2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim insallah sizde sorunsuz atlatirsiniz.

Allah kolaylık versin. Alerji kadar çok bilinmeyenli denklem yoktur herhalde mamasını keçi sütü olana çevirsen belki iyi gelir. Bire kaşınan yer için sirkei su öneriyorlar.
Benim ablam alerjik, 33 yaşında yeni bulundu alerjenleri. Fındığa ev akarlarınq ve parabene karşı alerjisi var. Sigara zaten nefesini kesiyor

Bugun itibariyle bizimki 2haftadir gunduz uyanikken emmiyor. Cok zor zor. Hala emmiyor buarada.

Gunaydin kizlar

Arasta ne ysptin atesini dusurebildin mi?

Canim benimde okudugum ve doktorun dedigi 38 e kadar müdahale etme ama 38 ve ustunde olursa ustunu soy oda olmazsa yarim fitil koy demisti. Anne yuregi birsey olacak diye korkuyoruz.

Arasta naptiniz atlatti mi atesi nasil oldu idos?

ufo gören masum köylü şey pardon kamera gören masum Arduş

Eki Görüntüle 881337

ayy nasıl şaşırmış yerim seniii masum arduş her halinde şekersinnnnnnnnn

Ayy tatlişş çok güzelsinn saf saf bakan gözlerini yirim senin

Bu da Duru için bizden şaşı bakışlar
Eki Görüntüle 881376

ayy nasılda tutmş çiceği romantik kuzum benimm senin şaşı sevimli bakışlarını yerizzz duruşlaaa

evet canım sağlıklı olsunlarda en önemlisi o varsın zayıf olsun öle çokta çırpı sayılmaz canım yanakları dolmiş dolmişştşk ederim canım rahat olmakta fayda var bence annelik bunu gerektiriyo gereksiz panikler hem bizi hem bebişi yıpratır benceebende senii takdir ediyom bilinçli annişim benimönceden hergün yıkardım saçlarımı kuzum ama şimdi duruştan anca gün aşırı zaten yağlı bi cildim var bide saçımı boyattım ya o yüzdende çok dökülüyo sanırım kendi rengime dönücemm
seni sevmeyen ölsün huleynnnnnnnnn
Evet canım şu an 37.9 ve soğuk kompres+yarım fitil verdim bekliyorum bakalım.

çok iyi oldu bu bilgiler canım saol
ateşiniz biraz yükselmiş ama şimdi iyisinizdir inş... fitil yapmışsın işte insan ne kadar olsa panikliyo bu durumlarda canım ama olsun 37.9 kadar bekledin iyi olsunda kuzucummmben 37 .5 te verdim ateş düşürücü şurup şu ateş olayı gerçekten bizi gereksiz panikletiyooo savaş veriyoo mikroplarla kolaymııı

Günaydın canım ancak şimdi girebildim yok ben hiç mama vermedim biraz ısrar ettim emmedi ama tekrar tekrar denedim bol su içtim süt daha çabuk gelsin diye sonra ben galip geldim geçti çok şükür bu arada benımkı günde 2 kere kaka yapar o günlerde ya 1 kere yada hiç yapmamıştı bu bir süreç iyi düşün lütfen geçecek

off uykusuz bir gece geçirdik kızlar 11 den 2 ye kadar uyudu sonra bi uyandı uyutmak ne mümkün şapşik bana bakıp bakıp gülüyo la havle tamam çok tatlısın ama uyumalıyız dedim yok dinletemedim

Günaydın herkese..Dün kontrolümüz vardı.Oğlumun bıngıldağı neredeyse kapanmak üzereymiş.D vitaminine 1 ay ara verdirdi doktor.Bir de emmiyordu memede aglıyıp bağırıyordu.Tahmin ettiğim gibi kilo alımı azalmış bu ay.Sadece 500 gr almış.1 ay daha izleyip mamaya öyle karar verelim dedi.Çok üzüldüm ya memeden soğudu bu çocuk neden emmiyo anlamadım gitti..Geçmişi okuyamadım ama sayfaya şöyle bi baktım Arasta ateşlendimi kuzun..İnşallah iyidir şimdi.

Canım geçmiş olsun umarım İda bu sabah iyidir mikroplarla savaşını tabiki kazanmıştır senin şu pozitif halin bana öyle destek veriyorki öpüyorum seni ve bebişini canım

arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
benim oğlumunda bişeylere allerjsi var sanırım
kakada arada bir kan çıkıyor tetkik yaptırdık cerrahiye gösterdik çatlakmı bağırsakmı sorunlu diye ama yok nedenini bulamadılar sanırım allerjık bişey diye düşünmeye başaladım yüzündede egzama var
kakasında bazan koyu yeşil sert limon çekirdeği şeklinde bieyler çıkıyor ezince yağa benziyor biraz sert bişey
kafayı yiycem yaaa sizce ne olabilir ......

YARDIM LÜTFENNNN

ufo gören masum köylü şey pardon kamera gören masum Arduş

Eki Görüntüle 881337

Ayy tatlişş çok güzelsinn saf saf bakan gözlerini yirim senin

Bu da Duru için bizden şaşı bakışlar
Eki Görüntüle 881376

bütünnn bebişler çokk ttalııı. maşallah hepsinee..

firuzanmelek geçmiş olsun dileğin için teşkkr ederimmm..

not: kız o arabayla gezme işi hamileykendii sen yanlışş yapıyorsunn..:) şimdii arabadan inip gezebilirsinn.. hamile hamile çıkmak yasaktıı :))))))))

ve bizim arabamız olmadığı için biz hep evde kaldıkkk. yazıkk banaaa :)

Günaydın can yoldaşlarım ve güzel melekleri.Benim kız 2 gündür geceleri emmiyor.Memeyi ağzına verdiğim an ağlama krizine giriyor.Gündüzde öyle.Acaba memeyimi bırakacak.Çok korkuyorum.Dün gece uyandı tekrar kucağımda uyudu.Yatağına koyar koymaz ağlamaya başladı.Aldım bizim yatağımız koydum anında uyudu.Bu kız bizim yatağı iyiden iyiye sahiplendi.Bazen aman bizimle yatsın onun kokusunu alayım zaten 9 sene sonra zar zor bebeğimize kavuştuk diyorum.Bazende yok böyle alışmasın.İlerde odasına geçtiği zaman anamı ağlatır diyorum.Ufffff yarını düşünüyorum.Kv elaya bakabilecekmi acaba.Ben hastanedeyken o napıcak acaba.İnşallah ağlama krizine girmez.

Düşürdüm canım da çok pişmanım yine de ilaç verdiğim için en azından tam 38 i görmeliydim doğal bir sürece ilaçla müdahale ettim. İlk başlarda ateşi çıktı diye sevinmiştim ama yükselince panikledim. Hatta bi ara eşimi uyandırdım o da uyku sersemi kızdı bana tabi ki yükselicek 38.5 ta olsa sorun değil dedi. Ben de ona beni yeterince bilgilendirmediği için kızdım. Sepsisde 38 de sorun yaşayınca onun etkileri kalmış bende. Yoksa o ilacı vermezdim ben

Arasta naptiniz atlatti mi atesi nasil oldu idos?

Aceleci annesi yüzünden düştü canım maalesef

Sende mi yaptın o hatayı benim gibi:26: Hem de ne gereksiz panik cucum

İyi canım sağol:)

Canım geçmiş olsun umarım İda bu sabah iyidir mikroplarla savaşını tabiki kazanmıştır senin şu pozitif halin bana öyle destek veriyorki öpüyorum seni ve bebişini canım

Hehe sağol Nasyacım yaa. Ben ateşlenmenin iyi bişey olduğunu bildiğim için rahattım. Burda herkes inş ateşlenmez derken, ateşlenmesini istiyodum. Ama işte o sepsis olduğu zamandan 38 derecede panik yapmama sebep olaacak hasarlar kalmış bende meğer :))

Yaw olsun 37.9 a kadar da direndi ida sonucta. VAlla acik soyliyim ben korkumdan okadar da beklemezdm sanirim. Gayet ii sabrettin bence.

yaptım valla kuzum vücut gerekeni yapıyo aslında bizde engel oluyoss
ne kadar rahatız desekte bu kadar oluyoo işte sen yine iyi saberettin kuzum
neyse idoşum ii dimiii napıyo lokumummm

İste vermemek gerek biliyoruz da annelik böyle bir şey kafası öyle ateşler icinde iken ben de dayanamazdim sanırım

yaptım valla kuzum vücut gerekeni yapıyo aslında bizde engel oluyoss
ne kadar rahatız desekte bu kadar oluyoo işte sen yine iyi saberettin kuzum
neyse idoşum ii dimiii napıyo lokumummm

Valla aynen öyle aç olan birinin yemek yemesini engellemek gibi bişey bu Doymadan önünden tabağı almak gibi. Ama bundan sonraki ateşlerinde daha sakin olucam bu bana ders oldu :))

İdoş iyi akşam da iyiydi sadece uykusu var diye mızırdandı bi ara ama asla ateşten değildi ıslak bezler uyumasına engel oluyodu ondan. Keyifliydi yani genel analamda :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…