2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bursa da da İskender kebap yenir iyi hatırlattın :))

Sagol parmecim, bakalim haftaya kac kilo tartilcaz.. Emmeyi azaltti iyice

Dönmesek olarak emmeye ilgileri azalıyormuş ben on dk bir memeyi emip huzursuzlandiginda diğer memeye geciyorum ondan sıkılinca digerine tekrar değiştirip dürüyorum yani dememediysem sen de dene

Bir de benim doktorum sadece anne sutu ile alınan kilodan zarar gelmez demişti incinin gidigini görünce halbuki inci sizinkilere gore çok zayıf 3. Ayda 6150 Gr 60 cm di ben de öyle diyince kızımı kilolu sanmıştım :)

Doktor boyu da ii, genel olarak iri bir bebek dedi. Yolda soranlara 5aylik diyorum:) kilo 6aylik, boy 5aylik standartlRindaymis doktor o cizelgeyi gostermisti bize.
Doktor sorun yok dediyse endişelenme canım, hareketlenmeye başladıklarında verecekler zaten. Birde başka bebeklerle kıyaslama yapma bence. Her bebeğin farklı oluyor çünkü gelişimi :)

biz zayıfız yaaa 6130 gr 62 cm boyumuz doktorumuz bişi demedi ama

cnm zayıf filan değilsiniz. gayet iyi. bizim biraz fazlamız var. fazla beslediğimi düşünmüyorum aslında ama az kilo alsın diye dua ediyorum. 3.600 doğdu, 3 aylıkken 7.100 idik. farklı bir doktora gitmiştik. ölçmeden tartmadan ayını sormadan çok beslemişsiniz. 30 yaşına gelince kalp krizi geçirir dedi. moralimi bozdu. bu ay 800 gr almışız. dün 7.900 çıktı ama yine fazla. gece sadece anne sütü veriyorum. gündüz 5 kere 120cc mama. aslında ayına göre 180(aptamil), 210cc (sma) vermem lazım. 120cc'yi de yeni vermeye başladım, 90cc veriyordum. üstünü anne sütüyle tamamladığını da sanmıyorum. az çünkü. bakalım bu aydan sonra nasıl olacak. yavaşlayacakmış kilo alımları.

Kizlar biz hem hataya astral seyahat duzenledik esimle hem de antepe. İkimiz de super yeriz:)) hatayda bi tuzda tavuk yemistik onu hic sormayin.. Antepte de yuvalama diye bisi vardi allahim sana geliyorum! Antepte 1haftalik hamileymisim, gittimiz aksam valizleri otele birakip kebapciya gitmistik oradan cikip cigerciye gitmistik okadar diyim size:)))

Kardeşler çabuk gelsin diyosun yani he

Şikayet ettim ben onuuuu

Tek başima yikarim da kurularken çikarirkenfalan zorlanirim diye korkuyorum. Sen tek basina mi yikiyosun?

evet tek başıma yıkıyorum.. sorun olmuyor. havlusunun üstüne tülbent seriyorum.. önce tülbente sarıyorum.. tülbent komple suyunu alıyorç sonra tülbenti alıp havluya sarıyorum. kupkuru oluyor cimcimem :)

Sizinki de iyi bence, bizde anne yer baba yer.. Daha ultrasondan belliydi yanaklari tombuldu:)

Böyle mi düşünür?

"Ben bir KADINla evlendim. (miştim)
Kadınım anne oldu.
Olanlar o zaman oldu.
Karım çok değişti.
Hepimiz değişiyoruz doğru, hemen kükremeyin.
Ben de onun evlendiği adam mıyım derseniz...
Değilim.
Baba oldum.
Hayata bambaşka bakıyorum. Korkularım var.
Sorumlulukların en ağırı var üzerimde.
Eskisi gibi olmak mümkün değil.
Yalnızken bir göz odada yaşarsın.
İçer, gezer, her gece başka yerde takılırsın. Bin tane kadın koklarsın.
Umursamazlığın kitabını yazarsın.
Cebinde paran kalmış kalmamış kafaya takmazsın, idare edersin.
Evlendiğin an göçebelik biter
Tek gönülde yerleşik düzene geçersin.
Baba oldun mu hele, kimse söylemez ama, herkes tek sana güvenir.
Herşeyden sen sorumlusundur.
Cebin boş gezemezsin artık.
Mükemmel kadına iyi koca olmak için yırtınırken, iyi baba olmak zorunda kalırsın. Hem de konu hakkında tek bir fikrin yokken ve etrafında herkes ahkam keserken.
Köşene sinersin...
Karının anneliğine, yeni ruhuna adapte olmaya çabalarsın.
Karın tarafından boşlanmayı, arka plana atılmayı normal karşılamak zorunda kalırsın. Halbuki karşılayamazsın.
İyice çocuklaşırsın.
Özlediğin vücudu gecelerce uzaktan koklarsın.
Yatakta yalnız kalmaya alışamazsın, derdini anlatamazsın.
Sevişmeyi rafa kaldırmanın geçici olduğunu, eğer müneccimsen erken anlarsın. Yoksa kendini sapık sanıp utanır hata üzerine hata yaparsın.
Kavuşamama daha da uzarsa, kalıcı sanıp başka bedenlerde cevap ararsın.
Batarsın.
Oysa değişim kötü değil.
Ama nasıl bileceksin?
Konuşarak, anlatarak olursa iyi.
Gizlenerek, saklanarak değişmek ilişkiyi mezara sokuyor.
Bu hayata ancak ve ancak sevgiyi ve aşkı öldürmeden katlanılır.
Bu da konuşarak ve sevişerek olur.
Savaşarak değil.
Ben bu değişimlerde çok zorlandım, zorlanıyorum.
Saçlarıma düşen akların anlamı bu.
Benim canımı sıkan; karımın anneliğini acı çekermişcesine yaşaması ve yaşatmasıydı...
Annelikten zevk alacağına vicdan azabı çekmesi, tadına varamamasıydı.
En kötüsü bunu bize de yansıttı.
Karım ancak kadınlığını, kendini, bir kenara atıp tarihe gömerse mükemmel bir anne olacağını sandı.
Ama yanıldı.
Çıkmaza girdi, tıkandı.
Aşksız, cinsiyetsiz, sevişmesiz bir ilişkiye kendi de katlanamaz oldu.
Ayrılığımız süresince bunu da sorguladık.
Anlaştık.

Başbaşa kalınca, kalacağız.
Biz ikimiz,
Kadın ve Adam olacağız. "
Alıntı yaptım :)

tabi canım otel konforu sağlarım size canlarım

Geçen yine Aventten emzik alıyorum

ayy çıldırık yaa

Hakketten süpermiş.

Nerden aldın canım?

Uyku tulumu giydirdiğinizde oda sıcaklığınız ne oluyor acep?

unnado canım ama kampanya bitti çok indirimli aldım 27.90bu arada arasta üzerinde 67 liralık etiket varrcanım oda ısısı 22-23 derece falan bizim

Bence deeeee

Ahhh olsa da gideblsek çok bunaldım değişiklik istiyorum (((

keşkeee yaaa

bizde 7.300 dük.. tam ortalama bir kilo 3. ay için

geliriz canım gelmezmiyiz sen kabap yaparsında biz gelmezmiyizzz

Alıntı hera17 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
bizde 7.300 dük.. tam ortalama bir kilo 3. ay için

Desenize benim kızım çırpı amanın 5750 di cuma günü 64 cm doktor gayet iyi dedi o yüzden rahatımmformunu koruyo kızım annesi gibi homini gırtlak değillmanken olcak sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…