2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rahatsiz uyuyunca ve derin uykuya dalamayinca ruya gorulur diye biliom aslinda, seninki tersi olmus:)

ohhh yarasın, geçen bende yapmıştım pek iyi geliyor :)
bizde 5 den beri ayaktayız, hala yorulmadı oyun oynamaktan

kuzum o ne rüyaymış öyle, bence senin toto açıkta kalmış :))

Günaydınlar canım arkadaşlarım.Nasılsınız?Hava ne kadar kasfetli.İçim daraldı valla.Aynı zamanda yazarken kıvranıyorum.Söylemesi ayıptır ihtiyaç molası yapmam lazım ama ela uyuyor.Uyandığı zamanda ağlayarak uyanıyor.Artık gözyaşıda akıyor.Onun ve hiçbir bebeğin ağlamasına kıyamıyorum.Onun için uyanmasını bekliyorum.Birazdan uyanır.İnşallah uyanana kadar dayanabilirim.

O nasıl rüya öyle.Hem senaryo yazmışsın hem oynamışsın.On parmağında on marifet maşallah.

Son düzenleme:

günaydın canım :) burdada hava pek bir fena, içim daraldı
ilk bir saat nekadar romantik yağıyor dedim ama romantizmde bir yere kadar
bide hala kışlıkları çıkartmadım..offf nezaman yapılacak bütün bu işler

Canım krep tarifini de not alıyorum teşekkür ederim
Çok yakişmiş kokoş kızım benim :)))

Valla tebrik ederim, hepsi birbirinden güzeller... Benim de dikkatimi çekmişti, bu kadar güzel bebek bandı var miymiş nerden alıyo acaba diye soracaktım unuttum kaç sefer. Yaşlılık iste
Eline sağlık.

Teşekkür ederiz kedicik teyzesi :)) Bandanalara gelince yolda çevirip de soruyolar nerden aldınız diye Sen de beğenmişsin sevindim valla

ellerine sağlık, valla İda çok şanslı, böyle becerikli bir annesi var :)

Teşekkür ederim canım :))

maşallhhhh idoş aa. çokk şekerr. allahımm korusun inş.

Amin canım tüm bebekleri korusun inş :)

Oyyşş fıstığım benim ah nasıl güzel kokmuştur annesi çok tatlı maşallah yaa uzun saçlarına hastayım onun zaten

ben geldımm teyzoslarrr..bsey sorucamm ben kel kalmak uzereyımm :) kalan azcık sacım var onlarında buyuk kısmını bugun banyoda kuvetıme bıraktımm kankılerımde durum nasıı :)

Kız bu aynı sen angy sanırım bi kez daha söylemiştim ama giderek daha da benziyor sanki. Bandanasını yesinler çok şirin yaa :))

Voww keopar desenli yelek harika ama İda bebiş daha harika:))

Hehe teşekkür ederim Seracım :))

kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama sıkı takıpcınızdım ve bugun 4 aylık olduk hepınıze sevgılerEki Görüntüle 873146
Canım analı-oğullu çok tatlısınız maşallah size.

Maşallah idoşcuk yakıyor gene ortalığı
Teşekkür ederiz Meltem teyzesi

* sanırım arasta söylemişti kahve sütü arttıriyo diye. cidden 2gündür denedim arttı . gece şişti ikisi de

Evet ben demiştim de artırıyo demedim kız kakasını daha rahat yapıyo dedim ama sende demek artırmış o zamansa aynen devam )

Canım çocuklarının ikisi de birbirinden güzel ama sanırım senin oğlan objektifi görünce şaşırıyor O hali daha da tatlı olmuş maşallah yaa

Soba muhabbeti yapmışsınız. Ayy o günlerime gittim valla telin üsütndeki çamaşırlar, kızarmış ekmekler, kestaneler, sürekli kaynayan güğüm, Kuzinede pişen harika yemekler off offf kıymetini bil aybike evinin. Sobalı ev bir başka güzel :))

Rahatsiz uyuyunca ve derin uykuya dalamayinca ruya gorulur diye biliom aslinda, seninki tersi olmus:)
Canım rahat uyuduğumu kim söyledi 35 kiloluk çestır bir abanıyo üstüme kıpırda kıpırdayabilirsen ben hiç bir gece rahat uyuyamıyorum ki oğlum sağolsun bana bitişik uyumadan yapamıyor Hele o yatana kadar yorganı çektim çektim çekemedim üzerimin bi kısmı açık uyuyorum gerçekten Zaten hep ondan bu rüyalar. Veee İda doğduğundan beri derin uykuya zaten dalamıyorum heran kulağım orda.
ohhh yarasın, geçen bende yapmıştım pek iyi geliyor :)
bizde 5 den beri ayaktayız, hala yorulmadı oyun oynamaktan

kuzum o ne rüyaymış öyle, bence senin toto açıkta kalmış :))

Kaldı canım kaldı ama rüya da olsa kahraman olmak güzeldi be, bi otobüs insan kurtardım kolay değil ahahaha

Ben o konularda biraz tez canlıyımdır.Nerdeyse 2 ay oldu çıkaralı.Zaten benim kıyafetle dokunmadım.Eskilerin hiçbiri olmadığı için.Bir iki birşeyler aldım kendime.Onlarla kışı çıkarırım.Ben dayanamıyorum ihtiyaç molası veriyorum .İnşallah ela uyanmaz.

O nasıl rüya öyle.Hem senaryo yazmışsın hem oynamışsın.On parmağında on marifet maşallah.

Genelde filmlerde uçak kaçırırlar ama ben otobüs kaçırma senaryosu yazdım değişik olsun di mi ama Canım benim rüyalar genelde böyle film tadında oluyor sabahları uyanır uyanmaz otursam rüyalarımı yazsam bazılarından oskarlık filmler çıkar abartmıyorum. Hiç aklıma gelmeyen şeyler görüyorum nasıl bir bilinç altım varsa artık

günaydınlar herkese
6 buçukta beri ayaktayız yatakta debelenenip durduk, top gibi oynadım oğlumla bir oraya bir buraya atıp durdum çok hoşuna gidiyor sıpamın :) ağzı bir karış açık gülerek bekliyor yeni bir hareketi uykusuzluk falan hak getire. o bana hep böyle güldükten sonra vızzz geliyor tırıs gidiyor her bişey

Ataktir o atak yoksa benim romantik oğlum hic annesini yorar mı . Gor bak bunun sonunda kesin degisik bir şey yapacak ve seni cok mutlu edecek :)

ağzından bal damlıyor canımcım :)) inşallah öyle olur

kızlarrr bebiş beni çok üşengeç yaptı.
Hiç iş yapasım gelmiyo o uyuyunca uzanmak bilg takılmak istiyorum hiç iş yapasım gelmiyo.
sizde de var mı

ohooo olmaz mı şekerim :)) hele bu aralar oğlum uyusa da yanına kıvrılsam diye bekliyorum hep

ya canım çok tatlı bu abla kardeş yaa maşallah onların keltoş kafalarını severim ben :))

çok imrendim sana canım ellerine sağlık ayrıca

ne güzel anlatmışsın öyle Parmecikim yaa ben de çocukluğumdaki evime döndüm birden hele o boruya sarılma sahnesi yok muu
Fundacim bizimki de oyle, sirtinda diken var sanki.. Buarada sen su resim ekleme isini nasi halletmistin? Angy, mucize ve luboyfun da resimleri tlfdan gorunmuyor onlar bilemediler nasil duzelir.

valla canım ben pc den atıyorum fotoları.. o görünmediği zamanlarda "içeriğe ekle" demeden yüklüyomuşum onu farkettim. yazıyla beraber çıkıyor böylece.. kızlarda aynı sorun mu var bilemem ama :44:

pıçakçı arasta seni ne acayip rüyaymış öyle yahu :))

Onların bir gülüşü dünyalara bedel dünüşcan yaa :))

Rüyama gelince şimdi düşünüyorum da kadın neden silahla, bombayla kaçırmıyo ki otobüsü di mi Kılıçla bıçakla kaçırıyo Bilnç altım çok acayip çook

kızlar selam çalışmaya başladınız mı nasıl yapıyorsunuz pazartesi bitiyor iki gözüm iki çeşme benim nasıl birakicam ya

günaydın kızlar.. biz yeni kalktık .. bu arada rüyamda sizi gördüm.. hanginizdi hatırlamıyorum ama biriniz hamileydi

Üretici

kızlar selam çalışmaya başladınız mı nasıl yapıyorsunuz pazartesi bitiyor iki gözüm iki çeşme benim nasıl birakicam ya

Allah sabı versin arkadaşım.Bende işe dönseydim napardım bilmiyorum.Bebişlerimizin geleceği için malesefki her şeye katlanılıyor.

günaydın kızlar.. biz yeni kalktık .. bu arada rüyamda sizi gördüm.. hanginizdi hatırlamıyorum ama biriniz hamileydi

Dur daha yaptıklarımızı büyütemedik.

bizim tepedeki saç olay zaten hep havadaa doktor hepiciğii dökülcek dedii bu haline öle alıştım ki keltoşmu olcak kızım şimdii

Kızlar malum bebişlerimiz büyüdü 6. Aya pek bişi kalmadı mama sandalyesi bakmaya başlasam diorum ufaktan sizler ne düşünüyorsunuz alanlar var ise yada karar verenler marka model konusunda fikirlere ihtiyacım var

benim annem almış cicili bicili bişiy katlanabilir ama getiremedik araba çok doluydu annem gelirken getircek

yok canım benim tarifim değil arasta kuzumun tarifi sulozcum isteyince geçmişten alıntı yapmıştımm:)

ataktır o canım bizdede vardı dünden beri daha iyiyiz düzelir arda kuzum anam asker nişan bu yoğunluk fındığım tğkenmezmi insan tükenmişlik sendromu tam bizlikk

bende istabulda büyüdüm tam tersi bende ünv . için ankaraya geldim gercekten çok zor alıştım hemde sarıyerde denizin dibinde büyümüş biri olarak alışmak nasıll zor geldii ilk yıl ellerim kanıyodu çatlıyodu dudaklarım hem soğuk hem kuru havasıı şimdi alıştım gibi gibi ama burda kalıcağımız kesin değil daha ii bi fırsat çıkarsa gidebilirz komşum....:)

kahramanım benim [video=youtube;koJlIGDImiU]https://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU[/video]sana armağan ediyorum kuzucumiyi bi güldükten sonra vızzz geliyor tırıs gidiyor her bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…