- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.401
Beni teselli edecegine, Cocugun yerine sen kilo alıyorsun deyip karşımda keh keh gülen kocamı bacaklarindan tutup camdan aşağı sallandirasim var
ne demek canim inci tanesinin yuzu hep gulsun...
dedim ya bir yandan da kafani karistirir miyim diye korktum ama sayfayi okuyunca demir dozunun oneminin altini cizeyim istedim..moralimiz bozuk olunca atlayabiliyoruz bazi seyleri...gerci senin gibi bir anne zaten dikkat eder herseye. hic moralini bozma canim arkadaslarin dedigi gibi Allah bizlere dermansiz dert vermesin
Oyy kirazıma bakk allahım fotoya bak süperler ya çok güzel yakalamışsın anı parmişim bayıldım yayerim seni inciiiiii çok fena yiyesim var
canım ya aynı şeyleri yaşıyoruz resmen şimdi neşeli bana bakıp bakıp gülüyo benım içim kıyılıyo akşama haberleşelim güzel güzel aşılarını olsunlar ateşleri çıkmasın hep mutlu olsun amiinn
Eşini esefle kınadığımı iletirmisin lütfen cik cik
Ay Canim sagol guzel sözlerin ve destegin icin . Tv de bebekler ile ilgili kötü haberleri duyunca ezelden beri ağlayan biriydim zaten inan hiçbirinin kılına zarar gelmesine dayanamam sadece incinin değil .
Hehe tahrik etme cabalarım sonuc verdi :) yiyemezsin ki yiyemezsin ki :)
evet boyumuz çok iyi uzadı maşallah. ama kilomuz pek yok olsun ne yapalım anne sütü alıyor sadece :)
bu arada geçmişi okuyorum senin kız emmiyormuş yaklaşık 2 haftadır benimkide öyle
Eki Görüntüle 881010 Eki Görüntüle 881011 çağla inci ile badem
Beni teselli edecegine, Cocugun yerine sen kilo alıyorsun deyip karşımda keh keh gülen kocamı bacaklarindan tutup camdan aşağı sallandirasim var
Bak ya kudurttun biziiii mutlumusun şimdi parmişvalla bi yakalarsammm
Yerim annesi cok tatli masallahhhhh :)
upss resimleri yüklemedi
Hehe yasasın kötülük :)
Gaza gelip duruyu ısırma sakın canı yanar kıyamam ben ona :)
Sagol teyzesi bir senin tatlını göremedik valla
evet canım allahtan boyumuz uzadı :) maşallah varsın kilomuzda az olsun ne yapalım :)Canım olsun üzülme , basta öyle bi durum oldugu icin Dr tedbirli davranıyor olabilir
Ama cokta aklına takılırsa hematoloji uzmanına götürürsünüz , daha iyi bilgi verir sana
Ama inci cok saglıklı annesi, sen sakin uzme kendini , hem sonucta Demir ilacı da vitamin sayılır , kilosuna uygun vermiştir Dr, endişelenme sen
Emelcim cok uzamış , kilosunu ikiye katlamış hatta daha fazla buyumus kızçen, daha ne olsun canım , kocaman bi maşallah ona
Benim üzüldüğüm nokta aylık büyüme hızının yavaş olması , tamam simdi 6350 yiz ama 4100 doğmuştu zaten
Of aman ne yapıyım saglıklı olsunlar da ,hersey düzene girer elbet :)
Seninki de mi sadce uyuyorken emiyor? Delirtiyo beni artik, ama bu ay iyi kilo almis doktor sallamadi bile emmiyo dedigimi, sen sonuca baksana diyo. İyi de kiz emmeyip beni ittigi zaman ben strese giriyorum.. Artik durmadan uyutup emziriyorum bn. İsin kotu yani o uyuynca ben de dinlenirdim uzanirdim, simdi durmadan emzirmeye calisiyorum uyudugu zamanlarda.
Canim nasilsiniz durumlar nasil. Cok sukur bizde yaramazlik yok. Kuzum cok aglamadi bile cok sukur ama bende durumlar kotu mastit oldum sanirim atesim yukseldi usume titreme. Sagma makinam goguslerim yumusakken sagmiyor, kizim cok emmiyor bas agrisi gogus agrisi pertim yani.bugun o helak olmasin diye doktorada gitmedim yarin gidicez insallah ama nasil dayancam bilmiyorum.
Umarim sizdede durumlar iyidir.
Yok canım ben takmıyorum zaten rahatım. Yalnız uzadıkça iyice çırpı oluyo
güldürdün beni canım ama lütfen kendini inek ya da eşşek gibi hissetme. Sen sadece iyi bir annesin :)
Canım senin kızın haliyle küçük doğdu annesi ona güzel güzel baktı iyi gelişti. Benim sıpa 40 haftayı doldurdu da noldu totosu kurtlu et tutmuyor
Hehe yasasın kötülük :)
Gaza gelip duruyu ısırma sakın canı yanar kıyamam ben ona :)
Sagol teyzesi bir senin tatlını göremedik valla
minnak tavşandan siz teyzelerine özel pozlar
Eki Görüntüle 881051 Eki Görüntüle 881048 Eki Görüntüle 881049 Eki Görüntüle 881050
Ben bilgisayari acabilsem.. Bak hala telefondan goremedigim resimler var, bilg acmaya firsatim yok. Guzel bi resim gelcek insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?