2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma cucum sorma benim de cok fena tatilim geldi kıs tatili de ayri bir romantik oluyor ama bu sene bebisle imkansız gibi

Abant kısın cok guzel oluyor seçeneklerinden orasını beğendim şimdi

Kiz agva neresi hemencecik şurası gel sen gel :)

nekadar güzel olur bebişlerle keyf yaparız bütün yaz :)
ben binkonutlardayım canım, sizde buralarda mısınız?

hahaha Ne değdi bilmiyorum da bu ara hep çatık o kaşlar. Duruyu mu özledi nedir bilemedim hep depresif bu ara
Teşekkür ederiz teyzesii

Kesin Duruyu özlemiştir Duru da özlenmiycek gibi değil ki canım

Cucum kız yemeğin nasıl oldu bu arada??

paşam 6 gündür kakasını yapmıyordu, öyle keyfi falan kaçık olmadığı için kafama takmadımda..
sabah sabah kahvaltıda canım haşlanmış brokoli çekti, 1 dolu tabak yedim...sonrada oğluşumu emzirdim
az önce bir kaka ama anlatamam size, sırtı göbeği heryeri..bide koku...bütün oda brokoli brokoli koktu :))

demi canım bence de çok güzel benim gelinim..
Suloz izin verirsen selimin çenesini ısırmak istiyorum
tabi canım ne demek ceviz gbi bi top var zaten orda
artık kucakta zor valla benim tosuncuk oldu 7 kilo, 2 dk kucakta tutsam kollarım kopuyor
Selimin yanaklara bakılırsa onunda az değil kilosu, böyle olunca Sulozda kilo mı kalır tabi
7,500 de biziz canım. Taşımaya alıştım da benimki zıplamak istiyor bir de

Rüyalar anne karnında başlıyormus. Tabii orada deneyimledigi şeyler ses olduğu için ruyasinda da sesleri hayal ediyormuş :) şimdi kimbilir ne görüyorlar rüyalarında...

sağol parmiş teyzesiiihepsi sıcacık uyusunlarr

sağol dünüşüöö
ayy noldu damadıma neden morali bozukkk
tipini şeklini yerim seninnn
duruyla aralarımı bozuk kız yoksaaa

demi canım bence de çok güzel benim gelinim..

tabi canım ne demek ceviz gbi bi top var zaten orda

7,500 de biziz canım. Taşımaya alıştım da benimki zıplamak istiyor bir de

Haha iste o ceviz ağzımın suyunu akitti :))

aynen şurası valla abant dahada yakıngeliyoruzz ayy nasılda romatik mevsim bee şöle dökülmüş yaprakların arasında hışır hışır sesler kocitoya sarılmış yürüyoruz gündüz geceeeseçenek çok tatlışımmyeterki gidelimm

ayy duru seni yesinnözlemse sorun yok canım ben dedim aralarımı bozuk acaba :18:
güzel olmaz olurmu yazıcaktım gündem öle yoğunkii fırsaT bulamadım vallahasüper oldu kuzum ya çok saol bu güzel tarif için hatta foto çekicektim ama kocito masaya götürüp yemesi çok ani oldu durr foto çekicem diyemedim o kadar açtıkiii ve krepe hasret kıyamadımnefis nefis bikaçgün sonra yine yapıcammm

Tulumunuzu güle güle kullanın dünüşüm.
Selimin bu ara morali bozuk baksana
Eki Görüntüle 873648 Eki Görüntüle 873649

selimin fotoyu açmıştım tam bakıyodum benimki ağladı aldım kucağıma. ekranda hala selim var bu arada. hala ağlamaya devam ederken bir gördü fotoyu sustu ve nasıl zıp zıp zıplıyor ekrana doğru ayyy koptum yaa dedim oğlum tanıştırayım bak bu bacanağın selim güldü de baya ayy çok komikti halini görseniz :)))

Bumbo kullanmıyorum ama hoşuma gitmişti araştırmıştım. 2. Aydan sonra oturtulabilirmiş. Ama sen için rahatettiğizaman oturtursun. Bizim evde de araba koltuğumuz var. Onu kullanıyorum. Ama bumbolar çok şeker

tatilimiz güzeldi. Evde o kadar bunalmışım ki neresi olsa, nasıl olsa bana iyi gelecekti. Yolda biraz zorlandım. Kucağımda yolculuk yapmak zorunda kaldım. Yorucu oldu. Mola verip sakinleştirip devam edelim dedik mümlkün değil. Zaten dışarısı soğuk ve rüzgarlı. iki koltuk olunca bende arkaya sığamıyorum. En son bebekkoltuğunu öne atıp öyle yavaş yavaş geldik.

çok güldüm yinee fındık yaabaldız baldan tatlı bacanak neyden tatlı acabaa sormak lazım selimle ardaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…