- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.341
İşte diyorum ya bir negatif enerji dolanıyor topicte hayırdır inşallah.Ben artık kravat takıp gelcem yaa 2 geyik yapıp, stres de atamıycaz herkesde bi alınganlık
Canım malı var anlatıyor bizde yok napalım biz de taş evlere bakıp bakıp hayal kuruyoruz
Eki Görüntüle 900511
İşte diyorum ya bir negatif enerji dolanıyor topicte hayırdır inşallah.
Bir araştırayım dedim gerçekten negatif enerji var mıdır diye ? Varmış, bilimsel olarak açıklamışlar ve bulaşıcıymış aman dikkat
"Evrende enerji tekdir. Ancak enerjiyi negatif yada pozitif yapan insan bilincidir. Özellikle kollektif bilinç enerjinin pozitif mi negatif mi olacağını derinden etkiler. Negatif enerji temel olarak evrensel bütünlüğe ve uyuma zarar veren, kişinin enerji dengesini olumsuz yönde etkileyen ve hem bütüne hem kişiye zarar veren enerji frekansı demektir. Bir üzüntü yada negatif düşünceli insanlarla bir arada olmak aurayı zayıflatan bir çok nedenden biridir."
İşte diyorum ya bir negatif enerji dolanıyor topicte hayırdır inşallah.
Bir araştırayım dedim gerçekten negatif enerji var mıdır diye ? Varmış, bilimsel olarak açıklamışlar ve bulaşıcıymış aman dikkat
"Evrende enerji tekdir. Ancak enerjiyi negatif yada pozitif yapan insan bilincidir. Özellikle kollektif bilinç enerjinin pozitif mi negatif mi olacağını derinden etkiler. Negatif enerji temel olarak evrensel bütünlüğe ve uyuma zarar veren, kişinin enerji dengesini olumsuz yönde etkileyen ve hem bütüne hem kişiye zarar veren enerji frekansı demektir. Bir üzüntü yada negatif düşünceli insanlarla bir arada olmak aurayı zayıflatan bir çok nedenden biridir."
Var dünüş var herşeyim bilimsel bir açıklaması var
Canım malı var anlatıyor bizde yok napalım biz de taş evlere bakıp bakıp hayal kuruyoruz
Eki Görüntüle 900511
kızlar kavgamı ediyonuz öle arada bakıyorum anlayamıyorum o yüzden ,
valla sizi takip edebilmek iiçin işi bırakmam gerekecek hızınıza yetişemiyorum :)
Evet canım kesin öyle nazar değdi topiğe kurşun dökelim
Eki Görüntüle 900518
nazar boncuğu koyalım dağılsın kötü enerjiEvet canım kesin öyle nazar değdi topiğe kurşun dökelim
Eki Görüntüle 900518
Bence böyle kadın eli olmazşimdi bu kurşunu döken adammı kadın mı anlayamadım merak ettim:)
şimdi bu kurşunu döken adammı kadın mı anlayamadım merak ettim:)
elem tere fiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşş
kem gözlere şiş
yapmayın kızlar gerginlik olmasın nolur
nazar değdi kesin topiğimize
dediklerini uyguluycam aybikecim, bir kaç kez yaptım aslında yanına uzandım konuşa konuşa pışpışlaya pışpışlaya uyutmaya çalıştım, gözlerini kapadı 3 dakika sonra çığlık çığlığa uyandı, bir kaç kez yaptım hep çığlık atınca vazgeçtim ben de artık
ama 20 gün geçti üzerinden şimdi tekrar deneyeyim bakalım, bir de başka kimsenin diiznde uyumuyo illa ben sallıycam ellerini tutyorum ninni söylüyorum o da bana eşlik diyo eeee eee eee e diye sesler çıkartıyo kendi kendine ninni söylüyor, bence benim kzıımda kitap bebek ama ben çok düzensiz ve beceriksiz bi insan olduğum için bi türlü çocuğumun istediği gibi hareket etmeyi başaramıyorum
bir de annem var herşeyime koşuyor canım annem ama yine yetişmiyor yine yine
senin gibi bir de bela kaynana olsa ne yapardım bilmiyorum
dağına göre kar diyorum ben buna
dediklerini deniycem bu akşam 7 gibi başlayalım bakalım, tek sorun artık işe de başladığım için akşam 9 dan önce işlerimi bitiremiyorum, o yüzden berili uyutma işi de 9 a kalıyor, o vakte çok yorulmuş oluyor bebeğim ve yorgunluktan da uyuyamıyor, düşünsene günde 7-8 saat uykuyla duruyor ve tüm gün uyumuyo hiç biz bile dayanamıyoruz, anneannesi tüm gün onu uyutmaya çalışıyor
nromalde her sabah ve her akşam duş alırdım ankaranın kara kışında bile, artık 2 günde bir duş yapmaya başladım bu çöl ülkesinin sıcağında, duşa bile vakit yok, bazen kendime bile kokuyorum nereye gidecek böyle bilmiyorum
Aybike seni görünce aklıma geldi, Çağrı beyden ben vazgeçtim bu sefer doktor arıyorumcanım işte o çığlıklardan bizdede vardı...bebekler genelde çok yorgunsa uykuya geçemez son enerjisiyle geçmeye çalışırkende başaramadığı için huysuzlanırmış. o anla baş etmemiz gerekiyormuş, yerinden kaldırmadan ne yöntem uyguluyorsan ısrarla devam edeceksin bir süre sonra pes ediyor. bak Atahan öyle anlarda çatlayacak gibi ağlardı hiç bitmeyecek sanırdım 5 dk sonra susardı
aslında bence sen Beril in sorunu zaten bulmuşsun, büyük ihtimal bencede geçe kaldığı için yogunluktan uyumuyor
bu akşam denemeye başla bakalım nasıl gidecek bende merak ettim
bu arada geçmiş olsun canım...üzme kendini bak doktor söylemiş önemli değil diye
elem tere fiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşş
kem gözlere şiş
yapmayın kızlar gerginlik olmasın nolur
nazar değdi kesin topiğimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?