- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.641
Bu anlattıklarından sonra sanırım ilk sunduğum seçenek dogru . Ağır psikolojik sorunu olan bir KV senin ki . Gecmiste ne yasamış ise hep eşini suçlamış belli ki .
Yok ona kıyamam yanlıştı gençlik iste falan demiyor sen kızarsın diye yapmam diyor. Aybikecim tedavi olması cok güç bu saatten sonra takma sen onun yaptıklarını söylediklerini görmezden gel en iyisi
Kaybettim canım maalesef. Babamı kaybedelide çok oluyor. İsmimde kaldılar yadigar. İyiki ismimi böyle düşünmüşler.
Sut olayi ne zaman bitmisti canim ilk bebeginde? Benimde biraz fazlam var, hamile kaldigim kilonunda altina dusmek istiyorum ama bu kilolar kisa surede duzenli olarak verilmesse yerlesir diyorlar, biran once onlem mi alsam acaba. Benim kadar hizli tempoda bir anne daha yoktur su topicte ama maalsef kilom gram azalmiyor, o havuzun adresini ver bende takilacagim pesine :)
Urla ya gelecegiz onumuzdeki hafta sanirim, kalabalik olacagiz misafirlerimizde var ama kacamak bir kahve keyfine, bebek muhabbetine aslaaa hayir demem. Firsat yaratmaya calisacagim basarili olursam Mesaj atarim sana buradan?
Yakisikli oglun icin daha coook iltifatlar alirsin hayat boyu :) masallah :)
mekanları cennet olsun canım, bu saatte sana hatırlattığım için ayrıca üzüldüm
Hep aklımda zaten. Babama alışmıştım da annemi yeni kaybettim. Ediyle büdü gibiydik biz. Kızıma baktıkça onu geçiriyorum içimden. İnsan mecbur olunca duygularını bile kontrol ediyor.
hadi ilk zamanlar uyumayan bebişlerin nöbetindeydik de şimdi neyin nöbetindeyiz, sıcak yatak varken hepimiz burdayız :)
çok sevinirim canım, fırsat bulamazsanda hiç kırılmam, anlarım..tahmin edebiliyorum nasıl yoğun olacağını
bu arada oğluşum az önce tek gözünü açıp teşekkür etti teyzesi, ama uyku ağır bastı hemen daldı tekrar :))
Ben 10 sene yerleşen fazla 7 kilomu 45 günde vermiştim. Bence azmettirici çok önemli. İddiaya girmiştim, yoğun çalışıyordum, başlangıçtaki direnci kırsın diye de 1 kutu lahana kapsülü aldım.
hadi ilk zamanlar uyumayan bebişlerin nöbetindeydik de şimdi neyin nöbetindeyiz, sıcak yatak varken hepimiz burdayız :)
Canim hayırlı olsun güzel günlerde kullan yaptıklarını ancak yanlış topictesin :)
Merhaba,
Ortaya karışık yedide uyuyan da var dokuzda onda da mesela benim ki onikiden once yatmak ilkelerine aykırı :)
Agustos annesiyiz evet bazılarımızın Temmuz da doğdu sadece . Ama herkesin bebeğinin gelisimi aynı değil tabi biri birşey yaparken digeri başka birşey yapıyor . Hangi konularda geri olduğunu düşünüyorsan istersen onları yaz ciddi birşey mı normal mı konuşalımcevabın için teşekkür ederim ciddi bir sıkıntı yok şükür mesala bazı fotolarda sanki bebekler hafiften oturuyor gibi dönenler var benim kuzum hala dönmedi gülüyor tatlı tatlı ama kahkaha falan atanlar varmıs bu tarz şeyler sanırım ben cok aceleciyim bir an önce anne desin istiyorum
Sut olayi ne zaman bitmisti canim ilk bebeginde? Benimde biraz fazlam var, hamile kaldigim kilonunda altina dusmek istiyorum ama bu kilolar kisa surede duzenli olarak verilmesse yerlesir diyorlar, biran once onlem mi alsam acaba. Benim kadar hizli tempoda bir anne daha yoktur su topicte ama maalsef kilom gram azalmiyor, o havuzun adresini ver bende takilacagim pesine :)
Canim hayırlı olsun güzel günlerde kullan yaptıklarını ancak yanlış topictesin :)
Merhaba,
Ortaya karışık yedide uyuyan da var dokuzda onda da mesela benim ki onikiden once yatmak ilkelerine aykırı :)
Agustos annesiyiz evet bazılarımızın Temmuz da doğdu sadece . Ama herkesin bebeğinin gelisimi aynı değil tabi biri birşey yaparken digeri başka birşey yapıyor . Hangi konularda geri olduğunu düşünüyorsan istersen onları yaz ciddi birşey mı normal mı konuşalımcevabın için teşekkür ederim ciddi bir sıkıntı yok şükür mesala bazı fotolarda sanki bebekler hafiften oturuyor gibi dönenler var benim kuzum hala dönmedi gülüyor tatlı tatlı ama kahkaha falan atanlar varmıs bu tarz şeyler sanırım ben cok aceleciyim bir an önce anne desin istiyorum
Canim zaten bebekler istense oturturulabiliyor ama bu saglik acısından cok zararlı en az altı aylık olmalı ve Dr anatomik acıdan uygunsa oturtulmalı
Dönme konusuna gelince o kadar kalabalığın sadece iki bebeğimiz dönebiliyor bizimkiler gecikmedi onlar erkenci davrandı yani sanıyorum ki o da altıncı aya kadar falan anca oluyor
Kahkaha olayı da biraz mizaç meselesi
Ne guzel bebegin de hersey sorunsuz devam ediyor :))
Yaa fundacim cok tatlı bu Arda , maşallah , resmen delikanlı gibi cikmis yerim onun gülüşünüselam kızlar
iyi ki sıkıcıymış ha topik bugün yaniolmasaydı nolurdu acabaa geçmişten çıkamicam sandım bir an çenebazlar siziii :))
biz de bugün gezmelerdeydikkçok güzel geçti nefes aldım valla yahuu.. Arduş çok akıllıydı kıyamadığımm gittiğimiz avm de yılbaşı süslemesi yapmışlardı sürekli gözleri onlardaydı şaşkın şaşkın bakıp durdu oğluşuma ve anneciğine ciciler aldık babamızı bir güzel zarara soktuk niahahaaa sözde o da kendine bottu pantolondu bişeyler alacaktı ama sonradan vazgeçti nedense adamceğiz
ev her hafta sonu olduğu gibi yine darmadumanyarın bir sürü iş bekliyor beni.. beklesinler canım kaçtığımız yok bir yere :))
bu da oğlumun bugünki halierkekim benim yaaa büyüyor şaka maka
Eki Görüntüle 887875 Eki Görüntüle 887876
aman ya ne olacak ki ne olmalı hayatta insan birsey istiyor ama bilmiyor ki istediği onu mutlu mu edecek mutsuz mu
Allah yardımcın olsun canım , duadan baska bisey gelmez elimizden , hakkında hayırlısı olsunrabbbim yar ve yardımcım olsun zordayım dardayım cıkmazdayım karar veremiyom
Yuh, gitsin ozaman o oğlunda kalsın , ne nankörlük bu boylekızlar siz beni çok pis şımarttınız :) valla bu moral bana 6 ay yeter :))
yok yahu taş maş değil, oğlum saolsun fotoğrafta göbeğimi saklamış, eee totoda arkada görmüyorsunuz
hamilikte yırttığım nokta çok zayıf başlamam oldu, 46 kiloydum iskelet gibi bişey...şimdi 54-55 arası dans ediyorum
parmecim bazen bende üzülüyorum kadına ama saolsun sadece 5 dk böyle hissetmeme izin veriyor, ağzını bir açıyor herşey uçuyor..
yahu sanki bu oğlu üvey evlat, kapımızı açmışız ne isterse yapılıyor alınıyor...eşimden bahsederken hiç adını söylemez hep uğursuz der. Atahanın yanında da sürekli gerizekalı, uyuz diye bahsediyor. geçen gün artık uyardım Atahanın yanında babasından çirkin kelimelerle bahsetme diye. zaten söyler herkese ben bu oğlumu sevmem diye. düşünsenize kadı doğumdan 1 hafta sonra oğlunu kvsine bırakmış,15 gün hiç yüzünü görmemiş. niye dedim bıraktın hiç gitmedin, çalışıyordum hem iş hem Aydın zor oluyordu o baksın diye bıraktım. eee dedim akşamları falan yada haftasonu görmeye gitseydin, çok yorgun oluyordum yatıp dinleniyordum diyor..
Allah aşkına oğlunu sevmeyen gelinini torununu nekadar sever...ama öbür oğluna toz kondurmaz.
Aynen ben de dedimki kızıma seni bırakıp çıkayım ben, ama o kadar sıcak karşıladılar ki, bir de tabi yiyecek var:)) Demek ikimiz de konuşmaya hasretmişiz, ne olacak bu halimiz acep:)) Hiç bir mesele kalmadı vallahi konuşmadığım. Yerim senin oğlunu demek kahkahalar attı ha?? Kızın doğru söylüyor, otorite onlar artık kardeşlerine disiplin lazım:)) Bu arada oğlum zaten heyecanlı bir tip, orda da yine bir aksiyon yarattı:)) Emzirdim, uygun yer yoktu, arabasına yatırdım, içeri almıştık. Sen ben içerde konuşurken kaydır kendini yine yerden topladım. Bağrış çağırış ağladı. Çok korktum ama, Allah korudu, bir şey olmamış. Ya nasıl bir tipitip bu ya??? Bir de çocuk benden başka kimseyi görmüyor, babasını da unuttu ya, orda bıyıklı bir amca vardı, sevecek oldu, adama bakıp bakıp garipsemeye ve ağlamaya başladı, ben de dedim alışık değil, bebeğimin erkek gördüğü yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?