- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.161
sorma canım ya bu ara mahvetti beni oyunda istemiyor bu devamlı kucakdeli etti bu ataklar beni...biri çıkıyor öbürü giriyor
sabahın köründen beri ayaktayız, oynamadığımız oyun kalmadı
Tulumunuzu güle güle kullanın dünüşüm.
Selimin bu ara morali bozuk baksana
Eki Görüntüle 873648 Eki Görüntüle 873649
saol kuzucummhım tamm ozman bende dedim bizmi çok minişizz haklısın sıcacık uyurlar oyy
gercekten parmişim yaa benimde nasıl tatile gidesim var ağvaya falan gidebiliriz aslında h.sonu nen süper olurayy şöyle sakin yürüyüş yapabilceğimiz doğa harikası bi yer kartepe olur uludağ olur abant olur olsunda neresi olursaa
Merhabalar herkese, kisa bir tatil yaptim geldim, cok iyi geldi. Su mobil cihazlardanda uzaklasinca bir sure biriken okumalar falan yapiliyor, daha verimli geciyor gunler sanki...
Urla da nerdesin sen cnm? Belki komsuyuzdur? Bende 2-3 yila kadar oraya yerlesecegim tamamen simdi yilda sadece 1 ay kalabiliyoruz maalesef. Ozelden yaz istersen bakalim ne kadar yakiniz :)
Bu arada mama sandalyesi konusulmus, ben Bumbo koltuk aldim kullanacagim gunu heyecanla bekliyorum, mutfak masam normalin uzerinde buyuk, ada gibi kizimi masanin uzerine oturtacagim baslangicta sonra sandalyeye gecerim diye dusundum. Evde de yer tutmaz ve salonda da kizimin oturacak sevimli bir koltugu olur diye dusundum. Tasmasida kolay bahceye cikarken hatta banyo yaparken kuvetin icinede koyabilirim. Cok amacli ufak ama marifeti buyuk koltuk :) Kiz kardesimde ogluna kullandi ben daha onda gorunce kararimi vermistim zaten.
hahahaAyyy tipini yediğim çok tatlısın sen Seliiiiiim kaşların arasına DuRU bakışı mı değdi bebişim yaa
hahahaNe değdi bilmiyorum da bu ara hep çatık o kaşlar. Duruyu mu özledi nedir bilemedim hep depresif bu ara
Teşekkür ederiz teyzesii
sorma canım ya bu ara mahvetti beni oyunda istemiyor bu devamlı kucak
Güle gulE sicak guzel gecelerde kullansın durum :))
demi canım bence de çok güzel benim gelinim..Kesin Duruyu özlemiştir Duru da özlenmiycek gibi değil ki canım
Cucum kız yemeğin nasıl oldu bu arada??
tabi canım ne demek ceviz gbi bi top var zaten ordaSuloz izin verirsen selimin çenesini ısırmak istiyorum
7,500 de biziz canım. Taşımaya alıştım da benimki zıplamak istiyor bir deartık kucakta zor vallabenim tosuncuk oldu 7 kilo, 2 dk kucakta tutsam kollarım kopuyor
Selimin yanaklara bakılırsa onunda az değil kilosu, böyle olunca Sulozda kilo mı kalır tabi
Hanımlar, bir de birşey sorucam. Oğlum bazen uyurken bağırarak ağlayarak uyanıyor. Hemen alıyorum kucağıma, sustu derken aklına gelip gelip tekrar ağlıyor, iç çekiyor. Ancak gözünü açtığında susuyor. Normalde hiç ağlayan bir bebek değil. Ancak ani ve yüksek bir sesten korktuğunda böyle ağlıyor.
Bir iki dakika anca sürüyor bu ağlamalar ama içim parçalanıyor, minicik bebeğim rüya mı görüyor, daha rüyasında görüp de korkacak kadar ne yaşadı ki.
Bir kez yalnız kendi kahkaha sesine kendi uyandı, o çok güzeldi.. :)
sağol parmiş teyzesiiihepsi sıcacık uyusunlarr
sağol dünüşüöö
ayy noldu damadıma neden morali bozukkk
tipini şeklini yerim seninnn
duruyla aralarımı bozuk kız yoksaaa
demi canım bence de çok güzel benim gelinim..
tabi canım ne demek ceviz gbi bi top var zaten orda
7,500 de biziz canım. Taşımaya alıştım da benimki zıplamak istiyor bir de
Sorma cucum sorma benim de cok fena tatilim geldikıs tatili de ayri bir romantik oluyor ama bu sene bebisle imkansız gibi
Abant kısın cok guzel oluyor seçeneklerinden orasını beğendim şimdi
Kiz agva neresi hemencecik şurası gel sen gel :)
Kesin Duruyu özlemiştir Duru da özlenmiycek gibi değil ki canım
Cucum kız yemeğin nasıl oldu bu arada??
Bende oyle dusunmustum aslinda canim ama ailede herkes 4. ayi doldursun deyince sadece kisa sureli denemek icin oturttum. Sen kullaniyormusun bumbo? Rahat ettimi bebegin?
Umarim tatiliniz iyi gecmistir, bilgi icin tesekkur ederim. Demekki konakladigimiz otellerede dikkat edecegiz, odalarda termal su varsa bebegimizi yikamayacagiz, sen soylemesen hic aklima gelmezdi...
canım oğlun çok tatlı maşallah duruyla ikisi pambık gibiler :)
selimin fotoyu açmıştım tam bakıyodum benimki ağladı aldım kucağıma. ekranda hala selim var bu arada. hala ağlamaya devam ederken bir gördü fotoyusustu ve nasıl zıp zıp zıplıyor ekrana doğru ayyy koptum yaa dedim oğlum tanıştırayım bak bu bacanağın selim güldü de baya ayy çok komikti halini görseniz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?