2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kızım hergün ben de komik bi şeyler bulup kahkahalara boğuluyo
Yarın işe başlıcam diye eski ceketlerimi deniyordum oluyor mu diye annem de kızım kucağında bana bakıyordu olmuş mu olmamış mı
Kuzum da pür dikkat beni izliyordu
Sonra eskiden hafif bol gelen kalın siyah bi ceketim vardı onu giydim ve 4 kilo fazlam kaldığı için o tam oldu sevinçle anneme döndüm Aaa annecim vak oldu diye
O arada kızım bir kahkaha atmaya başladı bana bakıp bakıp
Sonra annemle ben de kahkaha atmaya başladık biz güldükçe o güldü katıldı yavrum sonra gözlerinden yaş geldi ve bu sefer olay ağlamaya döndü
Sanırım gülmekten karnı acıdı
Çok tatlı oluyo ama bi daha bu kadar güldürmüycem
Sonra sarılıp susturdum şimdide uyuyoruz herkese iyi geceler

evet canım terketmişti anlattklarını duydukca inanamdm kızım aglıyor cıkyom

Ahah valla birakmamis :)))))

E sen kendine niye yaşlı diyosun canım hicte yaşlı degilmissin
Maşallah kuzunla resminizde cok guzel

Cnm bu sana bildgin örülmüş;-) nasida severmis gelinini :-D

kızlar siz beni çok pis şımarttınız :) valla bu moral bana 6 ay yeter :))
yok yahu taş maş değil, oğlum saolsun fotoğrafta göbeğimi saklamış, eee totoda arkada görmüyorsunuz
hamilikte yırttığım nokta çok zayıf başlamam oldu, 46 kiloydum iskelet gibi bişey...şimdi 54-55 arası dans ediyorum

parmecim bazen bende üzülüyorum kadına ama saolsun sadece 5 dk böyle hissetmeme izin veriyor, ağzını bir açıyor herşey uçuyor..
yahu sanki bu oğlu üvey evlat, kapımızı açmışız ne isterse yapılıyor alınıyor...eşimden bahsederken hiç adını söylemez hep uğursuz der. Atahanın yanında da sürekli gerizekalı, uyuz diye bahsediyor. geçen gün artık uyardım Atahanın yanında babasından çirkin kelimelerle bahsetme diye. zaten söyler herkese ben bu oğlumu sevmem diye. düşünsenize kadı doğumdan 1 hafta sonra oğlunu kvsine bırakmış,15 gün hiç yüzünü görmemiş. niye dedim bıraktın hiç gitmedin, çalışıyordum hem iş hem Aydın zor oluyordu o baksın diye bıraktım. eee dedim akşamları falan yada haftasonu görmeye gitseydin, çok yorgun oluyordum yatıp dinleniyordum diyor..
Allah aşkına oğlunu sevmeyen gelinini torununu nekadar sever...ama öbür oğluna toz kondurmaz.

Her ne kadar şu sıralar bilgisayar oyunlarından dolayı diş bilesem de hakkını yiyemem eşim çok kibardır. İngilizler soğuk ve burnu havada olurlar Allah'tan bizimki öyle değil. çok yardımcıdır ve sevgi ablanın eşi gibi arkadaşlarım geldiğinde beni arkadaşlarımla oturtturur cayı vs hazırlar. Ama ben de onun arkadaşları gelince onu mutfağa sokmam ben hizmet ederim o arkadaşları ile vakit geçirir. Karşıklı yani.
Yemeği ben yaptıysam yemek sonrası sofra ve bulaşıklar ona ait, yemeği o yaptıysa sofra ve bulaşıklar bana ait. Gerçi çocuktan sonra bütün düzenimiz alt üst oldu ama yavaş yavaş eskiye dönüyoruz.

Karadenizlileri çok severim cok Mert insanlardır. Doğukaradeniz yayla turuna katılmıştım Artvin ve Rize nin yaylalarının yanında isviçre alp leri halt etmiş.

Bir ara tanışmamızı anlatırım canım

gecikmeli 40 uçurmanın gecikme kısmını sen baya abartmışsın canım :)) biraz beklesen diş buğdayı ile birleştirirdin
afiyet bal şeker olsun, benim yerime de yeseydin. ben bugün üşengeçlikten bütün gün aç oturdum

aybike ismini severim ben, vefat eden kardeşimin adı...yok zaten kendi adımı da seviyorum, kimse unutmuyor beni
senin isminin anlamı ne canım? baktım ama nette bulamadım

Yuh hasta biraz sanırım o zaman yoksa kendi oğlu icin bu denli kötü konuşamaz diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı

İste böyle saçmalarken ben dayanamazdim herhalde peki anne neden o oğlunun değil de bu uğursuzun yanindasin diye sorardım

sayılı gün çabuk geçer kuzum bozma moralini...
baktın sinirler zıplıyor hemen aklına beni getir, beterin beteri var diyip sabır çek

İyi geceler arkadaşlar, hani kızımın fıtık ameliyatı olacağını ve korkularımı paylaşmıştım ... Kızım ameliyat oldu hemde 2 taraflı çok şükür şu an çok iyi...Fakat şimdide memeyi istemiyor 1 haftadır böyleyiz ve takip ediyorum bu derdi çeken çok ve ben kendime formül buldum iki gündür rahatım diyebilirim
Hem emmiyor akşam 4 5 gibi huysuzluğu başlıyor ve uyumuyordu bile tesadüf saçımı kuruturken ,görümcemde kızımı sakinleştirmeye çalışıyordu birden sesini duyunca sustu sonra görümceme emzirme pozisyonuna al dedim ve alır almaz gözlerini kapattı bende hemen yaatak odasına gittim tabi arkamdan fön makinesini getirdiler ve emmeye başladı sonunda uyudu buarada bu olaya ben hiç inanmazdım görümcemle donup kaldık resmen uyudugunda :44: yanlız gündüz fön işi yemedi , gündüz emzirmelerimide uyandıktan hemen sonra yoksa kesinlikle emmiyor kasıyor parçalıyor kendini deneyin derim sorunu olan arkadaşlar ... Bu arada muhabbetleriniz çok hoş sizleri gözetlemek dinlendiriyor beni :):

Birde ben bir süre avm lere gitmemeye karar verdim benim cadı avmye gittiğimizin akşamı ve ertesi günü huzursuzluğu bitmiyor gürültüdenmi yoksa manyetik alan çok diyorlar ondan mı bilmiyorum :44: sizlerde böyle sorunlar varmı?

fundaaaa gerçekten tam bir erkek olmuş yahu :))) gülüşünün tatlılığını yerim senin

sen büyüyorlar diyince ilk paylaştığımız fotoğraflar geldi aklıma, hastane çıkış kıyafetlerinin içinde kaybolan elleri ayakları küçücük şeyler :) ne ara büyüdülerde beyefendi hanımefendi oldular...

öperim canım sen iste sen de İncimin muhtelif yerlerindeki tatlı çukurcukları öp yerime

gözlerim böyle açılarak okudum yazdıklarını inanamıyorum ya bir anne evladından nasıl uğursuz diye bahseder ve hatta sevmiyorum der ?? offff içim daraldı

canım benim hiç kanamam olmadı ama olmam gereken zamanda sanki adet oluyormuşum gibi sancım oluyor birde tamamen şeffaf bir akıntı geliyor, 3 aydır böyle...bu 4-5 gün sütüm çok azalıyor. ilk ay çok korkmuştum ne oluyor diye ama şimdi hiç stres yapmıyorum çünkü dediğim gibi düzeliyor tekrar
Atahan da aynı şekilde süt gelmediği için sinirleniyor, zorla emzirmeye çalışıyorum
dün 90cc mama verdim, bugünde akşamüstü 90 cc verdim
Aptamil 1 kullanıyorum canım ben, biberonda avent yenidoğan. aslında meme başlığında 2 numara kullanmanız lazım falan dediler ama ben hala yenidoğan başlığını kullanıyorum. beni biliyorsun doğumundan beri ara ara mama veriyordum, o yüzden alışık sanırım. ama memeyi daha sonra reddetmesin diye hep önce emzirdim, biberon verdim, biberondan hemen sonra emebildiği kadar tekrar emzirdim
hiç canını sıkma canım, birkaç gün mamadan bişey olmaz
sütünde tekrar düzelir, adet döneminde azalması normalmiş

lazın da damarı fenadır ama :))) anneannemden bilirim sürmeneli

çok tatlısınız :)))
iyi geceler sizede...

evet ya ne kadar müthiş dimi ben de arada bakıyorum ilk fotolarına ve inanamıyorum gerçekten :) minnoşlar evrim geçiriyo resmen bir kaç ayda yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…