2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beni teselli edecegine, Cocugun yerine sen kilo alıyorsun deyip karşımda keh keh gülen kocamı bacaklarindan tutup camdan aşağı sallandirasim var

Eşini esefle kınadığımı iletirmisin lütfen cik cik

Ay Canim sagol guzel sözlerin ve destegin icin . Tv de bebekler ile ilgili kötü haberleri duyunca ezelden beri ağlayan biriydim zaten inan hiçbirinin kılına zarar gelmesine dayanamam sadece incinin değil .

Oyy kirazıma bakk allahım fotoya bak süperler ya çok güzel yakalamışsın anı parmişim bayıldım yayerim seni inciiiiii çok fena yiyesim var

Hehe tahrik etme cabalarım sonuc verdi :) yiyemezsin ki yiyemezsin ki :)

Canim nasilsiniz durumlar nasil. Cok sukur bizde yaramazlik yok. Kuzum cok aglamadi bile cok sukur ama bende durumlar kotu mastit oldum sanirim atesim yukseldi usume titreme. Sagma makinam goguslerim yumusakken sagmiyor, kizim cok emmiyor bas agrisi gogus agrisi pertim yani.bugun o helak olmasin diye doktorada gitmedim yarin gidicez insallah ama nasil dayancam bilmiyorum.

Umarim sizdede durumlar iyidir.

Son düzenleme:

Bak ya kudurttun biziiii mutlumusun şimdi parmişvalla bi yakalarsammm

evet boyumuz çok iyi uzadı maşallah. ama kilomuz pek yok olsun ne yapalım anne sütü alıyor sadece :)

bu arada geçmişi okuyorum senin kız emmiyormuş yaklaşık 2 haftadır benimkide öyle

Seninki de mi sadce uyuyorken emiyor? Delirtiyo beni artik, ama bu ay iyi kilo almis doktor sallamadi bile emmiyo dedigimi, sen sonuca baksana diyo. İyi de kiz emmeyip beni ittigi zaman ben strese giriyorum.. Artik durmadan uyutup emziriyorum bn. İsin kotu yani o uyuynca ben de dinlenirdim uzanirdim, simdi durmadan emzirmeye calisiyorum uyudugu zamanlarda.

evet canım allahtan boyumuz uzadı :) maşallah varsın kilomuzda az olsun ne yapalım :)
yeterki sağlıklı olsunlar :)

benim emiyor ama bazen ve uyurken de uyanıkkende emmemiz en fazla 5 dk yani arayı uzattımyine aynı saat başıda 5 dk emiyor 3 saat ara ilede 5dk emiyor ve yaklaşık 1.5 aydır böyle doktor normal diyor

canım bize aşı yapmadılar bügün sebebi ise 10 gün önce rota aşısı 2.doz yapılmıştı bi sakıncası varmı arada zaman bırakmak gerekırmı dedim aile hekimine sordular oda 20 gün sonra yapalım riske girmeyelim demiş 23 aralıkta yapılıcak kuzunun iyi olmasına sevindim ama sana üzüldüm canım ya geçmiş olsun git bakalım doktor ne diyecek:18:

saol canım ben öyle hissetmiyorum kendimi ama bizimki biraz fazla kaçıyo ekstra onlara ihtiyacımız var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…