2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben artık kravat takıp gelcem yaa 2 geyik yapıp, stres de atamıycaz herkesde bi alınganlık
İşte diyorum ya bir negatif enerji dolanıyor topicte hayırdır inşallah.
Bir araştırayım dedim gerçekten negatif enerji var mıdır diye ? Varmış, bilimsel olarak açıklamışlar ve bulaşıcıymış aman dikkat
"Evrende enerji tekdir. Ancak enerjiyi negatif yada pozitif yapan insan bilincidir. Özellikle kollektif bilinç enerjinin pozitif mi negatif mi olacağını derinden etkiler. Negatif enerji temel olarak evrensel bütünlüğe ve uyuma zarar veren, kişinin enerji dengesini olumsuz yönde etkileyen ve hem bütüne hem kişiye zarar veren enerji frekansı demektir. Bir üzüntü yada negatif düşünceli insanlarla bir arada olmak aurayı zayıflatan bir çok nedenden biridir."

Evet canım kesin öyle nazar değdi topiğe kurşun dökelim

Var dünüş var herşeyim bilimsel bir açıklaması var

kızlar kavgamı ediyonuz öle arada bakıyorum anlayamıyorum o yüzden ,
valla sizi takip edebilmek iiçin işi bırakmam gerekecek hızınıza yetişemiyorum :)

Canım malı var anlatıyor bizde yok napalım biz de taş evlere bakıp bakıp hayal kuruyoruz

Eki Görüntüle 900511

Yine ustalığını konuşturmuşsun bu konuda çok güzel laf etmişsin ( kaba tabirle laf sokmuşsun da deyim hadi :)) Cevap veremiyorum o yuzden hepinizi ayrı ayrı alıntılayamadım, gerçekten çok başarılı buldum yanıtlarınızı. Susup kaldım bu konuda. Keyifli sohbetler size ^^

kızlar kavgamı ediyonuz öle arada bakıyorum anlayamıyorum o yüzden ,
valla sizi takip edebilmek iiçin işi bırakmam gerekecek hızınıza yetişemiyorum :)

Yok kız ne kavgası biz geyik yapıyoduk arkadaşın biri üstüne alındı neden alındı ben de anlamadım neyse vardır bir sebebi :)))

elem tere fiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşş
kem gözlere şiş

yapmayın kızlar gerginlik olmasın nolur

nazar değdi kesin topiğimize

canım işte o çığlıklardan bizdede vardı...bebekler genelde çok yorgunsa uykuya geçemez son enerjisiyle geçmeye çalışırkende başaramadığı için huysuzlanırmış. o anla baş etmemiz gerekiyormuş, yerinden kaldırmadan ne yöntem uyguluyorsan ısrarla devam edeceksin bir süre sonra pes ediyor. bak Atahan öyle anlarda çatlayacak gibi ağlardı hiç bitmeyecek sanırdım 5 dk sonra susardı

aslında bence sen Beril in sorunu zaten bulmuşsun, büyük ihtimal bencede geçe kaldığı için yogunluktan uyumuyor
bu akşam denemeye başla bakalım nasıl gidecek bende merak ettim

bu arada geçmiş olsun canım...üzme kendini bak doktor söylemiş önemli değil diye

Aybike seni görünce aklıma geldi, Çağrı beyden ben vazgeçtim bu sefer doktor arıyorum

elem tere fiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşş
kem gözlere şiş

yapmayın kızlar gerginlik olmasın nolur

nazar değdi kesin topiğimize

Canım neden gerginlik yapalım haftasonuları avmye giden anneleri mi yadırgadık da gerginlik olsun :)) Ben ve bi çok arkadaşımız haftasonlarımızı Avmde geçiriyoruz. Var mı ötesi :))

annnooom bir gün girmedik 2 günde bitiremedim bu ne yav harbi çeneler düşmüş tartışmalar tavan yapmış nazarlar değmiş negatiflikler dolaşıyor ortalıkta evet negatif enerjiye inanırım geçen kızımın tırnağını kesiyorum eşim yanımda sürekli parmağını kesicen deyip duyuyor niye keseyim canım 4 aydır kesiyorum bişi olmuyor dedim o ara nolduysa kızımın parmağının ucunu kestim baya da bir kesildi kan geldi eşimin yüzünden oldu işte olumsuz enerji yaydı neyseki çok az ağladı acımadı sanırım

ya kızlar bu büyüme ataklarını niye iyi araştırmadık ki ben anladım ki atağın içinde uyuma şeklinde değişiklik varmış benim kızım kucağımda pışpışlamayla uyurdu hep yatağına koyup salladığım zaman oyun sanırdı hep bir kaç gün önce yatağına yatırıp kollarını kundak yaptım hafif sallamaya başladım kafasını yana çevirdi ve uyudu ve o günden sonra artık o şekilde hemencecik uyuyor bilsem böyle değişikli olacağını kendi kendine bırakırdım öyle uyumaya alışırdı artık neyse ki üzülmeyeyim birdaha ki atakta onu öğretirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…