2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yakışıklı böcek seni :)
bizde geçen hafta babamızı zarara soktuk fundacım bu hafta da çıkacaktık ama babamız araba bakmaya gitti araba alacağız kısmet olursa inşallah.

ama ben kızıma geçen hafta sadece tayt badi alt üst takım almıştım elbise beğenememiştim bu hafta gördüm beğendim alacaktım ama benim kart babamızda kalmış alamadım :) artık ya hafta içi yada hafta sonu alacağım havaya bağlı bakalım :)

Bu kadar guzel gülebilmeyi nerden öğrenmiş sorarmisin annesi ona ? İda kıskanacak söyleyim

Şimdi senin adını da merak ettik günebakancım
Bir de günebakan ayçiçeği demek demi
Yeni işteriniz hayırlı olsun

Sagol canim senin mesaji atlamisim evet gunebakan aycicegi demek :)

Maruz kaldığın bayat espri şiddetini düşündüm de üzüldüm senin icin Canim :)

Ne yapalım Canim kızların gece hayatı var yeni nesil iste soz dinletemiyoruz biz oylemiydik aksam ezanında uyurduk :)

Ahh zamane cocuklari ah hadi bakalim benim bu aksammki uyutma calismalari basladi

Min cim senin nick hakkaten zordu bundan sonra arkadaslar arasinda min deriz kolaylik olur :)

Sagol canim tesekkur ederim.

Ardda kuzu cok yakisikli ve cok tattlisin gulen suratini yerim senin
Ne iyi yapmissiniz canim bize bundan sonra uzuuuun bir sure babayla gezmek yok. Icim sklyor zaten bu aksam esim hala gelmedi ozledim simdiden. Surekli boyle olmasina nasil alisicam. Ahh evde olaydi da bilgisayar oyunu oynayip beni cildirtaydi ahh

Hadi bakalım kolay gelsin hemen uyur ins. İNciye az once babası kızın bir rahat dur diskoyami gitmek istiyorsun Diyordu gözleri faltasi gibi acik eller kollar çırpınıyor dilinde daha once duymadığım bir şarkı var :)

Kızlar benim kız bugün erken uyudu 9 da kendiliğinden aman dilimi ısırim :) maşallah .

sizlere de iyi geceler azcık kocacığımla ilgileneyim küsüyor sonra hep laptop kucağında diye sabah görüşürüz inşallah :)

öperim sizleri ve biricik yavrularınızı :)

ne gercek ne yalan anlamdım gitti ya kocaman yalanın içindeymşm meger insan olarak kadın olarak kullanılmşm oysaki sevmiştm ben oysaki guvenmiştim ben evlendim teslim oldum sensin dedim ben ya

Aaa öyle mi honeycim nedense ben seni hep 25-26 düşünmüştüm
Neden öyle düşündüm bilmiyorum ama sen söyleyince şaşırdım eminim hiç çakturmıyosundur sen de

Hahahhaha o yuz ifadesini iyi bilirim gozumde canlandi birden. Kafasi da durmuyor bizimkinin kucaktan atliycakmis gibi yapiyor heyecan seviyolar galiba :)
Bizim kizimla emme sarkimiz var onu duyunca hemen susuyo. Bara bere diye sarki varya ben onu mama mama meme meme diye degistirip asu emerken fon muzigi yapiyorum dogdugundan beri. Sanirim kizimi ben boyle yaptim evet

hadi hayırlısı olsun emelcim kazasız belasız inşallah :)) (öyle derler dimi :44: )

Bu kadar guzel gülebilmeyi nerden öğrenmiş sorarmisin annesi ona ? İda kıskanacak söyleyim

ayy bilmiyorum parmişim ama gülünce oğlumun da annesi gibi sol yanağında gamzesi beliriveriyor yeni çıktı ortaya ve çok sevindimmmm ilk farkettiğimdee
İdoş gibi güzel bir kıza Arduş gibi güzel gülen bir erkek yakışır canım napalım ama

hakikaten zor olacak bu durum canım Allah kolaylığını versin inş..
teşekkür ederiz bu arada teyzoşu

abooo senin kız rocker lığından sonra bir de clubber olacak sanırım parmiş

Adet dönemlerin de sütünün azaldığını söyjemildşnya
Ben de şu an adet oluyo gibiyim hafif kanama var sanırım senle biyolojik döngümüz aynı zaten aynı hün doğum yapmışıZ
Sütün azaldığında mama veriyormusun
Ben de tam adet oldum diyemem ama adet dönemin sanırım şuan ve sütüm çok azaldı
Beril açlıktan sürekli mememe saldırıyo ve süt gelmediğinde çok sinirleniyor
Mama verdik ilk kez 50 cc ama bi kusmadığı kaldı istemedi çok ağladı
Birkaç gün önce de emmiyordu o zaman da Sütle dolup taşıyordu göğüslerim
Hangi mamayı veriyorsun ve nasıl bir biberonla
Bir de sütüm mü az yoksa büyüme atağında da çok emiyo o yüzden mi sütüm kalmadı anlamış değilim
15 gündür hala 6 kilo 3 ay tartılmsmızda 6 kiloydu Hala kilo alamadı o yüzden istemeyerek de olsa şu bi ksç gün mama alsa sonra sütüm de normale döner herhalde
Senin adet dönemlerin geçince artıyo mu sütün
Benim ilk kez azaldı yarın işe başlıyorum onun da stresi var sanırım

25-26 keşkeeee. O yaşlarda hayat bana güzeldi :)

Öyle zaman çok çabuk geçiyor honeycim
Bi de bakmışız bu yaşlarımızı da özlemişiz
Sen eşinle nasıl tanıştın
Ben lisedeyken aile dostumuz sevgi ablamız vardı eşi ingilizdi
Evi temizler misafir geldiğinde kahvelerini falan yapardı hiç tanıdığım erkeklere benzemiyordu çok kibardı
O yüzden hep bi İngilizle evlenmek istemiştim :))))
Ama sonra bir artvinliyle evlendim aşk işte bi İngiliz gibi olmasa da yine de centilmendir eşim

Emerken fon müziği ha :) harikasin cok iyi fikir

O zaman minik ufak bir öpücük kondur parme teyzesi yerine o Gamzenin üstüne ( bu arasa kollarında gamze var demiştim ya yanağında daha dogrusu çenesinin biraz yukarısında ve elmacik kemiklerinin üstünde de Gamze var incinin artık :)

Clubber mı Nayirr nayiiiiirrrr nolamaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…