- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.361
Teşekkürler kızlar valla ben de anlamadım nasıl geçti zaman ama az önce yarım küçük kase tarhana çorbası içti gözlerim doldu valla büyüyor benim minnağım
Canım neden gerginlik yapalım haftasonuları avmye giden anneleri mi yadırgadık da gerginlik olsun :)) Ben ve bi çok arkadaşımız haftasonlarımızı Avmde geçiriyoruz. Var mı ötesi :))
ya kızlar bu büyüme ataklarını niye iyi araştırmadık ki ben anladım ki atağın içinde uyuma şeklinde değişiklik varmış benim kızım kucağımda pışpışlamayla uyurdu hep yatağına koyup salladığım zaman oyun sanırdı hep bir kaç gün önce yatağına yatırıp kollarını kundak yaptım hafif sallamaya başladım kafasını yana çevirdi ve uyudu ve o günden sonra artık o şekilde hemencecik uyuyor bilsem böyle değişikli olacağını kendi kendine bırakırdım öyle uyumaya alışırdı artık neyse ki üzülmeyeyim birdaha ki atakta onu öğretirim
Kizlar islak mendil hangiarka kullaniyorsunuz ben primanin yeni doganini kullaniyorum ama azcik kizartiyo gibi geldi unibabay aldim oda biraz sert geldi herzaman pamuk kullanmaya firsatim olmuyo islak mendilde kullanirsan yikayip kullaniyorum sizin kullanip memnun kaldiginiz markalar varmi
Haklısın gunebakan, 3 bebekle zor olabilir, ben normalde kızımı çok sokmuyorum avm lere, sarıp sarmalayıp dışarıda temiz hava daha iyi, zeminde duvarlarda elektrik yığını, ışıklar ve yapay havalandırmada cabası, hatta haftasonu avm çocuklarıyla avm gezenleri çok yadırgardım :)))) ama bu durumda başka seçeneğimiz yok gibi. Bana optimumda balçovada uyar. Hangisi olsun o zaman?
Teşekkürler kızlar valla ben de anlamadım nasıl geçti zaman ama az önce yarım küçük kase tarhana çorbası içti gözlerim doldu valla büyüyor benim minnağım
Aybike seni görünce aklıma geldi, Çağrı beyden ben vazgeçtim bu sefer doktor arıyorum
Yaaa, ilk gözağrımız büyüdüde tarhanamı içiyor, severim onu yaaTeşekkürler kızlar valla ben de anlamadım nasıl geçti zaman ama az önce yarım küçük kase tarhana çorbası içti gözlerim doldu valla büyüyor benim minnağım
Ivy sırf merakımdan soruyorum elektrikli zemin demişsin evlere, açık havadaki dükkanlara giden elektrik hatları uzaydan mı geçiyor, yoksa bastığımız zeminin altından mı?? Evde karanlıkta mı oturuyoruz ? Yazın klimasız mı oturuyoruz sırf merakımdan soruyorum. Evinin taşlığına filan da dikkat etmedim o kadar dikkatli takip edemiyorum kusura bakma
Çok balıklama dalmak olacak, geçmişe çok bakamadım öünkü
avm lere çocuklarımı götürmüyorum.
Çok nadir mecbur kalınca. Çünkü 500 mağazanın en aşağı 1500 radyasyon veren aleti var. Pos cihazi, bilgisayar vs.
Radyasyon yayan milyon tane ampul var. Hepsi kapalı binada. Çok yoğun radyasyon kirliliğiolduğuna inanıyorum.
Hele otoparları. Resmen zehir solunuyor. Ve benim gözlemim çocuklar avm de mutlu olmuyorlar. Hele bebekler için çok çok fazla gürültülü ve ışıltılı.
Benim kendi tercihim tabi, bunun gezmesi ve sonra yemek olayı var. Gönül rahatlığıyla yemek yedireceğim bir mekan yok avm lerde.
Geçen ayki kontrolde Selimin uyku probleminden bahsettim biraz ne yapabilirz falan diye. Bana şöyle cevap verdi :ne oldu canım hayırdır ?
bizde yarın gidiyoruz kontrole
Ivy sırf merakımdan soruyorum elektrikli zemin demişsin evlere, açık havadaki dükkanlara giden elektrik hatları uzaydan mı geçiyor, yoksa bastığımız zeminin altından mı?? Evde karanlıkta mı oturuyoruz ? Yazın klimasız mı oturuyoruz sırf merakımdan soruyorum. Evinin taşlığına filan da dikkat etmedim o kadar dikkatli takip edemiyorum kusura bakma
Oy yerim ben onu Medcim tarhanayı kendiniz mi yaptınız yazın ?
Birde birşey soracağım kızlar sizlere buradan birinin bebek bandı ve lohusa tacı yaptığını yazmıştım hamile olduğumuzda o kişinin nickini unuttum bilen var mı ? Aranızdan bazıları o kişi ile özel mesajlaşmıştı yaptırmak için yanılmıyorsam
Maşallah elif ece ablamıza:)
ben de bugün abimizin veli toplantısına gittim. Benim için ilklerden. Çok çok duygulandım.
Hiç büyümeyecek gibi gelen miniklerimiz kocaman kocaman çocuklar oluveriyor.
Yaaa, ilk gözağrımız büyüdüde tarhanamı içiyor, severim onu yaa
Geçen ayki kontrolde Selimin uyku probleminden bahsettim biraz ne yapabilirz falan diye. Bana şöyle cevap verdi :
Bence emzir yatır yatağına uyusun
Allah razı olsun dedim
Asıl vazgeçme sebebim yinede o değil. Muayene ücretlerine zam gelmiş. bir kilo boy ölçümü, bıngıldak kontrolü için o kadar para çok geldi bana, sağlık ocağı da yapıyor aynı ölçümleri aylıkO yüzden başka hastanelerdeki doktorları araştırıyorum
Evet canım annem yapıyor tarhanayı domates soslarımız konservelerimiz kurutulmuş gıdalarımız taze taze alıp yapıveririz kışluklarımızı :))
Maşallah abimize :)) ay o günler de gelecek di mi :) öğretmen çağırıyormuş beni Elif Ece camı kırdı onu dağıttı bunu parçaladı diye hahaha :)))
Sorma canım ya bayıldı resmen hatta canım çekti ben de bir kase götürdüm hihihi :))
Nazarimi gereksız ustune almami her neyse artik
Canım neden gerginlik yapalım haftasonuları avmye giden anneleri mi yadırgadık da gerginlik olsun :)) Ben ve bi çok arkadaşımız haftasonlarımızı Avmde geçiriyoruz. Var mı ötesi :))
Tamam canım olmazsa ben sana göndereyim biraz diyecektim Elif Ece için :)
Slm kızlar.
Ya bu ara kızım göğsüm yetmiyor onunla beraber parmağını da sokmaya çalışıo ağzına :s aynı şeyi yapan bebiş var mı? Yoksa benim kızım iice psikopata mı bağladı??
Bu arada sormuştum ama kaynadı arada telden resim nasıl yüklerim anlatabilir misiniz lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?