- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.121
Allah sabı versin arkadaşım.Bende işe dönseydim napardım bilmiyorum.Bebişlerimizin geleceği için malesefki her şeye katlanılıyor.
Dur daha yaptıklarımızı büyütemedik.
Rüyaların tersine çıkıyordur inşallah canım, ya da umarım hiç çıkmaz
günaydınlar herkese
6 buçukta beri ayaktayızyatakta debelenenip durduk, top gibi oynadım oğlumla bir oraya bir buraya atıp durdum çok hoşuna gidiyor sıpamın :) ağzı bir karış açık gülerek bekliyor yeni bir hareketi uykusuzluk falan hak getire. o bana hep böyle güldükten sonra vızzz geliyor tırıs gidiyor her bişey
ağzından bal damlıyor canımcım :)) inşallah öyle olur
ohooo olmaz mı şekerim :)) hele bu aralar oğlum uyusa da yanına kıvrılsam diye bekliyorum hep
ya canım çok tatlı bu abla kardeş yaa maşallahonların keltoş kafalarını severim ben :))
çok imrendim sana canım ellerine sağlık ayrıca
ne güzel anlatmışsın öyle Parmecikim yaa ben de çocukluğumdaki evime döndüm birdenhele o boruya sarılma sahnesi yok muu
valla canım ben pc den atıyorum fotoları.. o görünmediği zamanlarda "içeriğe ekle" demeden yüklüyomuşum onu farkettim. yazıyla beraber çıkıyor böylece.. kızlarda aynı sorun mu var bilemem ama :44:
pıçakçı arasta senine acayip rüyaymış öyle yahu :))
O bile erken canımAl benden de o kadar sulozcum seneye çıksa hadi neyse de şimdi çok erken beya
Tek çocuk olarak, maddi, sağlıksal, psikolojik bir problem olmadığı takdirde kesinlikle bebişlerin en az bir tane kardeşleri olmasını öneriyorum arkideşlervallahi benim de umudum o yönde.. bizim ailede erken menepoz kaçınılmaz... annem 25 yaşında girmiş.. o yüzden doğum yasağım biter bitmez 2. yi düşünüyorum.. dün eşimle onu konuştuk acaba masal kardeş ister mi? psikolojisi bozulur mu? tek çocuk mu olmak ister diye. sanırım onun etkisinde kalmışım
oyy fındığım hemde nasıl tırıs gidiyoo hep gülsün o melek suratlarçok oyunucular ya hep benimle oyna durumu var bizdede bazen bakmıyorum hiç kendisine nasıl gülücükler çıldırık seslerr o an yememek için zor tutuyorum kendimi gıdışıma bi siniyoo oyy kuzum yaa gerçek aşk
bende şu soba olayına nasıl özendim varyaa çocukluğum geldi aklımapazar günleri evde mis kokan çamaşırlar sobanın üzerine asılır o koku nasıl yayılırr sonra okuldan gelince sobanın yanına minder atıp kedi gibi uyumalarımı kar yağarken camdan bakmak ve sobanın çıtırtısı pişen güzel yemekler sürekli hazır olan çay kestane patates bi sobanın verdiği mutluluğa bakarmısınızz bu kış sobamı kursam nee
O bile erken canımDüşünsene biri kucakta ağlıyor öbürü paçana yapışmış ağlıyor ayyyyyyyyyy
Tek çocuk olarak, maddi, sağlıksal, psikolojik bir problem olmadığı takdirde kesinlikle bebişlerin en az bir tane kardeşleri olmasını öneriyorum arkideşler
O bile erken canımDüşünsene biri kucakta ağlıyor öbürü paçana yapışmış ağlıyor ayyyyyyyyyy
Tek çocuk olarak, maddi, sağlıksal, psikolojik bir problem olmadığı takdirde kesinlikle bebişlerin en az bir tane kardeşleri olmasını öneriyorum arkideşler
Soba kurasımı getirttiniz, anlatmayın ballandıra ballandıra yahu
günaydınlaaaar
berkay tşk edioo çok güsel şeyler yazmışsınızz şimdi uyuyoo mışıl mışıl...
dün face e de aynı resmi koymuştumm...oğlum bi huzursuzlaştı ağlıo hep..sadece ayakta kucağımda sustu bide yarım saat dişlerini kaşıdımm sanırım acı çekio...en son bende ağladım eşimde yoktu çok çaresiz hissettm kendimi...en son ağrı kesici werdim uyuttummm...
nazarmı değdiki die faceten kaldırdım fotoyu
vallahi benim de umudum o yönde.. bizim ailede erken menepoz kaçınılmaz... annem 25 yaşında girmiş.. o yüzden doğum yasağım biter bitmez 2. yi düşünüyorum.. dün eşimle onu konuştuk acaba masal kardeş ister mi? psikolojisi bozulur mu? tek çocuk mu olmak ister diye. sanırım onun etkisinde kalmışım
geçmiş olsun canım...bizede mikostatin vermişlerdi ama ben hiç kullanmadım, açılmamış şekilde duruyor
ben hergün karbonatlı suyla silip dut şurubu kullandım...bizimki çok şiddetliydi, 4 günde çok azaldı ama tamamen nekadarda geçti hatırlamıyorum canım. sanırım 2 haftayı bulmuştu
ama dediğim gbi şiddetliydi bizimki, oğluşumun poposuna benim mememe falan geçmişti
Bn bu sarkiya ba-yi-li-rimbizim tepedeki saç olay zaten hep havadaadoktor hepiciğii dökülcek dedii bu haline öle alıştım ki keltoşmu olcak kızım şimdii
benim annem almış cicili bicili bişiy katlanabilir ama getiremedik araba çok doluydu annem gelirken getircek
yok canım benim tarifim değil arasta kuzumun tarifisulozcum isteyince geçmişten alıntı yapmıştımm:)
ataktır o canım bizdede vardı dünden beri daha iyiyiz düzelir arda kuzumanam asker nişan bu yoğunluk fındığım tğkenmezmi insan tükenmişlik sendromu tam bizlikk
bende istabulda büyüdüm tam tersi bende ünv . için ankaraya geldim gercekten çok zor alıştım hemde sarıyerde denizin dibinde büyümüş biri olarak alışmak nasıll zor geldii ilk yıl ellerim kanıyodu çatlıyodu dudaklarım hem soğuk hem kuru havasıı şimdi alıştım gibi gibi ama burda kalıcağımız kesin değil daha ii bi fırsat çıkarsa gidebilirz komşum....:)
kahramanım benim [video=youtube;koJlIGDImiU]https://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU[/video]sana armağan ediyorum kuzucumiyi bi güldükten sonra vızzz geliyor tırıs gidiyor her bişey
İyiyim dünüşcüm çok şükür sen nasılsın, gelinim kızçem nasıl ?dünüşüm nasılsınnnnnn
kardeş olayına bende katılıyorum canım 2 güzel olur ama şimdi değilllhatta 3 çocuk çok isterim ama ama amaaa işte eğer onları gerçekten yetiştirebiliceğim şartlar koşullar oluşursaa ve ben o psikolojide olursam süper olur ayy bi an hayal ettim güzel görünüyoo
Hahaha şaşkınsorma dünüşş çok pis soba krizim tuttuvalla nerdeyse kocişi arayıp gelirken bi soba al bide bi ton odun söyle kapının önüne yığsınlarr dicemm o noktadayım
oyy fındığım hemde nasıl tırıs gidiyoo hep gülsün o melek suratlarçok oyunucular ya hep benimle oyna durumu var bizdede bazen bakmıyorum hiç kendisine nasıl gülücükler çıldırık seslerr o an yememek için zor tutuyorum kendimi gıdışıma bi siniyoo oyy kuzum yaa gerçek aşk
bende şu soba olayına nasıl özendim varyaa çocukluğum geldi aklımapazar günleri evde mis kokan çamaşırlar sobanın üzerine asılır o koku nasıl yayılırr sonra okuldan gelince sobanın yanına minder atıp kedi gibi uyumalarımı kar yağarken camdan bakmak ve sobanın çıtırtısı pişen güzel yemekler sürekli hazır olan çay kestane patates bi sobanın verdiği mutluluğa bakarmısınızz bu kış sobamı kursam nee
yine benim alıntılarda bi karışıklıktır gidiyo önce fundanın alıntısı vardı sonra yok diye sildim ama arastaya yazdığım cümle içinde fındığa yazdığımn cevabın bi kısmı çıkmışş ayy ne karmaşa bilmem anlatabildim mii artık anlayın beyaaa
Ayyy süper gerçekten
vallahi benim de umudum o yönde.. bizim ailede erken menepoz kaçınılmaz... annem 25 yaşında girmiş.. o yüzden doğum yasağım biter bitmez 2. yi düşünüyorum.. dün eşimle onu konuştuk acaba masal kardeş ister mi? psikolojisi bozulur mu? tek çocuk mu olmak ister diye. sanırım onun etkisinde kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?