2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgili adasim , hic kartoloz filan degilsin , kendine haksızlık etme, zarif ve hoş bir insan oldugun klavyenin arkasından bile anlaşılıyor :)

Gunaydin guzel anneler
Dün aksam 9 da bayılmışim resmen , benden sonra ne kaynatmissiniz anca okudum gecmisi
Bebis 4 kez kaka yaptı tüm gün , üstten emzir alttan çıkarsın
Abisi de aynen 4 kez kaka , wc ye götür , popoyu yıka vs derken , zaten haftasonu heryer heryerde , yemek vs derken resmen bayılmışim aksam , Pert oldum
En son hayal meyal esimin "sen hasta olma , ne yaparız biz " dediğini hatırlıyorum panik halinde, oh iyi oldu anlasın biraz kıymetimii

Günaydın kızlar anca okudum geçmişi :)
min cim başın sağolsun. Mekanları cennet olsun. adının anlamı gerçekten çok güzelmiş. ayrıca bende seni en fazla 28-30 yaşlarında sanıyordum :)

aybikecim kayınvalidenin psikolojik sorunları var geçmişe dair. sakın kızma ama ilk resmini gördüğümde bu kadın piskopat demiştim. yani yüzünde hiç nur yok. Rabbim tez vakitte akıl versin. yazdıklarını okuyunca şok oldum.

bu arada hiçte 36 da göstermiyorsun ayrıca çıtırsın valla maşallah. ah bende bir kilo versem ve 58 düşsem :/

Ne cok kaynatmisiniz benden sonra ceneler dusmus iyice ;-) FUNDAA arda koca adam olmus masallah yerim ben onu...guzel bi gun olsun inss hepimjz icnn

günaydın hayırlı sabahlar herkese geçmiş almış yürümüş bakamadım inşallah bi sorun problem yoktur yeni haftanız size ve bebeklerinize huzur ve mutluluk getirsin

Parme'cim benimle de paylaşmaz isen birazdan Aslı böreğin sokağına gelip çağla incinin annesiiiiiiii diye bağırırım :)

Bu arada bu sanal ortamdaki olaylara kafam basmıyor. Isim paylaşmanın ne tehlikesi var?

Ardammm benim senin gülüşüne hayran ne çabuk büyüyorlar ya çok yakışıklısın çok şekersinn gıdısını yediğim
Ay ne hasta ruh Allah yardımcın olsun tatlım yaa
VaY merak ediliyorum demek bu guzel bir şey :)

Bende bende

Hehe :) iste mesela daha once soyadımı paylaşmasam sorun değil paylaşırdim ama simdi soyadımı bilen biri adımı da öğrenince kolayca kim olduğumu bulabilir . Bak mesela mecidiyekoy aslı börek ismim belli bir gun iste biz bu hafta sonu evde Yokuz yazsam hırsızlara gun dogar . Ya da bana burdan gicik kapan biri basıma is açabilir yarın bir gun is veya ozel hayatında karşıma çıkabilir . Bilmiyorum cok mü paranoyakca :)

Ayrıca kaldı ki sen benim kim oldugumu bence biliyorsun :))

kızlar çok ama çok üzgünüm kafamı duvarlara vurasım var. dün arkadaşa gitmiştik yarım saat uzaklıkta akşam 9-10 gibi döndük arabaya binme ve inme dışında bebeğim çok dışarıdada kalmadı ama bi uyandı kuzum burnu tıkanmış hırıl hırıl ve arada öksürüyor. çok mutsuzum kendimi çok suçluyorum inşallah hasta olmaz dua edin

Bizimki de yeşil ama bu ara cok sık , kötü kokulu ve yemyeşil yapıyor , donemsel mı enfeksiyon gibi bisey mı bilemedim

benimkide yeşil ve kokulu ayrıca mukuslu çözemdim ben bu işi yawww süt allerjisi vardı benim oğlumun diyet yapıyorum 5 gündür ama değişen bişey yok hala aynı acaba birazdaha beklesemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…