2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen ne güzel gülüyorsun öyle canım...

merhaba kızlar...bende sizlerle aynı durumda bebeğimle yalnız uğraşmaktayım.yazacak fırsatım da olmuyor o yüzden uzun zamandır yazmıyorum fırsat olunca da karnımı doyurmak ve tuvalete gitmek gibi şeyler yapıyorum.daha oğlumun resmini bile paylaşamadım sizlerle.bizim sorunumuz toprak ali nin sürekli kucakta gezmek istemesi ve bu çok yorucu öyle ki boynumun arkasında bir yer var sürekli orası ağrıyor artık.yere koymak,yatay pozisyonda tutmak,otururken ayakta tutmak en nefret ettiği şeyler...gıcık gıcık ağlıyor o zaman:) öneriniz var mı salıncak gibi vs. birşeyler.artık dayanamıyorum bizim oğlana taşısın diye bi eşşek bi de has süt vereninden bi inek lazım...öneriniz yoksa ben gidiyorum artık bi eşşek bi de inek almaya...

Tatlım dun geceden beri iyi uyuyor ama Drun uyuması gerek dediği saatin nerdeyse yarısını uyuyor genel olarak:)

Ve hala cok huysuz :) dun abimler balığa çağırdı gitmemiz ile kalkmamız bir oldu Abi'm saka tapıyor bu kiz bir yasına gelmeden görüşmeyelim ne bu ger seferinde çığlık çığlığa :)

Saol tatlım 2 gündür aklıma düştü iyiyse sorun yok öptüm :)

Bu arada topicin en zayıfı benim çiroz 5 aylıkken 5850 idi gerçi 2 kg doğdu

Son düzenleme:
bu arada kızlar.. benim kızım birtek uykusu geldiğinde yalancı meme alıyor ağzına.. onu da 2 dk sonra çıkartıp baş parmağını sokuyor? nasıl önlerim? başınıza geldi mi?

canım ben önleyemiyorm sen inşallah önlersin

Saglik ocaginda sordum ben canim doktora demir yapar dedi. Normal olduguna gore kullanmaya devam
Evet canm bazilari 6. Ayda basloyor. Oksurugu cigerden degilmis cok sukur
Artik kombi calisiyor ya nemsizlikten bogazi kuruyor galiba :)benim kocaya birde buhar makinesi masrafi cikti

selam kaderdaşlarım çok sık yazmasamda yazılanları okumaya çalışıyorum görüyorumki çokgumuzda aynı şeyler benimde canım hiç bişi yapmak istemiyor çok tembel oldum bide saçlarım acayip dökülüyor bi öneriniz varmı bide benim kızım çok ciddi canı isterse gülümsüyooo daha sesli güldüğünü görmedik 14 haftalık sizde durumlar nasıl bide demir ilacına kan değerlerine göremi başladılar güzel meleklerinizi öpüyorum hepsi birbirinden tatlı maşallah buda benim meleğim maşallah kızıma

canim benimki seninkinden iki hafta kucuk ama parmeninde dedigi gibi kiloyu da hesaba katinca normal sanirim
bide benim pasa cok hizli buyu...hastane cikisinda 2650 iken simdiden 7000 e merdiven dayadik...boyda kisaydi 49 du 61 oldu
Allah hepsini korusun kollasin kotu gun gostermesin canim

en azından eskiye göre iyi canım buda bi gelişmeeincim yavaştan uslanıyoo inş...:)
deme abinde postayı koydu deseneenapalım şekerim biz çocuklu hatunlarız artık alışsınlarr

ohh çok şükür canım duruda arada öksürüyodu bende tırsmıştım ciğerlerindenmi diye çok şükür değilmişşdamadımda iyiymiş çok sevindimm
zaten masraf hiç bitmiyokiii ha bire yeni bişiy gerekiyoo büyüdükçede artıcakkyazık kocitolaraa:)

alemsin hera guldurdun beni

oyy maşallah prensese çok şekermiş annesii
benimde saçlarım çok dökülüyoo ama napmam gerek bilmiyorum zaten açtığımda yok hep tepemde toplanmış duruyolar bioxcin kullanabilirsin belki demir ilacı bize vermedi doktorumuzda sağlık ocağıda kan değerlerine bakılmadı :44:

saol canim cok gecmis olsun bu arada...nekadar korktugunu tahmin edebiliyorum
cok sukur canim bizde de hersey normal. hatta 3 aylik kontrolunde kas ve iskelet ayina gore onden gidiyor dedi doktor. basini cok erken tutmaya basladi..goz takibini tepkilerini falan takip ediyorum gayet iyi...dedigin gibi kafaya takmamak lazim galiba...kabul edelim benimde koca kafali bir oglum var

biz 3,5 aylık 5750 dik canım perşembe günü aşıda 6 kiloyduk 4. ayımızda bizde çırpıyız :)
kafana takma sağlıklı olsunlarda

Yok canım ben takmıyorum zaten rahatım. Yalnız uzadıkça iyice çırpı oluyo

güldürdün beni canım ama lütfen kendini inek ya da eşşek gibi hissetme. Sen sadece iyi bir annesin :)

Saol tatlım 2 gündür aklıma düştü iyiyse sorun yok öptüm :)

Bu arada topicin en zayıfı benim çiroz 5 aylıkken 5850 idi gerçi 2 kg doğdu

Canım senin kızın haliyle küçük doğdu annesi ona güzel güzel baktı iyi gelişti. Benim sıpa 40 haftayı doldurdu da noldu totosu kurtlu et tutmuyor

uzun boylu manken gibi olcak fenamıı:)
kaç cm canım boyu bizim 64 cm

teskkürler bende napıcamı bilemedim kel klmasak bari kimileri sağlık ocağında bakıldığını yazmış bende bilmiyorum baklaım bakacaklarmı olmazsa bende dra sorucam

Oyyy o bacaklardan ısırıyomusun annesi çok tatlı görünüyo :) Maşallah kızına

uzun boylu manken gibi olcak fenamıı:)
kaç cm canım boyu bizim 64 cm

He ya şimdiden benim 3te birimi geçti 61 cmdi canım boyumuz.

Oy oy ama ben kuzuya dayanamam ısırırım ki :) benim kızımda geç sesli güldü birşey olmaz napalim mizacı böyle ciddi :)

Sorma cucum ya Esım ile benden başka kimse dayanamıyor kızıma annemi şimdiden cuma aksamı icin heyecan sardı :)

Alışın kardesim ben sizin cocuklarınıza torunlarınıza az mı baktım benim KIZIM biraz daha zor olabilir kabul ama o neticede benim KIZIM :)

Canım 3 aylık 6100 dü , 4 aylık 6350
Huzurlu da bir bebek , abisi gibi yaramaz ve huysuzda degil ama kilo ikiside almıyor
OlmaZsa antireflu ilac yada mama deneyeceğim
Sevindim canım , gözün Aydın
Allah en hayırlı zamanda versin kardeşi

teskkürler bende napıcamı bilemedim kel klmasak bari kimileri sağlık ocağında bakıldığını yazmış bende bilmiyorum baklaım bakacaklarmı olmazsa bende dra sorucam

Oy bu prenses pek tatlı maşallah kuzuya
Foto da bebis de ekranı tam doldurmuş ısırmalık bacaklar yerim
Benim cirozlardan sonra ilac gibi bu tosun maşallah

Sac icin bioxin femina hamilelik sonrası bakım şampuani varmis , bi deneyeceğim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…