2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi yapmışsın CNm tulum çok sıcak tutuyor hadi bakalım sorunsuz atlatın inş :)

Haklısın aslında yoksa helak edicem kendiöi benim yaşadığım zorlukları o da yaşayacak diye düşünüp ağlıyorum
Kardeşim 4 yaş küçük benden. 25 yaşında çok genç anne oldu kıyamıuorum da hep gözümde küçük çümkü
Ama dediğin gibi en azından Türkiye'de her şey elinin altında 3 tane samimi komşusu var hergün birisi yemek getiriyormuş
Ben bu salak ülkede bugün kızım emmedi diye az kalsın mastit olacaktım benim dandirik avent pompa sağmadı pompa bulamadım ya
Hastaneyi aradık kiralık var mı diye adamlar ilk kez böyle bi taleple karşılaşmışlar tabiki de yokmuş çok şaşırdılar bize Türkiye de var dedik biz de
Canım ülkemin gözünü seveyim çıkıp alamazsan bile sipariş veriyordum internetten 1 günde elinde oluyo

ayy aman hastalık ateşi olmasın zaten çok korkuyor insan valla hele de belirsizse neden çıktığı..

canım bizimki 2 gün sürdü kabus gibiydi allah yardımcın olsun sabret

Canım peki mama verdin mi aç aç mı bekledi
Şimdi aç uyumaya çalışıyo vermedim mama
Zaten 10 günde hiç kilo da almadı içim içimi yiyor
Hiç çiş yapmadı 3 kez turuncuya yakın bi renkte kaka yaptı bağırsakları mı temizliyo acaba
Kan var mı diye baktım ama yok çok şükür ilk kez bu kadar koyu bi renk kakası

İnci kız seni yerler yerleer çok tatlısın:) Parmecim üzülme demir damlası her bebişte farklı veriliyor. vücudun ihtiyacına göre. biz 5 damla kullanıyoruz şimdi. arkadasım var 15 damla kullanıyor.
Maşallah canım çook şeker bu kız :)
Canım sorunsuz gecer inşallah geceniz idoşta ateş kalmazda sende boll boll uyursun :)

Sagol sulozcum :)

Ayy tatlişş çok güzelsinn saf saf bakan gözlerini yirim senin

Bu da Duru için bizden şaşı bakışlar
Eki Görüntüle 881376

Ay suloz senin hic Canin sıkılmıyordur eminim bu kadar seker bir oğulları zaman görsem yüzümde güller acıyor :)

canım arkadaşımıza dediği gibi bbeğin şanslı zamanınında bulunmuş tedavi olacak birçok şeylerden kurtulmuş olacaktır.buyuk oğlum da 2 senbe boyunca tahliler ilaç derken ancak 2 yaştan sonra toparlandı.bize de anne karnındayken yeterince demir depolmadığı için demişlerdi sonra uzun süre devam edince ayrıntılı baktılar ve sonuç çocuk çok hızlı büyüdü için yetişemiyor demir depolamıyor.büyümesi yavaşlayınca düzelcek dedi.Biz de eşimle hemoglobinimiz alt sınırda oğlumuz da öyle.Takip edeceksiniz birkaç ay demir ilacı aldıktan sonra test yapar dr ve o zmana karra alıncak devam edip etmeeyceğini.Gözünde büyümesin korkma canım.doğru dozda verildiği zmana merakSe etilcek durum yoktur.Sen dr dediğini uygulmalısın eczanede genel olark yazıyorlar.Bide akka rengi değişecek koyulaşacak şaşırma.En baştan kabıs da olabilir.dişleri çıknca silsen bile yine renklenecekler hiç korkma demir ilacı kesilince tekrar beyazlaşıyorlar.Şİmdidedn yazayım dedim.

Veeeeeeeee İdoş virüslerle girdiği savaşı kazanmaya başlar 36.8 Tedbiri elden bırakmamak için drmak yok ölçmeye devam :))

Çok talısınız siz

Ayyy Selim herzamanki gibi çok tatlısın sen ama ben seni yerim valla dişlerim kamaşıyo bu çocuğu görünce

ayol yanlış foto koymuşum ben bunu daha önce koymuştum,bunu koyacaktım hihihihi
Eki Görüntüle 880297

Çekik gözlü bala seniii valla aynı tatara benziyo bu çocuk çok şirin

Canım endişe etme keyfi yerindeyse kilo sorun değil ki. Ne demiştik önemli olan sağlık :))

biz 3,5 aylık 5750 dik canım perşembe günü aşıda 6 kiloyduk 4. ayımızda bizde çırpıyız :)
kafana takma sağlıklı olsunlarda

Manken olcak annesi o manken. Çıtıpıtı kızım benim valla fotolarda gayet sağlıklı ve normal kiloda görünüyo önemli olan da bu yavlum. Zaten sen bu konuda çok rahat bi annesin ve ben çooook takdir ediyorum seni:) Zaten sorun olsa doktorun söylerdi.

Ovv bi güzellik daha maşallah kuzucuğa

Cucum saçlarını daha az yıka bi de öyle dene bakalım saçın en iyi bakımı kendi yağıdır
Seviyorum seni :)

Bende seniiiiparmişim

Beni de sevin huleynn

Muhteşem ikili yerim ben sizi tatlışlarım benim

Poponu ısırırım minik tavşan

ufo gören masum köylü şey pardon kamera gören masum Arduş

Eki Görüntüle 881337

Yakışıklı damadım Arduşum benim gözüm gönlüm açıldı gece gece. Yerim seni ben tatlımmmmmmmmmmmm

Himm sagol Canim uyarıların icin . Kakasinin rengi değişti bile once şaşırdım sonra hemen anladım Kabiz değil de biz de daha cok kakaya neden olmuş gibi kötü bir koku ile bugun surekli bol bol kaka yaptı . Demir ilacı bende hamile iken kabizlik yapmıştı Esım kullandı onda ishal yapmıştı degisik demek ki etkileri

Dısını söylemen iyi oldu henüz dissiz olsakta sonuçta yakında çıkacak :)

Seni sevmeyen top olsun pınarım :)

Oy maşallah sana minik tavşan , yerim seni yerim
Gecmis olsun canım , insallah büyüdükce atlatir alerjileri
Seninde dedigin gibi , inek sütü proteinine alerji vardır belki, o zaman özel mama vermek gerekir, alerji Dr una gidersin, madem geçmiyor o daha iyi yönlendirir seni
Sen süt yoğurt peynir yeme, ama dikkat et sütun girdiği hicbisey yeme, kek vs mesela , gecmis olsun tekrar
Bizimde hafif ateşimiz var ama keyfimiz iyi, bakalım zorda kalmadıkca ilac vermeyeceğim

ufo gören masum köylü şey pardon kamera gören masum Arduş

Eki Görüntüle 881337
Oy yerim ben onun masum halini, sekercan seni
Ayy tatlişş çok güzelsinn saf saf bakan gözlerini yirim senin

Bu da Duru için bizden şaşı bakışlar
Eki Görüntüle 881376
Of Selim ne çektin bu duru"nun askından :))
Yerim senin o Şaşı bakışlarını

canım ağır manda yoğurdu ama tatmak için ise sulandırırsan olur diye düşünürüm.en çok keçi yoğurdu öneriliyor en hafif olduğu için.koyun manda yoğurdu mineral miktar çok yüksek bebek böbrekleri çok yükler onun için onu tavsye edilmiyor inek yoğurdu bile en baştan sulandırarak başlatmak lazım.

canım biraz uykuya dalabilse böyle emer belki.benimki iki haftadır sadece uyyurken emerdi bugün ilk kez uyanıkken emdi.sabır lazım.ama hiç emmedi dedin az mama versen de uyabilsin belki öyle sende emzirebilirsin.çok açken fazla huysuz olup memeyi almaz.

canım demir için boşa almıyorsunuz sadece test yapıp da öyle alınsa daha iyi olur.alerji de bebek büyüdükçe geçiyor peşini bırakmayınız zatende gerekeni yapıyorsunuz ama hazırlıklı ol 2-3 yaşa kadar sürebilir bizimki geçti çok şükür dr verdiği mehlemleri ihmal etme başa çözüm yok çünkü.ama buda geçecek rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…