- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.361
Oyyy o bacaklardan ısırıyomusun annesi çok tatlı görünüyo :) Maşallah kızına
He ya şimdiden benim 3te birimi geçti61 cmdi canım boyumuz.
Oy oy ama ben kuzuya dayanamam ısırırım ki :) benim kızımda geç sesli güldü birşey olmaz napalim mizacı böyle ciddi :)
Sorma cucum ya Esım ile benden başka kimse dayanamıyor kızıma annemi şimdiden cuma aksamı icin heyecan sardı :)
Alışın kardesim ben sizin cocuklarınıza torunlarınıza az mı baktım benim KIZIM biraz daha zor olabilir kabul ama o neticede benim KIZIM :)
Kızlar benim Canim biraz sikkin
Denir ilacına başladığımızı yazmıştım . Dr normalde 6. Ay ana inci icin simdi başlıyoruz demişti burda bazı drlarin 4. ayda da başladığını görünce cok ta umrunda olmamıştı açıkcası
Ama eczanenin söylediği doz ile Dr un söylediği arasında cok fark olunca hata olmasın diye doktoru aradık
Dr çağla inci icin durum böyle denir eksikliğine bağlı anemi var sonuçta bu dozu kullanacaksınız dedi kilosu kaldırır hatta kilo aldıkta daha cok artıracağız dozu dedi
Yani normalde 1 cay kasığı olan doz bizde 3 Tatli kasığı
Hani hersey normaldi doğumda olan şey doğumda kalmıştı kalmamış iste
Canım benim üzülmeBenim de genetik demir anemim var. Bizim doğduğumuz yıllarda bu kadar detaylı araştırma vitamin vs kullanımı yoktu biliyorsun. Çok geç anlaşılmış taa ki ben bacaklarım ağrıyo karnım ağrıyo diye derdimi anlatabilene kadar :) İnci kuzu şanslı şimdiden vitaminini kullanacak demiri dengede tutulacak bacakları ağrımayacak :)
olsun canım allah dermansız dert vermesin ihtiyacı varsa kullanılacak tabi sağlıklı olsunda inş zamanla herşey yoluna girer inşKızlar benim Canim biraz sikkin
Denir ilacına başladığımızı yazmıştım . Dr normalde 6. Ay ana inci icin simdi başlıyoruz demişti burda bazı drlarin 4. ayda da başladığını görünce cok ta umrunda olmamıştı açıkcası
Ama eczanenin söylediği doz ile Dr un söylediği arasında cok fark olunca hata olmasın diye doktoru aradık
Dr çağla inci icin durum böyle denir eksikliğine bağlı anemi var sonuçta bu dozu kullanacaksınız dedi kilosu kaldırır hatta kilo aldıkta daha cok artıracağız dozu dedi
teşekkür ederizCanım 3 aylık 6100 dü , 4 aylık 6350
Huzurlu da bir bebek , abisi gibi yaramaz ve huysuzda degil ama kilo ikiside almıyor
OlmaZsa antireflu ilac yada mama deneyeceğim
Sevindim canım , gözün Aydın
Allah en hayırlı zamanda versin kardeşi
Oy bu prenses pek tatlı maşallah kuzuya
Foto da bebis de ekranı tam doldurmuşısırmalık bacaklar yerim
Benim cirozlardan sonra ilac gibi bu tosun maşallah
Sac icin bioxin femina hamilelik sonrası bakım şampuani varmis , bi deneyeceğim bende
olsun canım allah dermansız dert vermesin ihtiyacı varsa kullanılacak tabi sağlıklı olsunda inş zamanla herşey yoluna girer inş
teşekkür ederiz
bend euyudum ama kullnananlar pek memnun değil gibi ama belli olmaz tabi
Hadi ya Demir eksikliği bacak mı ağrıtıyor ya ven bu konuyu hic araştırmadım gereksiz yere korkmayim diye zaten yeterince korktum çünkü internet bazen adamı delirtebiliyor biliyorsun Acaba araştırsam mı
Sanada cok gecmis olsun genetik birşey mı acaba dogumla ilgili değilde . Normalde yoktu ama gecen ay Esım de dekansizlik çıktı çağla ile aynı ilacı kullanıyor su an
Araştırmamakla iyi yapmışsın canım çünkü nette bazen en kötü sonuçlara ilk önce bakıyorsun ve etkileniyorsun haliyle :) ve evet bacaklarda ağrı yapıyor. Benim demir anemim genetik annemde var teyzemde de var. Demir eksikliği yediğin içtiğin şeylerle dengeleniyor hiç ortaya çıkmayabilir. Mesela ben normalde ilaç kullanırken, hamileliğimde yediklerime özen gösterdiğim için hiç sınırdan aşağı düşmedi. Eşinin de şimdiye kadar dengeli beslenmesiyle alakalı olabilir.
Canım 3 aylık 6100 dü , 4 aylık 6350
Huzurlu da bir bebek , abisi gibi yaramaz ve huysuzda degil ama kilo ikiside almıyor
OlmaZsa antireflu ilac yada mama deneyeceğim
Sevindim canım , gözün Aydın
Allah en hayırlı zamanda versin kardeşi
Oy bu prenses pek tatlı maşallah kuzuya
Foto da bebis de ekranı tam doldurmuşısırmalık bacaklar yerim
Benim cirozlardan sonra ilac gibi bu tosun maşallah
Sac icin bioxin femina hamilelik sonrası bakım şampuani varmis , bi deneyeceğim bende
Evet ya alışsınlarrr valla çığlıkta atıcaklar yaramazlıkta yapıcaklar işte ohhOy oy ama ben kuzuya dayanamam ısırırım ki :) benim kızımda geç sesli güldü birşey olmaz napalim mizacı böyle ciddi :)
Sorma cucum ya Esım ile benden başka kimse dayanamıyor kızıma annemi şimdiden cuma aksamı icin heyecan sardı :)
Alışın kardesim ben sizin cocuklarınıza torunlarınıza az mı baktım benim KIZIM biraz daha zor olabilir kabul ama o neticede benim KIZIM :)
Canim Uzme kendini tedbirli olduktan sonra bi sorun yasamazsiniz ins hem bak yedikleriyle dengelenebiliyormus üzme kendimiz parmişim inş hiç bi sorun yaşamıcak inci tanemKızlar benim Canim biraz sikkin
Evet ya alışsınlarrr valla çığlıkta atıcaklar yaramazlıkta yapıcaklar işte ohh
Canim Uzme kendini tedbirli olduktan sonra bi sorun yasamazsiniz ins hem bak yedikleriyle dengelenebiliyormus üzme kendimiz parmişim inş hiç bi sorun yaşamıcak inci tanem
Türk hemitoloji derneğinin yazısını okudum simdi bizimki dogum oncesi anneye kan geçmesi nedeni ile olusan anemi sınıfında
Türk Hematoloji Derneği
Benim kızım topiğin en zayıf bebeği sanırım 3. ay sonunda 5500 tartıldık :)
Dün bana mesaj atmış canım iyi sanırım giremiyormuş bu ara topiğe :)
Ayrıca mesaj kutusu da dolmuş buradan kendisine duyurulur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?