- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.241
Canım o zaman kesin adalı bi yere gitmen şart oldu yu ada olmayan yerde uçuşturmazsan neye yarar ki
Neyse ki hamile değilsin sulozum kocişkonu bekliycen yavrum gelince doğru künefe yedirmeye götürcek seni. Bizim burda düzgün künefe yapan yer yok ben hamileyken Seyyah ve Fundanın nicke az künefe gözüyle bakmadım onlar girince direkt künefe geliyodu aklıma yaladım avcumu oturdum aşağı ühühühü
Hea kesinlikle masrafa gerek yok Ankara-Mengen arası 2 saat filan orda karnımızı doyurur cucularda da uyuruz hayat pahalı otele gerek yok
offfff cücüm gerçekten süpper bi yermiş yaa manzara da kahvaltı da şahaneahh gidebilsek ne güzel olurdu bee :)
şaka bir yana bir gün cidden toplanmalıyız kızlarşu böcükler biraz daha büyüsün ayarlamalıyız bişeyler yahu
kızlar şömineli çift kişilik oda 2 gece kahvaltı dahil 480 lira
paşam 6 gündür kakasını yapmıyordu, öyle keyfi falan kaçık olmadığı için kafama takmadımda..
sabah sabah kahvaltıda canım haşlanmış brokoli çekti, 1 dolu tabak yedim...sonrada oğluşumu emzirdim
az önce bir kaka ama anlatamam size, sırtı göbeği heryeri..bide koku...bütün oda brokoli brokoli koktu :))
paşam 6 gündür kakasını yapmıyordu, öyle keyfi falan kaçık olmadığı için kafama takmadımda..
sabah sabah kahvaltıda canım haşlanmış brokoli çekti, 1 dolu tabak yedim...sonrada oğluşumu emzirdim
az önce bir kaka ama anlatamam size, sırtı göbeği heryeri..bide koku...bütün oda brokoli brokoli koktu :))
demi canım bence de çok güzel benim gelinim..
tabi canım ne demek ceviz gbi bi top var zaten orda
7,500 de biziz canım. Taşımaya alıştım da benimki zıplamak istiyor bir de
Canim brokoli karnibahar sinifina giriyo diye biliyorum korkudan yiyemiyorum ben gaz yapar diye. Sizde yapmadi dimi?
Ya biz 3.ayda 7500 dük simdi kac olduk bilmiyorum cok mu tombuluz ki yaa
biri bozcaada mı dedi.. ahh memleketim.. doğup büyüdüğüm yer..deniz kestanesi yemeden dönmeyin
Canımm teşekkür ederiz :)
Selim bey çok güzel yedirir artık bize
HahahaDün bizim topicin önünde dolanıyordu yine, hesabı geçici olarak pasif olmuş yalnız
benim kız da mızmızlandı.. yıkadım uçuşa geçti :)
Boyuna göre değişir canım. Bir sonraki kontrolünde sağlık ocağına yada doktoruna sor istersen. Bir yüzdeliği var sanırım onun.Ya biz 3.ayda 7500 dük simdi kac olduk bilmiyorum cok mu tombuluz ki yaa
Canım benim kızım doğduğundan beri 3 günde bir yapıyor.Bende yiyeyim bakalım işe yarayacak mı?
Hakketten süpermiş.
Nerden aldın canım?
Uyku tulumu giydirdiğinizde oda sıcaklığınız ne oluyor acep?
TomBulmuysunuz bilemem ama masallahiniz varmis :)
hahhaaaha itirafa gel yaaaademek bize o zamanlar künefe muamelesi yapıyodun ha çaktırmadan ayy çok güldüm dünüş yaa
yapmayın yaaaaaaaaaaaaaaaaaa o kadar cok ıhtıyacım var kı bı kac gunluk kacamaga ama oglum elımı kolumu baglıyor napalım saglıklı olsunlarda.Bu arada muhabbetnz bol olsun kızlar kebaplar kunefeler havada ucuyo cok güzel kebap yaparım özel kebap sobam var bursaya yolunuz duserse kebap yemeye beklerim hepinizi :)
valla yapar herhalde ama paşam bu aralar gazları kendi kendine öyle güzel çıkartıyorki bende gaza geldim yedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?