- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.461
Canım ateşlenmesi iyi bişey vücudun savaştığını gösterir 38 olmadığı müddetçe ben de vermeyi düşünmüyorum.Bizimde hafif ateşimiz var ama keyfimiz iyi, bakalım zorda kalmadıkca ilac vermeyeceğim
tşk ederim cnm tavsiyelerin için. 1 yaşından önce yanılttığını biliyorum cnm. çok araştırdım. negatif çıksa bile o maddeye alerjisi olabilirmiş, fakat pozitif çıkması anlamlı bir sonuçmuş. cnm neler yapmıyorum ki. ilave durulama, yatağını odasını tozdan uzak tutuyorum, buhar makinesi aldım cildi kurumasın diye, bütün banyo ve nemlendirme ürünlerini değiştirdim. duru suyla yıkadım. günde kaç kez cildini kremliyorum. ben fazla bişey yemiyorum zaten, yani yumurta, kuruyemiş fıstık vs. alerjik olan şeyler. yoğurt süt bile tüketmiyorum. 4 aydır herşeyi yapıyorum ama olmuyor. kortizon kullanmak istemiyorum ama cildi en fazla bir hafta 10 gün sonra tekrarlıyor ve kabuklaşmaya başlıyor. huzursuzlanıyor, kaşımak istiyor, tırnaklarını sürekli kesmeme rağmen yolmayı başarıyor yine de. benim tahminim içtiği mamadan kaynaklanıyor. mamalarda inek sütü proteini var malum. sütümü bir türlü artıramıyorum. mamasını da değiştirdim ama bi faydası olmadı. alerji polikliğine sevk edicek eğer pozitif çıkarsa. belki de testleri yapmazlar bilmiyorum. özel mamalar var alerjik bebekler için belki onlardan kullanırız.
bu konuda bi sürü site, blog okudum. alerjen maddeyi bulmak çok zor. çünkü alerji hemen olabileceği gibi birkaç gün sonra da ortaya çıkabiliyor, yani hemen o gün reaksiyon vermiyor. o yüzden anlamlandırmak çok da kolay değil. yani aman bugün şunu yedim çocuk kızardı, demekki buna alerjisi var diyemiyorsun malesef. bi de bizde doğumdan beri var, yani sonradan olmadı. dolayısıyla neyin yaptığını da bilemiyorum. kortizon kullanılmadığı sürece sürekli kırmızı zaten, hiçbir şekilde o kremi sürmeden azalmıyor. o yüzden şu iyi geldi ya da bu dokundu diyemiyorsun. neyse çok kafa şişirdim, inşallah bi çaresini bulabiliriz. herkese iyi geceler...
aaa ben onu unuttum...
aslinda bende tiny love varya onun 3. kademesine getirince biraz hosuna gitti
bide diyorum su bumbo koltugu alsam baska birseye ihtiyac kalmaz sanki
ay cok fenayiz canim bir haftadir oturmak icin deli oluyor...yatiramiyorum cocugu
oturmak icin cok erken...sasirdim artik...ama bumbo mantikli geldi 3 aydan itibaren diyor
Ayrıca baska bırsey daha var.. Kzım az kılo aldı dıye 10 aralıkta tekrar gıdıcez ve degısen bırsey yok hergun tartıyorumaynı kılosu... Cok canımsıkkın.. Napcam ben... Nden gazı cok
Haklısın aslında yoksa helak edicem kendiöi benim yaşadığım zorlukları o da yaşayacak diye düşünüp ağlıyorum
Kardeşim 4 yaş küçük benden. 25 yaşında çok genç anne oldu kıyamıuorum da hep gözümde küçük çümkü
Ama dediğin gibi en azından Türkiye'de her şey elinin altında 3 tane samimi komşusu var hergün birisi yemek getiriyormuş
Ben bu salak ülkede bugün kızım emmedi diye az kalsın mastit olacaktım benim dandirik avent pompa sağmadı pompa bulamadım ya
Hastaneyi aradık kiralık var mı diye adamlar ilk kez böyle bi taleple karşılaşmışlar tabiki de yokmuş çok şaşırdılar bize Türkiye de var dedik biz de
Canım ülkemin gözünü seveyim çıkıp alamazsan bile sipariş veriyordum internetten 1 günde elinde oluyo
Arasta sorunsuz atlatirsiniz insallah bu geceyi, bu aşı daha mi agir ateş mi yapıyor.
Kızlaaar n'aptınız siz ya çene çene çene :)
Uykusuzum, Selim uyudu benimde uyuma imkanım varken oturdum geçmişi okudum meraktan.
Bitireyim uyurum dedim. Oku oku bitmedi o da. Sonra da uyandı benim paşa.
Cumartesi günü bizimde doktor randevumuz vardı.7700 olmuş kilomuz. Ek gıdaya geçmiyoruz henüz. Benim doktorum meyveleri tattırma olayında bazı bebeklerin sütten soğuma ihtimalinin olduğunu, doğru bulmadığını söyledi. Kilosu da gayet iyiyken gerek yok dedi.
10 gündür demir ilacı kullanıyoruz biz zaten. Cumartesi günü bebeğimin kakasında kahverengi lekeler vardı. Demir ilacından olduğunu düşünüyorum. Olabilir diye duymuştum. Demir ilacını kestim 2 gün bir daha olmadı, şimdi yeniden başlayacağım bakalım olacak mı yine.
Birazdan sağlık ocağına gideceğim. Hem bu lekeleri sorayım, hemde oğluşum öksürüyor onu göstereceğim.
Akşama kadar gelmem, çıkmışken evden birkaç kapı yapayımÇok çene çalmayın ben yokken okuyamıyorum
Bu Arada Günaydınlar Hepinize..
Eki Görüntüle 880256
ArAsta nasil gidiyor nöbet ateş yükseldi mı
Evet canım şu an 37.9 ve soğuk kompres+yarım fitil verdim bekliyorum bakalım.
Hadi ya ne kadar yükselmiş oy kıyamam peki uyurken mı yükseldi yoksa huysuzlanip kalktı mı
Yok uyurken yükseldi şuan soğuk kompres yapıyorum ve hala bana gülüyor :)))
Ah Tatli güleç yüzlü KIZIM benim zaten bakarsın da ben yine de söyleyim ona iyi bak annesi op benim icin
Gecmisi bitirdim. Yetisemiyorum sizlere hep gecmis hep gecmis. Her yazilani okuyorum geriden takip edincede alinti yapmadim.
Tek bebisimle hayata devam.:)))
Bebislerin hepsi cok sekerler. Gozumuzun onunde buyuduler masallah onlara.
Parm fazla takma canim kafana demir takviyesiyle duzelir kuzucugun belki huzursuzlugu bile gecer.
Fidaneren gecmis olsun canim.
Kocislerin oyunundan dert yanmissiniz. Benimkinin oyun derdi yok ama surekli araba bakar bikmadan usanmadan. Ben teli elime alip bakincada benle ilgilenmiyorsun diyor. :)))
Bende cok alingan oldum. Esim ne soylese aliniyorum. Daha dogrusu gelsin gonlumu alsin melege baksin istiyorum. İşe de yariyor:))) yalandan alindigimda oluyor.
Kizlar bebis var diye disari cikmayi ihmal etmeyin. Ben anne topuzuyla diz yapmış pijamalarimla bile çıkıyorum. Esime arabadan inmeyiz diyorum temiz hava alip gelelim diyorum. Hep ayni yer foruma gitsekte iki gune bir ordayiz. Hava guzelse bebek arabasiyla yuruyusteyiz. Ekmek almaya bile bebek arabasiyla gidiyoruz. Napim evde ruhum sıkılıyor. Kizim ilk zamanlar huysuzlaniyordu oda alıştı. Esim hasta olur aglar cikmayalim diyor. Alissin diyorum soguga mikroba temiz havaya aglamayada ihtiyaci var diyorum. Havalar tam sogumadan tum firsatlari degerlendirin bebislerede iyi geliyor.
Arasta sorunsuz atlatirsiniz insallah bu geceyi, bu aşı daha mi agir ateş mi yapıyor.
Fundacim ne guzel dokmussun kurtlarini:)) arada muzigi acip bende karsisinda oynuyorum hayran hayran bakil guluyor.
Kizlar birde doktorlar normal diyorsa su kafa kilo boy ölçülerine sorun etmeyin birde bunu takıp uzmeyin kendinizi.
Nevale kapodokyaya gelmissin cok iyi yapmışsın. Bizde arabanin icinde arada inip bir kac adim yuruyerek hafta sonlari geziyoruz.
Aklimda kalanlar bunlar hafizam zayifladi unutuyorum. Ama hep takipteyim herseyden haberim var:))
Kocacigim geceye gitmese yetisemiyecem. Uyuyor saniyor beni:)))
Uyuma vakti. Iyi geceler kizlar. Tatli uykular.
Tamam canım öperim bi ara 36 küsürlere düşmüştü iyi ki yatıp uyumamışım valla aniden yükseldi.
Kesinlikle iyi ki uyumamissin bak nöbet gerekiyormuş cidden düştü mü simdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?