2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben uyuyom beya siz devammıkesintisiz uykular tatlımı tatlı rüyalar diler hepinize mutlu geceler dilerim öpüyorum hepiciğinizii:)

Ben uyuyom beya siz devammıkesintisiz uykular tatlımı tatlı rüyalar diler hepinize mutlu geceler dilerim öpüyorum hepiciğinizii:)

bence hepimiz biirrr ikiiii üüççç! deyip çıkalım yataklarımıza gidelim böylece geçmiş falan birikmez sabah kaldığımız yerden devam ederiz bırakılmıyo arkadaş burda muhabbet.. uyku da lazım uyku daaa

Bencede fındığım ama varmı o sözü tutucak ver gazışahsen ben tutuyorum ve gidiyorum uykular uykular çok şart valla sonra nasıl hangi enerjiye bebişlere bakıp bide üstüne çene çalıcaz yemek yapıcaz çamaşır bulaşık sil süpür off anam off sabahlar olmasın

içimi kararttın şu saydıklarınla

iyi geceler cücümm ben de çıkıyorum dün gece çok geç yattım mahvoldum valla

hepinize tatlı uykular güzel rüyalar can kuşlar valla bak fazla durmayın siz de gidin yatın anacım
öpüldünüüüzzzzzzz

Eskiden guzel bo bitmesini istemedmz bi gecenin sonunda sabahlar olmasn derdik..smdi is guc bulasik virt zirt yuzunden offff :-( bnde yatiyrm kuzular...accik uyuyalim cene yaristiricm diye parmaklarm pert oldu..seviyrmm szii muckss :-D

Affet bizi bacim tutamadik dilin kemigi yok :))

Haha en düşük çeneli topik

Biz de özledik seni.Kız yokluğun hissediliyor gerçekten, bak kaç kere soruldun:))

Sağol canım yaa sevilmek hele sizin gibi şekerler tarafından sevilmek harika bi duygu

taabii canıımm ne kaldı ki altı üstü bir çeyrek asır sonra istemeye gelicizz kızlarımızı

Gelmeyin başıma iş çıkarmayın burdan isteyin ben de düşüneyim biraz sonra verdim gitti diyim

Uyu kuzucum iyi geceler ben de nasıl yorgunum kız 7 den beri uyuyo sabahın 7 sinde dikicek beni yine ayağa ama çıkamıyorum da hemen

Cidden uyku da lazım dünüşcan yaa

Off olmasın sabahlar cidden yaa bak gece ne kadar güzel bişey

Eskiden guzel bo bitmesini istemedmz bi gecenin sonunda sabahlar olmasn derdik..smdi is guc bulasik virt zirt yuzunden offff :-( bnde yatiyrm kuzular...accik uyuyalim cene yaristiricm diye parmaklarm pert oldu..seviyrmm szii muckss :-D

İyi geceler canım biz de seni

Ay Arasta gülerek okuyordum seni, çay demişsin ya, valla beni çayın altını yakmaktan kurtardın! Bu arada tekeli batırırken beni de al yanına. Canımı çok pis bira istettiniz pisler sizi:))

Kız Luboyf sen beni hep duygusallaştırıyorsun:)) Bak ben balık burcuyum her an ağlayabilirim:)) Eşim geçen sene de Rusya ya ve Almanya'ya gitmişti sık sık fakat en uzunu iki haftaydı. Şimdi bir ay olacak. İşten geç gelse bile varlığı yetiyormuş demek ki, geleceğini bilmek... Teşekkür ederim güzel sözlerin için canım, kucaklıyorum seni İstanbul'dan...

Son düzenleme:

Çok haklısınız kızlar, Dün ben de çok geç uyudum. Bir de benim oğlan bir haftadır emmeye kalkınca tekrar uyumuyor, ordan da bir buçuk iki saat kaybediyorum, gündüz de uyuyamadım sağlık ocağına gittim.

Canım kızının öksürüğü nasıl oldu? Doktora gittiniz mi neyi varmış?
Canım sağ ol sorduğun için sabah kahvaltı, ödevler derken toparlanamadım iki çocukla ve kızımı okula gönderdim, oğlanla gittim sağlık ocağına aşılar için. Bugün de kötü öksürürse , yarın gideceğim kesin.

O zamansa şerefe
Şerefe tabi tatlım, biradan vazgeçerim, çaydan asla!

Geçmişi bitirdim, arada sizlere laf da yetiştirdim. Artık yavaştan çıkayım kızlar, sizlere iyi geceler tatlı rüyalar... Çaydan sonra uyku, ne güzel kombin:)) Bak çok konuşmayın ha:))

Son düzenleme:
kızlar ben ancak girebildim
geçmişe bi bakayım dedim ama maşallahınız var yavv okku okuuu bitmiyo

öncelikle duru selim ve ardayı koccaman öpüyorum harikasınız gençler

ben iki gündür tracy hogg ' un kitabını okuyorum faydalı bilgiler var
uyku sorunumuzu çözeriz diye umut ediyorum
sizlerde tracy hogg un yöntemini kullanan var mı ?
eğer varsa bilgi paylaşımında bulunuruz diye düşünmüştüm

Bende bugun okumaya başladım yarında ilk denememizi yapacağız

Hayırlısı olsun bakalım ins başarırız

Topiğin salı günlü açılışını resmi olarak yapıyorum.ben yazarken kimse yoktu topikte eğer ben cevapla demeden önce başka biri hızlı davranıp cevaplaya basmasın sakın.kayda geçsin saat 5:30'dan beri uyanığım ve 40 dakikadırda geçmişi okumaya çalışıyorum.bu baş ağrısı bulaşıcı mıdır nedir yaaaaa,dün de benim çok ağrıdı ve Allah yardım etti ve Melis'im 8:30'da bir uyudu,emmeyede 3 kere kalkıp az önce 1 saat falan muhabbetten sonra uyudu tekrar.bende bu arada sizi yakalamaya çalışıyorum.bütün yavruları öpüyorum,fotoğraflar on numara beş yıldız.maşşallah yavrularıma.ha bi de doğum parası yatmayan var mı???şundan soruyorum,ben 2 eylülde doğum yaptım ve para cuma günü yatıp harcanıp bitti bile.çoğu kimse erken yatmış diyor ama bence bunun tek nedeni Alo170'i 1 aydır haftada 2 arayıp sorup bilgi istemem.ve her aradığımda,internetten kontrol ettiğimde işler o an hızlandı.ben zaten net'ten takip ediyordum ve bizimkiler parça parça yatırmış paramı,4'e bölmüşler.ben her aradığımda ödeme kısmında hep değişiklik oldu.parası yatmayan varsa taciz etsin 170'i.kesinlikle işe yarıyor.burda hava felaket,kalkıp bir kahve içip bu hava ve bu kar uyarısında bursa yolculuğum var.kar lastikleri var ama süpürgelik ve dürdane rampalarında inşallah buzlanma yoktur.akşam dönüş sıkıntı olacak gibi duruyor,metroroloji yalova-bursaya ciddi kar uyarısı veriyor.ayıptır söylemesi çok iyi şoförümdür ama karlı ve buzlu yollar iyi şoför pek tanımıyor,başka biri bile yolda kaysa bitti işte.Rabbim yavrularımız büyüyene kadar bizleri başından eksik etmesin,kazasız belasız varmayı nasip etsin.ben süt sağıp kızımı babanneye bırakıp işe koyuluyorum canlarım.öpüyorum herkesçiği

Ayy yalovacim isin ne zor bugun, Allah yardimcin olsun hem giderken hem gelirken. Ben de iyi ve hizli soforumdur hatta hizli ve ofkeli yakistirmasini bana cok yaparlar(dı, kizimdan önce) ama kar bu sogorluk tanimiyor, Allah sag salim gidil gelmeni nasip etsin insallah. Gelince bize bi haber et olur mu???

günaydın güzel anneler
herkes sözünü tutmuş valla gece uyunmuşşş çene çalınmamışş sayfalar birikmemişşş harikasınızz
hava bir kasvet kızlar sanki akşam üstü saatleri saat 7:30 da uyandı duru uyu kızım daha çok erken diyorum sabah 5 falan diye düşündüm öle karanlıktıı
kar bekleniyoo bakalım bakalımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…