- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.101
Günaydın kızlar:) Dün ne yorulmuşum var yaaaaAkşam 8.30 gibi uyudum ve az önce kalktım. Hemen kahve yaptım uyanmaya çalışıyorum. Uyusam daha uyurum.
E o kadar uyuyunca rüyasız olmaz. Rüyamda otobüs yolculuğu yapıyordum, yolculardan bir kadın psikopat çıktı. Tam yolu yarıladık kadın bir elinde bıçak ve bir elinde kılıçla otobüsü rehin almaya kalktı. Tam benim yanımdan geçerken ben ani bir manevrayla kadının elindeki bıçağı aldım ve kadın bana döndü ve samuray edasıyla dövüştükBen kadını bıçakla yendim, hani filmlerde olur ya kadının elinden kılıç düştü ve bıçağı boğazına dayadım. Muavine diyorum ki çabuk polis çağır adalete teslim etmemiz lazım Neyse polis geldi aldı kadını daha bişeyler oldu da tam hatırlamıyorum. Bi kaç gece önce yine bıçaklı rüya görmüştüm. Baaddine bağladım iyice
Evt bencede cunu resmen kipkirmizi oldu 2 damladan dusunemedim ama dusunmem ve dikkat etmem lazimmis
Günaydın kızlar:) Dün ne yorulmuşum var yaaaaAkşam 8.30 gibi uyudum ve az önce kalktım. Hemen kahve yaptım uyanmaya çalışıyorum. Uyusam daha uyurum.
E o kadar uyuyunca rüyasız olmaz. Rüyamda otobüs yolculuğu yapıyordum, yolculardan bir kadın psikopat çıktı. Tam yolu yarıladık kadın bir elinde bıçak ve bir elinde kılıçla otobüsü rehin almaya kalktı. Tam benim yanımdan geçerken ben ani bir manevrayla kadının elindeki bıçağı aldım ve kadın bana döndü ve samuray edasıyla dövüştükBen kadını bıçakla yendim, hani filmlerde olur ya kadının elinden kılıç düştü ve bıçağı boğazına dayadım. Muavine diyorum ki çabuk polis çağır adalete teslim etmemiz lazım Neyse polis geldi aldı kadını daha bişeyler oldu da tam hatırlamıyorum. Bi kaç gece önce yine bıçaklı rüya görmüştüm. Baaddine bağladım iyice
Günaydınlar canım arkadaşlarım.Nasılsınız?Hava ne kadar kasfetli.İçim daraldı valla.Aynı zamanda yazarken kıvranıyorum.Söylemesi ayıptır ihtiyaç molası yapmam lazım ama ela uyuyor.Uyandığı zamanda ağlayarak uyanıyor.Artık gözyaşıda akıyor.Onun ve hiçbir bebeğin ağlamasına kıyamıyorum.Onun için uyanmasını bekliyorum.Birazdan uyanır.İnşallah uyanana kadar dayanabilirim.
O nasıl rüya öyle.Hem senaryo yazmışsın hem oynamışsın.On parmağında on marifet maşallah.
Canım krep tarifini de not alıyorum teşekkür ederim
Çok yakişmiş kokoş kızım benim :)))
Valla tebrik ederim, hepsi birbirinden güzeller... Benim de dikkatimi çekmişti, bu kadar güzel bebek bandı var miymiş nerden alıyo acaba diye soracaktım unuttum kaç sefer. Yaşlılık iste
Eline sağlık.
ellerine sağlık, valla İda çok şanslı, böyle becerikli bir annesi var :)
maşallhhhh idoş aa. çokk şekerr. allahımm korusun inş.
boşalttı dünüş sanırım bişiycik kalmadıı2 gündür sanırım bezide sıkmıyorum kıyamıyom napim kayıyooo:93:işte buda kaka sonrası duş keyfii Eki Görüntüle 872414 Eki Görüntüle 872415 buda gezmeden bi karee selim napıyoo bugün tatlı pozlarını görmedik damadımın
ben geldımm teyzoslarrr..bsey sorucamm ben kel kalmak uzereyımm :) kalan azcık sacım var onlarında buyuk kısmını bugun banyoda kuvetıme bıraktımmkankılerımde durum nasıı :)
Voww keopar desenli yelek harika ama İda bebiş daha harika:))
Canım analı-oğullu çok tatlısınız maşallah size.kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama sıkı takıpcınızdım ve bugun 4 aylık olduk hepınıze sevgılerEki Görüntüle 873146
Teşekkür ederiz Meltem teyzesiMaşallah idoşcuk yakıyor gene ortalığı
* sanırım arasta söylemişti kahve sütü arttıriyo diye. cidden 2gündür denedim arttı . gece şişti ikisi de
Canım Angel demek hayalindeki bebek tipi saçsız cinsinden, al sana iki keltoş o zaman:)) Yaa, biz olmayan saçlarını kızımın böyle tarıyorduk işte:)) Doğum günü partisine gitmeden önce, hey gidi günler, hey! Diğer kel kafa ise ben ne zaman gülerken fotoğrafını çekmeye çalışsam kaşlarını bi acayip pozisyona sokan oğlum:)) Eki Görüntüle 873215 Eki Görüntüle 873216
kızlar ben 2 senedir urlada yaşamaya başlayınca tam köylü oldum :) salçamı, yoğurdumu kendim yapıyorum...hatta arka bahçede sebzelerimi yetiştiriyorum
ilk mayaladığım yoğurtta maya olarak hazır yoğurt kullanmıştım, sonrakilerde hep bir önceki yoğurdu...ilk 3-4 mayalamada lezzet tam tutmuyor maya yüzünden ama sonrasında artık bildiğiniz mis gibi ev yoğurdu haline geliyor
güzelde sorun evin sobalı olmasıkışın buz gibi evde sabah uyanıp soba yakmak tam işkence..aslında kat kaloriferi yaptırmış adam ama mazotlu, oğluşum doğmadan önce bi denedik bütün ev mazot koktu
Sobali ev zor tabi hem de senin ki gibi buyuk ise cok zor . Ama guzel yanlarını duşun çocukluğum gelir aklıma mesela soba diyince sıcak mutlu bir yuva etrafında kağıt oynayan bir aile sobanın üstünde kestane ve mantar külünde patates pisen akşamlar sokakta usudugunde eve gelip boruya sevgili gibi sarılma ...
ay kuzum sen böyle anlatınca bizim soba pek bi güzel göründü gözüme :)) doğru söylüyorsun zor ama güzel yanları çok
akşam sağnak var dışarda, eşim yakmış çıtır çıtır sesler geliyor..hele geçen sene kuzinemiz vardı o daha keyifliydi, bütün kış kumpir yedik tabi bide kızarmış ekmek
Canım rahat uyuduğumu kim söyledi 35 kiloluk çestır bir abanıyo üstüme kıpırda kıpırdayabilirsen ben hiç bir gece rahat uyuyamıyorum ki oğlum sağolsun bana bitişik uyumadan yapamıyorRahatsiz uyuyunca ve derin uykuya dalamayinca ruya gorulur diye biliom aslinda, seninki tersi olmus:)
ohhh yarasın, geçen bende yapmıştım pek iyi geliyor :)
bizde 5 den beri ayaktayız, hala yorulmadı oyun oynamaktan
kuzum o ne rüyaymış öyle, bence senin toto açıkta kalmış :))
günaydın canım :) burdada hava pek bir fena, içim daraldı
ilk bir saat nekadar romantik yağıyor dedim ama romantizmde bir yere kadar
bide hala kışlıkları çıkartmadım..offf nezaman yapılacak bütün bu işler
O nasıl rüya öyle.Hem senaryo yazmışsın hem oynamışsın.On parmağında on marifet maşallah.
Ataktir o atak yoksa benim romantik oğlum hic annesini yorar mı . Gor bak bunun sonunda kesin degisik bir şey yapacak ve seni cok mutlu edecek :)
kızlarrr bebiş beni çok üşengeç yaptı.
Hiç iş yapasım gelmiyo o uyuyunca uzanmak bilg takılmak istiyorum hiç iş yapasım gelmiyo.
sizde de var mı
Canım Angel demek hayalindeki bebek tipi saçsız cinsinden, al sana iki keltoş o zaman:)) Yaa, biz olmayan saçlarını kızımın böyle tarıyorduk işte:)) Doğum günü partisine gitmeden önce, hey gidi günler, hey! Diğer kel kafa ise ben ne zaman gülerken fotoğrafını çekmeye çalışsam kaşlarını bi acayip pozisyona sokan oğlum:)) Eki Görüntüle 873215 Eki Görüntüle 873216
kızlar ben 2 senedir urlada yaşamaya başlayınca tam köylü oldum :) salçamı, yoğurdumu kendim yapıyorum...hatta arka bahçede sebzelerimi yetiştiriyorum
ilk mayaladığım yoğurtta maya olarak hazır yoğurt kullanmıştım, sonrakilerde hep bir önceki yoğurdu...ilk 3-4 mayalamada lezzet tam tutmuyor maya yüzünden ama sonrasında artık bildiğiniz mis gibi ev yoğurdu haline geliyor
Sobali ev zor tabi hem de senin ki gibi buyuk ise cok zor . Ama guzel yanlarını duşun çocukluğum gelir aklıma mesela soba diyince sıcak mutlu bir yuva etrafında kağıt oynayan bir aile sobanın üstünde kestane ve mantar külünde patates pisen akşamlar sokakta usudugunde eve gelip boruya sevgili gibi sarılma ...
Fundacim bizimki de oyle, sirtinda diken var sanki.. Buarada sen su resim ekleme isini nasi halletmistin? Angy, mucize ve luboyfun da resimleri tlfdan gorunmuyor onlar bilemediler nasil duzelir.
günaydınlar herkese
6 buçukta beri ayaktayızyatakta debelenenip durduk, top gibi oynadım oğlumla bir oraya bir buraya atıp durdum çok hoşuna gidiyor sıpamın :) ağzı bir karış açık gülerek bekliyor yeni bir hareketi uykusuzluk falan hak getire. o bana hep böyle güldükten sonra vızzz geliyor tırıs gidiyor her bişey
pıçakçı arasta senine acayip rüyaymış öyle yahu :))
Genelde filmlerde uçak kaçırırlar ama ben otobüs kaçırma senaryosu yazdım değişik olsun di mi amaCanım benim rüyalar genelde böyle film tadında oluyor sabahları uyanır uyanmaz otursam rüyalarımı yazsam bazılarından oskarlık filmler çıkar abartmıyorum. Hiç aklıma gelmeyen şeyler görüyorum nasıl bir bilinç altım varsa artık
kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama sıkı takıpcınızdım ve bugun 4 aylık olduk hepınıze sevgılerEki Görüntüle 873146 [/QUOT
cokk tatlısınzz :))
ayyy aynenn bizimdee kat kaloriferi var ama bu sene soba yakmak zorunda kaldık. ev 3 katlı diğer 2 katımızdakiler almancıı.. bu ay 2side gidiyrr. kalorifer çok zor oluyor ve düzenli yanmıyrr. bebğimm üşümesnn diye bizdee soba yakıyoruzz... yakmasıı dişındaaa çok zevkliii bişeyyy..güzelde sorun evin sobalı olmasıkışın buz gibi evde sabah uyanıp soba yakmak tam işkence..aslında kat kaloriferi yaptırmış adam ama mazotlu, oğluşum doğmadan önce bi denedik bütün ev mazot koktu
Genelde filmlerde uçak kaçırırlar ama ben otobüs kaçırma senaryosu yazdım değişik olsun di mi amaCanım benim rüyalar genelde böyle film tadında oluyor sabahları uyanır uyanmaz otursam rüyalarımı yazsam bazılarından oskarlık filmler çıkar abartmıyorum. Hiç aklıma gelmeyen şeyler görüyorum nasıl bir bilinç altım varsa artık
bndee çokk acayipp ruyalarr görürüm canımmm. hele hiç unutmmam bi kez çanakkale savasını görmüştümm. savasıyordukk. :)
kızlar selam çalışmaya başladınız mı nasıl yapıyorsunuz pazartesi bitiyor iki gözüm iki çeşme benim nasıl birakicam ya
günaydın kızlar.. biz yeni kalktık .. bu arada rüyamda sizi gördüm.. hanginizdi hatırlamıyorum ama biriniz hamileydi
Rüyaların tersine çıkıyordur inşallah canım, ya da umarım hiç çıkmazgünaydın kızlar.. biz yeni kalktık .. bu arada rüyamda sizi gördüm.. hanginizdi hatırlamıyorum ama biriniz hamileydi
bndee çokk acayipp ruyalarr görürüm canımmm. hele hiç unutmmam bi kez çanakkale savasını görmüştümm. savasıyordukk. :)
Rüyaların tersine çıkıyordur inşallah canım, ya da umarım hiç çıkmaz
ayy cnm bızımde tepede bı uzun kısım vardı ..orası daha dokulmedı dımdık duruyo cok komık oldu:) bıldıgın yastığı gec omuzlarına dokuluyo saclar çocuğumun :) bu arada bnmde saclarım dokulmeye başladı sevınıyodum dokulmuyo dıye :) ana kız kel kalmayalımda :)
Kızlar malum bebişlerimiz büyüdü 6. Aya pek bişi kalmadı mama sandalyesi bakmaya başlasam diorum ufaktan sizler ne düşünüyorsunuz alanlar var ise yada karar verenler marka model konusunda fikirlere ihtiyacım var
selaaamlaaar :))
yazamıodum iki üç gündür...ama leoparlı idayı bandanalı küçük angel ı gördüm :))
oğlumda size cool bakışlar atıoo kızlaar :))
arastaa o ne yemeği bakıyımmm güsele bensioo azcık yolla :) krep sanırım
bide cucuydu galiba werdiği tawuklu krep muhteşem hemen yrn yapıcammm :)
ben geldimmm
5 gündür girmedim nasıl bir eksiklik hissettin anlatamam.. yoğun, yorucu günler geçiriyorum.. öncelikle oğlum bu aralar çok huysuz sağ olsun :) hiç yanından ayrılmayım, sürekli kucağımda olsun, hep oyun oynayalım, şebeklik yapayım istiyor. :) yoksa abooo basıyor yaygarayıhal böyle olunca bendeniz mortingen artı pertingen oldum kaç gündür :)
bir de kaynım askerden geldi. ona mevlüt okutuldu..gelenleerr gidenleerrr...... ay sonunda da nişanı var onun da hazırlıkları falan derken bittim tükendim vallahaaa
özlemişim sizi de yahuugeçmişe dönebilir miyim bilmem çookk kaynatılmış yine atlaya atlaya bakmaya çalışayım göz kapaklarım izin verene kadar :) öpüldünüzzzzzzzz
Hep hayalim öyle deniz kenarı sakin bir yerde yasamak
Rüyalarımda evim hep deniz manzaralı :)
Unv İstanbul da okudum, simdi gorev yüzünden Ankara'dayiz hic sevemedim bu gri doga fakiri sehri
Denize karşı kahve iç benim icin :))
Ben hep kücuk yastıkla ve yan yada bası yana dönük yatırıyorum , çünkü reflumuz var ve kusunca genzine kaçırıyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?