2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dikkatli ol canım akşam kazasız belasız melisine kavuş ve bizim içinde kocaman koklaa meleğiii

Yalovacım günaydın öncelikle hayırlı yolculuklar olsun sana:) hayırlısı ile gidip dön evine inşallah. ben doğum parasından hiç almadım henüz hepsini toplu alacağım bu ayın 13 de iş başı yapmam lazım. henüz yatan birşey yok bu arada . sadece analık parası ( süt parası ) yattı 95 tl

Gunaydinnnnnn kislarrrr giremedim yetisemiyorum imdatttt. Gunler yetmiyorr temizlik bitmiyor Hira uzuyorr kv mevlut die tutturdu poffff onumuzde ki pazartesi nasil yetisecem ne yapacagin bilmiyorum dun kendi a nnem lokumluk almis susler pusler icine lokum koyariz diyor. Kararsizim neler yapmaliyim ne giyecegim fikri gelenn var mi

Ben biberonla ağın sıkıyorum canım baya içiyor öyle. (Topuklarına sıkar gibi oldu )
o dudağı çekip koparabilirimmmmm maşallah cnmm..
Teşekkür ederiz canımm ama koparma DuruyU öpemeyiz sonra
bacanakk ağlama olumm beni de ağlatacaksın

Eki Görüntüle 889384
Ayy fundacm güldürdün beni baya. Selim ağlamıyo o da ağlamasın dicem ama ağlamanın dibine vurdu Selim dün akşamdan sabaha
Ya ben seni nasıl atlarım, nasıl, nasıl?? O dudaklar, o gözler, yerim ben seni be! Kara sevda çekme tatlım, yazık etme kendine:))
Teşekkür ederizz
Ay nedir bu 2 bacanağın bu kızlardan çekisi. O asık suratlarınızı yerim len ağlamayın kavuşucaksınız şurda büyümeye ne kaldı ki

taabii canıımm ne kaldı ki altı üstü bir çeyrek asır sonra istemeye gelicizz kızlarımızı
Ben büyümesini bekleyebilir miyim bilmiyorumm. O kadar güzel ki gel beni al gel beni al diyor. Ben büyütürüm ikisini bir
Günaydın dünüşüm..
Aynen hava çok kasvetli ben de öyle. Bakalım akşamı nasıl edeceğiz

Günaydın 2013 ağustosun güzel anneleri,nasılsınız bayadır giremedim foruma dün itibariyle işe başladım ve dün berbat bir gün geçirdim evde bebeğiyle vakit geçiren anneler o günlerin saatlerin kıymetini bilsin valla şap şap memeye alışınca dün yıkmış ortalığı bıraktığım sütü kaşıkla verince basmış bağırmış bi ara yutmamış öğlen koşa koşa eve gitti öğle tatilinde suratıma bakmıyor,küsmüş dudak büküyo kucağıma alıp meme verince gülücük akşam eve gidince ağlaya ağlaya içim çıktı zaten sabah işe gelirkende ağlaya ağlaya gelmiştim akşam eşimede dedim ben evlenirken annemden babamdan ayrılırken bu kadar ağlamadım dedim gece de hiç öyle yapmazdı hem zor uyudu hemde gece hep ağlayarak uyandı kayınvalidem bütün gün sallamış dedim ne yaptın sen oyun halısında oynasın biraz altını açık bırak havalansın nasıl alışacaz bilmiyorum

İnsan olmak yetmez
Yetmiyor zaten
Süpermen süpermen olmak lazım bazen...

[video=youtube;EgqFJpHCY7E]http://www.youtube.com/watch?v=EgqFJpHCY7E[/video]

Allah kolaylık versin sana. Sadece bugün değil hergün akşam sağlim dön kuzuna. Alo 170 i iyi hatırlattın. Bide ben bağkurluyum uğraşmadan olmaz. Hakkımızı alalım.

Mübarek otomatiğe bağlamışız kendimizi durduramıyoruz bizdeki çene Allah kocalarımıza yardım etsin :99:

Benim kocam son günlerde geç geldiği için ben iyice sardım buraya :)) ama çok eğlenceli napimm

Günaydın canım sana kolay gelsin kazasız belasız gidip dönersin inşallah. Melisine kavuşunca bizim yerimize de kokla

Burda yağmur var yine evden çıkamıycam offf. Yarın kesin çıkmalıyım yoksa çatlıycam artık hava çok sıkıcı.

Canım kolay gelsin. Kızımı bırakıp işe gitmek düşüncesi benim için de çok kötü Ocağın 27 sine kadar düşünmek bile istemiyorum. İnşallah biran önce düzene girer alışır bebişin. Biraz sabır.

Burada hava buz ( lüleburgaz )ve ufak ufak kar atıştırıyor yarın saçlarımı boyatacağım bitkisel boya ile tabi.
ama karar veremedim eşim beğendi bir renk ama karamel gibi bişi

tabi canım o dudiş bize lazımmm
sorma dünüş ya havada kar kokusu var:18:kar çok seviyorumda sonrası zor oluyoo valla buzlanma olunca
selim yine huzursuz mu ya kıyamam onada sanada

İnsan olmak yetmez
Yetmiyor zaten
Süpermen süpermen olmak lazım bazen...

[video=youtube;EgqFJpHCY7E]http://www.youtube.com/watch?v=EgqFJpHCY7E[/video]

güzel seçim dünüşşş hemde nasıl lazım arada süpermen olmak

sanırım bi süre eve tıkıldık zaten öleydikte h.sonu bariii çıkıyoduk valla inş h.sonu çok karlı olmaz yoksa çat idye çatlarımmmburdaki eğlence en ii klüpte bilem yok ...yok yok anacımm

Burada hava buz ( lüleburgaz )ve ufak ufak kar atıştırıyor yarın saçlarımı boyatacağım bitkisel boya ile tabi.
ama karar veremedim eşim beğendi bir renk ama karamel gibi bişi

yurdun her yeri buz valla canım:18:
Ben altın karamel boyatmıştım güzel renk ama fön istiyo sürekli :
şimdi bal rengi yada şöyle açık kahveye dönüş yapıcam sanırım kocitoda h.sonu çokyakışıyoo sana bu saç dedi ama h.sonu saçımı düzleştirmiştim h.içi hep tepede topuzz

Dün sabah 8 de uyandı akşam 8'e kadar uyumadı çıldırdı ağlamaktan. Ne yaptıysak susturamadık. emmek istemiyor, yatmak istemiyor, gezmek istemiyor. Ağlıyor da ağlıyor. Sardık artık battaniyeye arabayla tura çıktık. Asla yapmam demiştim. Büyük konuşmuşum. Arabada uyudu. Gece 3'de kalktı. Sabah 6 da tekrar uyuduk. Neden böyle oldu hiç anlamadım iki gündür canıma okuyor. Uykusu gelince çıldırıyor. Gece uykusunda hiç problem yaşamamıştık şu iki güne kadar. Tükenmenin eşiğindeyim
O yüzden süperman olmam lazımm bazeen

Karı bende çok severim ama hiç göremiyoruz

Son düzenleme:
Kızlar uzun zaman oldu okuyamıyorum yetişemiyorum kimbilir neler oldu neler meraktayım
bu hafta işe başlayalı 3. Haftam ilk hafta ağlaya ağlaya işe gittim. Insan herşeye alışıyor zamanla ilk iki hafta annem baktı küçük meleğime tüm gününü ağlayarak mzımızlanarak geçirmiş yavrum geceleri de uyuma saatimiz değişti geç yatar oldu kuzum o kadar hzurusuzlanınca doktora götürdüm idrar thlili ultrason falan yapıldu çok şükür herşey temizdi.bu hafta babanemiz bakıyor.ne annem ne babanesi ben bakmak isityorum yavruma ama napalım mecburuz çok şüküğr ki gözüm arkada değil.gündüzleri sallayarak uyutuyorlar bebeğimi ikisinede dedim ama dinlemiyorlar. Napalım ona da yapacak bişey yok bakıcıya bıraksam o da salalrdı eminimki o yüzden artık geceleride sallıyoruz uyusn diye .valla bu büyükler herbişeyi bildiklerini sanıyorlar ama yavruma benim gibi bakamadıkları gerçek. Yine de sağolsunlar benim oğluşum sürekli ilgi isteyn yorucu bişr bebek o yaşta çocuk bakmak kolay değil.yavrum artık yatağında da yatmıyor anakucağında yatıyor huyu değişti eşek sıpamaın .artık idare ediyorum aslında düşündükçe sinirlencek çok şey bulunur da :)ben de kendimi yıpratmak istemiyorum. Hem düşünüyorum ben de torunuma baksam bir de laf etseler gücüme giderdi.

Doktorum bebeğimin gittiğimi farkedebilecğini bocaladığını söyledi artık anne yanıdna yatmayıda öğrenecek bu aylar hep kritik aylardır çocuklar memeyi bırakabilri vs dedi. Zaten bizimki hiç meme almadığından öyle sorunumuz olmadı :)

ama bu üç haftada sütüm çok azaldı sabahalrı 240 cc sağdığım sütüm 80 cc ye düştü yetmiyor kuzuma mecbur mama kullanıyoruz.
Doktor sadece anne sütü almıyorsa ek besine geçelim dedi. öğlenleri 2 kaşıkla başladığım muhallebi yarım su abrdağı olarak devam ediyor.geçen ay 1500 kilo almıştık bu ay 300 gr artmış sadece olsun sağlıklı olsunda kilo önemli değil.

Aşılarımızı yaptırmak için sağlık ocağına gitmiştik sağlık ocagı grev sebebiyle kapalıydı yaptıramadık bu haftaya kaldı.babanemiz götürücek söyledim ona ağlayınca öp kokla yavrumu dedim o da geldi sarıldı bana sen böyle şeyleri düşünüp kendini üzme dedi sarılırım tabi dedi. Kayınvalidem yaradılış itibariyle soğuk mizaçlı biridir. Diğer torunalrına kızınınkilere bile böyle sevgi dolu baktığı görmedim. Benim hoşuma gidiyor oğluma düşkün olması gözüm arkada değil . Babanelik onu iyi biri yaptı sanırım. Ona da oyalanma oluyor herşeyi kafasına takıyordu biraz kafası dağılır. Akşamdan yemek yapıcaktım oturttu beni yaptırtmadı. şaşkınlık içerisindeyim doğrusu. Aman allah ım neler oluyor :))

bu arada halvetide yeni yaptık yani oğlum 4 aylık olunca :) yavrumu çok seviyorum o benim canım ancak eşim bu aralar beni sanrırm bir kadından çok çocuğunun annesi olarak görüyor bir güzel söz bir ilgi yok bu beni çok mutsuz ediyor ben sadece duygusallıkla beslenebilen bir kadınım.

Sanki 30 yıllık evli adam gibi muhabbet yok ilgi alaka yok. Bu aralar taşınma telaşımız falan var biraz ona yoruyorum ama eğer taşındıktaan sonrada böyle olmaya devam ederse sanrırım ben de onu aşık olduğum erkekten ziyade çocuğumun babası olarak görmeye başlıcam.ben duyusallıkla beslenemzsem ben de besleyemem vazifemi yapar işime bakarım tek taraflı olmaz bu işler.ben onun annesi değilim ki bir öpücükle kandrısın karısıyım sonuçta.tamam kötü biri diyemem ama evlilik için gerekli yani aşkk için gerkli şeyleri istiyorum ben ...heyecanlanmak istiyorum :)

bana sinemaya gidelim diyor başbaşa kalalım gözgöze bakalım dese bunu anlarım bu bzii ilşkimizi besler ancak sinemada karanlık karanlık film izlemek bana göre değil.
Birde ben olmaz deyince babasına demezmi 'eşim benle sinemeya gelmiyor baba gel ikimiz gidelim' yani kprim de ben karım olmadan gitmem dedi. 60 yaşında adam düşünüyor bunu benim kocam düşünmüyor.

şimdilik benden haberler bu kadar umarım herkesin sağlığı sıhati huzuru yerindedir.hepinizi yavrularınızla birlikte öpüyorum ...

benim koçiş de açık renk istedi benim evlenmdeden önce mavi siyahtı evlenirken kahve rengi boyadık ve röfle attırdım hala o saç başımda :) hamile kalınca kaldı. eşim karamel yada bal rengi istiyor :)

hatta şu resmi atmış bana bende dedim bu saç rengi mi yoksa bu hatun mu dedim saç rengi hayatım dedi :)

Eklentiler

• $18735.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 52
herkese günaydın kızlar nasılll kar yağıo burdaaa kızımı camın önüne koydum yarm saat baktı bende kahvlt yaptm tavsiye ederm.dün gce 12.30da uyudu ikra ve n-benm sinirlrm bozuldu çookk ağladım çünkü dalması çoookkk güçç oluoo çookk yoruluorm yatır uyanıo yatır uyanıo(( migrenimde tutmuştu bii ağlaaddmm bii ağladmmm şuan pertim.

ayy canım ya uykusu var ama uyumuyoo acba bi yerimi ağrıyo canım kıyamam ya zor gerçekten arada çok uslu oluyoo sonra noluyosa atağa geçiyoo bu çocuk ortası yok ahh be selim bul ortasını yorma annişi hem bak o sana nasıl güzell bakıyooo kuş kadar kaldıı canım dünüşümmmsenin süpermen olman şart dünüşşş

benimde evlenmeden önce altın sarısıydı o dönem tam sarışın olmuştum sonra abimin düğününde inanılmaz bi dönüş yaparak kahverengiye boyattım kendi doğal rengime yani çok beğenildi hatta küçük gösteriyosun falan dendi saçımda çok uzundu çok keyifli kullandım , sarı büyük gösteriyomuş
ölee devam etti ama insan sıkılıyo değişiklik istiyoo işte zaten hamilelikte bişey yapamadık duruş doğduktan sonra 3 aylıkken falan altın karamele boyattım tamam çok güzel ama işte bakım istiyo makyaj istiyoo duruyla nerde ruh gibi geziyommtopuzumla kocito çok şirin bulsada topuzumu biliyom beni kandırıyoo
bu arada saç rengi güzelmişş hatuna hiç girmeyelimmmm

Sanmıyorum kuzum biryernin ağrıdığını. Huysuzluk yapıyo işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…