- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.141
kızlar ben 2 senedir urlada yaşamaya başlayınca tam köylü oldum :) salçamı, yoğurdumu kendim yapıyorum...hatta arka bahçede sebzelerimi yetiştiriyorum
ilk mayaladığım yoğurtta maya olarak hazır yoğurt kullanmıştım, sonrakilerde hep bir önceki yoğurdu...ilk 3-4 mayalamada lezzet tam tutmuyor maya yüzünden ama sonrasında artık bildiğiniz mis gibi ev yoğurdu haline geliyor
bizim tepedeki saç olay zaten hep havadaadoktor hepiciğii dökülcek dedii bu haline öle alıştım ki keltoşmu olcak kızım şimdii
yok canım benim tarifim değil arasta kuzumun tarifisulozcum isteyince geçmişten alıntı yapmıştımm:)
kahramanım benim [video=youtube;koJlIGDImiU]https://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU[/video]sana armağan ediyorum kuzucumiyi bi güldükten sonra vızzz geliyor tırıs gidiyor her bişey
O bile erken canımDüşünsene biri kucakta ağlıyor öbürü paçana yapışmış ağlıyor ayyyyyyyyyy
Tek çocuk olarak, maddi, sağlıksal, psikolojik bir problem olmadığı takdirde kesinlikle bebişlerin en az bir tane kardeşleri olmasını öneriyorum arkideşler
Her türlü anlıyoruz yavlum sıkıntı yokyine benim alıntılarda bi karışıklıktır gidiyo önce fundanın alıntısı vardı sonra yok diye sildim ama arastaya yazdığım cümle içinde fındığa yazdığımn cevabın bi kısmı çıkmışş ayy ne karmaşa bilmem anlatabildim mii artık anlayın beyaaa
dünüşüm nasılsınnnnnn
kardeş olayına bende katılıyorum canım 2 güzel olur ama şimdi değilllhatta 3 çocuk çok isterim ama ama amaaa işte eğer onları gerçekten yetiştirebiliceğim şartlar koşullar oluşursaa ve ben o psikolojide olursam süper olur ayy bi an hayal ettim güzel görünüyoo
Merhabalar herkese, kisa bir tatil yaptim geldim, cok iyi geldi. Su mobil cihazlardanda uzaklasinca bir sure biriken okumalar falan yapiliyor, daha verimli geciyor gunler sanki...
Urla da nerdesin sen cnm? Belki komsuyuzdur? Bende 2-3 yila kadar oraya yerlesecegim tamamen simdi yilda sadece 1 ay kalabiliyoruz maalesef. Ozelden yaz istersen bakalim ne kadar yakiniz :)
Bu arada mama sandalyesi konusulmus, ben Bumbo koltuk aldim kullanacagim gunu heyecanla bekliyorum, mutfak masam normalin uzerinde buyuk, ada gibi kizimi masanin uzerine oturtacagim baslangicta sonra sandalyeye gecerim diye dusundum. Evde de yer tutmaz ve salonda da kizimin oturacak sevimli bir koltugu olur diye dusundum. Tasmasida kolay bahceye cikarken hatta banyo yaparken kuvetin icinede koyabilirim. Cok amacli ufak ama marifeti buyuk koltuk :) Kiz kardesimde ogluna kullandi ben daha onda gorunce kararimi vermistim zaten.
sumuhallebisi seni çok iyi anlıyorum canım.
merak etme eşin herşeyin farkındadır ama anne baba oldukları için bişi demiyodur şimdilik.
ama herkesin bi patlama noktası var bir süre sonra eğer devam ederlerse eşin patlayabilir.
Bizde öyle oldu canım. Sen eşine yüklenme arada az az dertleşir gibi bahset ama üzerine gitme canım.
Elinden bişi gelmez sonuçta onu dünyaya getiren anne babası ne yapsalar saygı gösterecek...
Püf alıntıların gitti hatırladığın kadarıyla
Arasta benin FBI ajanı bile olmuşunun vardır mrs smith hesabı :))
Suloz benim Esım de tek cocuk o yüzden be demek istediğini gercekten anlıyorum ve dediğin gibi kaza bela hastalık olmadıkça 2. Cocuğu kesin istiyorum
Cucum tabi bu sobanın görünen yüzu hayallerini bozmak istemem ama tabi bunun ısı tozu kiri temizlemesi birden soğuması kömür tasimasi tek bir odanın sıcak olması var. O zamanlar annelerimiz sabahın köründe kalkıp hallettiği icin farkında bile degildik ne zor olduğunun :))
Bn bu sarkiya ba-yi-li-rimbizim dugunde giris dans muzigimizdi
İyiyim dünüşcüm çok şükür sen nasılsın, gelinim kızçem nasıl ?
Bende 2 tane düşünüyorum canım arasını da Allah nasip ederse 3 yaş düşünüyorum. Bir süpriz olmadığı sürece
Hahaha şaşkın
günaydın kızlar.. biz yeni kalktık .. bu arada rüyamda sizi gördüm.. hanginizdi hatırlamıyorum ama biriniz hamileydi
Ayy çok severimTeşekkür ederim rüya kahramanın olarak ahaha
Off evet zor ama valla benim kociş hafiften 2. için işliyo beni nolcak bilmem
Her türlü anlıyoruz yavlum sıkıntı yok
Hahahayy süper gerçekten
ufak ufak bişeyler söylüyorum, duymazdan geliyor, bişey demiyor. eskiden olsa sessiz kaldığı için iyice çileden çıkardım. şimdi ben de hafiften söyleyip geçiyorum, on kere tekrarlamıyorum, hırs yapmıyorum. ailesine karşı patlayacağına ihtimal vermem. kadın, küçükken eşim yaramazlık yaptığında sen hastanede karıştın benim oğlum değilsin diye büyütmüş. eskiden eşimin babası müftü olduğundan sık sık hacıya gidermiş görevli olarak. babasının nerde olduğunu sorduğunda, annesi babasının orada başka eşi ve çocuklarının olduğunu onları sevmeye gittiğini söylermiş. psikopat mıdır nedir? anlamadım gitti. eşim bu yüzden ailesi tarafından reddedilmekten, onaylanmamaktan çok çekiniyor. çocukluğuna inilmesi lazım yani. bu yaşına rağmen şefkate ihtiyaç duyuyor. diğer kardeşlerin onay gibi bi derdi yok. herkes kafasına göre takılıyor. onay derdinde olan bi tek benim eşim. aman gittiler yaz tatiline kadar kurtulduk inşallah. ne diyim.
Canım bana da çok fotoğraf koyuyorsun nazar değdireceksin çocuğa deyip duruyorlar.
Nazar sadece sanal ortamda değiyor sanki, öyle düşününce dışarı da çıkarmamak lazım çocuğu görenlerin nazarı değmesin.
Kapatalım eve kimse görmesin nazardan da uzak olalım
Bir yeri ağrımıştır yavrucağın, ya da o na da gelmiştir bir atak. Bu ara ataklardan gına geldi.
Bizim de 12. hafta atağımız geçti, 15. hafta atağımız başladı şimdi, 2 gündür ağzıma tükürüyor yine :95:
kizlar bsey sorucam...migreni olan arkadslr ozellikle nasi korunuyosnzz.migrenden dolayi dogum kontrol hapi kullanamiyorm doktorum onermiyo..spiral hc dusunmuyorm prezervatifi esim istemeye istemeye terch ediyrzz ama hep soyleniyo..bu korunma olayini nasi degeye oturttunuz..bde bende korunma olayina ragmen bi hamile klma korkusu var ...istekszlik var bu yuzdenn
İvymerhaba,
eğer kafasını tutabiliyorsa bumbo koltuğa oturtabilirsin. Beklemene gerek yok.
Kaplıca suyunu konuşmuştuk, 7 yaşından küçüklere önerilmiyormuş. Abimizi tutamadık o girdi. ama bebeğimizi yıkamadık. :)
bu arada arasta uyku tulumumuz geldii çok çok beğendikkkakşam olsunda uyuyalımm bize bayağı uzun ama olsun bölesi daha ii
hayallerim yıkıldı parmişimhaklısın bu yönleride var tabii ama yinede güzel bee parmişşş
bende baylıyom canım yaa
gelinin iyi canım oyun halısının oyuncuklarını çıkardım onlarla oynuyoohayırlısı kuzucum 3 yaş güzel ama selim napıyooo güzel suratlım
şaşkınım evet
çok çok iyiiii bayıldım fındığım yaaaay harikaa.60:
bu arada arasta uyku tulumumuz geldii çok çok beğendikkkakşam olsunda uyuyalımm bize bayağı uzun ama olsun bölesi daha ii
gelinin iyi canım oyun halısının oyuncuklarını çıkardım onlarla oynuyoohayırlısı kuzucum 3 yaş güzel ama selim napıyooo güzel suratlım
şaşkınım evet
Tulumunuzu güle güle kullanın dünüşüm.bu arada arasta uyku tulumumuz geldii çok çok beğendikkkakşam olsunda uyuyalımm bize bayağı uzun ama olsun bölesi daha ii
Aman daa güle güle giysin benim küçük kuşum. Yavlum o zaten büyük duruyo İdoşa da öyleEller ayaklar içerde kalınca daha iyi ısıtıyor ))
Oyy kıyamam hayallerine senin :)) uf bebisler küçük gecen Sebe Kartepe'ye gitmiştik kısın orda gittiğimiz yerde kahvaltı yaparken kocaman bir soba vardı ne güzeldi keske yine gidebilsek
Bu arada doktorum saglikli bir hamilelik yasamak icin doğumdan en az iki yil sonrasını beklemek lazım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?