- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.661
Aybike'cim tabir yerindeys "TAS" gibisin masallah.Yas konusunda dert etme sanirim topicin en kartolozu benim 1 ay sonra dolu dolu 40!
40'a basmiyorum 40'i dolduruyorum :)
Bu arada daha onceki oglunun resmine yorum yapamamistim masallah pasana. Ne diyelim guzel ananin guzel oglu.
Bu arada sen ogluna bakiyorsun ama oglanin gozu babaannede haberin olsun :)
Sevgiler
işte ben bu iki oğul arasındaki farkı bir türlü anlamadım...eşimi 11 yıldır tanıyorum, hep kadına sahip çıktık bir derdi olduğunda biz çözdük...diğer oğlu boş gezenin boş kalfası, içki problemi var
sanırım geçmişte benim bilmediğim bir hikaye var..eşimi doğurmak istememiş hiç, mecbur doğurdum babası izin vermedi aldırmama dedi
parmecim aynı şehirde otururken bize gelmezdi etmezdi, bir kere bilmemki telefon etsin napıyorsunuz desin..İzmire taşındık ozamanda ne aradı ne sordu, bizi yolcu etmedi bile düşün artık...6 aydır burda, telefonu kontörlü diye faturalı hat aldık rahat etsin dedik, abartmıyorum 6 aydır hergün oğlunu arıyor
bana anlatıyor "Aydın tuvaletini söylemiyor diye kibritle kıçını yaktım" "yaramazlık yapıyor diye babasından gizli hortumla dövdüm"
yahu böyle çocuk mu büyütülür, iyi benim adam piskopat olmamış. dedim sen torunununda kıçını yakmaya kalkarsın, yok ona yapar mıyım sen kızarsın diyor
Sen adını paylaşmış miydin , ben kaçırdım mı
Yok paylaşmadım Canim . Gayet sıradan normal bir ismim var benim :)
Daha once inciye isim ararken soyadımı paylaştığım icin adımı burdan paylaşmayı dogru bulmuyorum sana özelden msj atıyorum tatlım :)
kızlar bebeğinizin kakasının rengi ne renkte benimki genelede yeşil yapıyor normalmi acaba
Parmisss bnafa soyle bnada :-D
Yok paylaşmadım Canim . Gayet sıradan normal bir ismim var benim :)
Daha once inciye isim ararken soyadımı paylaştığım icin adımı burdan paylaşmayı dogru bulmuyorum sana özelden msj atıyorum tatlım :)
Parmecim bende isterim :)
Ardammm benim senin gülüşüne hayran ne çabuk büyüyorlar ya çok yakışıklısın çok şekersinn gıdısını yediğimselam kızlar
iyi ki sıkıcıymış ha topik bugün yaniolmasaydı nolurdu acabaa geçmişten çıkamicam sandım bir an çenebazlar siziii :))
biz de bugün gezmelerdeydikkçok güzel geçti nefes aldım valla yahuu.. Arduş çok akıllıydı kıyamadığımm gittiğimiz avm de yılbaşı süslemesi yapmışlardı sürekli gözleri onlardaydı şaşkın şaşkın bakıp durdu oğluşuma ve anneciğine ciciler aldık babamızı bir güzel zarara soktuk niahahaaa sözde o da kendine bottu pantolondu bişeyler alacaktı ama sonradan vazgeçti nedense adamceğiz
ev her hafta sonu olduğu gibi yine darmadumanyarın bir sürü iş bekliyor beni.. beklesinler canım kaçtığımız yok bir yere :))
bu da oğlumun bugünki halierkekim benim yaaa büyüyor şaka maka
Eki Görüntüle 887875 Eki Görüntüle 887876
Ay ne hasta ruh Allah yardımcın olsun tatlım yaaişte ben bu iki oğul arasındaki farkı bir türlü anlamadım...eşimi 11 yıldır tanıyorum, hep kadına sahip çıktık bir derdi olduğunda biz çözdük...diğer oğlu boş gezenin boş kalfası, içki problemi var
sanırım geçmişte benim bilmediğim bir hikaye var..eşimi doğurmak istememiş hiç, mecbur doğurdum babası izin vermedi aldırmama dedi
parmecim aynı şehirde otururken bize gelmezdi etmezdi, bir kere bilmemki telefon etsin napıyorsunuz desin..İzmire taşındık ozamanda ne aradı ne sordu, bizi yolcu etmedi bile düşün artık...6 aydır burda, telefonu kontörlü diye faturalı hat aldık rahat etsin dedik, abartmıyorum 6 aydır hergün oğlunu arıyor
bana anlatıyor "Aydın tuvaletini söylemiyor diye kibritle kıçını yaktım" "yaramazlık yapıyor diye babasından gizli hortumla dövdüm"
yahu böyle çocuk mu büyütülür, iyi benim adam piskopat olmamış. dedim sen torunununda kıçını yakmaya kalkarsın, yok ona yapar mıyım sen kızarsın diyor
VaY merak ediliyorum demek bu guzel bir şey :)
Parme'cim benimle de paylaşmaz isen birazdan Aslı böreğin sokağına gelip çağla incinin annesiiiiiiii diye bağırırım :)
Bu arada bu sanal ortamdaki olaylara kafam basmıyor. Isim paylaşmanın ne tehlikesi var?
Mesaj kutuna bak o zaman Angy senin msj kutun dolu galiba yazamiyorum :)
Bizimki de yeşil ama bu ara cok sık , kötü kokulu ve yemyeşil yapıyor , donemsel mı enfeksiyon gibi bisey mı bilemedim
VaY merak ediliyorum demek bu guzel bir şey :)
Ardammm benim senin gülüşüne hayran ne çabuk büyüyorlar ya çok yakışıklısın çok şekersinn gıdısını yediğim
Ay ne hasta ruh Allah yardımcın olsun tatlım yaa
Bende bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?