- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.581
Yakışıklı böcek seni :)selam kızlar
iyi ki sıkıcıymış ha topik bugün yaniolmasaydı nolurdu acabaa geçmişten çıkamicam sandım bir an çenebazlar siziii :))
biz de bugün gezmelerdeydikkçok güzel geçti nefes aldım valla yahuu.. Arduş çok akıllıydı kıyamadığımm gittiğimiz avm de yılbaşı süslemesi yapmışlardı sürekli gözleri onlardaydı şaşkın şaşkın bakıp durdu oğluşuma ve anneciğine ciciler aldık babamızı bir güzel zarara soktuk niahahaaa sözde o da kendine bottu pantolondu bişeyler alacaktı ama sonradan vazgeçti nedense adamceğiz
ev her hafta sonu olduğu gibi yine darmadumanyarın bir sürü iş bekliyor beni.. beklesinler canım kaçtığımız yok bir yere :))
bu da oğlumun bugünki halierkekim benim yaaa büyüyor şaka maka
Eki Görüntüle 887875 Eki Görüntüle 887876
selam kızlar
iyi ki sıkıcıymış ha topik bugün yaniolmasaydı nolurdu acabaa geçmişten çıkamicam sandım bir an çenebazlar siziii :))
biz de bugün gezmelerdeydikkçok güzel geçti nefes aldım valla yahuu.. Arduş çok akıllıydı kıyamadığımm gittiğimiz avm de yılbaşı süslemesi yapmışlardı sürekli gözleri onlardaydı şaşkın şaşkın bakıp durdu oğluşuma ve anneciğine ciciler aldık babamızı bir güzel zarara soktuk niahahaaa sözde o da kendine bottu pantolondu bişeyler alacaktı ama sonradan vazgeçti nedense adamceğiz
ev her hafta sonu olduğu gibi yine darmadumanyarın bir sürü iş bekliyor beni.. beklesinler canım kaçtığımız yok bir yere :))
Şimdi senin adını da merak ettik günebakancım
Bir de günebakan ayçiçeği demek demi
Yeni işteriniz hayırlı olsun
Maruz kaldığın bayat espri şiddetini düşündüm de üzüldüm senin icin Canim :)
Ne yapalım Canim kızların gece hayatı var yeni nesil iste soz dinletemiyoruz biz oylemiydik aksam ezanında uyurduk :)
Faşist deme kıııııız. Kızım için bende aybike yi düşünmüştüm. Tatarlığım tuttuğu için hatta aybüke die düşündüm. Bu nokta işi iyiymiş çünkü benim adımda çıkıyor Google da hemen. Sana güvenip yazıyorum m.i.n.nur. Seslenirken nickim zor gelirse min diyebilirsiniz.
teşekkür ederim canım.. hamileliğim boyunca çekmediğim migren nöbetlerim acısını çıkarıyor bu aralar maalesef :/
evet dünüş yaa ben çok üzülmüştüm senin başın ağrıyor diye. sen misin üzülen al sana da geldim dedi illet
sağ ol canım evet bu aralar geliyolar soldan sağdan ortadan her bi yerden
canım ben de 2004-2009 arası oradaydım ama Anadolu daydım ben
ahh eskişehir ahhhh çok özlüyorum seniiii
a.l.mıla cımmmbayıldım size! maşallah canım ya gerçekten taş gibisin bence de :))
kuzucum hayırlı uğurlu olsun yeni işiniz.. Allah bol kazançlar versin ve utandırmasın
yalovamm teşekkür ederim canım geçti gitti yok bişeyimMelisim de emmiyormuş bu aralar..inşallah geçici bişeydir canım. ben de kesin stres olurdum öyle bişey olsa ama geçici bir atak olduğunu düşünüp kendimi teselli ederdim sanırım sen de öyle yap olur mu germe sakın kendini
canım çok geçmiş olsun kuzucuğa.. inşallah en kısa sürede iyileşir..
ayy ben yorumuna koptum en çoktam hayalimde canlandırdığım gibiymiş kvaliden canım.
Ardda kuzu cok yakisikli ve cok tattlisin gulen suratini yerim seninselam kızlar
Sagol canim senin mesaji atlamisim evet gunebakan aycicegi demek :)
Ahh zamane cocuklari ah hadi bakalim benim bu aksammki uyutma calismalari basladi
Min cim senin nick hakkaten zordu bundan sonra arkadaslar arasinda min deriz kolaylik olur :)
Sagol canim tesekkur ederim.
Aybike'cim tabir yerindeys "TAS" gibisin masallah.Yas konusunda dert etme sanirim topicin en kartolozu benim 1 ay sonra dolu dolu 40!
40'a basmiyorum 40'i dolduruyorum :)
Bu arada daha onceki oglunun resmine yorum yapamamistim masallah pasana. Ne diyelim guzel ananin guzel oglu.
Bu arada sen ogluna bakiyorsun ama oglanin gozu babaannede haberin olsun :)
Sevgiler
Hadi bakalım kolay gelsin hemen uyur ins. İNciye az once babası kızın bir rahat dur diskoyami gitmek istiyorsun Diyordu gözleri faltasi gibi acik eller kollar çırpınıyor dilinde daha once duymadığım bir şarkı var :)
Aaa öyle mi honeycim nedense ben seni hep 25-26 düşünmüştüm
Neden öyle düşündüm bilmiyorum ama sen söyleyince şaşırdım eminim hiç çakturmıyosundur sen de
benmle konusacak yokmu ya
Yakışıklı böcek seni :)
bizde geçen hafta babamızı zarara soktuk fundacım bu hafta da çıkacaktık ama babamız araba bakmaya gitti araba alacağız kısmet olursa inşallah.
ama ben kızıma geçen hafta sadece tayt badi alt üst takım almıştım elbise beğenememiştim bu hafta gördüm beğendim alacaktım ama benim kart babamızda kalmış alamadım :) artık ya hafta içi yada hafta sonu alacağım havaya bağlı bakalım :)
Bu kadar guzel gülebilmeyi nerden öğrenmiş sorarmisin annesi ona ? İda kıskanacak söyleyim
Ardda kuzu cok yakisikli ve cok tattlisin gulen suratini yerim senin
Ne iyi yapmissiniz canim bize bundan sonra uzuuuun bir sure babayla gezmek yok. Icim sklyor zaten bu aksam esim hala gelmedi ozledim simdiden. Surekli boyle olmasina nasil alisicam. Ahh evde olaydi da bilgisayar oyunu oynayip beni cildirtaydi ahh
Hadi bakalım kolay gelsin hemen uyur ins. İNciye az once babası kızın bir rahat dur diskoyami gitmek istiyorsun Diyordu gözleri faltasi gibi acik eller kollar çırpınıyor dilinde daha once duymadığım bir şarkı var :)
rabbbim yar ve yardımcım olsun zordayım dardayım cıkmazdayım karar veremiyom
25-26 keşkeeee. O yaşlarda hayat bana güzeldi :)
Hahahhaha o yuz ifadesini iyi bilirim gozumde canlandi birden. Kafasi da durmuyor bizimkinin kucaktan atliycakmis gibi yapiyor heyecan seviyolar galiba :)
Bizim kizimla emme sarkimiz var onu duyunca hemen susuyo. Bara bere diye sarki varya ben onu mama mama meme meme diye degistirip asu emerken fon muzigi yapiyorum dogdugundan beri. Sanirim kizimi ben boyle yaptim evet
hadi hayırlısı olsun emelcim kazasız belasız inşallah :)) (öyle derler dimi :44:)
ayy bilmiyorum parmişim ama gülünce oğlumun da annesi gibi sol yanağında gamzesi beliriveriyoryeni çıktı ortaya ve çok sevindimmmm ilk farkettiğimdee
İdoş gibi güzel bir kıza Arduş gibi güzel gülen bir erkek yakışır canım napalım ama
hakikaten zor olacak bu durum canım Allah kolaylığını versin inş..
teşekkür ederiz bu arada teyzoşu
abooo senin kız rocker lığından sonra bir de clubber olacak sanırım parmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?