- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.741
Afiyet olsun ParmişimVe geçmiş olsun aynı zamanda. Hastayken misafir mi çağrılır kız yatıp istirahat etsene hey Allam ya.
Ben hem süt yapsın hem de gripten filan korusun diye bol limonlu ve ballı içiyorum canım.
Off çok geçmiş olsun canım yaa hani geldi mi üst üste derler ya o hesap olmuş sizinki
Oh afiyet olsun parmişim bende yapıcam en yakın zamanda hastayken bi daha sakın misafir çağırma CNm dinlen tatlış
Oyy aferim benim güZel helenikomaakıllı prenses maşallah bi gezmeyi daha haketmiş annesi benimde kızım 3 gündür uykusu garip uyusada huzursuz inş geçici bişeydir yoksa ben bu zombi halde gezmeye ne kadar dayanırım bilmiyom
Canım bizde de aymı sorun vardı hatta abimi 2 hafta sonra gördü bastı yaygarayı. Yabancılamaya başladı ufaktan. Ben bu ara hemen hergün dışarı çıkıyorum kızımla. Biniyoruz arabamıza etraftan ay ne tatlı diyen olursa gülümsüyorum yaklaşıp kızımla konuşuyorlar. Hatta migrostaki kariyer kız milka ineği hediye etti kızıma.
Yanisi alıştık biz insana. Darısı başınıza
Günaydın güzel anneler, melek bebişler.Nasılsınız.Benim canım çok sıkkıN.Dün bahsetmiştim.Kızımın tek yanağında kızarıklık var diye.Bugün öbür yanağındada var.Sanki yara olmuşta geçmek üzereymiş gibi bir kızarıklık.İçide su toplamış gibi yani onu andırıyor.Ama kabarık değil.Çok kafama takıldı.Acaba egzamamı.Bir arkadaşın bebeişi egzemaydı.Şimdi kimdi hatırlamıyorum.Acaba çocuk doktoru mu anladı yoksa cildiye mi anladı.Acaba geçermi yoksa sürekli böyle tekrarlayacak mı?Çok canım sıkkın çok.
Annemi aradım böyle böyle dedim.Götür sağlık ocağına onlar belki bilirler diyor.Bilemeselerde hangi doktora gitmrn gerektiğini söylerler diyor.Birde diyorki eee egzama çok önemli bişey değilki diyor.Acaba önemli olan şeyin derecesi ne olmalı.SAĞLIK OCAĞI NE ANLAYACAKSA.....
Günaydınlar efeniiiim :))
Dün akşam yemeğe davetliydik ve gittik. Toplam 4 aileydik. Gitmeden önce İda ile ilgili tereddütlerim vardı. Acaba uyku düzeni bozulur mu, acaba kalabalıktan rahatsız olur mu diye. Gidince endişemin yersiz olduğunu anladım. Benim uslu kızım bir kez dahi ağlamadı ve onca seste, ışıkta kendi kendine uyudu koltuğun üzerinde. Diğer aileler çok şaşırdı sanki evde bebek yokmuş gibi dedilerEve gelince okudum öyle yatırdım aman nazar değmesin kuzuma :))
Akşam geç geldğimiz için geç uyuduk haliyle ve uykum kanmadı İdoş birazdan uyur. Ben de yatıp uyuyacağımGörüşür tatlışlar:80::80:
Parmeciğim geçmiş olsun.Senin yaptığın hatayı 2 gün önce ben yaptım.Annemleri yemeğe çağırdım ama canım çıktı.Üstelik hastada değildim.Seni düşünemiyorum.BOL DİNLENMELER.
Günaydın güzel anneler, melek bebişler.Nasılsınız.Benim canım çok sıkkıN.Dün bahsetmiştim.Kızımın tek yanağında kızarıklık var diye.Bugün öbür yanağındada var.Sanki yara olmuşta geçmek üzereymiş gibi bir kızarıklık.İçide su toplamış gibi yani onu andırıyor.Ama kabarık değil.Çok kafama takıldı.Acaba egzamamı.Bir arkadaşın bebeişi egzemaydı.Şimdi kimdi hatırlamıyorum.Acaba çocuk doktoru mu anladı yoksa cildiye mi anladı.Acaba geçermi yoksa sürekli böyle tekrarlayacak mı?Çok canım sıkkın çok.
Annemi aradım böyle böyle dedim.Götür sağlık ocağına onlar belki bilirler diyor.Bilemeselerde hangi doktora gitmrn gerektiğini söylerler diyor.Birde diyorki eee egzama çok önemli bişey değilki diyor.Acaba önemli olan şeyin derecesi ne olmalı.SAĞLIK OCAĞI NE ANLAYACAKSA.....
teşekkürler canım.
sabah sabah iyi getiriyor kendine...
Kızlar uzun zamandır yazamıyorum ara ara takipteyim önce Kaan hasta oldu ateşlendi öksürük hırıltı burun tıkanıklığı antibiyotik kullanmak durumunda kaldık virütikmiş dikkatli olum kızlar tam Kaan'ı toparladık eşim trafik kazası geçirdi. Çok sağlam bir kaza araç pert oldu çok şükür burnu bile kanamadı kazadan bir gün sonra Irak 'a gitti iş için şimdi mi şimdi de ben hastayım ve Kaan'ın kusma sorunu hat safhada yarın yeditepe Üniversitesi çocuk gastroloji uzmanına götürücem çocuk drlarından bi fayda göremedim kusma konusunda inşallah çözüme kavuşur yawrum bezden adam oldu heryerine bez koyuyorum kustukça üstü başı batmasın die bizde haberler böle sıkıntı ve stresten kendimi yemeye be abur cubura verdim 3 kilo almışım bu durumada bir dur demeliyim
Oh afiyet olsun parmişim bende yapıcam en yakın zamanda hastayken bi daha sakın misafir çağırma CNm dinlen tatlış
Oyy aferim benim güZel helenikomaakıllı prenses maşallah bi gezmeyi daha haketmiş annesi benimde kızım 3 gündür uykusu garip uyusada huzursuz inş geçici bişeydir yoksa ben bu zombi halde gezmeye ne kadar dayanırım bilmiyom
Cnm bu arada bzm bebisler ayni gun dogmus sanirim ;-)
Ya haklısınız yaptım bir esekligin iste . Ama bir yandan mecburdum Abi'm bir yan apartmanda oturuyor on gun oluyor aradı incime bir hediye aldım diye şimdi dün de krep cok guzel ve bol olunca bir de adam bu kadar yakın oturuyorken çağırayım aradan çıksın dedim bende
İnsallah Canim ya alisir bir an once dışarı çıkmak icin sanırım benim kanguruya ihtiyacım var olmayacak böyle araba ile bebeğimi aynı anda taşıyamiyorum
Kızlar uyudum uyandım kaldığım yerden devam edeyim. Benim İdoşun kokoş olmasını sanırım herkes istiyo olacak ki akşam gittiğimiz ev sahibi İdoşa leopar desenli yelek almış.Benim bir arkadaşımın bana aldığı leopar desenli gömleği saymazsak ömrümde elim o desene gitmemiştir yani Neyse Helenikoya giydirdim bir de yakıştı ki sormayın Demek ki benim kızın tarzı bu olacak, kokoşluk Bi de kadın çantamıza yumurta koydu 40 uçurmaya filan gitmediğimizi biliyo geleneği yerine getireyim demiş. Bu yumurta ne anlama geliyo ki :26:
Al iste ortak bir zevk daha bende hayatında leopar hic birşeyi olmayan tek kadin benim herhalde dıyordum :)
Canim yumurta diriligi tazeliği ifade eder ida icin ve inanışa gore ilk kez gidilen ev yumurta vermez ise evini fareler basar :))
Fareler mi basarİyiymiş :) Benim beslediğim kediler nöbetleşe bekliyo gerçi bizim bahçeyi ama nolur nolmaz di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?