- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.441
İyi yapmışsın CNm tulum çok sıcak tutuyor hadi bakalım sorunsuz atlatın inş :)Aşı ateşi olmasa dayanamam belki de hani hastalık ateşi değil ya dünüşüm ondan yani :)) Bak saat 10 da ölçmüştüm şimdi 11 de tekrar. İdoşum mızmızlık yapmıyor çok şükür şimdilik inş böyle gider :))
Sağol cucum amin. Bakalım 38 e kadar yolu var. Şimdilik ince bişeyler giydirdim ve uyku tulumunu giydirmedim. Bu gece salondayız sıcak oluyor üzerini örtmiycem :))
valla canim belki bana bencil diyeceksin ama kendinden ve kizindan baska birseyi kafana takma derim
suandan senin ve kizinin annene ihtiyaciniz var
evet kardesininde var ama o bir sekilde halledecektir. bide anladigim kadariyla kardesin tr de
yani senden daha sansli. sen tunusta bir basina cok daha fazla zorlanirsin
Aşı ateşi olmasa dayanamam belki de hani hastalık ateşi değil ya dünüşüm ondan yani :)) Bak saat 10 da ölçmüştüm şimdi 11 de tekrar. İdoşum mızmızlık yapmıyor çok şükür şimdilik inş böyle gider :))
Sağol cucum amin. Bakalım 38 e kadar yolu var. Şimdilik ince bişeyler giydirdim ve uyku tulumunu giydirmedim. Bu gece salondayız sıcak oluyor üzerini örtmiycem :))
canım bizimki 2 gün sürdü kabus gibiydi allah yardımcın olsun sabret
Kızlar benim Canim biraz sikkin
Denir ilacına başladığımızı yazmıştım . Dr normalde 6. Ay ana inci icin simdi başlıyoruz demişti burda bazı drlarin 4. ayda da başladığını görünce cok ta umrunda olmamıştı açıkcası
Ama eczanenin söylediği doz ile Dr un söylediği arasında cok fark olunca hata olmasın diye doktoru aradık
Dr çağla inci icin durum böyle denir eksikliğine bağlı anemi var sonuçta bu dozu kullanacaksınız dedi kilosu kaldırır hatta kilo aldıkta daha cok artıracağız dozu dedi
Yani normalde 1 cay kasığı olan doz bizde 3 Tatli kasığı
Hani hersey normaldi doğumda olan şey doğumda kalmıştı kalmamış iste
İnci kız seni yerler yerleer çok tatlısın:) Parmecim üzülme demir damlası her bebişte farklı veriliyor. vücudun ihtiyacına göre. biz 5 damla kullanıyoruz şimdi. arkadasım var 15 damla kullanıyor.Eki Görüntüle 881010 Eki Görüntüle 881011 çağla incyi ile badem
Maşallah canım çook şeker bu kız :)minnak tavşandan siz teyzelerine özel pozlar
Eki Görüntüle 881051 Eki Görüntüle 881048 Eki Görüntüle 881049 Eki Görüntüle 881050
Canım sorunsuz gecer inşallah geceniz idoşta ateş kalmazda sende boll boll uyursun :)Selam kızlar bu gece nöbet tutacağım için eşim uyanıkken uyudum. 7den beri uyuyorum, yeter:) İdoşun ateşi 37.4 bakalım saat başı ölçücem. Ateşimiz yükseldiğine göre kızımdaki askerler virüslerle savaşa başlamış :)))
İnci kız seni yerler yerleer çok tatlısın:) Parmecim üzülme demir damlası her bebişte farklı veriliyor. vücudun ihtiyacına göre. biz 5 damla kullanıyoruz şimdi. arkadasım var 15 damla kullanıyor.
Maşallah canım çook şeker bu kız :)
Canım sorunsuz gecer inşallah geceniz idoşta ateş kalmazda sende boll boll uyursun :)
Ayy tatlişş çok güzelsinn saf saf bakan gözlerini yirim senin
Bu da Duru için bizden şaşı bakışlar
Eki Görüntüle 881376
Tipini sevdiğim senin :) ne yaptınız da cocuk şaşırdı bu kadar cok Tatli ya :)
Eki Görüntüle 881376
Eki Görüntüle 881376
Hadi ya Demir eksikliği bacak mı ağrıtıyor ya ven bu konuyu hic araştırmadım gereksiz yere korkmayim diye zaten yeterince korktum çünkü internet bazen adamı delirtebiliyor biliyorsun Acaba araştırsam mı
Sanada cok gecmis olsun genetik birşey mı acaba dogumla ilgili değilde . Normalde yoktu ama gecen ay Esım de dekansizlik çıktı çağla ile aynı ilacı kullanıyor su an
Kızlaaar n'aptınız siz ya çene çene çene :)
Uykusuzum, Selim uyudu benimde uyuma imkanım varken oturdum geçmişi okudum meraktan.
Bitireyim uyurum dedim. Oku oku bitmedi o da. Sonra da uyandı benim paşa.
Cumartesi günü bizimde doktor randevumuz vardı.7700 olmuş kilomuz. Ek gıdaya geçmiyoruz henüz. Benim doktorum meyveleri tattırma olayında bazı bebeklerin sütten soğuma ihtimalinin olduğunu, doğru bulmadığını söyledi. Kilosu da gayet iyiyken gerek yok dedi.
10 gündür demir ilacı kullanıyoruz biz zaten. Cumartesi günü bebeğimin kakasında kahverengi lekeler vardı. Demir ilacından olduğunu düşünüyorum. Olabilir diye duymuştum. Demir ilacını kestim 2 gün bir daha olmadı, şimdi yeniden başlayacağım bakalım olacak mı yine.
Birazdan sağlık ocağına gideceğim. Hem bu lekeleri sorayım, hemde oğluşum öksürüyor onu göstereceğim.
Akşama kadar gelmem, çıkmışken evden birkaç kapı yapayımÇok çene çalmayın ben yokken okuyamıyorum
Bu Arada Günaydınlar Hepinize..
Eki Görüntüle 880256
ayol yanlış foto koymuşum ben bunu daha önce koymuştum,bunu koyacaktım hihihihi
Eki Görüntüle 880297
Canlar biz az önce aşıları olduk
Pnömokok ve karma ası
4 aylık olduk , cok guzel emıyor ama 6350 gr olmus sadece( 4100 gr doğmuştu ) ben anlamadım obur oglumla aylık kilo çizelgeleri hemen hemen aynı gidiyor , o da az alıyordu
Bu arada bas cevremiz bizimde 43 cm aybikecim, sizinkiyle aynı ( doğumda 37 mis)
biz 3,5 aylık 5750 dik canım perşembe günü aşıda 6 kiloyduk 4. ayımızda bizde çırpıyız :)
kafana takma sağlıklı olsunlarda
selam kaderdaşlarım çok sık yazmasamda yazılanları okumaya çalışıyorum görüyorumki çokgumuzda aynı şeyler benimde canım hiç bişi yapmak istemiyor çok tembel oldum bide saçlarım acayip dökülüyor bi öneriniz varmı bide benim kızım çok ciddi canı isterse gülümsüyooo daha sesli güldüğünü görmedik 14 haftalık sizde durumlar nasıl bide demir ilacına kan değerlerine göremi başladılar güzel meleklerinizi öpüyorum hepsi birbirinden tatlı maşallah buda benim meleğim maşallah kızıma
Cucum saçlarını daha az yıka bi de öyle dene bakalım saçın en iyi bakımı kendi yağıdıroyy maşallah prensese çok şekermiş annesii
benimde saçlarım çok dökülüyoo ama napmam gerek bilmiyorum zaten açtığımda yok hep tepemde toplanmış duruyolar bioxcin kullanabilirsin belkidemir ilacı bize vermedi doktorumuzda sağlık ocağıda kan değerlerine bakılmadı :44:
Seviyorum seni :)
Bende seniiiiparmişim
Muhteşem ikili yerim ben sizi tatlışlarım benimEki Görüntüle 881010 Eki Görüntüle 881011 çağla inci ile badem
minnak tavşandan siz teyzelerine özel pozlar
Eki Görüntüle 881051 Eki Görüntüle 881048 Eki Görüntüle 881049 Eki Görüntüle 881050
canım arkadaşımıza dediği gibi bbeğin şanslı zamanınında bulunmuş tedavi olacak birçok şeylerden kurtulmuş olacaktır.buyuk oğlum da 2 senbe boyunca tahliler ilaç derken ancak 2 yaştan sonra toparlandı.bize de anne karnındayken yeterince demir depolmadığı için demişlerdi sonra uzun süre devam edince ayrıntılı baktılar ve sonuç çocuk çok hızlı büyüdü için yetişemiyor demir depolamıyor.büyümesi yavaşlayınca düzelcek dedi.Biz de eşimle hemoglobinimiz alt sınırda oğlumuz da öyle.Takip edeceksiniz birkaç ay demir ilacı aldıktan sonra test yapar dr ve o zmana karra alıncak devam edip etmeeyceğini.Gözünde büyümesin korkma canım.doğru dozda verildiği zmana merakSe etilcek durum yoktur.Sen dr dediğini uygulmalısın eczanede genel olark yazıyorlar.Bide akka rengi değişecek koyulaşacak şaşırma.En baştan kabıs da olabilir.dişleri çıknca silsen bile yine renklenecekler hiç korkma demir ilacı kesilince tekrar beyazlaşıyorlar.Şİmdidedn yazayım dedim.
Eki Görüntüle 881376
Veeeeeeeee İdoş virüslerle girdiği savaşı kazanmaya başlar 36.8Tedbiri elden bırakmamak için drmak yok ölçmeye devam :))
Çok talısınız siz
Ayyy Selim herzamanki gibi çok tatlısın sen ama ben seni yerim valla dişlerim kamaşıyo bu çocuğu görünce
Çekik gözlü bala seniii valla aynı tatara benziyo bu çocuk çok şirin
Canım endişe etme keyfi yerindeyse kilo sorun değil ki. Ne demiştik önemli olan sağlık :))
Manken olcak annesi o manken. Çıtıpıtı kızım benim valla fotolarda gayet sağlıklı ve normal kiloda görünüyo önemli olan da bu yavlum. Zaten sen bu konuda çok rahat bi annesin ve ben çooook takdir ediyorum seni:) Zaten sorun olsa doktorun söylerdi.
Ovv bi güzellik daha maşallah kuzucuğa
Cucum saçlarını daha az yıka bi de öyle dene bakalım saçın en iyi bakımı kendi yağıdır
Beni de sevin huleynn
Muhteşem ikili yerim ben sizi tatlışlarım benim
Poponu ısırırım minik tavşan
Yakışıklı damadım Arduşum benim gözüm gönlüm açıldı gece gece. Yerim seni ben tatlımmmmmmmmmmmm
Seni sevmeyen top olsun pınarım :)
Oy maşallah sana minik tavşan , yerim seni yerimminnak tavşandan siz teyzelerine özel pozlar
Gecmis olsun canım , insallah büyüdükce atlatir alerjilerikızlar, bu bebeklerimizin emmeme olayı nedir ya. zaten sütüm az, bi de emmemeye başladı sütüm kesilecek diye korkuyorum. sağsam doğru düzgün bişey çıkmıyor, iyice moralim bozuluyor. bırakacak mı yoksa kuzum. en azından 6 ayı doldursaydık bari. mamayla da besleniyor olsa, gündüz de gece de emiyordu. şimdi sadece gece emiyor, gündüz emziremez oldum. oysa bir damla fazla anne sütü alsa kar kardır diyordum. en kötü ağlamasında bile memeyi görünce sakinleşen susan oğlum, şimdi memeyi verince daha bir basıyor çığlığı, kendini geriyor. bi de alerjimiz var zaten, dr. 1 yaşından sonra bile emzir demişti
bi de demire başladık ya, şimdi gereksiz yere mi veriyormuşuz. fazla anlayamadım kafam biraz karışık kusura bakmayın kötü bir haber aldımda. hemoglabin filan ölçülmeden başladık, sağlık ocağı dedi. bugün dr'deydik ama sormayı hiç akıl etmedim. malum atopik dermatit için gittik 3 tüp kan aldılar kuzumdan. genel alerji testi yapılacak. pozitif çıkarsa da spesifik alerji testleri. üzgünüm muhtemelen süt, yumurta vs. bi sürü şeyi yediremiyeceğim oğluşuma. ve malesef yine kortizonlu krem verdiler((((((((
Bizimde hafif ateşimiz var ama keyfimiz iyi, bakalım zorda kalmadıkca ilac vermeyeceğimSelam kızlar bu gece nöbet tutacağım için eşim uyanıkken uyudum. 7den beri uyuyorum, yeter:) İdoşun ateşi 37.4 bakalım saat başı ölçücem. Ateşimiz yükseldiğine göre kızımdaki askerler virüslerle savaşa başlamış :)))
Oy yerim ben onun masum halini, sekercan seni
Of Selim ne çektin bu duru"nun askından :))Ayy tatlişş çok güzelsinn saf saf bakan gözlerini yirim senin
Eki Görüntüle 881376
canım ağır manda yoğurdu ama tatmak için ise sulandırırsan olur diye düşünürüm.en çok keçi yoğurdu öneriliyor en hafif olduğu için.koyun manda yoğurdu mineral miktar çok yüksek bebek böbrekleri çok yükler onun için onu tavsye edilmiyor inek yoğurdu bile en baştan sulandırarak başlatmak lazım.Kızlar elimde temiz yapılmış halis köy sütünden mayalanmış manda yoğurudu var.
Manda yoğurudu ağır mıdır? Bir damla tattırsam bişey olur mu?
Bir de yoğurt mayalamaya başlamak istiyorum inek sütünü bu yoğurtla mayalasam tutar mı?
canım biraz uykuya dalabilse böyle emer belki.benimki iki haftadır sadece uyyurken emerdi bugün ilk kez uyanıkken emdi.sabır lazım.ama hiç emmedi dedin az mama versen de uyabilsin belki öyle sende emzirebilirsin.çok açken fazla huysuz olup memeyi almaz.Kızlarr
Kızım bugün bütün gün hiç emmedi her memeye yatırdığımda yırttı ortalığı ve hiçç uyumadı eskiden ayakta sallayarak da olsa 1 saat falan uyurdu bugün onu da uyumadı
Uyumaması sorun değil de neden emmedi tüm gün aç aç durdu
Bu kadar saat nasıl aç durdu normalde. 2-2.5 saatte bir emen çocuk anlamadım
Sabırla emzirmeye çalıştım ama olmadı
Daha önce de burda eömegiğibden bahsedilmişti ksç gün sürdü bu ataklar arkadaşlar
kızlar, bu bebeklerimizin emmeme olayı nedir ya. zaten sütüm az, bi de emmemeye başladı sütüm kesilecek diye korkuyorum. sağsam doğru düzgün bişey çıkmıyor, iyice moralim bozuluyor. bırakacak mı yoksa kuzum. en azından 6 ayı doldursaydık bari. mamayla da besleniyor olsa, gündüz de gece de emiyordu. şimdi sadece gece emiyor, gündüz emziremez oldum. oysa bir damla fazla anne sütü alsa kar kardır diyordum. en kötü ağlamasında bile memeyi görünce sakinleşen susan oğlum, şimdi memeyi verince daha bir basıyor çığlığı, kendini geriyor. bi de alerjimiz var zaten, dr. 1 yaşından sonra bile emzir demişti
bi de demire başladık ya, şimdi gereksiz yere mi veriyormuşuz. fazla anlayamadım kafam biraz karışık kusura bakmayın kötü bir haber aldımda. hemoglabin filan ölçülmeden başladık, sağlık ocağı dedi. bugün dr'deydik ama sormayı hiç akıl etmedim. malum atopik dermatit için gittik 3 tüp kan aldılar kuzumdan. genel alerji testi yapılacak. pozitif çıkarsa da spesifik alerji testleri. üzgünüm muhtemelen süt, yumurta vs. bi sürü şeyi yediremiyeceğim oğluşuma. ve malesef yine kortizonlu krem verdiler((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?