2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım nie böyle yapıyor ki bu bıdıklar şükür ki ben Kaan'da doğduğu gün dışında hiç emme sıkıntısı yaşamadım kaşık ve biberonda da sıkıntı yaşamadım ama çok obur olduğu için çok kusuyor maalesef işte herşeyin fazlası zarar... Zaten şimdiden biliyorlar biberonu memeyi suyu ilk başta biberonlamı vericeksin peki

Sosyalleşmeye başladıkları zaman memeyi reddederlermiş, benimkisi yaklaşık 1 aydır sosyalleşiyor bakalım ne zaman bitecek :) Kaan a maşallah diyelim, emmeyi reddetmesi buyuk sıkıntı cnm, inşallah hiç yaşamassın.

Ek gıdaya nasıl geçeceğim, suyu ne zaman nasıl vereceğim falan onlara henüz karar vermedim cnm, buradan okuyup, annelerind eneyim ve tecrubelerine bakarak bende bir sistem oturtacağım artık.

sakın suyun kireci olmasın canım ,ben de ilk hafta koruyucu kullanmıştım kaynattıktan ve sıcak suda beklettikten sonra tabaka halinde buğulu buğulu kireç tabakası olmuştu pamukla kuruluyordum ben

Yok ugg muhabbeti benden cikti. Icin rahat olsun :)

Valla imkanim varsa yurt disindan emzik de getiririm maddi gucum el verdiginde ihtiyacim olan seyleri de. Konusu olursa burada paylasirim da. Bunun hesabini kimseye vermem.

Yolum birgun kuyumcuya dustugunde su meshur yuzuge yakindan bakicam. Icin rahat olsun konusu oluyor da paylastigini biliyorum.

Bizim oglanda emzik almiyor ama benim mememe cok duskun. Cok mesut :)

Canim kalkanlarda benzer sey bende de oldu. Ben de sterilizatore koyuyorum. Demek ki ondan

Naturel biberon dedigin anne memesine yakin biberon mu?

Bi arkadasima benimki fena sosyallesti emmiyor uyanikken dedim, hic sasirmadim valla anasinin kizi dedi:)

Canim kalkanlarda benzer sey bende de oldu. Ben de sterilizatore koyuyorum. Demek ki ondan

Ama ben kalkanlari kullandigimda sterilizatorum yoktu kendigiliginden oldu. Sonra elimdeki 15tane biberin icin (kiz biberon almayinca cesidi arttirdik:)) aldim kydum sterilizatore, sadce acent basligi boyle oldu ben anlamadim.

Ps. Buradan sterilizator havasi atmis olmuyorum dimi? :)

Yazmaya bile gucum yok moralim cok bozuk bu kizka napicam nasil tekrar meme alacak bilmiyorum. ... usandimmm

Hatielayamadim seninki uyurken de ni almiyordu meme? Buarada aksamuzeri bi yontem kesfettim kisa da olsa emdi benimki.

Soyle ki: karanlikta uyuyordu emziriyordum ben de uyandi ettafa bakmaya basladi tabi gozu alisik ya herseyi seciyor. Bizim kiz elini surekli agzina sokuyor ben de aldim kucagimda oturttum hafifce kendime cevirdim tabii ki ittirdi beni. Sonra parmagimin ucunu agzina goturdum dondu bana parmagi emmeye calisti o anda dayadim memeyi veeee sonuc: aldi!! Oturur pozisyonda ama, yatmiyordu. İnsallah suresi de uzayacak diye umit ediyorum. Denesene sen de??

Sen yükle canım , ne guzel olmuştur bebegin kimbilir
5. Ayınız hayırlı olsun canım , bizimde 2 hft kaldı :)
Bencede Dr un çok haklı
uzun zaman sonra ilk kez resim paylaşıyoruz:)
Maşallah canım kuzuna , cok tatlı fotolar
Canım 4. Ve 6. Ayda karma ası ve pnömokok yapılacak
6. Ayda ek olarak hepatit aşısı , ağızdan da damla olarak cocuk felci aşısı var
Sonra 1 yasında kızamik kizAmikcik kabakulak aşısı var , bunlar devletin ödediği aşılar
İstersen su çiçeği aşısı özel ası , devlet ödemiyor , iki cocugumA da 13 aylikken yaptırdım
Yazmamışsin ama pnömokok vurulmuştur heralde Türkiye deyken
Allah kolaylık versin canım , belki içilebilirsen yarım kasık calpol versen , ağrısı varsa iyi gelir
Bir zararı olmamıştır heralde , ama eskiyince besin degerini yitiriyor , yani faydası da olmamıştır diye biliyorum
İyiki farketmişsin canım , uzme kendini
bugün interntim çok sorunlu, hazır bağlanabilmişken barışın odasının resmini ekliyorum
söz vermiştim aradan çıksın da rahatlıyım :)))

Eki Görüntüle 902991
Cok tatlı bir oda olmus
Canım bakarsın , alerji filan olmadıkça sorun yok , yesin kuzu
Bende dışarıda işim olup kaanı götüremediğimde sütümü biberonla veriyoruz ve hala aynen yenidoğan kullanıyoruz onu bile cork cork götürüyo
Onun tosunlugundandir oo :))
Yazmaya bile gucum yok moralim cok bozuk bu kizka napicam nasil tekrar meme alacak bilmiyorum. ... usandimmm
Canım bizde de oldu , 2 hft filan sürdü , simdi düzene girdi , insallah sizinkide düzene girer

Canm ya cok tatlısın
Asıl ikoncan benim , yastık bağlamış gibi duran göbeğimle ve sibel can gibi dümdüz ( şişmanlıktan hatları kaybolmuş :))
Halimle kimselere kaptırmam ikoncanligi
Yalnız kıyafetler olmuyo. Onu ne yapcaz

Adasım sen 3 cocuk sonrası oylesın. Bana ne demeli. Vallahi ikoncanlığı bırakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…