- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.681
Merhaba kizlar,
Umarim herkesin haftasonu guzel gecmistir. Biz kizimla yine ufak bir seyahat yaptik, izmirdeyiz simdi, kizimin babasi gelecek onunla biraz tatil yapacagiz, bakalim nasil gececek...
Benim kizimda emmeyi reddediyor bu aralar, gun ici beslenmelerinde sagdigim sutle deponun 1/3 unu doldurup kandirip uyutuyorum ve uykuluyken emziriyorum kalanini. Gece ise emmede sorun yok.
Alinti yapamadim;
Minnosh, yavrun simdi daha iyi olmustur umarim. Cok gecmis olsun.
Aybike, resimlerinize bayildim. Oglusunu izlemeye doyamaz insan masallah cok guzel bir bebek, annesine mi cekmiski :) bu arada ozelden yazistigimiz konu ile ilgili geri donus alacagim cok yakinda, beni aramislar ama ben geri donemedim onlara. Yazacagim sana daha sonra :)
My honey, tarzina, kibarligina ve paylasimlarina bayiliyorum. Gercek hayatta da sanirim arkadas olmak isteyecegim birisi olurdun :) tanisma hikayeni paylasirsan bende zevkle okurum :)
Luboyf, daha oncede ise baslamaklamilgili kaygilarini okumustum, o sihirli gun geldi catti demek :) umarim yeni duzeninizde hersey yolunda gidr, Beril de sende cabucak alisirsiniz. Calisan anne olmak cok zor tabii ama ileride cocouklarimiz bunu anlayacaktir. Bir programda izlemistim, hamile kalan bir kadin hemen universiteye kayit olmustu, cocugumun ileride babasi ile benim egitimimi kiyaslayarak ona benden daha cok saygi duymasini istemiyorum demisti. O zaman cok sasirmistim hatta komik bulmustum ama simdi bende kizim icin kariyerime daha cok odaklanmam gerektigini dusunuyorum, ileride beni kendi basinada cok guclu olan hem evinde hem isinde basarili birisi olarak hatirlasin istiyorum. Amin ^^
Gunebakan, yeni isiniz hayirli olsun. #direntekelbayii
Ve alintilayamadigim bebeklerimizin resimlerinin hepsine bayildimmm.
Cucumm bn senin adinida cok merak ediyrm ;-)
Sevgili adasim , hic kartoloz filan degilsin , kendine haksızlık etme, zarif ve hoş bir insan oldugun klavyenin arkasından bile anlaşılıyor :)
Ismim zümray tatlışım ben hiç duymadım kendi ismimde olan başka birini
Aaa ne guzel adın varmis :) keske bebislere isim konmadan acılsaymis bu mevzu :)
Oyy tşk ederim parmişim seviyorum seniii
Hehe :) iste mesela daha once soyadımı paylaşmasam sorun değil paylaşırdim ama simdi soyadımı bilen biri adımı da öğrenince kolayca kim olduğumu bulabilir . Bak mesela mecidiyekoy aslı börek ismim belli bir gun iste biz bu hafta sonu evde Yokuz yazsam hırsızlara gun dogar . Ya da bana burdan gicik kapan biri basıma is açabilir yarın bir gun is veya ozel hayatında karşıma çıkabilir . Bilmiyorum cok mü paranoyakca :)
Ayrıca kaldı ki sen benim kim oldugumu bence biliyorsun :))
Yaa fundacim cok tatlı bu Arda , maşallah , resmen delikanlı gibi cikmis yerim onun gülüşünü
Allah yardımcın olsun canım , duadan baska bisey gelmez elimizden , hakkında hayırlısı olsun
Yuh, gitsin ozaman o oğlunda kalsın , ne nankörlük bu boyle
Kadının kendi karakteri bastan yanlış canım , iyiki eşin ona benzememiş
Cok gecmis olsun canım , cok sukur ki bisey olmamış
Kızlarımız da benziyor seninle , 7 ay emzirdim , 8. Ay sagıp verdim ama zor oluyordu iste vs, 8 ay anne sütü almış oldu
Hala da uyumayı sevmez :)
Ne cok kaynatmisiniz benden sonra ceneler dusmus iyice ;-) FUNDAA arda koca adam olmus masallah yerim ben onu...guzel bi gun olsun inss hepimjz icnn
Ardammm benim senin gülüşüne hayran ne çabuk büyüyorlar ya çok yakışıklısın çok şekersinn gıdısını yediğim
Ay ne hasta ruh Allah yardımcın olsun tatlım yaa
Bende bende
kızlar çok ama çok üzgünüm kafamı duvarlara vurasım var. dün arkadaşa gitmiştik yarım saat uzaklıktaakşam 9-10 gibi döndük arabaya binme ve inme dışında bebeğim çok dışarıdada kalmadı ama bi uyandı kuzum burnu tıkanmış hırıl hırıl ve arada öksürüyor. çok mutsuzum kendimi çok suçluyorum inşallah hasta olmaz dua edin
Nasıl yani? Nerden biliyorum? Benim bir tane Mecidiyeköy'de oturan arkadaşım var o da Bekar ve ailesi ile yaşıyor. Ayyyy çok gizemlisin Parmeeee merak ettim cidden nerden biliyorum seni yaaaaa :) Bu durumda sen de beni mi tanıyorsun?
Hırsızlık olayında haklısın. Haberlerde neler okuyoruz. Ben direkt ismimi verdim :) Ama benim için sakıncası yok evde alarm var. Gıcık kapan biri de ne yapabilir bana diye düşünüyorum? Arkasında duramayacağım hiçbir olayım yok.
Ismim zümray tatlışım ben hiç duymadım kendi ismimde olan başka birini
Canım sen hiç uyumadın mı? Yoksa Atahan'a meme mi veriyorsun?
Kayra uyuyor ama ben kendiliğimden uyandım. Sonra gün içinde bitik geziyorum.
Hırsızlara duyurulur bizim evde de alarm var :)) benimde arkasında duramayacağım bir olayım yok ama en basit KV konusunda samimi eleştiriler yapıyoruz Burda bizbize sonuçta Esım veya KV duysun istemem hoş eşimede söylüyorum aynılarını ana bunu sanal ortamda paylaştığımı gorse eminim hoşlanmaz tahmin ediyordur gerçi ama ya da KV deme biri söylese senin gelin böyle diyormuş diye hoş olmaz . Ay cok detayciyim galiba neyse :)
resmimi koydum ben buraya daha once !!! Tanısaydın dikkatini çekerdi herhalde :) mecidiyekoyde oturan arkadasın ismi gökyüzünde olan birşey mı ? Hahaha
Günaydın kızlar anca okudum geçmişi :)
min cim başın sağolsun. Mekanları cennet olsun. adının anlamı gerçekten çok güzelmiş. ayrıca bende seni en fazla 28-30 yaşlarında sanıyordum :)
aybikecim kayınvalidenin psikolojik sorunları var geçmişe dair. sakın kızma ama ilk resmini gördüğümde bu kadın piskopat demiştim. yani yüzünde hiç nur yok. Rabbim tez vakitte akıl versin. yazdıklarını okuyunca şok oldum.
bu arada hiçte 36 da göstermiyorsun ayrıca çıtırsın valla maşallah. ah bende bir kilo versem ve 58 düşsem :/
Günaydın kızlar anca okudum geçmişi :)
min cim başın sağolsun. Mekanları cennet olsun. adının anlamı gerçekten çok güzelmiş. ayrıca bende seni en fazla 28-30 yaşlarında sanıyordum :)
aybikecim kayınvalidenin psikolojik sorunları var geçmişe dair. sakın kızma ama ilk resmini gördüğümde bu kadın piskopat demiştim. yani yüzünde hiç nur yok. Rabbim tez vakitte akıl versin. yazdıklarını okuyunca şok oldum.
bu arada hiçte 36 da göstermiyorsun ayrıca çıtırsın valla maşallah. ah bende bir kilo versem ve 58 düşsem :/
Bizimki de yeşil ama bu ara cok sık , kötü kokulu ve yemyeşil yapıyor , donemsel mı enfeksiyon gibi bisey mı bilemedim
Bizimki de yeşil ama bu ara cok sık , kötü kokulu ve yemyeşil yapıyor , donemsel mı enfeksiyon gibi bisey mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?