2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ara yıldızı o söyler sana kim oldugumu :) ben de hayret içindeyim hatta resmime yorum yaptın ben de dedim söylemek istemiyor herhalde rahat konuşmak icin .o yüzden tanıdığımı söyleyip rahatsız etmek istemedim seni boyle olmasini istiyor herhalde diye dusundum .oysa eleverecek o kadar cok şey konuşuldu ki .

Burda başka bir arkadas daha çıktı mesela tanıdık benim face de aynı foto görünce anladık kim oldugumuzu hemen konuştuk onla sürprize bak diye

geçmiş olsun canım..korkma okadarcıktan bişey olmaz. hem böyle böyle bünyeleri alışacak soğuğa...sonuçta pamuklara sarıp saklayamayız

Ben zor dalıyorum uykuya bir uykum kaçtığa mı iyice beter oluyor

Ben zor dalıyorum uykuya bir uykum kaçtığa mı iyice beter oluyor

Zümray çok güzel isimmiş gerçekten. Hemen Google a yazdım düğün salonu falan çıkıyor. Sonra bide kendiminkini yazdım. Üye olurken doğru bilgi yazdığıma pişman oldum çünkü kk üyesidir diye çıktı ilk sayfanın en altında pofff. Hele soyadımla yazınca bütün hayatım çıkıyor nerdeyse.

ah canım benim yaaaa ağzından bal damlıyor sabah sabah :)
iyiki sizler varsınız...yıllardır tanıdığım arkadaşlarım arayıp sormuyor ne yapıyorsunuz diye, siz burda üzüntümü mutluluğumu herşeyi paylaşıyorsunuz benimle
ay ben sizi çoook seviyorum

cansın bizde seni çok seviyoruzzz

Anca girdim günaydınlar herkese, ışıklı günaydınlar...
Bebekken nasılsa devam ediyorlar bence Meltem cim. Karakter değişmiyor bence. Hala işe gidiyormuş gibi saat kaçta yatarsa yatsın sabah 7.30, 8.00 da kalkıyor. Senin 3 numara da böyleydi diye hatırlıyorum. Ben tartışmaktan yoruldum. Niye kalkıyorsun kızım demekten, değişmiyor çünkü.

lcw internetten mi almıştın astronotu uff yaa burda yok lcw ile gidemioz internettende bulamıorum kalmamış sanırım kızım montsuz kaldı

aybike ismini severim ben, vefat eden kardeşimin adı...yok zaten kendi adımı da seviyorum, kimse unutmuyor beni
senin isminin anlamı ne canım? baktım ama nette bulamadım

Basin sagolsun canim. Yalniz ben sanirim seninle ilgili bicok seyi yanlis hatirliyorum:) hem yasini daha farkli hatirliyorum hem de aybike ismini seninle yarisan kardesinin ismi gibi hatirliyorum.

gunaydın kızlarr!annemın yanından dun geldım...artık kızımla basbasayız.ve bu benı korkutmuyor degıldı ama su dakıkaya kadar gayet ıyıyızz.MASALLAH! :)) benım ılk yalnız kalısım...tek kotu seyımız son uc gundur oksuruyoruz..bugun daha bı azaldı..ınsallah boyle azalır gıderr..sizdede oyle oldumuu!oldugu zman neler yapabıldınız..doktora goturmedık..atesı olmayınca yapabılecek bısey yok dıye dusunduk,esımle..antıbıyotık de kullanmak ıstemıyoruz acıkcası..esım doktor bu ılac ısıne bıraz karsı da :))daha once gaz ılaclarınada karsı cıkmıstı,kullanmamıstık :) kuçuk oldugundan yazık bısey de veremedım..sadcee genız akıntısından dolayı olmustur dıyee serum fızyolojıkle burnunu yıkıyorum o kadar ınsallah azalır oksurugumuz... gruba tekrardan dondugum ıcın gercekten cok mutluyum..ankara da annemın yanındayken okuyamadıgım gunler aklım hep burdaydı.acaba ne konusyolar,neye guluyorlar,veya bı sıkıntı varmı dıyee :))gercekten bagımlılık yapıyor :) gecmısı okuyamaya calısacagım..o kadar cok sayfa olmuskı :))paylasımlarınız super :)

Canim sana tavsiyem biberonla vermemen olur. 3 haftadir bu sorunu yassyan insan olarak yani. Doktor tam bu donemde biberon verirsen biberona alisir emmeyi tamamen birakir dedi bana. Cok mantikli bence. Bizimki zaten biberon almiyordu ben kasikla veriyorum.

Cnm ismin cok guzel..ne guzel herkesten farkli ve teksin ;-)
Tak ederim CNm bende henüz rastlamadım ama bak meğer düğün salonun varmışş
bi kere lafın arasında cucu senin adını yazmıştı ama bak unuttum

içimdeki ses özlem diyor

edit: dedim ve mesajını gördüm cucu...valla 40 yıl değil 40 ömür düşünsem gelmez aklıma, ne güzelmiş:)
Yok cnm imkansız parmişin ismini yeni öğrendim özlem Hımm :44:TSK ederim CNm gelmez valla kimle tanışsan neydi ismin diye tekrar tekrar bi yandan güzel bi yandan okulda falan zorluyordu
Benim zaten o salon dermişim tşk ederim CNm:)
lcw internetten mi almıştın astronotu uff yaa burda yok lcw ile gidemioz internettende bulamıorum kalmamış sanırım kızım montsuz kaldı

CNm ben geçen gün sitesine baktım outlet bölümüne bak indirime girmişti o bölümde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…