedım sonuc sabah oglum oksuruyo burnu tıkalı daha bır ay once grıp olmustu ben bu cocugu koruyamıyorum mu ne cok korkuyorum onerılerınız varmı soguk algınlıgı ıcın surub verdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…