- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.701
VaY merak ediliyorum demek bu guzel bir şey :)
Çağla yıl tanıyorum ama senin resmini hatırlamıyorum. Ama tanısam dikkatimi çekerdi.
Inanmıyorum Evet YILDIZ! Hemen Yıldız'ı arıyorum. Ama YILDIZ benim işten arkadaşım sen çalışmıyordun? ŞOKLARDAYIM!
bi kere lafın arasında cucu senin adını yazmıştı ama bak unuttum
kızlar çok ama çok üzgünüm kafamı duvarlara vurasım var. dün arkadaşa gitmiştik yarım saat uzaklıktaakşam 9-10 gibi döndük arabaya binme ve inme dışında bebeğim çok dışarıdada kalmadı ama bi uyandı kuzum burnu tıkanmış hırıl hırıl ve arada öksürüyor. çok mutsuzum kendimi çok suçluyorum inşallah hasta olmaz dua edin
Cucumm bn senin adinida cok merak ediyrm ;-)
canım şimdi gördüm mesajını....03.00-03.30 gibi Atahan meme için uyanıyor ona kalktım ama zaten sonrada doğru düzgün uyuyamadık
yavrumun bir sıkıntısı var bugünlerde anlayamıyorum, bide zaten sütüm az onada huzursuzluk yapıyor
senin neyin var kuzum
Ben zor dalıyorum uykuya bir uykum kaçtığa mı iyice beter oluyor
günaydın herkese kızlarrrr bugün rüyamda aybikeyi gördüm nasılmı Aybike savcıymış doğuda bi yerde bende hamileyim o da sonra onun sancıları tutuo doktora yetiştirecez veee çat diye yola doğuruo oğlusunu birisi göbeğini kesio bende alıp bacak boğumlarını sayıp ooo ii kalça çıkığı yok diorummm:)))) neyse eve getirioz sonra diorum hadi çıkalım sütleri sağıoz ağaçları suluoz onlasonra diorum savcı olacağına avukat olsaydın rahat ederdin bak :)))o ara bi bebek ağlaması biri dioki bu bebek böle ağlayıp durdu bizde evlatlık verecez uyanıorumki ağlayan benim ikra:)) ve ben bu rüyayı yorumladım uyanınca Aybike iş bulacak inşallah
ah canım benim yaaaa ağzından bal damlıyor sabah sabah :)
iyiki sizler varsınız...yıllardır tanıdığım arkadaşlarım arayıp sormuyor ne yapıyorsunuz diye, siz burda üzüntümü mutluluğumu herşeyi paylaşıyorsunuz benimle
ay ben sizi çoook seviyorum
Yaa fundacim cok tatlı bu Arda , maşallah , resmen delikanlı gibi cikmis yerim onun gülüşünü
Allah yardımcın olsun canım , duadan baska bisey gelmez elimizden , hakkında hayırlısı olsun
Yuh, gitsin ozaman o oğlunda kalsın , ne nankörlük bu boyle
Kadının kendi karakteri bastan yanlış canım , iyiki eşin ona benzememiş
Cok gecmis olsun canım , cok sukur ki bisey olmamış
Kızlarımız da benziyor seninle , 7 ay emzirdim , 8. Ay sagıp verdim ama zor oluyordu iste vs, 8 ay anne sütü almış oldu
Hala da uyumayı sevmez :)
aybike ismini severim ben, vefat eden kardeşimin adı...yok zaten kendi adımı da seviyorum, kimse unutmuyor beni
senin isminin anlamı ne canım? baktım ama nette bulamadım
lcw internetten mi almıştın astronotu uff yaa burda yok lcw ile gidemioz internettende bulamıorum kalmamış sanırımkızım montsuz kaldı
Hep aklımda zaten. Babama alışmıştım da annemi yeni kaybettim. Ediyle büdü gibiydik biz. Kızıma baktıkça onu geçiriyorum içimden. İnsan mecbur olunca duygularını bile kontrol ediyor.
Bebeğimi ve eşimi uyutur uyutmaz mutfağı ve salonu temizledim. yeni bitti ve bilgisayarın başına oturdum. Ne zamandır forumdan kopuktum. Anladım ki bebeğimle ilgili yaşadığım sıkıntılar bize özgü değil. İçim rahatladı o yüzden. Benim yaramaz bebeğimde süt olduğu halde emmiyor ve mama vermek zorunda kalıyorum. O yüzden süt sağma makinası sipariş ettim internetten. sütümü sağıp artık biberondan vereceğim. Hadi hayırlısı. iyi geceler güzel anneler...
Tak ederim CNm bende henüz rastlamadım ama bak meğer düğün salonun varmışşCnm ismin cok guzel..ne guzel herkesten farkli ve teksin ;-)
bi kere lafın arasında cucu senin adını yazmıştı ama bak unuttum
Yok cnm imkansız parmişin ismini yeni öğrendimiçimdeki ses özlem diyor
edit: dedim ve mesajını gördüm cucu...valla 40 yıl değil 40 ömür düşünsem gelmez aklıma, ne güzelmiş:)
Benim zaten o salon dermişimZümray çok güzel isimmiş gerçekten. Hemen Google a yazdım düğün salonu falan çıkıyor. Sonra bide kendiminkini yazdım. Üye olurken doğru bilgi yazdığıma pişman oldum çünkü kk üyesidir diye çıktı ilk sayfanın en altında pofff. Hele soyadımla yazınca bütün hayatım çıkıyor nerdeyse.
lcw internetten mi almıştın astronotu uff yaa burda yok lcw ile gidemioz internettende bulamıorum kalmamış sanırımkızım montsuz kaldı
benimkide yeşil ve kokulu ayrıca mukuslu çözemdim ben bu işi yawww süt allerjisi vardı benim oğlumun diyet yapıyorum 5 gündür ama değişen bişey yok hala aynı acaba birazdaha beklesemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?