2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim... burada böyle paylaşımlar olması çok güzel ve faydalı oluyor... buraya girmekteki en büyük amacım bu.. son zamanda yaşanan tatsızlıklar hiç hoş değil...

dayanamıyacağım bende bir yorum yapacağım bende ıvy ile bir konu ile ilgili tartışmıştım o yüzden ondan biraz hoşlanmadım dili ağır gelmişti ama buna rağmen paylaşımlarından bahsedildiği gibi bir durum çıkarmadım hiçbir zaman hatta birçok paylaşımından faydalı bilgiler edindiğim kişilerden birisi... vay sen zamanında bana bunu demiştin diye kafama takmadım.. ona katıldığım noktalardan biriside yapılan geyiklerin sayfalarca devam etmesi sakın yanlış anlaşılmasın geyik şaka olmasın demiyorum ama uzatmanın manası yok burda güzel bilgiler arada kaybolup gidiyor...
burda paylaşılan bilgilerin üzerinde duruyorum ben onun bunun havasını atan ya da atmayanlarla değil...
bazıları en ufak şeyden rahatsız oluyor.. en basiti birisi kızı ile ilgili birşey söylemiş aman teyzeleri kıskanmayın hemen biriside yorum yapmış seni neden kıskanalım kıskanılacağını düşünüyosan niye paylaşıoyosun bla bla bla
yaa kocaman insanlarız böyle şeyler çok tuhafıma gidiyor...
biraz karışık oldu ama böyle işte

CANIM hasta değildir benımkıde yolculuk sonrası aynı şeklide çok huysuzlanıyor. Birde döndüğün zamanda ilk gece evde aynı sıkıntıyı yasıyoruZ . Bende artık biyere gitmıyorum oğlum sevmıyor uzun yolculuk

Valla biz 4 aylık olduk hala tek delikli 1 numarayı kullanıyoruz. Çünkü Dr. Browns dan avent Natural a geçtik. Ve tek deliği daha çok akıtıyordu aventin. Benim kızım günde 5 sefer biberon 2 seferde meme alıyor. Delik sayısını arttırırsam memeyi bırakır diye korkuyorum.

Teyzoşlar sabah sünnetimiz var ben çok korkuyorum inşallah hersey yolunda gider . Lütfen bebeğime dua edin. ;( canı acımasın Yavrumun . Sevdiği kavanoz meyvelerden de aldım mutlu olsun diye yarın ona çikolata bile veririm sevinsin diye
Aksam 3;30 an sonra mama yemicek 9;30 ameliyat nasıl durucak bilmem ;(

Allah yardımcınız olsun canım inşallah sorunsuz ve kolay bir şekilde atlatırsınız.Annelik nasıl güzel bir duygu ya bebeğinin canı acıyacak diye çikolata bile verecek:))Çok duygulandım çok....

[attach

Nihayet fotoğraf eklemeyi başardım umarım olmuştur,

Babasına benziyor çok çirkin :) umarım oğlumun ve bütün bebeklerimizin bahtı güzel olur!

Eklentiler

• $image.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 48

Benim kizan derin uykuda asla emmiyor. Uyanikken soyle boyle emiyor. Useniyor sanirim. Birde maşallah mi demeliyim sevinmeli miyim uzulmeli miyim benim kizin gece uykusu kesintisiz. Ben saat kurup uyandiriyorum yani uyku arasi mama veriyorum ya da sagdigim sutu. Ilginc bi bebek yani. Doktoru bile diyor entreresan die. Ben siz yazarken ahh diyorum benim kizda uyanşa meme emse die. Gece meme icin uyanan bebek candir can!!!
Bu arads beklebekle deneyecegim uc gundur bes dakka kadar ayakta emziriyorum. Ilginc bi deneyim oluyor. Biraz kecileniyorum ama olsun

tek değilsin nurumhiram. benim kızımda doğduğundan beri böyle. gece sabaha kadar uyanmıyor. busaate kadar oturdum ki yedireyim diye yoksa bir iki kez ben de uyanmamısım aç kalmıştı
şimdi biberonla besledim yatıcam bende. sabah kalkar oda artık. gerçekten ilginç bir durum dr a sormuştum bende senin gibi...

İnsallah kolayca atlatirsiniz , Allah kolaylık versin
Eki Görüntüle 903492 [attach

Nihayet fotoğraf eklemeyi başardım umarım olmuştur,

Babasına benziyor çok çirkin :) umarım oğlumun ve bütün bebeklerimizin bahtı güzel olur!

Cok tatlı annesi , çirkin deme kuzuya , maşallah gece gece gözümüz gönlümüz açıldı

Arkadaslar en son pasiflestirme olayindan sonra benim fikrim su: sayfa yoneticileri huzurlu bir topic istiyorlar ve arttik tartismalarda her iki taraf da pasiff hale geliyor. Bence İvynin hala aktif kalabilmesinin nedeni cevap vermemesi ve uzatmamasidir. Yoksa o da giderdi gibime geliyr.

Guzel bir gun olsun, gunler aydinlik olsun Gunayydinnn

Günaydın,

Bu gecede pompa nöbetinde ben yalnız kaldım. Ama geçmiş okumayı bitiripte yazamadım.

Bebeği gece uyanmayan arkadaşlar; benim kızımda öyleydi. Ama ben azimle saat kurarak doyura doyura alışkanlık oluştu. Gece acıkınca tam uyanamıyor ama uykusu hafifleyip mıkırdanıyor ıh ıh, hatta aşıdan beri gece ağlayarak uyanma bile başlamıştı ama bu gece olmadı. Sanırım huzursuzluğu anca geçti.

Lepistes şimdiden geçmiş olsun. İnşallah hiç ağlamaz oğluşun.

Sevo kuzun tam yemelik. Her fotoda diğerinden daha güzel.

Burka oğlun çapkın bakıyor benden söylemesi.

Lepistes şimdiden geçmiş olsun. İnşallah hiç ağlamaz oğluşun.

Sevo kuzun tam yemelik. Her fotoda diğerinden daha güzel.

Burka oğlun çapkın bakıyor benden söylemesi.

Allah yardımcınız olsun canım inşallah sorunsuz ve kolay bir şekilde atlatırsınız.Annelik nasıl güzel bir duygu ya bebeğinin canı acıyacak diye çikolata bile verecek:))Çok duygulandım çok....

Sağolun kızlar , sabah 8 gibi açlıktan baya ağladık şimdi iyiyiz sünnete 15 dakikamız kaldı . Babasıyla güzel hemşirelere bakmaya gittiler keyfi yerinde

Canım benim,oğlun şu saatlerde sünnet olmuştur heralde.çooook geçmiş olsun ve inşallah iyileşme süreci çok kısa ve kolay olur.herşey inşallah yolunda gitmiştir.öpüyorum oğlunu ve güçlü annesini

Gunler aydin olsun herkese. ... Fotoğraf ekleyenler bebisler yemelik masallah. Bugün erkeklige adim adan bir yakisiklimizda var maşallah ona hemencecik iilesir insallah.
Ben neredeyse kirkimizdan beri medela calma kullaniyorum. Ne zamandirda yazacam unutuyorum. Nacizane fikrim diyerek basliyayim medelanin biberonu plastik. Bpa yok diyorlar evet olabilir ama plastik olan herseye karsiyim kizim icin. Esim sicak suyu medelaya dokmesiyle biberonun yamulmasi bir oldu. Ki zaten kullanmiyordum esim dokmus. Ve ister istemez kokuyor plastikler. Cozumu wee nin cok basit biberonunda buldum medelanin agizligi wee ile uyumlu oldu. Medelayialdigimin haftasinda wee alip biberonu wee basligi medela calma kullaniyorum. Tabi başka biberonlarka da mutlaka uyumludur ama chicco avent nuk olmadı yalniz yeni nuklar uymadi eski nuk uretimlerde ki uzun cam biberon oldu. Ben buyuk die almadım.
Sabah sabah ruyamda gordum sanki Allam sabahin 10 u ben biberon konusuyorum bugunleride gordum

lepıstes gecmıs olsun .

kızlar ben sıze bısey sormak ıstıyorum bebekleriniz gunduz kac saat aralıklarla uyuyor . benım oglan saat bası uyuyo 1 saat duruyo bı saat uyuyo bı saatı bırazcık gecsın ortalıgı yıkıyo artık bıraz uzaması gerekmıyo mu uyku aralıgının gunduz cok kolay uyutuyorm gece uykusuna gecmemız bı saatı bukuyo 12 den oncede yatmıyo hep mız mız

Alıntı yaptığım yapmadığım herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bebeğimiz çıktı çok ağladı teyzeleri şimdi babasının kucağında uykuya daldı. Şükürler olsunki herşey iyi geçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…