- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.921
Topiğin salı günlü açılışını resmi olarak yapıyorum.ben yazarken kimse yoktu topikte eğer ben cevapla demeden önce başka biri hızlı davranıp cevaplaya basmasın sakın.kayda geçsin saat 5:30'dan beri uyanığım ve 40 dakikadırda geçmişi okumaya çalışıyorum.bu baş ağrısı bulaşıcı mıdır nedir yaaaaa,dün de benim çok ağrıdı ve Allah yardım etti ve Melis'im 8:30'da bir uyudu,emmeyede 3 kere kalkıp az önce 1 saat falan muhabbetten sonra uyudu tekrar.bende bu arada sizi yakalamaya çalışıyorum.bütün yavruları öpüyorum,fotoğraflar on numara beş yıldız.maşşallah yavrularıma.ha bi de doğum parası yatmayan var mı???şundan soruyorum,ben 2 eylülde doğum yaptım ve para cuma günü yatıp harcanıp bitti bile.çoğu kimse erken yatmış diyor ama bence bunun tek nedeni Alo170'i 1 aydır haftada 2 arayıp sorup bilgi istemem.ve her aradığımda,internetten kontrol ettiğimde işler o an hızlandı.ben zaten net'ten takip ediyordum ve bizimkiler parça parça yatırmış paramı,4'e bölmüşler.ben her aradığımda ödeme kısmında hep değişiklik oldu.parası yatmayan varsa taciz etsin 170'i.kesinlikle işe yarıyor.burda hava felaket,kalkıp bir kahve içip bu hava ve bu kar uyarısında bursa yolculuğum var.kar lastikleri var ama süpürgelik ve dürdane rampalarında inşallah buzlanma yoktur.akşam dönüş sıkıntı olacak gibi duruyor,metroroloji yalova-bursaya ciddi kar uyarısı veriyor.ayıptır söylemesi çok iyi şoförümdür ama karlı ve buzlu yollar iyi şoför pek tanımıyor,başka biri bile yolda kaysa bitti işte.Rabbim yavrularımız büyüyene kadar bizleri başından eksik etmesin,kazasız belasız varmayı nasip etsin.ben süt sağıp kızımı babanneye bırakıp işe koyuluyorum canlarım.öpüyorum herkesçiği
Topiğin salı günlü açılışını resmi olarak yapıyorum.ben yazarken kimse yoktu topikte eğer ben cevapla demeden önce başka biri hızlı davranıp cevaplaya basmasın sakın.kayda geçsin saat 5:30'dan beri uyanığım ve 40 dakikadırda geçmişi okumaya çalışıyorum.bu baş ağrısı bulaşıcı mıdır nedir yaaaaa,dün de benim çok ağrıdı ve Allah yardım etti ve Melis'im 8:30'da bir uyudu,emmeyede 3 kere kalkıp az önce 1 saat falan muhabbetten sonra uyudu tekrar.bende bu arada sizi yakalamaya çalışıyorum.bütün yavruları öpüyorum,fotoğraflar on numara beş yıldız.maşşallah yavrularıma.ha bi de doğum parası yatmayan var mı???şundan soruyorum,ben 2 eylülde doğum yaptım ve para cuma günü yatıp harcanıp bitti bile.çoğu kimse erken yatmış diyor ama bence bunun tek nedeni Alo170'i 1 aydır haftada 2 arayıp sorup bilgi istemem.ve her aradığımda,internetten kontrol ettiğimde işler o an hızlandı.ben zaten net'ten takip ediyordum ve bizimkiler parça parça yatırmış paramı,4'e bölmüşler.ben her aradığımda ödeme kısmında hep değişiklik oldu.parası yatmayan varsa taciz etsin 170'i.kesinlikle işe yarıyor.burda hava felaket,kalkıp bir kahve içip bu hava ve bu kar uyarısında bursa yolculuğum var.kar lastikleri var ama süpürgelik ve dürdane rampalarında inşallah buzlanma yoktur.akşam dönüş sıkıntı olacak gibi duruyor,metroroloji yalova-bursaya ciddi kar uyarısı veriyor.ayıptır söylemesi çok iyi şoförümdür ama karlı ve buzlu yollar iyi şoför pek tanımıyor,başka biri bile yolda kaysa bitti işte.Rabbim yavrularımız büyüyene kadar bizleri başından eksik etmesin,kazasız belasız varmayı nasip etsin.ben süt sağıp kızımı babanneye bırakıp işe koyuluyorum canlarım.öpüyorum herkesçiği
Ben biberonla ağın sıkıyorum canım baya içiyor öyle. (Topuklarına sıkar gibi oldukızlar doktor bana su ver dedi ben de kaşıkla vermeye başladım ama ağzını açmıyor suya içmiyor ben de bugün biberonla vereyim dedim biberonu bilmiyor yavrucuğum oyuncak sandı ağzında geveleyip duruyor ama gevelerken az bişi gitti ağzına su
Teşekkür ederiz canımm ama koparma DuruyU öpemeyiz sonrao dudağı çekip koparabilirimmmmm maşallah cnmm..
Ayy fundacm güldürdün beni baya. Selim ağlamıyo o da ağlamasın dicem ama ağlamanın dibine vurdu Selim dün akşamdan sabaha
Teşekkür ederizzYa ben seni nasıl atlarım, nasıl, nasıl?? O dudaklar, o gözler, yerim ben seni be! Kara sevda çekme tatlım, yazık etme kendine:))
Ay nedir bu 2 bacanağın bu kızlardan çekisi. O asık suratlarınızı yerim len ağlamayın kavuşucaksınız şurda büyümeye ne kaldı ki
Ben büyümesini bekleyebilir miyim bilmiyorumm. O kadar güzel ki gel beni al gel beni al diyor. Ben büyütürüm ikisini birtaabii canıımm ne kaldı kialtı üstü bir çeyrek asır sonra istemeye gelicizz kızlarımızı
Günaydın dünüşüm..günaydın güzel anneler
herkes sözünü tutmuş valla gece uyunmuşşş çene çalınmamışş sayfalar birikmemişşş harikasınızz
hava bir kasvet kızlar sanki akşam üstü saatleri saat 7:30 da uyandı duru uyu kızım daha çok erken diyorum sabah 5 falan diye düşündüm öle karanlıktıı
kar bekleniyoo bakalım bakalımmmmmm
Mübarek otomatiğe bağlamışız kendimizi durduramıyoruz bizdeki çeneAllah kocalarımıza yardım etsin :99:
günaydın güzel anneler
herkes sözünü tutmuş valla gece uyunmuşşş çene çalınmamışş sayfalar birikmemişşş harikasınızz
hava bir kasvet kızlar sanki akşam üstü saatleri saat 7:30 da uyandı duru uyu kızım daha çok erken diyorum sabah 5 falan diye düşündüm öle karanlıktıı
kar bekleniyoo bakalım bakalımmmmmm
Günaydın 2013 ağustosun güzel anneleri,nasılsınız bayadır giremedim foruma dün itibariyle işe başladım ve dün berbat bir gün geçirdim evde bebeğiyle vakit geçiren anneler o günlerin saatlerin kıymetini bilsin valla şap şap memeye alışınca dün yıkmış ortalığı bıraktığım sütü kaşıkla verince basmış bağırmış bi ara yutmamış öğlen koşa koşa eve gitti öğle tatilinde suratıma bakmıyor,küsmüş dudak büküyo kucağıma alıp meme verince gülücük akşam eve gidince ağlaya ağlaya içim çıktı zaten sabah işe gelirkende ağlaya ağlaya gelmiştim akşam eşimede dedim ben evlenirken annemden babamdan ayrılırken bu kadar ağlamadım dedim gece de hiç öyle yapmazdı hem zor uyudu hemde gece hep ağlayarak uyandı kayınvalidem bütün gün sallamış dedim ne yaptın sen oyun halısında oynasın biraz altını açık bırak havalansın nasıl alışacaz bilmiyorum
Ben biberonla ağın sıkıyorum canım baya içiyor öyle. (Topuklarına sıkar gibi oldu)
Teşekkür ederiz canımm ama koparma DuruyU öpemeyiz sonra
Ayy fundacm güldürdün beni baya. Selim ağlamıyo o da ağlamasın dicem ama ağlamanın dibine vurdu Selim dün akşamdan sabaha
Teşekkür ederizz
Ben büyümesini bekleyebilir miyim bilmiyorumm. O kadar güzel ki gel beni al gel beni al diyor. Ben büyütürüm ikisini bir
Günaydın dünüşüm..
Aynen hava çok kasvetli ben de öyle. Bakalım akşamı nasıl edeceğiz
İnsan olmak yetmez
Yetmiyor zaten
Süpermen süpermen olmak lazım bazen...
[video=youtube;EgqFJpHCY7E]http://www.youtube.com/watch?v=EgqFJpHCY7E[/video]
Benim kocam son günlerde geç geldiği için ben iyice sardım buraya :)) ama çok eğlenceli napimm
Günaydın canım sana kolay gelsin kazasız belasız gidip dönersin inşallah. Melisine kavuşunca bizim yerimize de kokla
Burda yağmur var yine evden çıkamıycam offf. Yarın kesin çıkmalıyım yoksa çatlıycam artık hava çok sıkıcı.
Canım kolay gelsin. Kızımı bırakıp işe gitmek düşüncesi benim için de çok kötüOcağın 27 sine kadar düşünmek bile istemiyorum. İnşallah biran önce düzene girer alışır bebişin. Biraz sabır.
Burada hava buz ( lüleburgaz )ve ufak ufak kar atıştırıyoryarın saçlarımı boyatacağım bitkisel boya ile tabi.
ama karar veremedim eşim beğendi bir renk ama karamel gibi bişi
tabi canım o dudiş bize lazımmm
sorma dünüş ya havada kar kokusu var:18:kar çok seviyorumda sonrası zor oluyoo valla buzlanma olunca
selim yine huzursuz mu ya kıyamam onada sanada
güzel seçim dünüşşş hemde nasıl lazım arada süpermen olmak
Eki Görüntüle 889440 durusel bu senin için :)
sanırım bi süre eve tıkıldık zaten öleydikte h.sonu bariii çıkıyoduk valla inş h.sonu çok karlı olmaz yoksa çat idye çatlarımmmburdaki eğlence en ii klüpte bilem yok ...yok yok anacımm
yurdun her yeri buz valla canım:18:
Ben altın karamel boyatmıştım güzel renk ama fön istiyo sürekli :
şimdi bal rengi yada şöyle açık kahveye dönüş yapıcam sanırım kocitoda h.sonu çokyakışıyoo sana bu saç dedi ama h.sonu saçımı düzleştirmiştim h.içi hep tepede topuzz
Dün sabah 8 de uyandı akşam 8'e kadar uyumadı çıldırdı ağlamaktan. Ne yaptıysak susturamadık. emmek istemiyor, yatmak istemiyor, gezmek istemiyor. Ağlıyor da ağlıyor. Sardık artık battaniyeye arabayla tura çıktık. Asla yapmam demiştim. Büyük konuşmuşum. Arabada uyudu. Gece 3'de kalktı. Sabah 6 da tekrar uyuduk. Neden böyle oldu hiç anlamadım iki gündür canıma okuyor. Uykusu gelince çıldırıyor. Gece uykusunda hiç problem yaşamamıştık şu iki güne kadar. Tükenmenin eşiğindeyim
O yüzden süperman olmam lazımm bazeen
Karı bende çok severim ama hiç göremiyoruz
benim koçiş de açık renk istedi benim evlenmdeden önce mavi siyahtı evlenirken kahve rengi boyadık ve röfle attırdım hala o saç başımda :) hamile kalınca kaldı. eşim karamel yada bal rengi istiyor :)
hatta şu resmi atmış bana bende dedim bu saç rengi mi yoksa bu hatun mu dedim saç rengi hayatım dedi :)
Sanmıyorum kuzum biryernin ağrıdığını. Huysuzluk yapıyo işte :)ayy canım ya uykusu var ama uyumuyoo acba bi yerimi ağrıyo canım kıyamam ya zor gerçekten arada çok uslu oluyoo sonra noluyosa atağa geçiyoo bu çocuk ortası yok ahh be selim bul ortasını yorma annişi hem bak o sana nasıl güzell bakıyooo kuş kadar kaldıı canım dünüşümmmsenin süpermen olman şart dünüşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?