2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hahhaaaha itirafa gel yaaaa demek bize o zamanlar künefe muamelesi yapıyodun ha çaktırmadan ayy çok güldüm dünüş yaa

Bence deeeee

kızlar şömineli çift kişilik oda 2 gece kahvaltı dahil 480 lira

Ahhh olsa da gideblsek çok bunaldım değişiklik istiyorum (((

Canim brokoli karnibahar sinifina giriyo diye biliyorum korkudan yiyemiyorum ben gaz yapar diye. Sizde yapmadi dimi?

Canım benim kızım doğduğundan beri 3 günde bir yapıyor.Bende yiyeyim bakalım işe yarayacak mı?

biri bozcaada mı dedi.. ahh memleketim.. doğup büyüdüğüm yer.. deniz kestanesi yemeden dönmeyin

Kardeşler çabuk gelsin diyosun yani he

Canımm teşekkür ederiz :)

Selim bey çok güzel yedirir artık bize

Hahaha Dün bizim topicin önünde dolanıyordu yine, hesabı geçici olarak pasif olmuş yalnız

Şikayet ettim ben onuuuu

benim kız da mızmızlandı.. yıkadım uçuşa geçti :)

Tek başima yikarim da kurularken çikarirkenfalan zorlanirim diye korkuyorum. Sen tek basina mi yikiyosun?

Son düzenleme:

yapmayın yaaaaaaaaaaaaaaaaaa o kadar cok ıhtıyacım var kı bı kac gunluk kacamaga ama oglum elımı kolumu baglıyor napalım saglıklı olsunlarda.Bu arada muhabbetnz bol olsun kızlar kebaplar kunefeler havada ucuyo cok güzel kebap yaparım özel kebap sobam var bursaya yolunuz duserse kebap yemeye beklerim hepinizi :)

hahhaaaha itirafa gel yaaaa demek bize o zamanlar künefe muamelesi yapıyodun ha çaktırmadan ayy çok güldüm dünüş yaa

Ayyy yolunuz düşerse ne demek yolumun üstü madem böylebi soban var neden daha önce söylemiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…