2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yavrum yaa maşallah ben onun o kollarını bacaklarını ısırırım. Hergün başka bişeye tanık olmak harika. Onların böyle büyüdüğünü görmek. İyi ki yapmışız yaa

Geçmiş olsun canım.Kızımda 2 sabah arka arkaya öksürmüştü.Çok şükür şimdi geçti.İnşallah sizde hemencik atlatırsınız.

Canım çok geçmiş olsun.Arka arkaya gelmiş hepsi.Çok şükürki atlatmışsınız.Cana gelmesin mala gelsin.Allah beterinden saklasın canım.Büyük geçmiş olsun.

canım benim oğluma demişti çocuk dr. dedi krem vermişti kullanıyoruz bizimki çok anlaşılır değildi yanaklarda sertlik ve hafif kızarıklık vardı ama cildiyeye de götüreceğim internetten resimlere bak karşılaştır derim ben emin olusun allerjik miş bunlar yediklerine bir bak allerjı yapabilenleri kes ben yumurtayı çok yerdim çikolatayıda kesip bi bakıcam onlardanmı kaynaklı babasının çikolataya varmış allerjisi küçükken

Canim cok gecmis olsun, umarim biran once dinlenir kendine gelirsin

Geçmiş olsun canım.Kızımda 2 sabah arka arkaya öksürmüştü.Çok şükür şimdi geçti.İnşallah sizde hemencik atlatırsınız.

ins cnm ben bıtmıs durumdayım ya dun dra gıttım ıdrar yollarımda cok cıddı ıltıhap varmıs kansızlık vucudum cok susuz kalmıs suratmın rengı kactı oglum hep kucak ıstıyo ben cok halsızım dogumdan berı yetısemıyorum ew ısıne yemege hıc gücüm yok sankı oglum ıcın herseye ragmen ayaktayım yorgunluktan sütüm azaldı yemedgım sey kalmadı artmıyo hıc yok degıl ama bazen doymuyo hıssedıyorum mama denemedgm kalmadı yemıyo ustune bıde hasta oldu yardm edıcek kımsem yok var ama yok annm torun bakıyo o benden beter kv de ewı karsımda ama hep oraya gıdeym orda sewsın torunu beklıyo hıc gıdıp yardım edeym en azndan ısını yapsın yok bazen aglamk gelıyo ıcımden zor tutuytom kendımı oglumda cok huysuz bı cocuk zor duruyorum ayakta

kızlar bu 4. ay aşıları ne illet bir şeymiş yaaa
gece 4 de zar zor uyuttum
sabah yine hafiften ateşlendi yavrum :18:
kıyafetlerini çıkardım düşürdüm ateşini şuruba gerek kalmadan ama tedirginim yine de puuuuuuuffffffffffff
umarım sizlerin melekleri aşılardan sonra böyle olmaz

Bu insanlar bence çok düşncesiz
Akşam bizim de misafirimiz vardı kadın takır takır öksürüyordu elindeki peçeteyle de sürekli burnunu siliyodu buna rağmen berili sürekli kucağına aldı kaç defa da başından öptü
Kocasının da gripten dudakları patlatmıştı Allah'tan o yanaşmadı kızıma ama aynı ortamda 3 saat oturduk
İyileştik de öyle geldik çok kötü grip olmuştuk dediler yuh dedim ben de iyileşmiş halleri buysa sabaha kadar dua ettim kızıma geçmesin diye

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım
Umarız çabuk iyilrşirsiniz
4. Ay da hangi aşılar oluyo neleri yaptırmamız gerekir

Ahh heracim seni cok iyi anliuorum ceneleri durmaz onlarin...kocann annesi diyosun saygi duyuyosn onu bole kullaniyolr..allah yardm etsn cnm

deha gibi kaynanam var vallahi. herşeyi bilir uzun uzuuuunn anlatır. az önce eşim anne çenen yorulmadı mı dedi. sustu oh be dedim 2 dk sonunda yine başladı.. başım ağrıyor arkadaaşşş...

herkese merhaba bugün rota aşımızı olduk
62 cm 6130 gr olmuş kızım bu ay 630 gr almış drmuz birşey demedi kilosuna boyuna
Asıl üzücü olan kızımını vajinası kapalıymış çocuk cerrahına gösterin dedi.. randevu alıp haftaya getireceğiz çok endişeliyim yavrum şimdiden kadınlığın zorluklarına başlıyor etrafınızda böyle birşey duydunuz mu

doğum hikayeleri topiğini okuyorum şuan, aynı doktor ve fotoğrafçıdan çıktığımız nasıl belli :))
senin ikinci ve üçüncü pozun aynısı birebir bizde var :) bi an bizim fotoğraf sandım sayfayı hızlı geçerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…