- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.621
Yuh hasta biraz sanırım o zaman yoksa kendi oğlu icin bu denli kötü konuşamaz diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı
İste böyle saçmalarken ben dayanamazdim herhalde peki anne neden o oğlunun değil de bu uğursuzun yanindasin diye sorardım
Merhaba kizlar,
Umarim herkesin haftasonu guzel gecmistir. Biz kizimla yine ufak bir seyahat yaptik, izmirdeyiz simdi, kizimin babasi gelecek onunla biraz tatil yapacagiz, bakalim nasil gececek...
Benim kizimda emmeyi reddediyor bu aralar, gun ici beslenmelerinde sagdigim sutle deponun 1/3 unu doldurup kandirip uyutuyorum ve uykuluyken emziriyorum kalanini. Gece ise emmede sorun yok.
Alinti yapamadim;
Minnosh, yavrun simdi daha iyi olmustur umarim. Cok gecmis olsun.
Aybike, resimlerinize bayildim. Oglusunu izlemeye doyamaz insan masallah cok guzel bir bebek, annesine mi cekmiski :) bu arada ozelden yazistigimiz konu ile ilgili geri donus alacagim cok yakinda, beni aramislar ama ben geri donemedim onlara. Yazacagim sana daha sonra :)
My honey, tarzina, kibarligina ve paylasimlarina bayiliyorum. Gercek hayatta da sanirim arkadas olmak isteyecegim birisi olurdun :) tanisma hikayeni paylasirsan bende zevkle okurum :)
Luboyf, daha oncede ise baslamaklamilgili kaygilarini okumustum, o sihirli gun geldi catti demek :) umarim yeni duzeninizde hersey yolunda gidr, Beril de sende cabucak alisirsiniz. Calisan anne olmak cok zor tabii ama ileride cocouklarimiz bunu anlayacaktir. Bir programda izlemistim, hamile kalan bir kadin hemen universiteye kayit olmustu, cocugumun ileride babasi ile benim egitimimi kiyaslayarak ona benden daha cok saygi duymasini istemiyorum demisti. O zaman cok sasirmistim hatta komik bulmustum ama simdi bende kizim icin kariyerime daha cok odaklanmam gerektigini dusunuyorum, ileride beni kendi basinada cok guclu olan hem evinde hem isinde basarili birisi olarak hatirlasin istiyorum. Amin ^^
Gunebakan, yeni isiniz hayirli olsun. #direntekelbayii
Ve alintilayamadigim bebeklerimizin resimlerinin hepsine bayildimmm.
Amanın yine bir girdim çıktım, sohbet muhabbet! Hangi birinize yorum yapayım ben şimdi, sıkıldıkça konuşmuşsunuz güzel hanımlar:)) Aybike'den yola çıkarak diyorum ki; vallahi hepimiz onbeşlik gibiyiz. Kolay mı bir canlı dünyaya getiriyoruz, onu sütümüzle besliyoruz, uykusuz kalıyoruz, kaldıkça da acıkıyoruz, ee haliyle yiyoruz bir şeyler:)) Bende de göbek ve basen yaptı bu süreç ama ne yapalım, bir mucizeyi yaşadık hep beraber. Şaka maka huyuyla suyuyla bizden farklı ama canımız bir küçük bebek geldi bu bedenlerden dünyaya. Bir gün üşenmezsem önce ve sonra diye hamilelik ve sonrası foto paylaşacağım. Hamilelikte 13-14 kilo aldım ama herkes aa hiç kilo almamışsın diyordu bebeğe gidiyordu, büyük doğdu zaten. Ama hamilelik sonrası hiç bir yere gitmiyor bu kilolar:)) Genelde 55-56 kiloyum ben ama şimdi ne yazık ki 64-65 falanım.
Yaa heracim okurken ben yazmışim gibi oldu
Aynı sekilde bizde dün kızımın ark dogum gunüne gittik, güya kızı bırakıp çıkacaktım , kadınları görünce bende damladimee tabi yiyecekte var ay ne konuştum ne konuştum , kadınların kafası şişmemiştir insallah oglusumda anneanne babaanne disinda ilk kez bi misafirliğe gitti, cocuklar cok ilgi gösterdi , aman ne kahkahalar attı benim kuzu ordaki cocuklara , insan istiyormuş Demekki
Kızım da diyor ki-- benim kardeşim oldugu icin ben karar vereceğim hangi sırayla seveceginize
Benimde öyle , o ağrı artacak, dayanılmaz olacakki ağrı kesici etki etsin , baska türlü geçmiyor , nefret ediyorum
Senin yüzünden az önce hayatımın ilk cocopopsunu yedimcocuklarınkini gasp ettim, sen aklimdaydin ki sende yazmışsın yedim diye
Cok tatlısınız
Aybike ben senin gercek adını merak ediyodum, simdi birde yaşını merak eder oldum
Biz de donmüyoruz daha, ama yattığı yerden kendini kaldırmaya çalışıyor
Hayırlı uğurlu olsun canım , Allah utandirmasin
Canım biberona mı alıştı acaba seninki, öyle haZir verince emiyorsa
Beklebekle ninki biberonda almıyormuş , Allah kolaylık versin emmeye donerler insallah
işte ben bu iki oğul arasındaki farkı bir türlü anlamadım...eşimi 11 yıldır tanıyorum, hep kadına sahip çıktık bir derdi olduğunda biz çözdük...diğer oğlu boş gezenin boş kalfası, içki problemi var
sanırım geçmişte benim bilmediğim bir hikaye var..eşimi doğurmak istememiş hiç, mecbur doğurdum babası izin vermedi aldırmama dedi
parmecim aynı şehirde otururken bize gelmezdi etmezdi, bir kere bilmemki telefon etsin napıyorsunuz desin..İzmire taşındık ozamanda ne aradı ne sordu, bizi yolcu etmedi bile düşün artık...6 aydır burda, telefonu kontörlü diye faturalı hat aldık rahat etsin dedik, abartmıyorum 6 aydır hergün oğlunu arıyor
bana anlatıyor "Aydın tuvaletini söylemiyor diye kibritle kıçını yaktım" "yaramazlık yapıyor diye babasından gizli hortumla dövdüm"
yahu böyle çocuk mu büyütülür, iyi benim adam piskopat olmamış. dedim sen torunununda kıçını yakmaya kalkarsın, yok ona yapar mıyım sen kızarsın diyor
aybike ismini severim ben, vefat eden kardeşimin adı...yok zaten kendi adımı da seviyorum, kimse unutmuyor beni
senin isminin anlamı ne canım? baktım ama nette bulamadım
söze gerçekten bayıldım ve bir yere not ettimannenin ellerinden öpüyorum
bak olayı ne güzel anlattın heracım...ohhh yarasın, süt veriyoruz biz :)))
bebişler büyüsün elbet bi ara veririz kiloları
evet ya ne kadar müthiş dimiben de arada bakıyorum ilk fotolarına ve inanamıyorum gerçekten :) minnoşlar evrim geçiriyo resmen bir kaç ayda yaa
HERASERA çok tatlısın sen canım ya çok içimden geldi söylemek istedim
iyi geceler hepinize canlar ben yatayım artık.. niye bu saate kadar durduysam kendime kastım var galiba :)
öpüyorum sizi de meleklerinizi de
Arda çok tatlı maşallah canım. Bir de harbi erkek olmuş yahu, saçlı da olunca daha bir erkek görünüyor:))
işte ben bu iki oğul arasındaki farkı bir türlü anlamadım...eşimi 11 yıldır tanıyorum, hep kadına sahip çıktık bir derdi olduğunda biz çözdük...diğer oğlu boş gezenin boş kalfası, içki problemi var
sanırım geçmişte benim bilmediğim bir hikaye var..eşimi doğurmak istememiş hiç, mecbur doğurdum babası izin vermedi aldırmama dedi
parmecim aynı şehirde otururken bize gelmezdi etmezdi, bir kere bilmemki telefon etsin napıyorsunuz desin..İzmire taşındık ozamanda ne aradı ne sordu, bizi yolcu etmedi bile düşün artık...6 aydır burda, telefonu kontörlü diye faturalı hat aldık rahat etsin dedik, abartmıyorum 6 aydır hergün oğlunu arıyor
bana anlatıyor "Aydın tuvaletini söylemiyor diye kibritle kıçını yaktım" "yaramazlık yapıyor diye babasından gizli hortumla dövdüm"
yahu böyle çocuk mu büyütülür, iyi benim adam piskopat olmamış. dedim sen torunununda kıçını yakmaya kalkarsın, yok ona yapar mıyım sen kızarsın diyor
hoşgelmişsiniz :)) Urlaya gelirseniz ve vaktin olursa haberleşip bir kahve keyfi yapalım
yorumun içinde teşekkür ederim canım, insan evladını birisi beğenince nekadar mutlu oluyormuş :) diğer konuda da ilgin için saol...umarım tek üzülen anne ben olmuşumdur
Amanın yine bir girdim çıktım, sohbet muhabbet! Hangi birinize yorum yapayım ben şimdi, sıkıldıkça konuşmuşsunuz güzel hanımlar:)) Aybike'den yola çıkarak diyorum ki; vallahi hepimiz onbeşlik gibiyiz. Kolay mı bir canlı dünyaya getiriyoruz, onu sütümüzle besliyoruz, uykusuz kalıyoruz, kaldıkça da acıkıyoruz, ee haliyle yiyoruz bir şeyler:)) Bende de göbek ve basen yaptı bu süreç ama ne yapalım, bir mucizeyi yaşadık hep beraber. Şaka maka huyuyla suyuyla bizden farklı ama canımız bir küçük bebek geldi bu bedenlerden dünyaya. Bir gün üşenmezsem önce ve sonra diye hamilelik ve sonrası foto paylaşacağım. Hamilelikte 13-14 kilo aldım ama herkes aa hiç kilo almamışsın diyordu bebeğe gidiyordu, büyük doğdu zaten. Ama hamilelik sonrası hiç bir yere gitmiyor bu kilolar:)) Genelde 55-56 kiloyum ben ama şimdi ne yazık ki 64-65 falanım.
Kaybettim canım maalesef. Babamı kaybedelide çok oluyor. İsmimde kaldılar yadigar. İyiki ismimi böyle düşünmüşler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?