2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

terlemek kilo kaybıı yaparmı bilemyrmm kii. araştırmak lazım aslındaa canmm..

canımm farkınaa vardınn ne güzelll. ne mutlu sanaaa. :) eziyet ettim diye düşünmee bencee..

Son düzenleme:

canim tam simdi Fikriyenin gonderdigi siteye bakiyordum... doktor herhalde degerlere bakip soylemistir diye dusunuyorum ...yazinin bir kismi dikkatimi cekti. tahlil yapilirken bebegin hasta olmamasi gerekir hastalik demir oranini dusurur diyor

bide canim kafani karistirmis olmayayim ama dozu konusunda baska bir doktora gitseniz mi acaba...
yada en guzeli ben karisiklik yaratmayayim sen sayfayi bir oku
bozma moralini hemen kuzum dur bakalim

Bebek Yapım Bakım Onarım: Bebeklere Demir Takviyesi Gerekli Midir Değil Midir?

Son düzenleme:

Okudum tatlım okumazmiyim Dr hesapladim da verdim demiş dozu emin olmak icin simdi ben de esimle tartışıyordum başka doktordan görüş alalım diye az once Esım cocuk doktoru bir arkadasinı aradı sormak icin ulaşamadı dur bakalım bir daha deneyeceğiz

Teşekkür ederim ayrıca :)

Canım olsun üzülme , basta öyle bi durum oldugu icin Dr tedbirli davranıyor olabilir
Ama cokta aklına takılırsa hematoloji uzmanına götürürsünüz , daha iyi bilgi verir sana
Ama inci cok saglıklı annesi, sen sakin uzme kendini , hem sonucta Demir ilacı da vitamin sayılır , kilosuna uygun vermiştir Dr, endişelenme sen
aynen öyle canım sağlıklı çok şükür ve bayağı büyüdük biz 42 cm olan boyumuz 61 cm oldu 2400 gr olan kilomuz 5700 oldu :) zayıf kız olucaz biz :)

Emelcim cok uzamış , kilosunu ikiye katlamış hatta daha fazla buyumus kızçen, daha ne olsun canım , kocaman bi maşallah ona
Benim üzüldüğüm nokta aylık büyüme hızının yavaş olması , tamam simdi 6350 yiz ama 4100 doğmuştu zaten
Of aman ne yapıyım saglıklı olsunlar da ,hersey düzene girer elbet :)

Son düzenleme:
Beni teselli edecegine, Cocugun yerine sen kilo alıyorsun deyip karşımda keh keh gülen kocamı bacaklarindan tutup camdan aşağı sallandirasim var

ne demek canim inci tanesinin yuzu hep gulsun...
dedim ya bir yandan da kafani karistirir miyim diye korktum ama sayfayi okuyunca demir dozunun oneminin altini cizeyim istedim..moralimiz bozuk olunca atlayabiliyoruz bazi seyleri...gerci senin gibi bir anne zaten dikkat eder herseye. hic moralini bozma canim arkadaslarin dedigi gibi Allah bizlere dermansiz dert vermesin

Evet Meltemcigim Eşimde abartılacak birşey olmadıgını zaten bunun böyle olacağının belli olduğunu söylüyor iki saattir sanırım zamanla bu tür duygularla bas etmesini ogrenicem cok teşekkür ederim destegin icin :)

anamm çok tatlılar canım bunlar

Çağla inci degil çağla çilek olmus bu kız cok tatlı
Kızların maceraları da super maşallah , az daha büyüsün ne cok eğlenirler beraber

İnsanın ağzını sapurdata sapurdata yiyesi geliyor dimi :) sagolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…