2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:

Nasi bi yaratici ruyadir o yaaa cok eglendim:)) insallah ruyan yorumuna cikar aybikenin is konusu da cozulur.

Gecmis olsun canım , öyle düşünme olacağı varsa oluyor , hasta da olacaklar ama Allah kötüsünden saklasın
benimkide yeşil ve kokulu ayrıca mukuslu çözemdim ben bu işi yawww süt allerjisi vardı benim oğlumun diyet yapıyorum 5 gündür ama değişen bişey yok hala aynı acaba birazdaha beklesemmi
Yok canım 5 gün az daha . Bende cilekli süt iciyorum bu ara , onu keseyim belki çilek dokundu ??, sonra olmazsa belki süt alerjisi olabilir mi, bir göstereyim . Ama baska hiçbir bulgumuz yok kilo alımı azalması disinda
Cucumm bn senin adinida cok merak ediyrm ;-)
Bende diyecektim ama yazmış
Bizim evdede alarm var huu
Bizimkinde yok ama çalınacak bisey de yok , hırsız gecen Sene gündüz gözü alyanslara kadar götürdü :2:
ay canım bende kafayı yiycem, aynen o şekil...
benim takma sebebim atopik dermatit ya, acaba kimyasala değilde gıdaya mı alerjisi var bu çocuğun
İnsallah değildir , en sık süt , sonra yumurtaymis diyet yapmak zor , tüm pastalarda filan var
YOo yanlış hatırlıyorsun cucu yeni öğrendi ismini başka biri ile karıştırıyorsun

Meltowski basıma ne isler actın farkında mısın :))
Hakikaten öyle oldu , ama parmis sende cok popülersin ne yapalım

Gecmis olsun canım , önemli bişeyi yoktur insallah

İste bu benim aldığım :) demek outletmis:)

Ve ben 50 tl ye aldım . Bak suba yine kaziklanmisim bir de seviniyordum :) ama benim ki ayaklı ve eldivenli :)

Çok güzelmiş ama parmiş çok beğendim bende indirime girmiş demek Buda eldiveni kız bitek ayaklı değil o fazla ödediğin parayı ayaklığa say kuzum :)

Oyy canım çok fena oluyo insan ya evden soğuyor bizdede bişey olduğundan değil kız evde bişey bulundurmuyoruz zaten en fazla Tlf laptop alır ama o ruh hali Allah korusun kimseye yaşatmasın pis hırsızlar bizden evimizden uzak olsunn

Merhaba arkadaşlar.. İlker'im 2 gündür hastaydı önce genizden bi hırıltıyla başladı emin olamadım doktorunu aradım serum fizyolojik ver takip et dedi. öyle yaptım ertesi günü iyice burnu tıkandı hapşuruklar arttı ve doktora götürdük soğuk algınlığı ama çok ilerlememiş. Peditus verdi 5 günü geçirmeden devam edicez şuruba. gözleri yaşla doluyor sonra çapaklanıyor ama bugün daha iyi.sizde serum fizyolojikle temizleyin kızlar hastalanmadan öyle dedi dr.
Hafif bir pişik vardı onun içinde desitin krem verdi ilaç bazında değil çok iyi geldi diğer koruyucuları bıraktım buna devam edicem artık.

merhaba kızlar.. biz bugün 4. ay aşımızı olmaya gittik.. fakat oradan güzel haberler ile ayrılmadık.. her ay 1 kilo alıyordu yavrum.. artık yavaşlaması lazımdı ve 500 gr civarı bekliyordum kilo alımını .. öyle olmadı.. bebeğim tamda kilo alımının yavaşlaması gereken ayda bugüne kadar olan bütün rekorlarını kırarak 1.800 gr almış. 8 kiloya ulaştı ve üst sınırı geçtiği söylendi.. çok üzüldüm.. her zamankinden farklı yemezken niye böyle oldu anlamadım.. ki gece tam 9 saat yemek yemiyor. ve oldukçada haraketli bir bebek.. nolur kilo almıyor diye üzülmeyin.. asıl fazla kilo hastalıkların babasıdır.. boyumuz normal 64 cm.. kilosuna üzüldüm

dur canım neden bu kadar üzülüyorsun bence kilosu normal ben ne yapım ya en son 8.900 dü şimdi 9 uda geçmiştir belkide boyuda var öyle düşün bizimlide en son 64 cm di

dur canım neden bu kadar üzülüyorsun bence kilosu normal ben ne yapım ya en son 8.900 dü şimdi 9 uda geçmiştir belkide boyuda var öyle düşün bizimlide en son 64 cm di

sınırı geçtiği söylendi canım benim.. daha önce hiç bu kadar kilo almamıştı.. 3.070 gr doğdu zaten minicik.. ilk aylarda alsa valla üzülmücem.. ki topikte de bu ay bütün bebişler normal kilo aldı. biz coştuk.

E biz. 8350yiz doktor gayet iyi, hem uzun hem kilosu iyi filsn diyor neden uzulduuun? Bence mutlu olmalisin oh masallah yanaklardan belliydi zaten sutun yaramis ne guzellll

Kizlar dun aksam ve bugun yavastam uyanikken emmelere basladik, ya benim rahatlama cabalarim sonuc verdi ya da reflu ilaci ise yariyor:) kizimin gozumun icine bakarak emmesi ne buyuk mutlulukkkk!

Kız Meltem, bu kadar olur, ne çok ortak özelliliğimiz var:)) Ben de Kadıköy de otururken gündüz gündüz, üstelik sokakta dizi çekilirken bütün takılarımı, yeni aldığım ve daha doğru dürüst kullanmadığım laptopu, eşimin yıldönümlerinde aldığı zarif takı hediyeleri çaldılar. Ben iş için Ankara'daydım, eşim işteydi. Çok çok canım yandı, Allah kimsenin başına vermesin.Şimdi kızları okurken acaba alarm olsaydı yine hırsızlık olur muydu diye düşündüm, bir kez daha acıdı içim. Çocuklara kötülük yapanlardan sonra belki de en nefret ettiğim şey hırsızlık. Başka birinin evine girip bütün yaşanmışlıkları, maddi manevi önemli şeyleri çalmak.

Bizde de birşey yok . Anca Esım çık sık turşusuna gidiyor biliyorsunuz evde yalnız kalıyorum . Ayrıca bizim apartmana nedense cok hırsız giriyor bizim kapi ile bile gecmiste oynanmış .

Bir hırsızla karsı karşıya gelme düşüncesi beni öldürüyor . Allah korusun hic degilse alarmı görünce tenezzül etmiyorlar

E biz. 8350yiz doktor gayet iyi, hem uzun hem kilosu iyi filsn diyor neden uzulduuun? Bence mutlu olmalisin oh masallah yanaklardan belliydi zaten sutun yaramis ne guzellll

e bana niye sınırı geçti diyip üzdüler o zaman ya ... garezlerimi var bana..

Kizlar dun aksam ve bugun yavastam uyanikken emmelere basladik, ya benim rahatlama cabalarim sonuc verdi ya da reflu ilaci ise yariyor:) kizimin gozumun icine bakarak emmesi ne buyuk mutlulukkkk!

ohhh bende rahatladım vallahi canım.. sen sitem edip üzüldükçe bende üzülüyordum..

Turşusunamı gidiyor eşin parmişim ömürsün ömür bu Tlf seninle ne alıp veremediği var kıs

beklebekle.. bu arada benim sütüm kızım 1.5 aylıkken kesildi.. emziremiyorum.. çok şanslısın.. keşke benim de sütüm olsaydı da varsın inatlaşsaydı emmicem diye

Heracım bizde bugün 4. Ay aşılarımızı olduk, bizimki 1300 gr almış 8800 şu anda, sadece anne sütü veriyorum ben iki aydır, doktor iyi kilo almış demek ki sütün yarıyo, anne sütünün diyeti olmaz dedi. İyi bişi bu üzülme. Aynı anda boyuda uzamıştır zaten sıkma canını.

Merhaba, konuya dahil oluyorum bende benim bebeğim 3. Ayında 8200 gramdi ve ben mutlu oldum boyda 66cm. Sınır neye göre? Herkesin yapısı farklı. Bence sevinmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…