- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.381
5360 ile biz varız. Üstelik boyumuz 62 cm yani kürdanı gibiyiz. Ama ben kafama takmıyorum. Doktor boy ve baş çevresi (40cm) normal boyu uzun dedi
Senınkıyle aynı hesap.. Evdekı elektronık her dr gıdısten once evde tarttık aynı cıktı aradakı fark.. O yüzden ölçümlerımızden emınım..
Bır konuda canımı sıkıyor kızım cok gazlı dıye ekstra gıydırıyordum iyi gelmişti.. Ama bu yuzden de telıyor bu da kılo kaybı yapar mı
Kizlar bizimki bi suredir uyanikken emmiyo biliosunuz. Doktor sut alerjisi mi diye bende 1hafta peynir yogurt sut kesti onu arastirkrn bu alerjiyle reflunun icice oldugunu gordum. Reflu olan bebeklerde de kusmanin yani sira sık hickirik, memeye ilgisizlik, emerken belini bükül kendini geriye atma varmis. Parcalari birlestirdim ve hemfikir oldum. Bi suredir yatagin altindaki yastigi almistim, duz yatiyordu, bununla birlikte sirtustu yatmaya baslamisti, gece emmeden sonra 10dk beklemiyordm ve bi ara cok gazi vardi kizimin. Simdi simdi farkediyorum, yenidoganken altini bile actigimizda agzindan sut gelirdi refludu vardi ve yastikla duzelmsti. Allahim kizima eziyet etmisim meger pof.
Kilo ve baş çevresi normalmiş. Anladınız siz onu
terlemek kilo kaybıı yaparmı bilemyrmm kii. araştırmak lazım aslındaa canmm..
canımm farkınaa vardınn ne güzelll. ne mutlu sanaaa. :) eziyet ettim diye düşünmee bencee..
en zayıf benim kızım 4 aylık 5700 kg 61 cm boy 40 cm baş :)
İnsallah bundandir da duzelir, bu 1-2gun icinde fark ederse benden mutlusu yok
Hani en sisman diye soylense tamam da en zayif yarisi biraz enteresan :) saglikli olsunlar hepsi insallah da tombulmus zayifmis fark etmez
inş.. canımm. mutluu edeckk senii kızınn. :)
aynen öyle canım sağlıklı çok şükür ve bayağı büyüdük biz 42 cm olan boyumuz 61 cm oldu 2400 gr olan kilomuz 5700 oldu :) zayıf kız olucaz biz :)
Manken olur:))) bizimki de tos tos olcak anca:)) boyu cok guzel uzamis masallahhhh
Kızlar benim Canim biraz sikkin
Denir ilacına başladığımızı yazmıştım . Dr normalde 6. Ay ana inci icin simdi başlıyoruz demişti burda bazı drlarin 4. ayda da başladığını görünce cok ta umrunda olmamıştı açıkcası
Ama eczanenin söylediği doz ile Dr un söylediği arasında cok fark olunca hata olmasın diye doktoru aradık
Dr çağla inci icin durum böyle denir eksikliğine bağlı anemi var sonuçta bu dozu kullanacaksınız dedi kilosu kaldırır hatta kilo aldıkta daha cok artıracağız dozu dedi
Yani normalde 1 cay kasığı olan doz bizde 3 Tatli kasığı
edit..mesajini gormeden yazmistim zaten fikriyenin mesajini gormussun
Hani hersey normaldi doğumda olan şey doğumda kalmıştı kalmamış iste
canim tam simdi Fikriyenin gonderdigi siteye bakiyordum... doktor herhalde degerlere bakip soylemistir diye dusunuyorum ...yazinin bir kismi dikkatimi cekti. tahlil yapilirken bebegin hasta olmamasi gerekir hastalik demir oranini dusurur diyor
bide canim kafani karistirmis olmayayim ama dozu konusunda baska bir doktora gitseniz mi acaba...
yada en guzeli ben karisiklik yaratmayayim sen sayfayi bir oku
bozma moralini hemen kuzum dur bakalim
Bebek Yapım Bakım Onarım: Bebeklere Demir Takviyesi Gerekli Midir Değil Midir?
Canım olsun üzülme , basta öyle bi durum oldugu icin Dr tedbirli davranıyor olabilirKızlar benim Canim biraz sikkin
Denir ilacına başladığımızı yazmıştım . Dr normalde 6. Ay ana inci icin simdi başlıyoruz demişti burda bazı drlarin 4. ayda da başladığını görünce cok ta umrunda olmamıştı açıkcası
Ama eczanenin söylediği doz ile Dr un söylediği arasında cok fark olunca hata olmasın diye doktoru aradık
Dr çağla inci icin durum böyle denir eksikliğine bağlı anemi var sonuçta bu dozu kullanacaksınız dedi kilosu kaldırır hatta kilo aldıkta daha cok artıracağız dozu dedi
Yani normalde 1 cay kasığı olan doz bizde 3 Tatli kasığı
Hani hersey normaldi doğumda olan şey doğumda kalmıştı kalmamış iste
aynen öyle canım sağlıklı çok şükür ve bayağı büyüdük biz 42 cm olan boyumuz 61 cm oldu 2400 gr olan kilomuz 5700 oldu :) zayıf kız olucaz biz :)
Eki Görüntüle 881010 Eki Görüntüle 881011 çağla inci ile badem
Okudum tatlım okumazmiyim Dr hesapladim da verdim demiş dozu emin olmak icin simdi ben de esimle tartışıyordum başka doktordan görüş alalım diye az once Esım cocuk doktoru bir arkadasinı aradı sormak icin ulaşamadı dur bakalım bir daha deneyeceğiz
Teşekkür ederim ayrıca :)
Eki Görüntüle 881010 Eki Görüntüle 881011 çağla inci ile badem
Canım olsun üzülme , basta öyle bi durum oldugu icin Dr tedbirli davranıyor olabilir
Ama cokta aklına takılırsa hematoloji uzmanına götürürsünüz , daha iyi bilgi verir sana
Ama inci cok saglıklı annesi, sen sakin uzme kendini , hem sonucta Demir ilacı da vitamin sayılır , kilosuna uygun vermiştir Dr, endişelenme sen
Emelcim cok uzamış , kilosunu ikiye katlamış hatta daha fazla buyumus kızçen, daha ne olsun canım , kocaman bi maşallah ona
Benim üzüldüğüm nokta aylık büyüme hızının yavaş olması , tamam simdi 6350 yiz ama 4100 doğmuştu zaten
Of aman ne yapıyım saglıklı olsunlar da ,hersey düzene girer elbet :)
anamm çok tatlılar canım bunlar
Çağla inci degil çağla çilek olmus bu kızcok tatlı
Kızların maceraları da super maşallah , az daha büyüsün ne cok eğlenirler beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?