- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.261
yapmayın yaaaaaaaaaaaaaaaaaa o kadar cok ıhtıyacım var kı bı kac gunluk kacamaga ama oglum elımı kolumu baglıyor napalım saglıklı olsunlarda.Bu arada muhabbetnz bol olsun kızlar kebaplar kunefeler havada ucuyo cok güzel kebap yaparım özel kebap sobam var bursaya yolunuz duserse kebap yemeye beklerim hepinizi :)
bizde 7.300 dük.. tam ortalama bir kilo 3. ay için
Boyuna göre değişir canım. Bir sonraki kontrolünde sağlık ocağına yada doktoruna sor istersen. Bir yüzdeliği var sanırım onun.
masallah cnm kılosu baya ıyı benım sıpam 3 aylıkken 6 kılo 600 gr dı ama boyu kac kı anne sutuylemı cnm merak etme emeklemeye baslasınlar zayıflıcaklar
Sagol parmecim, bakalim haftaya kac kilo tartilcaz.. Emmeyi azaltti iyice
Doktor sorun yok dediyse endişelenme canım, hareketlenmeye başladıklarında verecekler zaten. Birde başka bebeklerle kıyaslama yapma bence. Her bebeğin farklı oluyor çünkü gelişimi :)Doktor boyu da ii, genel olarak iri bir bebek dedi. Yolda soranlara 5aylik diyorum:) kilo 6aylik, boy 5aylik standartlRindaymis doktor o cizelgeyi gostermisti bize.
biz zayıfız yaaa 6130 gr 62 cm boyumuz doktorumuz bişi demedi ama
Kardeşler çabuk gelsin diyosun yani he
Şikayet ettim ben onuuuu
Tek başima yikarim da kurularken çikarirkenfalan zorlanirim diye korkuyorum. Sen tek basina mi yikiyosun?
Dönmesek olarak emmeye ilgileri azalıyormuş ben on dk bir memeyi emip huzursuzlandiginda diğer memeye geciyorum ondan sıkılinca digerine tekrar değiştirip dürüyorum yani dememediysem sen de dene
Bir de benim doktorum sadece anne sutu ile alınan kilodan zarar gelmez demişti incinin gidigini görünce halbuki inci sizinkilere gore çok zayıf 3. Ayda 6150 Gr 60 cm di ben de öyle diyince kızımı kilolu sanmıştım :)
Doktor sorun yok dediyse endişelenme canım, hareketlenmeye başladıklarında verecekler zaten. Birde başka bebeklerle kıyaslama yapma bence. Her bebeğin farklı oluyor çünkü gelişimi :)
Annem daha kilo almasin diyo, rahatsizlik filan cikar diyo ama kiz sadece anne sutu aliyo bisi olmaz bence yaw, hem ortalamaymis..
kuzum pardon yanlış hatırlamışım.. benim ki 3. ayında 6.300 müş.. ama yinede çok kilolu değilsiniz bence
Pwki senin bebis sık kaka yapıyor mü gunde kac kez mesela ?
Neyse ki hamile değilsin sulozum kocişkonu bekliycen yavrum gelince doğru künefe yedirmeye götürcek seni. Bizim burda düzgün künefe yapan yer yok ben hamileyken Seyyah ve Fundanın nicke az künefe gözüyle bakmadım onlar girince direkt künefe geliyodu aklıma yaladım avcumu oturdum aşağı ühühühü
Hea kesinlikle masrafa gerek yok Ankara-Mengen arası 2 saat filan orda karnımızı doyurur cucularda da uyuruz hayat pahalı otele gerek yok
Geçen yine Aventten emzik alıyorum
Hakketten süpermiş.
Nerden aldın canım?
Uyku tulumu giydirdiğinizde oda sıcaklığınız ne oluyor acep?
Bence deeeee
Ahhh olsa da gideblsek çok bunaldım değişiklik istiyorum(((
bizde 7.300 dük.. tam ortalama bir kilo 3. ay için
yapmayın yaaaaaaaaaaaaaaaaaa o kadar cok ıhtıyacım var kı bı kac gunluk kacamaga ama oglum elımı kolumu baglıyor napalım saglıklı olsunlarda.Bu arada muhabbetnz bol olsun kızlar kebaplar kunefeler havada ucuyo cok güzel kebap yaparım özel kebap sobam var bursaya yolunuz duserse kebap yemeye beklerim hepinizi :)
canımcm sen bizi bebişinle tanıştırmadın hala dimi. yoksa ben mi kaçırdım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?