2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bsey sorucam...migreni olan arkadslr ozellikle nasi korunuyosnzz.migrenden dolayi dogum kontrol hapi kullanamiyorm doktorum onermiyo..spiral hc dusunmuyorm prezervatifi esim istemeye istemeye terch ediyrzz ama hep soyleniyo..bu korunma olayini nasi degeye oturttunuz..bde bende korunma olayina ragmen bi hamile klma korkusu var ...istekszlik var bu yuzdenn

Merhabalar herkese, kisa bir tatil yaptim geldim, cok iyi geldi. Su mobil cihazlardanda uzaklasinca bir sure biriken okumalar falan yapiliyor, daha verimli geciyor gunler sanki...

Urla da nerdesin sen cnm? Belki komsuyuzdur? Bende 2-3 yila kadar oraya yerlesecegim tamamen simdi yilda sadece 1 ay kalabiliyoruz maalesef. Ozelden yaz istersen bakalim ne kadar yakiniz :)

Bu arada mama sandalyesi konusulmus, ben Bumbo koltuk aldim kullanacagim gunu heyecanla bekliyorum, mutfak masam normalin uzerinde buyuk, ada gibi kizimi masanin uzerine oturtacagim baslangicta sonra sandalyeye gecerim diye dusundum. Evde de yer tutmaz ve salonda da kizimin oturacak sevimli bir koltugu olur diye dusundum. Tasmasida kolay bahceye cikarken hatta banyo yaparken kuvetin icinede koyabilirim. Cok amacli ufak ama marifeti buyuk koltuk :) Kiz kardesimde ogluna kullandi ben daha onda gorunce kararimi vermistim zaten.

Ayy çok severim Teşekkür ederim rüya kahramanın olarak ahaha

Off evet zor ama valla benim kociş hafiften 2. için işliyo beni nolcak bilmem

Her türlü anlıyoruz yavlum sıkıntı yok

Hahahayy süper gerçekten

İvymerhaba,
eğer kafasını tutabiliyorsa bumbo koltuğa oturtabilirsin. Beklemene gerek yok.
Kaplıca suyunu konuşmuştuk, 7 yaşından küçüklere önerilmiyormuş. Abimizi tutamadık o girdi. ama bebeğimizi yıkamadık. :)

ufak ufak bişeyler söylüyorum, duymazdan geliyor, bişey demiyor. eskiden olsa sessiz kaldığı için iyice çileden çıkardım. şimdi ben de hafiften söyleyip geçiyorum, on kere tekrarlamıyorum, hırs yapmıyorum. ailesine karşı patlayacağına ihtimal vermem. kadın, küçükken eşim yaramazlık yaptığında sen hastanede karıştın benim oğlum değilsin diye büyütmüş. eskiden eşimin babası müftü olduğundan sık sık hacıya gidermiş görevli olarak. babasının nerde olduğunu sorduğunda, annesi babasının orada başka eşi ve çocuklarının olduğunu onları sevmeye gittiğini söylermiş. psikopat mıdır nedir? anlamadım gitti. eşim bu yüzden ailesi tarafından reddedilmekten, onaylanmamaktan çok çekiniyor. çocukluğuna inilmesi lazım yani. bu yaşına rağmen şefkate ihtiyaç duyuyor. diğer kardeşlerin onay gibi bi derdi yok. herkes kafasına göre takılıyor. onay derdinde olan bi tek benim eşim. aman gittiler yaz tatiline kadar kurtulduk inşallah. ne diyim.

hayallerim yıkıldı parmişimhaklısın bu yönleride var tabii ama yinede güzel bee parmişşş

Bn bu sarkiya ba-yi-li-rim bizim dugunde giris dans muzigimizdi

bende baylıyom canım yaa

gelinin iyi canım oyun halısının oyuncuklarını çıkardım onlarla oynuyoohayırlısı kuzucum 3 yaş güzel amaselim napıyooo güzel suratlım
şaşkınım evet

çok çok iyiiii bayıldım fındığım yaaaay harikaa.60:

keyifle dinle kuzucumm
benim kocişte işliyoda ben şu sıralar efendim aşkım bişeymi dedin modundayım
sıkıntı yoksa sorunda yok yavluşş
bende senii alkışlıyommmalkış kıyamet

ne kara cahil bir kadınmış o ya müslüman böyle olamaz olmamalı inançlı insanlara da laf getiriyorlar bu yüzden oysaki mükemmel olan islamiyettir insan değil ama işte nasibini almamış demek ki.. kpinde mi bu kafada birisi?

bu arada arasta uyku tulumumuz geldii çok çok beğendikkk akşam olsunda uyuyalımmbize bayağı uzun ama olsun bölesi daha ii

Selam kızlar..Size bir şey sormak istiyorum.Benim oğlum gece uykusuna yatarken çok ağlıyor.Normalde poposunu okşuyorum uykusu gelince hemen dalıyor gündüzleri rahatız.Ama geceleri bu yöntem sökmüyor.Bi saat hatta daha fazla uğraştırıyor beni.11 veya 12de dalıyor.Uyumamak için direniyor o saate kadar.Sabahları 9'da kalkıyoruz acaba ondan mı geç yatıyor.Tracy Hogg'un kitabını alsam mı,memnun kalan var mı aranızda.

deli etti bu ataklar beni...biri çıkıyor öbürü giriyor
sabahın köründen beri ayaktayız, oynamadığımız oyun kalmadı

offf çok sıkıntı verici bi konu. ben hap kullanıyorum. ama hap hem libidomu yerle bir ediyor hem de kuruluk yapıyor. hap çok büyük farklılık yapıyor. bi de kilo yapıyor. evlendikten sonra 2 yılda 10 kilo aldım. doğumdan da kaldı mı 5 kilo. fenalardayım. haptan önce hamilelikte aldığım 20 kilonun 15'ini verdim. hapa başladım gram oynamadım 10 kilo fazlam var nerden baksan. minyon tipliyim zaten bu kilo bana çok fazla. ama başka bir korunma yöntemi de bana uygun değil. yumurtlama zamanına göre korunsak çok mu riskli olur acaba. bu seferde korkudan yapmak istemez insan. gerçi adet de olmuyorum. lohusalıktan sonra bi olur gibi oldum. cerazette'yi kullanılırken olmuyormuş zaten. nasıl bilicez yumurtlama zamanını. yıllarca hap içmek akıl karı değil. hormonlarla oynuyor sonuçta. bence erkekler için de hap çıkmalı. en azından 1 yıl biz içeriz 1 yıl onlar. en azından vücut arada dinlenmiş olur

Bende oyle dusunmustum aslinda canim ama ailede herkes 4. ayi doldursun deyince sadece kisa sureli denemek icin oturttum. Sen kullaniyormusun bumbo? Rahat ettimi bebegin?

Umarim tatiliniz iyi gecmistir, bilgi icin tesekkur ederim. Demekki konakladigimiz otellerede dikkat edecegiz, odalarda termal su varsa bebegimizi yikamayacagiz, sen soylemesen hic aklima gelmezdi...

bu arada arasta uyku tulumumuz geldii çok çok beğendikkk akşam olsunda uyuyalımmbize bayağı uzun ama olsun bölesi daha ii

Aman daa güle güle giysin benim küçük kuşum. Yavlum o zaten büyük duruyo İdoşa da öyle Eller ayaklar içerde kalınca daha iyi ısıtıyor ))

Oyy kıyamam hayallerine senin :)) uf bebisler küçük gecen Sebe Kartepe'ye gitmiştik kısın orda gittiğimiz yerde kahvaltı yaparken kocaman bir soba vardı ne güzeldi keske yine gidebilsek

Bu arada doktorum saglikli bir hamilelik yasamak icin doğumdan en az iki yil sonrasını beklemek lazım dedi

gelinin iyi canım oyun halısının oyuncuklarını çıkardım onlarla oynuyoohayırlısı kuzucum 3 yaş güzel amaselim napıyooo güzel suratlım
şaşkınım evet

Tulumunuzu güle güle kullanın dünüşüm.
Selimin bu ara morali bozuk baksana

Aman daa güle güle giysin benim küçük kuşum. Yavlum o zaten büyük duruyo İdoşa da öyle Eller ayaklar içerde kalınca daha iyi ısıtıyor ))

saol kuzucummhım tamm ozman bende dedim bizmi çok minişizz haklısın sıcacık uyurlar oyy

gercekten parmişim yaa benimde nasıl tatile gidesim var ağvaya falan gidebiliriz aslında h.sonu nen süper olur ayy şöyle sakin yürüyüş yapabilceğimiz doğa harikası bi yer kartepe olur uludağ olur abant olur olsunda neresi olursaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…