- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.341
Kızlaaar n'aptınız siz ya çene çene çene :)
Uykusuzum, Selim uyudu benimde uyuma imkanım varken oturdum geçmişi okudum meraktan.
Bitireyim uyurum dedim. Oku oku bitmedi o da. Sonra da uyandı benim paşa.
Cumartesi günü bizimde doktor randevumuz vardı.7700 olmuş kilomuz. Ek gıdaya geçmiyoruz henüz. Benim doktorum meyveleri tattırma olayında bazı bebeklerin sütten soğuma ihtimalinin olduğunu, doğru bulmadığını söyledi. Kilosu da gayet iyiyken gerek yok dedi.
10 gündür demir ilacı kullanıyoruz biz zaten. Cumartesi günü bebeğimin kakasında kahverengi lekeler vardı. Demir ilacından olduğunu düşünüyorum. Olabilir diye duymuştum. Demir ilacını kestim 2 gün bir daha olmadı, şimdi yeniden başlayacağım bakalım olacak mı yine.
Birazdan sağlık ocağına gideceğim. Hem bu lekeleri sorayım, hemde oğluşum öksürüyor onu göstereceğim.
Akşama kadar gelmem, çıkmışken evden birkaç kapı yapayımÇok çene çalmayın ben yokken okuyamıyorum
Bu Arada Günaydınlar Hepinize..
Eki Görüntüle 880256
sorma canım ya şu annelik ne zor ama ne güzell şeymişşşkesinlikle herşeye bedel onlar mutlu olsun varsın biz pijamayla saçımız topuz olarak yaşayalım bi süree duşumuzda yarım saat değil 5 dk sürsün
ayy parmişim bende diyom nerde bu kızlar yaainci tanem nasıl inş. uykuları daha iyidirrr
Benim kızım topiğin en zayıf bebeği sanırım 3. ay sonunda 5500 tartıldık :)
Dün bana mesaj atmış canım iyi sanırım giremiyormuş bu ara topiğe :)
Ayrıca mesaj kutusu da dolmuş buradan kendisine duyurulur :))
bu arada kızlar.. benim kızım birtek uykusu geldiğinde yalancı meme alıyor ağzına.. onu da 2 dk sonra çıkartıp baş parmağını sokuyor? nasıl önlerim? başınıza geldi mi?
Ya kızlar hamile kalmaktan çok korkuyorsanız eşiniz veya siz neden ciddi bir korunma yöntemi denemiyorsunuz? Böylesi daha sağlıklı olmaz mı, sürekli endişe etmek ve korkmaktan?
spiral eltimin hayatını kararttı, her bünye kabul etmiyormuş kist oluştu iki kez ameliyat oldu önyargılıyım canım , hapıda emzirdiğim için istemiyorum geriye eşimin korunması kalıyor nitekim öyle yapıyoruz. senin ciddi bir korunma yönteminden kastın hangisi bilmiyorum ama spiralle hamile kalan tanıdıklarım var...
gözün aaydın canım çok sevindimHamile degilim. Kan testi yaptirdim. Idrar testi niye oyle cikti bilmiyorum. Doktora soracaktim randevulari doluymus kaldi.
Oynaya oynaya ciktim hastaneden bir yil once olsa aglardim..
Korkusu bile yetti. Bende korunayim dedim. Saglik ocagina gittik. Doktor hapi onermedi her turlu bebege gecer diyor. Spiralide ben istemiyorum. Esim korunmaya devam edecek. Su reglliler hormonlar duzelene kadar bu stresi yasayacagiz hep...
Hepinizi ve bebiscikleri öpüyorum. ..
Saglik ocaginda sordum ben canim doktora demir yapar dedi. Normal olduguna gore kullanmaya devamDeme ya cuma gunu bende bırakmayı planlıyorum zaten benim KIZIM kimseyi istemiyor korkmaya başladım
Ama bu baris lokumu cok Tatli :)
Günaydın sana nese kaynağı Selim bebek :)
Bende size simdi aynı şeyi yazmayı planlıyordum .
Az once cok korktum. Bir kaka sorma gitsin siyaha dönük yesil gören yesil demez siyah ser o kadar koyü ve bir kökü var ki sorma gitsin
Hemen baktım nete sonra hamile iken ilk Demir ilacını kullandığımda siyah kaka yaptıgım geldi aklıma rahatladım
Evet canm bazilari 6. Ayda basloyor. Oksurugu cigerden degilmis cok sukurohh fındığım ne güzel eğlenmişsin kız sefan olsun dökmüşsün bütün kurtlarınıkuzucunda üzmemiş senii çok sevindim sorunsuz geçmesinee zaten güzelsin bebişim sadece bakımsız kaldık bu ara biraz bakım yapınca insan kendini ne ii hissediyooo
oyy ne güzelsiniz ana oğul maşallah sizebiz artık her h.sonu çıkıyoruz bide h.sonu evde kalırsam kafayı yerim
aşı olcak minişler inş. sorunsuz geçer ateşlenmez minnoşlar:)
dünüşş günaydın
ay sevindim maşallah damadıma tosbikim ya demir ilacı vermedi bizim doktor arayıp sorsam mı acaba:44:ama bazıları 6.ay başlıyo sanırım.... ama niden öksürüyoo kuzum yaa git bakalım canım inş. ciddi bişy değildirhadi git gezin bakalım öpüldünüzzzz kocaman
Canlar biz az önce aşıları olduk
Pnömokok ve karma ası
4 aylık olduk , cok guzel emıyor ama 6350 gr olmus sadece( 4100 gr doğmuştu ) ben anlamadım obur oglumla aylık kilo çizelgeleri hemen hemen aynı gidiyor , o da az alıyordu
Bu arada bas cevremiz bizimde 43 cm aybikecim, sizinkiyle aynı ( doğumda 37 mis)
Tatlım dun geceden beri iyi uyuyor ama Drun uyuması gerek dediği saatin nerdeyse yarısını uyuyor genel olarak:)
Ve hala cok huysuz :) dun abimler balığa çağırdı gitmemiz ile kalkmamız bir oldu Abi'm saka tapıyor bu kiz bir yasına gelmeden görüşmeyelim ne bu ger seferinde çığlık çığlığa :)
Saglik ocaginda sordum ben canim doktora demir yapar dedi. Normal olduguna gore kullanmaya devam
Evet canm bazilari 6. Ayda basloyor. Oksurugu cigerden degilmis cok sukur
Artik kombi calisiyor ya nemsizlikten bogazi kuruyor galiba :)benim kocaya birde buhar makinesi masrafi cikti
Canım kilo meselesinde seninle aynı kaderi paylaşıyoruz:)) Doğum kilosu 4, baş çevresi 38 ( Aybike koca kafa mı demiştin:)) 3 ay kilosu 6100. Şimdi sürekli emziriyorum, emiyor ve çok huzursuz bir çocuk değil ama kollar, bacaklar sürekli hareket halinde, ana kucağından kendini kaydırmalar, yere düşmeler tüm hızıyla devam ediyor. Burda bazı arkadaşların bebeklerinin kilolarıyla karşılaştırılınca acınacak haldeyiz:)) Vallahi ben elimden geleni yapıyorum, sanırım genetik bir şey, kızım da aynıydı. Büyük doğuyorlar ama kilo almıyorlar, yettiği kadar:)) Bakalım 4. ay kilosu ne çıkacak??
selam kaderdaşlarım çok sık yazmasamda yazılanları okumaya çalışıyorum görüyorumki çokgumuzda aynı şeyler benimde canım hiç bişi yapmak istemiyor çok tembel oldum bide saçlarım acayip dökülüyor bi öneriniz varmı bide benim kızım çok ciddi canı isterse gülümsüyooo daha sesli güldüğünü görmedik 14 haftalık sizde durumlar nasıl bide demir ilacına kan değerlerine göremi başladılar güzel meleklerinizi öpüyorum hepsi birbirinden tatlı maşallah buda benim meleğim maşallah kızıma
Canım sakın bu baş çevresi olayını takma. Ben çok çektim bu baş çevresinden. Kızım 37 cm baş çevresi doğdu ve hep %100 persentilde gitti. Bizi çok endişelendirdi bazı doktorlar. Bebeğime MR çektirmek ve profesöre götürmak zorunda kaldım. Hem maddi hem manevi çok yıprandım üstelik kızımın gelişimi, kafasını tutması, yürümesi vs. normaldi. Bu konu ile ilgili nette okurken bir tez yazmış kadar oldum. Çok kötü çok, sen oğlunun gelişimini izle, sorun yoksa yoktur. Bu arada oğlum da 38 baş çevresi ile doğdu, yani benimkiler hem kel hem koca kafalı:))
biz 3,5 aylık 5750 dik canım perşembe günü aşıda 6 kiloyduk 4. ayımızda bizde çırpıyız :)
kafana takma sağlıklı olsunlarda
merhaba kızlar...bende sizlerle aynı durumda bebeğimle yalnız uğraşmaktayım.yazacak fırsatım da olmuyor o yüzden uzun zamandır yazmıyorum fırsat olunca da karnımı doyurmak ve tuvalete gitmek gibi şeyler yapıyorum.daha oğlumun resmini bile paylaşamadım sizlerle.bizim sorunumuz toprak ali nin sürekli kucakta gezmek istemesi ve bu çok yorucu öyle ki boynumun arkasında bir yer var sürekli orası ağrıyor artık.yere koymak,yatay pozisyonda tutmak,otururken ayakta tutmak en nefret ettiği şeyler...gıcık gıcık ağlıyor o zaman:) öneriniz var mı salıncak gibi vs. birşeyler.artık dayanamıyorum bizim oğlana taşısın diye bi eşşek bi de has süt vereninden bi inek lazım...öneriniz yoksa ben gidiyorum artık bi eşşek bi de inek almaya...
Saol tatlım 2 gündür aklıma düştü iyiyse sorun yok öptüm :)
Bu arada topicin en zayıfı benim çiroz 5 aylıkken 5850 idi gerçi 2 kg doğdu
Yok canım ben takmıyorum zaten rahatım. Yalnız uzadıkça iyice çırpı oluyo
güldürdün beni canım ama lütfen kendini inek ya da eşşek gibi hissetme. Sen sadece iyi bir annesin :)
Canım senin kızın haliyle küçük doğdu annesi ona güzel güzel baktı iyi gelişti. Benim sıpa 40 haftayı doldurdu da noldu totosu kurtlu et tutmuyor
teskkürleroyy maşallah prensese çok şekermiş annesii
benimde saçlarım çok dökülüyoo ama napmam gerek bilmiyorum zaten açtığımda yok hep tepemde toplanmış duruyolar bioxcin kullanabilirsin belkidemir ilacı bize vermedi doktorumuzda sağlık ocağıda kan değerlerine bakılmadı :44:
selam kaderdaşlarım çok sık yazmasamda yazılanları okumaya çalışıyorum görüyorumki çokgumuzda aynı şeyler benimde canım hiç bişi yapmak istemiyor çok tembel oldum bide saçlarım acayip dökülüyor bi öneriniz varmı bide benim kızım çok ciddi canı isterse gülümsüyooo daha sesli güldüğünü görmedik 14 haftalık sizde durumlar nasıl bide demir ilacına kan değerlerine göremi başladılar güzel meleklerinizi öpüyorum hepsi birbirinden tatlı maşallah buda benim meleğim maşallah kızıma
uzun boylu manken gibi olcak fenamıı:)
kaç cm canım boyu bizim 64 cm
en azından eskiye göre iyi canım buda bi gelişmeeincim yavaştan uslanıyoo inş...:)
deme abinde postayı koydu deseneenapalım şekerim biz çocuklu hatunlarız artık alışsınlarr
ohh çok şükür canım duruda arada öksürüyodu bende tırsmıştım ciğerlerindenmi diye çok şükür değilmişşdamadımda iyiymiş çok sevindimm
zaten masraf hiç bitmiyokiii ha bire yeni bişiy gerekiyoo büyüdükçede artıcakkyazık kocitolaraa:)
Canım 3 aylık 6100 dü , 4 aylık 6350Canım kilo meselesinde seninle aynı kaderi paylaşıyoruz:)) Doğum kilosu 4, baş çevresi 38 ( Aybike koca kafa mı demiştin:)) 3 ay kilosu 6100. Şimdi sürekli emziriyorum, emiyor ve çok huzursuz bir çocuk değil ama kollar, bacaklar sürekli hareket halinde, ana kucağından kendini kaydırmalar, yere düşmeler tüm hızıyla devam ediyor. Burda bazı arkadaşların bebeklerinin kilolarıyla karşılaştırılınca acınacak haldeyiz:)) Vallahi ben elimden geleni yapıyorum, sanırım genetik bir şey, kızım da aynıydı. Büyük doğuyorlar ama kilo almıyorlar, yettiği kadar:)) Bakalım 4. ay kilosu ne çıkacak??
Sevindim canım , gözün AydınHamile degilim. Kan testi yaptirdim. Idrar testi niye oyle cikti bilmiyorum. Doktora soracaktim randevulari doluymus kaldi.
Oynaya oynaya ciktim hastaneden bir yil once olsa aglardim..
Korkusu bile yetti. Bende korunayim dedim. Saglik ocagina gittik. Doktor hapi onermedi her turlu bebege gecer diyor. Spiralide ben istemiyorum. Esim korunmaya devam edecek. Su reglliler hormonlar duzelene kadar bu stresi yasayacagiz hep...
Hepinizi ve bebiscikleri öpüyorum. ..
teskkürlerbende napıcamı bilemedim kel klmasak bari kimileri sağlık ocağında bakıldığını yazmış bende bilmiyorum baklaım bakacaklarmı olmazsa bende dra sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?