- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.601
Damla'cım eşinle problemlerin vardı ama detayını bilmiyorum sonra uzunca bir süre topic de yoktun. Sana nasıl yardımcı olabiliriz buradan bilmiyorum ama okumaktan başka elimizden birşey gelmese bile sıkıntını cümlelere dökmek de insanı rahatlatır.
Daha önceden biliyorum biraz senin sıkıntını. Ama detay yazmadın diye hatırlıyorum. Sana annemin bi lafını söyleyebilirim sadece "karnımın doymayacağı yerde açlığımı belli etmem"[/QUO canm tam anlatacktm kızım uyandı tekrar ne zaman girerim bilemiyorum
Öyle deme Aybike ya resmini görünce üzüldüm sevgiyle bakıyor kadin eminim o da kendi evinde kalmak isterdi hayiriz bir oğlu varmis kalacak başka yeri yok napsin . Sen cok haklisin eminim ben de olsam delirirdim ama bir de onun yönünden bakınca hayata garip iste :)
Bira mı dedi o :) hehe ben söyleyim bir tek arasta batırmaya yeter :)
Ahah valla birakmamis :)))))
E sen kendine niye yaşlı diyosun canım hicte yaşlı degilmissin
Maşallah kuzunla resminizde cok guzel
umarım kullanmak zorunda kalmazsınız canım ama bizim ki çok ilerlemişti o yüzden mecburen kullanmak zorunda kaldım
ve kullandığım ilk gün söndü kızımın yüzü
4 gün kullan dedi zaten ve iyileşecek gibi tamamen :)) çok mutluyum bu yüzden
kaka olayında yüzündekilerle bi bağ kuramadım zaten kokuyodu kızımın kakası hala da kokuyor
bu arada resminizi gördüm çok hoş çıkmışsınız ana-oğul
Cnm bu sana bildgin örülmüş;-) nasida severmis gelinini :-D
S.CANturlu geyiklere maruz kaliyorum ismim yuzunden cogu bayat espriler oluyor haliyle
Parmecim cok guldum benim de prensip saahibi bir kizim var dun gece 1e kadar uzatti mesaiyi..
Canim cok tatli gorunuyorsunuz ogluna da sana da masallah! Kendimden utandim ya benim fizigim hala toparlanamadi pifff
Ahahahha butun kizlar toplanip kocamin dukkanini yagmalayabiliriz. Ben dedim ona etme eyleme dedim dinletemedim
Aybike'cim tabir yerindeys "TAS" gibisin masallah.Yas konusunda dert etme sanirim topicin en kartolozu benim 1 ay sonra dolu dolu 40!
40'a basmiyorum 40'i dolduruyorum :)
Bu arada daha onceki oglunun resmine yorum yapamamistim masallah pasana. Ne diyelim guzel ananin guzel oglu.
Bu arada sen ogluna bakiyorsun ama oglanin gozu babaannede haberin olsun :)
Sevgiler
Olmaz öyle insallah canım ya , ne olur olsun sen onun annesisin , hic yabancılaşmaz sana merak etme
Benim kıza da kvde baktı , cokta sever babaannesini ama anne gibi olmaz hiçbir zaman , aksine hele kardeşleri olduktan sonra iyice düşkünlesti bana
Gecmis olsun canım , iyileşir hemen insallah
Serum fizyolojik se kullandığın günde 3-5 kez verebilirsin , normal serum var onlarda
Ay bi an yanlış mı gördüm dedimalemsin , aynı poz bi kvde li bi kvdesiz
Allah sabır versin , sürekli sizinle , zor..
İnsallah geçici biseydir canım ya, düzelir insallah
Esofmani bi arkadasım hediye getirmiş , bilindik bi markanın , bana da cok sevimli geldi, 3-6 ay yazıyor ama altı tam oldu biraz daha büyüse giyemez nerdeyse
Kucuk adam oldu bizim oglan onunla , bende sizde görün istedim
teşekkür ederim canım.. hamileliğim boyunca çekmediğim migren nöbetlerim acısını çıkarıyor bu aralar maalesef :/
evet dünüş yaa ben çok üzülmüştüm senin başın ağrıyor diye. sen misin üzülen al sana da geldim dedi illet
sağ ol canım evet bu aralar geliyolar soldan sağdan ortadan her bi yerden
canım ben de 2004-2009 arası oradaydım ama Anadolu daydım ben
ahh eskişehir ahhhh çok özlüyorum seniiii
a.l.mıla cımmmbayıldım size! maşallah canım ya gerçekten taş gibisin bence de :))
kuzucum hayırlı uğurlu olsun yeni işiniz.. Allah bol kazançlar versin ve utandırmasın
yalovamm teşekkür ederim canım geçti gitti yok bişeyimMelisim de emmiyormuş bu aralar..inşallah geçici bişeydir canım. ben de kesin stres olurdum öyle bişey olsa ama geçici bir atak olduğunu düşünüp kendimi teselli ederdim sanırım sen de öyle yap olur mu germe sakın kendini
canım çok geçmiş olsun kuzucuğa.. inşallah en kısa sürede iyileşir..
ayy ben yorumuna koptum en çoktam hayalimde canlandırdığım gibiymiş kvaliden canım.
Öyle zaman çok çabuk geçiyor honeycim
Bi de bakmışız bu yaşlarımızı da özlemişiz
Sen eşinle nasıl tanıştın
Ben lisedeyken aile dostumuz sevgi ablamız vardı eşi ingilizdi
Evi temizler misafir geldiğinde kahvelerini falan yapardı hiç tanıdığım erkeklere benzemiyordu çok kibardı
O yüzden hep bi İngilizle evlenmek istemiştim :))))
Ama sonra bir artvinliyle evlendim aşk işte bi İngiliz gibi olmasa da yine de centilmendir eşim
Bugun oglumla beraber gecikmeli 40 ucurma gezmesine arkadasima kahvaltiya gittik. Yumurtlarimizi, hediyelerimizi, sekerlemelerimizi, cikolatalarimizi aldik geldik.
Guya dikkat ediyorum yediklerime bugun o kahvalti sofrasinda zivanadan ciktim. Zati annesi cok beceriklidir dokturmus yine. Bu arada belki bir kisminiz biliyordur ama ben ilk defa yedim bayildim sizinle de paylasayim. Hazir baklava yufkalari vardir bilir miisniz? Acmaya gerek duymadan marketten alip baklava yapabiliyorsunuz. Arkadasimin annesi o baklava yufkasi ile muska seklinde peynirli borekler yapmis ve firina vermis aman allahim harika birsey normal yufka boregi halt etmis. Inanilmaz lezzetliydi ve agizda dagiliyordu. Evde borek corek yapan misafir agirlayan arkadaslara tavsiye edilir.
Faşist deme kıııııız. Kızım için bende aybike yi düşünmüştüm. Tatarlığım tuttuğu için hatta aybüke die düşündüm. Bu nokta işi iyiymiş çünkü benim adımda çıkıyor Google da hemen. Sana güvenip yazıyorum m.i.n.nur. Seslenirken nickim zor gelirse min diyebilirsiniz.
kızlar siz beni çok pis şımarttınız :) valla bu moral bana 6 ay yeter :))
yok yahu taş maş değil, oğlum saolsun fotoğrafta göbeğimi saklamış, eee totoda arkada görmüyorsunuz
hamilikte yırttığım nokta çok zayıf başlamam oldu, 46 kiloydum iskelet gibi bişey...şimdi 54-55 arası dans ediyorum
parmecim bazen bende üzülüyorum kadına ama saolsun sadece 5 dk böyle hissetmeme izin veriyor, ağzını bir açıyor herşey uçuyor..
yahu sanki bu oğlu üvey evlat, kapımızı açmışız ne isterse yapılıyor alınıyor...eşimden bahsederken hiç adını söylemez hep uğursuz der. Atahanın yanında da sürekli gerizekalı, uyuz diye bahsediyor. geçen gün artık uyardım Atahanın yanında babasından çirkin kelimelerle bahsetme diye. zaten söyler herkese ben bu oğlumu sevmem diye. düşünsenize kadı doğumdan 1 hafta sonra oğlunu kvsine bırakmış,15 gün hiç yüzünü görmemiş. niye dedim bıraktın hiç gitmedin, çalışıyordum hem iş hem Aydın zor oluyordu o baksın diye bıraktım. eee dedim akşamları falan yada haftasonu görmeye gitseydin, çok yorgun oluyordum yatıp dinleniyordum diyor..
Allah aşkına oğlunu sevmeyen gelinini torununu nekadar sever...ama öbür oğluna toz kondurmaz.
Kac aydir kayinvalideleriniz ile ilgili yazdiklarinizi okuyordum ve halime sukrediyordum. Oglumun dogumundan 1 hafta sonra kayinvalidem geldi ve 4 gun kaldi.
Az once mail atti. Ocak'da gelip 2-3 hafta kalacakmis. Allah icin suana kadar hicbir rahatsizligim olmamistir, beraber tatillerimiz de olmustur ama ilk defa bu kadar uzun kalacak ve bu kadar uzun vakit gecirecegiz :) Esim haliyle cok mutlu.
selam kızlar
iyi ki sıkıcıymış ha topik bugün yaniolmasaydı nolurdu acabaa geçmişten çıkamicam sandım bir an çenebazlar siziii :))
biz de bugün gezmelerdeydikkçok güzel geçti nefes aldım valla yahuu.. Arduş çok akıllıydı kıyamadığımm gittiğimiz avm de yılbaşı süslemesi yapmışlardı sürekli gözleri onlardaydı şaşkın şaşkın bakıp durdu oğluşuma ve anneciğine ciciler aldık babamızı bir güzel zarara soktuk niahahaaa sözde o da kendine bottu pantolondu bişeyler alacaktı ama sonradan vazgeçti nedense adamceğiz
ev her hafta sonu olduğu gibi yine darmadumanyarın bir sürü iş bekliyor beni.. beklesinler canım kaçtığımız yok bir yere :))
bu da oğlumun bugünki halierkekim benim yaaa büyüyor şaka maka
Eki Görüntüle 887875 Eki Görüntüle 887876
İyi geceler canım yaa çok geçmiş olsun biraz üşütmüş belli ki doktorun vereceği ilaçlarla çarçabuk atlatır inş.
Emerken fon müziği ha :) harikasin cok iyi fikir
O zaman minik ufak bir öpücük kondur parme teyzesi yerine o Gamzenin üstüne ( bu arasa kollarında gamze var demiştim ya yanağında daha dogrusu çenesinin biraz yukarısında ve elmacik kemiklerinin üstünde de Gamze var incinin artık :)
Clubber mı Nayirr nayiiiiirrrr nolamaz :))
kızlar siz beni çok pis şımarttınız :) valla bu moral bana 6 ay yeter :))
yok yahu taş maş değil, oğlum saolsun fotoğrafta göbeğimi saklamış, eee totoda arkada görmüyorsunuz
hamilikte yırttığım nokta çok zayıf başlamam oldu, 46 kiloydum iskelet gibi bişey...şimdi 54-55 arası dans ediyorum
parmecim bazen bende üzülüyorum kadına ama saolsun sadece 5 dk böyle hissetmeme izin veriyor, ağzını bir açıyor herşey uçuyor..
yahu sanki bu oğlu üvey evlat, kapımızı açmışız ne isterse yapılıyor alınıyor...eşimden bahsederken hiç adını söylemez hep uğursuz der. Atahanın yanında da sürekli gerizekalı, uyuz diye bahsediyor. geçen gün artık uyardım Atahanın yanında babasından çirkin kelimelerle bahsetme diye. zaten söyler herkese ben bu oğlumu sevmem diye. düşünsenize kadı doğumdan 1 hafta sonra oğlunu kvsine bırakmış,15 gün hiç yüzünü görmemiş. niye dedim bıraktın hiç gitmedin, çalışıyordum hem iş hem Aydın zor oluyordu o baksın diye bıraktım. eee dedim akşamları falan yada haftasonu görmeye gitseydin, çok yorgun oluyordum yatıp dinleniyordum diyor..
Allah aşkına oğlunu sevmeyen gelinini torununu nekadar sever...ama öbür oğluna toz kondurmaz.
25-26 keşkeeee. O yaşlarda hayat bana güzeldi :)
bende kafamda o yaşları canlandırmıştım senin için, neden acep?
Adet dönemlerin de sütünün azaldığını söyjemildşnya
Ben de şu an adet oluyo gibiyim hafif kanama var sanırım senle biyolojik döngümüz aynı zaten aynı hün doğum yapmışıZ
Sütün azaldığında mama veriyormusun
Ben de tam adet oldum diyemem ama adet dönemin sanırım şuan ve sütüm çok azaldı
Beril açlıktan sürekli mememe saldırıyo ve süt gelmediğinde çok sinirleniyor
Mama verdik ilk kez 50 cc ama bi kusmadığı kaldı istemedi çok ağladı
Birkaç gün önce de emmiyordu o zaman da Sütle dolup taşıyordu göğüslerim
Hangi mamayı veriyorsun ve nasıl bir biberonla
Bir de sütüm mü az yoksa büyüme atağında da çok emiyo o yüzden mi sütüm kalmadı anlamış değilim
15 gündür hala 6 kilo 3 ay tartılmsmızda 6 kiloydu Hala kilo alamadı o yüzden istemeyerek de olsa şu bi ksç gün mama alsa sonra sütüm de normale döner herhalde
Senin adet dönemlerin geçince artıyo mu sütün
Benim ilk kez azaldı yarın işe başlıyorum onun da stresi var sanırım
Daha önceden biliyorum biraz senin sıkıntını. Ama detay yazmadın diye hatırlıyorum. Sana annemin bi lafını söyleyebilirim sadece "karnımın doymayacağı yerde açlığımı belli etmem"
Öyle zaman çok çabuk geçiyor honeycim
Bi de bakmışız bu yaşlarımızı da özlemişiz
Sen eşinle nasıl tanıştın
Ben lisedeyken aile dostumuz sevgi ablamız vardı eşi ingilizdi
Evi temizler misafir geldiğinde kahvelerini falan yapardı hiç tanıdığım erkeklere benzemiyordu çok kibardı
O yüzden hep bi İngilizle evlenmek istemiştim :))))
Ama sonra bir artvinliyle evlendim aşk işte bi İngiliz gibi olmasa da yine de centilmendir eşim
Kızlar kızım hergün ben de komik bi şeyler bulup kahkahalara boğuluyo
Yarın işe başlıcam diye eski ceketlerimi deniyordum oluyor mu diye annem de kızım kucağında bana bakıyordu olmuş mu olmamış mı
Kuzum da pür dikkat beni izliyordu
Sonra eskiden hafif bol gelen kalın siyah bi ceketim vardı onu giydim ve 4 kilo fazlam kaldığı için o tam oldu sevinçle anneme döndüm Aaa annecim vak oldu diye
O arada kızım bir kahkaha atmaya başladı bana bakıp bakıp
Sonra annemle ben de kahkaha atmaya başladık biz güldükçe o güldü katıldı yavrum sonra gözlerinden yaş geldi ve bu sefer olay ağlamaya döndü
Sanırım gülmekten karnı acıdı
Çok tatlı oluyo ama bi daha bu kadar güldürmüycem
Sonra sarılıp susturdum şimdide uyuyoruz herkese iyi geceler
fundaaaa gerçekten tam bir erkek olmuş yahu :))) gülüşünün tatlılığını yerim senin
sen büyüyorlar diyince ilk paylaştığımız fotoğraflar geldi aklıma, hastane çıkış kıyafetlerinin içinde kaybolan elleri ayakları küçücük şeyler :) ne ara büyüdülerde beyefendi hanımefendi oldular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?