2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyy o bacaklardan ısırıyomusun annesi çok tatlı görünüyo :) Maşallah kızına

He ya şimdiden benim 3te birimi geçti 61 cmdi canım boyumuz.

sağolun teyzoşlar sıka sıka öpüyorum valla oda hiç rahatsız olmuyorrr hoşuna bile gidiyo sıpanın hırpalanmaktan mutlu

Kızlar benim Canim biraz sikkin

Denir ilacına başladığımızı yazmıştım . Dr normalde 6. Ay ana inci icin simdi başlıyoruz demişti burda bazı drlarin 4. ayda da başladığını görünce cok ta umrunda olmamıştı açıkcası

Ama eczanenin söylediği doz ile Dr un söylediği arasında cok fark olunca hata olmasın diye doktoru aradık

Dr çağla inci icin durum böyle denir eksikliğine bağlı anemi var sonuçta bu dozu kullanacaksınız dedi kilosu kaldırır hatta kilo aldıkta daha cok artıracağız dozu dedi

Yani normalde 1 cay kasığı olan doz bizde 3 Tatli kasığı

Hani hersey normaldi doğumda olan şey doğumda kalmıştı kalmamış iste

Canım benim üzülme Benim de genetik demir anemim var. Bizim doğduğumuz yıllarda bu kadar detaylı araştırma vitamin vs kullanımı yoktu biliyorsun. Çok geç anlaşılmış taa ki ben bacaklarım ağrıyo karnım ağrıyo diye derdimi anlatabilene kadar :) İnci kuzu şanslı şimdiden vitaminini kullanacak demiri dengede tutulacak bacakları ağrımayacak :)

Hadi ya Demir eksikliği bacak mı ağrıtıyor ya ven bu konuyu hic araştırmadım gereksiz yere korkmayim diye zaten yeterince korktum çünkü internet bazen adamı delirtebiliyor biliyorsun Acaba araştırsam mı

Sanada cok gecmis olsun genetik birşey mı acaba dogumla ilgili değilde . Normalde yoktu ama gecen ay Esım de dekansizlik çıktı çağla ile aynı ilacı kullanıyor su an

olsun canım allah dermansız dert vermesin ihtiyacı varsa kullanılacak tabi sağlıklı olsunda inş zamanla herşey yoluna girer inş

teşekkür ederiz
bend euyudum ama kullnananlar pek memnun değil gibi ama belli olmaz tabi

OYle tabi cok şükür Allah'a bugünler icin . İnsallah Can'ın hiçbirimizin yavrusuna birşey olmasın melek onlar daha

Araştırmamakla iyi yapmışsın canım çünkü nette bazen en kötü sonuçlara ilk önce bakıyorsun ve etkileniyorsun haliyle :) ve evet bacaklarda ağrı yapıyor. Benim demir anemim genetik annemde var teyzemde de var. Demir eksikliği yediğin içtiğin şeylerle dengeleniyor hiç ortaya çıkmayabilir. Mesela ben normalde ilaç kullanırken, hamileliğimde yediklerime özen gösterdiğim için hiç sınırdan aşağı düşmedi. Eşinin de şimdiye kadar dengeli beslenmesiyle alakalı olabilir.

Himmm bunu duydugum iyi oldu teşekkürler Canim

canım ben kilo vermedkçe 6. aya kadar böyle devam edeceğim. Zaten içtiğinin bir kısmını süekli çıkarıyor ama aşırı olmadıkça doktor normal dedi. belki bu kadar kusmasa daha fazla kilo alırdı. İlk bebeğimde 4. aydan sonra yanlış yönlendirildim.4. ayda 400 gram almıştı, ama sürekli ağlayan ve uyumayan bir bebek olduğundan aç diye düşünüyorduk, doktor da başlayın deyince başladık. ama meğerse normalmiş kilo alımı. Y ani aynı hatayı yapmayacağım.

Evet ya alışsınlarrr valla çığlıkta atıcaklar yaramazlıkta yapıcaklar işte ohh
Canim Uzme kendini tedbirli olduktan sonra bi sorun yasamazsiniz ins hem bak yedikleriyle dengelenebiliyormus üzme kendimiz parmişim inş hiç bi sorun yaşamıcak inci tanem

Kizlar bizimki bi suredir uyanikken emmiyo biliosunuz. Doktor sut alerjisi mi diye bende 1hafta peynir yogurt sut kesti onu arastirkrn bu alerjiyle reflunun icice oldugunu gordum. Reflu olan bebeklerde de kusmanin yani sira sık hickirik, memeye ilgisizlik, emerken belini bükül kendini geriye atma varmis. Parcalari birlestirdim ve hemfikir oldum. Bi suredir yatagin altindaki yastigi almistim, duz yatiyordu, bununla birlikte sirtustu yatmaya baslamisti, gece emmeden sonra 10dk beklemiyordm ve bi ara cok gazi vardi kizimin. Simdi simdi farkediyorum, yenidoganken altini bile actigimizda agzindan sut gelirdi refludu vardi ve yastikla duzelmsti. Allahim kizima eziyet etmisim meger pof.

Güzel anneler ve dünya tatlısı yavruları hepinize merhabalar .
Geçen haftaya kadar tv açıktı tabii oğluma izletmiyorduk hep arkası dönük , ana kucağında ya da bizde .
Ama geçen hafta tümden tv'yi hayatımızdan çıkarttık ; sesinden de etkilenir mi diye karmaşa yaşar mı diye .
Sizler tv olayını e yapıyorsunuz ? Tabii bir de cep telefonu ve internet var wireless olayı yani ? Off kafam karıştı ondan sakın bundan sakın derken :)

Kızlar merhaba giremedim nete iki gündür anca işler bitti dün birde alışverişe ve yemeğe gittik gelince yerleştir vs yap derken geçoldu yattım. yemeğimi yapıp geldim :) geçmişi okuyorum bir yandan da

5360 ile biz varız. Üstelik boyumuz 62 cm yani kürdanı gibiyiz. Ama ben kafama takmıyorum. Doktor boy ve baş çevresi (40cm) normal boyu uzun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…