2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz meltem bende Erzincan dogumluyum baba memur olunca üst oncesi son durak orasiymis sonra hemen istanbula gelmişiz .
İki sene once Erzincan'a gittik esimle doğduğum evi bulduk falan komşularla konuştuk ben filancanin kızıyim diye :)

ayyy deme yaaa ( sanırım sabırla senin yöntemi denemek lazım ama sabredemiyorum başında beklemeye pıffff

anladım canım bende hiç sallamadım emerken uyuyup gidiyor.. birkaç kere beşiğinde kendiliğinden uyumuşluğuda var gerçi :)

Offf parmişim yaa valla çok zor iş Allah kolaylık versin. İşe yaramaya başlamasına sevindim canım inş mışıl mışıl uykuları olacak inci kuzumun. Ben bu konuda Allahın şanslı kullarındanım hanfendi kucakta uyumak istemiyor yatağında rahat ettiği için kucağımda mızırdıyo yatağına yatırınca susuyo Eliyle bi uyuma pozisyonu yapıyo Banu Alkanın bebek modeli ahaha. Hep çekip koyacak oluyorum unutuyorum çekip koyayım uykuya dalmak için elini nasıl yaptığını bi ara

Off çok tatlı olmuş annesi bu gözlerine bayıldım iri iri maşallah Allah hepimizinkini nazarlardan , kem gözlerden korusun.
Bende adanali olarak adana disinda pek yemeyi tercih etmiyorum. Olsada yesek:)))
Gozun aydin canim. Evin bahceliydi galiba idayida alip bir hava alsaydin:))

Maalesef tutmadı canım yaa Ayrıca bugün sayenizde eve adana sipariş ettim

Saol tatlım. Muşambamsı desem daha doğru olur. Bir çok mama sandalyesi baktım bez kılıflı olan hiç yoktu.. Muşamba leke tutmaz o yönden iyi
Canım ben de bez istemiyorum ondan sordum zaten bence o muşambamsılar daha kullanışlı. Meyve suyudur, yağlı çorbadır kolay kolay çıkmaz onla mı uğraşıcam

Fuların burda reklamını yaptım ben alana kadar ürün bitmiş :95::99:
Suloz yatarayak güldürdün beni. Söze bak yalnız yatarayak ahaha
Canım maşallah sütün ne güzel yarıyo anne sütünden obez olmaz topaç maşallah yaa :)))
İkea mama sandalyesi birde minder var yine ikeada içine. Diğer komplike mama sandalyelerinden alanlar bile ikinciye ikea almış. Hem çevremde var böyle yapanlar hemde nette araştırmam sonucu böyleydi.

Ben de nette ikeaya çok rastladım yakından göremedim ama netten baya eğreti geldi:26:

Tracy ida gibi bebislere melek bebek diyor :) masallah kızıma parme teyzesinin meleği o .

İnci iki gündür o kadar mutlu ve rahat ki sonuna kadar gidicem arasta onu böyle mutlu gördükçe sabırlı oluyor insan :))

Merhaba kendileri, bebekleri , gönülleri güzel ağustos anneleri

(Çoklu alıntı yapmayı beceramedim geçmiş olsun dileyen herkese teşekür)

Ben aylardır sizin yazdıklarınızı okuya okuya sanki sizi tanıyor gibiyim ayrı ayrı
hepinizin çooook iyi anneler olduğunuzu düşünüyorum

kısaca ben, yaşım 35 oğlum ozan ilk bebeğim

Hamileliğimde sata göre doğum tarihi 15 eylüldü ama ben erken doğacağını hissettiğim için eylül annelerini değil sizi okudum , aceleci oğlum 2 temmuzda gelmeye kalktı,Hastanede 3 gün yattım doğumu durdurdular sonrasında da 20 ağustosa kadar evde yattım yine doğum sancısıyla 2 gün hastanede yattım bu sefer durdurmadılar kendi durdu vs ve 2 eylülde sezeryanla geldi

3 hafta belden aşağısı felçli gibiydim annem ve eşim taşıyıp tuvalete götürdüler kabus gibi günlerdi bebeğim ağladığında kalkıp kucağıma alamamak kendimi hep öyle kalıcam zannetmek, doktor bu binde bir olur vs dedi neden olduğu belli değil yürümeye ancak 20 günlükken falan başladım. Annem 12 günlükken gitti sonra eşim yıllık iznini kullandı 26 günlükten beri tamamen yalnızım

Ozanın kusması ilk günden başladı ama normal ölçülerde idi annem gittikten sonra gittikçe artı kime söylesem çok kusuyor diye her bebek kusar fazlasını çıkartıyor vs dediler ama bir anormallik olduğunu hissediyordum ben. 1 ayda 500 gram almıştı dra kusmasını söyledim o da yan yatır gazını çıkart vs dedi pek tınlamadı açıkçasıdaha sonra daha da arttı kusması ve 5 kez acile gittik 3 ünde idrar yolu iltihabıdır diye idrar aldılar eve yolladılar eetesi gün arayıp idrar kültürünün temiz çıktığını söylediler. 4 .cü gittiğimizde artık yeter idrar vermiycem nesi var bulun diye bağırdım doktora. Refü dedi ve reflu ilaçları verdi hiçbir faydası olmadı, daha beyer oldu Kusması korku filmlerindeki yaratıklar gibiydi ,beşiğinde yatarken bir kusuyordu benim üstüm batıyordu, yada kucağımdayken yatak, altını açarken kustuğunda patikleri batıyordu, hani anamdan emdiğim burnumdan geldi diye bir laf var ya onun gerçek olduğunu gördüm çünkü emerken kusuyoru burnundan fışkıtarak, ve 5. Gidişimizde dr bu pilor stenozu dedi çocuk cerrahına gittik muayenede yok değil dedi ama ultrasonda var çıktı .
Devamı yarına

İyi geceler tatlı rüyalar
Not: Bugün ilk defa uyurken kusmadı ve ilk defa 45 dakikadan fazla gündüz uykusu uyudu bende diğer işlerin ve sizi okumanın dışında bunları yazabildim.

Ona da bakayım canım cidden fiyatı da uygunmuş. Oturmama ihtimaline karşı pahalı bişey alıp almama konusunda kararsızım zaten. Benim şu sandalye de çok hoşuma gitti ama henüz araştırmam bitmedi.

Gercekten de cennet annelerin ayakları altında galiba

Canım sana da tosuncuğa da bayıldım. Sanki biraz daha kilo vermişsin ve daha da güzelleşmişsin. Maşallah kuzum

Atladığım arkadaşlar varsa nolur kusuruma bakmayın bazen geçmişe gitmek samanlıkta iğne aramaya benziyor alıntılardan gördüğüm kadarıyla yorum yapmaya çalışıyorum

Ne guzel yapmissiniz
Tren istasyonu lojmanlarının yakınında bir ev benim doğduğum :) anam Dr korkusundan evde doğurmuş :)
Gecmis olsun canım ya , neler yasamışsin
Pilor stenozu var mı simdi ? Tdv oldu mu

Kopya yok , azmet sende oku bakiim
Saat 10 dan beri okuyorm, yavaştan bende yatayım bari, yarın yone zor bi gün bizi bekler

Ne guzel yapmissiniz
Tren istasyonu lojmanlarının yakınında bir ev benim doğduğum :) anam Dr korkusundan evde doğurmuş :)

Gecmis olsun canım ya , neler yasamışsin
Pilor stenozu var mı simdi ? Tdv oldu mu

Ben evde değil hastanede doğmuşsam babam emekli saglik memuru zaten
Ev nerde bilmiyorum sma tek katlı Bahçeli kocaman cok guzel bir evdi
Biz aslında rahmetli abimin mezarını bulmaya gitmiştik bulamadık o ayri

Off neler yaşamışsın canım yaa annenin de erken gitmesi çok fena olmuş. Geçmiş olsun

Kopya yok , azmet sende oku bakiim
Saat 10 dan beri okuyorm, yavaştan bende yatayım bari, yarın yone zor bi gün bizi bekler

Geçmişi okurken burayı kaçırıyo insan. İdare edin beni. İyi geceler ben de idoşumu emzirip yatıcam

Off neler yaşamışsın canım yaa annenin de erken gitmesi çok fena olmuş. Geçmiş olsun

Geçmişi okurken burayı kaçırıyo insan. İdare edin beni. İyi geceler ben de idoşumu emzirip yatıcam

Haklisin canım ama kaçırırsam icim rahat etmiyor , illa okuyacam
Gecen gün yatarak okurken uyuyakalmişım telf üstüme düşmüş
Bu arada instagram filan varsa meltowski yim orda da, ıvy ve rabarba yi ekledim az önce

Son düzenleme:
Basınız sagolsun canım ya, bebekken mi vefat etmis

Doğduğunun 2. Gunu ölen bir ablam var o ayri Abi'm bizim aile icin tam bir trajedidir Canim ya
Doğduğunda ebe elinden düşürüyor yer musamba kayiyor kafası Duvara çarpıyor sakat kalıyor yuruyemiyor cok Zeki ve yakisikliymis anlata anlata bitiremez onu bütün sülale . 12 yadına kadar yaşıyor bir gun bir hastalanıyor anne ben yarın olcem diyor ertesi gun hakka kavuşuyor .

Ondan sonra babam kumar içkiye vermiş kendini sonra beni yapmışlar annem hep der sen doğacaksın sancım geldi kumar masasından alamadık babanı

Neyse gecmis zaman iste gömmüşler kalmış orda . Abim tabi kardeşimiz onun cok etkilenmiş onun ölümü ile iki Sene once yıllar sonra ilk kez bayramda memlekete gittik tüm aile . Abi'm dedi kalkın gidelim Erzincan'a belki buluruz mezarı bulamadık tabi

Kimsesiz bir cocuk mezarı bulduk oturduk dua ettik aglastik

Cok üzüldüm canım ya , keske hatırlatmasaydım
Allah size uzun ömürler versin , ailene sabır versin
Onlar zaten Melek olmus cennete gitmişler , Allah annene sabır versin en cok ona zor

Yok canım o bende yaa hep görüyorum facede ama ne diye bakmadım bile hesap açarsam aklımda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…