2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ivy'cim

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Bahsettiğin sıfatlar sende de var o yüzden beğeniyorsun arkadaşım:) Bakarsın gerçek hayatta da arkadaş oluruz! İstanbul'a yolun düşerse görüşmek isterim.

Bu arada nereye tatile gidiyorsunuz? Umarım güzel haberlerle dönersiniz. Bizi haberdar edersen sevinirim.

Şimdiden iyi tatiller

Sevgili adasim , hic kartoloz filan degilsin , kendine haksızlık etme, zarif ve hoş bir insan oldugun klavyenin arkasından bile anlaşılıyor :)

Meltem'cim çok teşekkürler. Zariflik çok bana uğramamış ama yaşıma göre deliliğim vardır. 20-22 yaşına kadar çok sakin sessiz biriydim ne olduysa o yaşlardan sonra oldu bana biri fitili ateşledi:)

günaydın herkese kızlarrrr bugün rüyamda aybikeyi gördüm nasılmı Aybike savcıymış doğuda bi yerde bende hamileyim o da sonra onun sancıları tutuo doktora yetiştirecez veee çat diye yola doğuruo oğlusunu birisi göbeğini kesio bende alıp bacak boğumlarını sayıp ooo ii kalça çıkığı yok diorummm:)))) neyse eve getirioz sonra diorum hadi çıkalım sütleri sağıoz ağaçları suluoz onlasonra diorum savcı olacağına avukat olsaydın rahat ederdin bak :)))o ara bi bebek ağlaması biri dioki bu bebek böle ağlayıp durdu bizde evlatlık verecez uyanıorumki ağlayan benim ikra:)) ve ben bu rüyayı yorumladım uyanınca Aybike iş bulacak inşallah

Nasıl yani? Nerden biliyorum? Benim bir tane Mecidiyeköy'de oturan arkadaşım var o da Bekar ve ailesi ile yaşıyor. Ayyyy çok gizemlisin Parmeeee merak ettim cidden nerden biliyorum seni yaaaaa :) Bu durumda sen de beni mi tanıyorsun?

Hırsızlık olayında haklısın. Haberlerde neler okuyoruz. Ben direkt ismimi verdim :) Ama benim için sakıncası yok evde alarm var. Gıcık kapan biri de ne yapabilir bana diye düşünüyorum? Arkasında duramayacağım hiçbir olayım yok.

teşekkür ederiz Meltem teyzesi Alişe selam

Ne cok kaynatmisiniz benden sonra ceneler dusmus iyice ;-) FUNDAA arda koca adam olmus masallah yerim ben onu...guzel bi gun olsun inss hepimjz icnn

sağ ol canmm büyüyolar valla kuzular ya tam yemelik olacaklar yakında
Ardammm benim senin gülüşüne hayran ne çabuk büyüyorlar ya çok yakışıklısın çok şekersinn gıdısını yediğim

Ay ne hasta ruh Allah yardımcın olsun tatlım yaa

Bende bende

ye gıdısını cücü teyzoşu bayılıyo zaten kikir kikir gülüyo boynundan öpünce

canım niye suçluyorsun kendini..hasta olacağı varsa evde de olur yapma böyle :/ evden hiç çıkarmazsak da hasta olurlar dört duvar arasında her gün. düşecekler, hasta olacaklar, böyle böyle büyüyecekler doğanın kanunu bu üzme kendini..inşallah geçici bir şeydir havanın kuruluğundan tıkanmış olabilir belki.. geçmiş olsun cnm..

Hırsızlara duyurulur bizim evde de alarm var :)) benimde arkasında duramayacağım bir olayım yok ama en basit KV konusunda samimi eleştiriler yapıyoruz Burda bizbize sonuçta Esım veya KV duysun istemem hoş eşimede söylüyorum aynılarını ana bunu sanal ortamda paylaştığımı gorse eminim hoşlanmaz tahmin ediyordur gerçi ama ya da KV deme biri söylese senin gelin böyle diyormuş diye hoş olmaz . Ay cok detayciyim galiba neyse :)

resmimi koydum ben buraya daha once !!! Tanısaydın dikkatini çekerdi herhalde :) mecidiyekoyde oturan arkadasın ismi gökyüzünde olan birşey mı ? Hahaha

Canım sen hiç uyumadın mı? Yoksa Atahan'a meme mi veriyorsun?

Kayra uyuyor ama ben kendiliğimden uyandım. Sonra gün içinde bitik geziyorum.

canım şimdi gördüm mesajını....03.00-03.30 gibi Atahan meme için uyanıyor ona kalktım ama zaten sonrada doğru düzgün uyuyamadık
yavrumun bir sıkıntısı var bugünlerde anlayamıyorum, bide zaten sütüm az onada huzursuzluk yapıyor

senin neyin var kuzum

Çağla yıl tanıyorum ama senin resmini hatırlamıyorum. Ama tanısam dikkatimi çekerdi.

Inanmıyorum Evet YILDIZ! Hemen Yıldız'ı arıyorum. Ama YILDIZ benim işten arkadaşım sen çalışmıyordun? ŞOKLARDAYIM!

31 yaşındayım zaten :) çokta uzak değil tahminin

saol canım benim :)))
anneannem hep derdi insan yüzünde nur olacak...öyle valla...
boşver kiloyu hiç dert etme canım, hele şu meme işlerimiz bir bitsin, topicçe vedalışırız kilolarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…