- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.761
Kızlar bizde bir yenilik daha bar ve cok heyecan verici
Çağla taklide başladı :)) yüzüne dogru dudaklarımla puu yaparsın ses cikar ya hatta fazla yapasan baloncuk cikar o hareketi yapıyorum ardından o da aynısını yapıyor sonrada gülüp heyecanlanip çığlık atıp kollarını bacaklarını sallıyor :))
Kızlar sarılık hakkında tecrübeli olanların fikrine ihtiyacım var.. Bugün kızımı de kontrolüne götürdük, Drumuzu değiştirdik bu ay. Rota virüsü aşısını da oldu. Buarada gözünde hala sarılık var dedî. Ben de farkındaydım ama eski Dr bu konuda pek bi rahatlatmıştı bizi. Ama o ilk 1. Ayındaydı.. 2. Ayda sadece sağlık ocağında kontrolü oldu kızımın ve Dr gene önemsemedi. Şu an 3. Ayımız doldu ve bukadar uzamaması gerektiğini söyledi Dr. Başka problemler olabilirmiş, tabi bu problemler çok ciddi olmazmış ama gene de çok üzüldüm. Geçen ay Dr olayını sağlık Ocağıyla yetindirmemeliydimneyse Dr önceden yapılan tahlilleri istedi , yarın tekrar gidicez . Ben çok tedirginim var mı sarılığı bukadar uzayan bebiş. Herkese iyi geceler[/
en son gözlerden geçiyor diyor doktorlar, bizimki 40.gün geçmişti tamamen. Yeni doğan sarılığının iki üç tane nedeni varmış, bizimki idrar yolu enfeksiyonuna bağlıydı mesela antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştık. Bize bikaç tane tahlil yapmışlardı, bunlarda bir şey çıkmazsa anne sütüne bağlı sarılık olabilir demişlerdi. Sen yaptır bakalım bi tahlillerini belki süttendir, onun geçmesi biraz uzun sürermiş.
Teşk ederim cnm .. Çok huzursuzum dünden beri. İhmal etmemeliydik, ilk Dr muz fazla rahatlatmış bizi:/ ptesi yaptırcaz bakalım tahlilleri kafam karmakarışık oldu. İnsanın bi evladının olması hem çok güzel hem de en büyük korkusu ve derdi oluyormuş , ona bişey olmasın baba olsun durumu yani ):)
dun kvde asure yaptı komsuları cagırdı okuma yaptılar mısafirlerden birinin oglu grıp dı oksuruyodu ıns ogluma bulasmaz dedım sonuc sabah oglum oksuruyo burnu tıkalı daha bır ay once grıp olmustu ben bu cocugu koruyamıyorum mu ne cok korkuyorum onerılerınız varmı soguk algınlıgı ıcın surub verdım
Günaydın güzel anneler, melek bebişler.Nasılsınız.Benim canım çok sıkkıN.Dün bahsetmiştim.Kızımın tek yanağında kızarıklık var diye.Bugün öbür yanağındada var.Sanki yara olmuşta geçmek üzereymiş gibi bir kızarıklık.İçide su toplamış gibi yani onu andırıyor.Ama kabarık değil.Çok kafama takıldı.Acaba egzamamı.Bir arkadaşın bebeişi egzemaydı.Şimdi kimdi hatırlamıyorum.Acaba çocuk doktoru mu anladı yoksa cildiye mi anladı.Acaba geçermi yoksa sürekli böyle tekrarlayacak mı?Çok canım sıkkın çok.
Annemi aradım böyle böyle dedim.Götür sağlık ocağına onlar belki bilirler diyor.Bilemeselerde hangi doktora gitmrn gerektiğini söylerler diyor.Birde diyorki eee egzama çok önemli bişey değilki diyor.Acaba önemli olan şeyin derecesi ne olmalı.SAĞLIK OCAĞI NE ANLAYACAKSA.....
Tavuklu kredim :)) cok guzel oldu arkadaslar şiddetle tavsiye ediyorum yumusacikti Esım ile abim öve öve yedi Abi'm ev hanimligima ve anneliğime on üzerinden on verdi :)) yengemi sormayın o da tıpkı KV gibi bir seye guzel dememe hastalığı var :))
Arastaya cok teşekkürler guzel bir yemek daha kazandırdığı icin ilk fırsatta yapmanızı tavsiye ederim
Ama kızlar kesinlikle hasta iken misafir çağırma cok kötü bir fıkirmis . Cok fena oldum her yanım ağrıyor sırtım kollarım topuğum nezleye bir donse rahatlarım belki
Çağla inci bütün aksam agladi cok huysuzdu sesi kisildi ( cok aglayinca oluyor ondan mı hastalıktan mı bilemedim ) cok ta gazliydi sma sadece gaz mı bilmiyorum hafif burnu tikali bakayım Esım öğlene kadar yine calisiyor aynı durum devamda dogru doktora
Bir de kızım sakinliği yalnızlığı seviyor onlar gittikten sonra rahatladı annemlerde falan da cok huysuz yalnız büyüdüğü icin oluyor bunlar ne yapmam lazım bilmiyorum
Canim cok gecmis olsun, umarim biran once dinlenir kendine gelirsin
Geçmiş olsun canım.Kızımda 2 sabah arka arkaya öksürmüştü.Çok şükür şimdi geçti.İnşallah sizde hemencik atlatırsınız.
dun kvde asure yaptı komsuları cagırdı okuma yaptılar mısafirlerden birinin oglu grıp dı oksuruyodu ıns ogluma bulasmaz dedım sonuc sabah oglum oksuruyo burnu tıkalı daha bır ay once grıp olmustu ben bu cocugu koruyamıyorum mu ne cok korkuyorum onerılerınız varmı soguk algınlıgı ıcın surub verdım
kaynanamla başım dertte
ne yapsam bilmiyorum
kocamın annesi
söküp atamıyorum
kızlar bu 4. ay aşıları ne illet bir şeymiş yaaa
gece 4 de zar zor uyuttum
sabah yine hafiften ateşlendi yavrum :18:
kıyafetlerini çıkardım düşürdüm ateşini şuruba gerek kalmadan ama tedirginim yine de puuuuuuuffffffffffff
umarım sizlerin melekleri aşılardan sonra böyle olmaz
Ahh heracim seni cok iyi anliuorum ceneleri durmaz onlarin...kocann annesi diyosun saygi duyuyosn onu bole kullaniyolr..allah yardm etsn cnm
deha gibi kaynanam var vallahi. herşeyi bilir uzun uzuuuunn anlatır. az önce eşim anne çenen yorulmadı mı dedi. sustu oh be dedim 2 dk sonunda yine başladı.. başım ağrıyor arkadaaşşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?