2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sabı versin arkadaşım.Bende işe dönseydim napardım bilmiyorum.Bebişlerimizin geleceği için malesefki her şeye katlanılıyor.

Dur daha yaptıklarımızı büyütemedik.

Rüyaların tersine çıkıyordur inşallah canım, ya da umarım hiç çıkmaz

vallahi benim de umudum o yönde.. bizim ailede erken menepoz kaçınılmaz... annem 25 yaşında girmiş.. o yüzden doğum yasağım biter bitmez 2. yi düşünüyorum.. dün eşimle onu konuştuk acaba masal kardeş ister mi? psikolojisi bozulur mu? tek çocuk mu olmak ister diye. sanırım onun etkisinde kalmışım

oyy fındığım hemde nasıl tırıs gidiyoo hep gülsün o melek suratlarçok oyunucular ya hep benimle oyna durumu var bizdede bazen bakmıyorum hiç kendisine nasıl gülücükler çıldırık seslerr o an yememek için zor tutuyorum kendimigıdışıma bi siniyoo oyy kuzum yaa gerçek aşk
bende şu soba olayına nasıl özendim varyaa çocukluğum geldi aklıma pazar günleri evde mis kokan çamaşırlar sobanın üzerine asılır o koku nasıl yayılırrsonra okuldan gelince sobanın yanına minder atıp kedi gibi uyumalarımıkar yağarken camdan bakmak ve sobanın çıtırtısı pişen güzel yemekler sürekli hazır olan çay kestane patates bi sobanın verdiği mutluluğa bakarmısınızz bu kış sobamı kursam nee

Al benden de o kadar sulozcum seneye çıksa hadi neyse de şimdi çok erken beya
O bile erken canım Düşünsene biri kucakta ağlıyor öbürü paçana yapışmış ağlıyor ayyyyyyyyyy
Tek çocuk olarak, maddi, sağlıksal, psikolojik bir problem olmadığı takdirde kesinlikle bebişlerin en az bir tane kardeşleri olmasını öneriyorum arkideşler

günaydınlaaaar

berkay tşk edioo çok güsel şeyler yazmışsınızz şimdi uyuyoo mışıl mışıl...

dün face e de aynı resmi koymuştumm...oğlum bi huzursuzlaştı ağlıo hep..sadece ayakta kucağımda sustu bide yarım saat dişlerini kaşıdımm sanırım acı çekio...en son bende ağladım eşimde yoktu çok çaresiz hissettm kendimi...en son ağrı kesici werdim uyuttummm...

nazarmı değdiki die faceten kaldırdım fotoyu

yine benim alıntılarda bi karışıklıktır gidiyo önce fundanın alıntısı vardı sonra yok diye sildim ama arastaya yazdığım cümle içinde fındığa yazdığımn cevabın bi kısmı çıkmışş ayy ne karmaşa bilmem anlatabildim mii artık anlayın beyaaa

Soba kurasımı getirttiniz, anlatmayın ballandıra ballandıra yahu

kesinlikle katılıyorum.. bugün varız yarın yokuz.. anane babaanne yaşlancak ya olcak ya olmucak.. birbirlerine ölene dek sahip çıkan kollayan bi kardeş şart

dünüşüm nasılsınnnnnn
kardeş olayına bende katılıyorum canım 2 güzel olur ama şimdi değilllhatta 3 çocuk çok isterim ama ama amaaa işte eğer onları gerçekten yetiştirebiliceğim şartlar koşullar oluşursaa ve ben o psikolojide olursam süper olur ayy bi an hayal ettim güzel görünüyoo

slm kizlar gunaydn dicemde biz gunu ortaladik 6bucuktan beri ayaktayiz...havada bi kasetli ruhum daraldi...o sobali evin sicagi o ortam smdi yok ne yazikki...mandalina portakal yiyip kabuklari sobanin ustune koyardk..minder vardi yaninda disardan gelen minder kavgasi yapardi brn oturucm diye..sobann ustunde sicak cayimiz olurdu hep...yalniz bikac kere elimi sobaya yapistirip yakmisligm da vardir ;-) ARASTACIM cdden bna bnzeyip gdiyo kucuk angel im bnm bebekligmn kopyasi fotograflarima bakiyorm eylulu goruyorm rek fark eylusum boncuk gozlu :-D HERACM nasi tatlilar onlar masallah oyle krl bebislere yda kafada tek tuk sari tuyler olan bebisler favorimm ;-) bittm yavruslarina TELDEN YAZDIGIM ICIN ALINTI YAPAMADIM TEK TEK TESEKKUR EDIYO EYLUS TEYZELERINE ATLADIGIMZ VARSA KUSURA BKMAYIN CANLARIMM SEVIYORZ SIZI..bu arafa ben yine adet oluyorum sanirim..24gun once olmustum...acayip duzenszlesti sut verdgmz surece boyle olucak sanirimm

Canım bana da çok fotoğraf koyuyorsun nazar değdireceksin çocuğa deyip duruyorlar.
Nazar sadece sanal ortamda değiyor sanki, öyle düşününce dışarı da çıkarmamak lazım çocuğu görenlerin nazarı değmesin.
Kapatalım eve kimse görmesin nazardan da uzak olalım

Bir yeri ağrımıştır yavrucağın, ya da o na da gelmiştir bir atak. Bu ara ataklardan gına geldi.
Bizim de 12. hafta atağımız geçti, 15. hafta atağımız başladı şimdi, 2 gündür ağzıma tükürüyor yine :95:

Bence mutlaka bir kardeşi olmalı.Tek olmasın.

Püf alıntıların gitti hatırladığın kadarıyla

Arasta benin FBI ajanı bile olmuşunun vardır mrs smith hesabı :))

Suloz benim Esım de tek cocuk o yüzden be demek istediğini gercekten anlıyorum ve dediğin gibi kaza bela hastalık olmadıkça 2. Cocuğu kesin istiyorum

Cucum tabi bu sobanın görünen yüzu hayallerini bozmak istemem ama tabi bunun ısı tozu kiri temizlemesi birden soğuması kömür tasimasi tek bir odanın sıcak olması var. O zamanlar annelerimiz sabahın köründe kalkıp hallettiği icin farkında bile degildik ne zor olduğunun :))

teşekkür ederim canım.. bizimki çok şiddetli değildi ama bi türlü tamamen geçmedi.. ilacın yanında karbonatlı suylada sildim ama olmadı en iyisi birde dut şurubu alayım eczaneden...

Bn bu sarkiya ba-yi-li-rim bizim dugunde giris dans muzigimizdi

İyiyim dünüşcüm çok şükür sen nasılsın, gelinim kızçem nasıl ?
Bende 2 tane düşünüyorum canım arasını da Allah nasip ederse 3 yaş düşünüyorum. Bir süpriz olmadığı sürece
sorma dünüşş çok pis soba krizim tuttuvalla nerdeyse kocişi arayıp gelirken bi soba al bide bi ton odun söyle kapının önüne yığsınlarr dicemm o noktadayım
Hahaha şaşkın

bu çook iyi yaaa

Vl eylul 3 yasnda olmali en azndan bn ikinciye hamile kaldmda ...bzm ne olucagmz belli olmz hayat bu..bi dayanagi olmali kardes onemli...zaten bn istemesem bnm cocuk delisi kocam ister..smdiden 2.cinin lafini ediyo isim flan buluyo..dogmamis cocuga don biciyoruz yani ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…