- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.981
Rabarba da gitmiş. Nerden bilecekler buradaki yazışmaları. Muhtemelen biri şikayet etmiş
Offf kizlar bugün bir heyecanla ailemin yanina geldim.rahat bir hafta gecireyim dedim. Ise baslamadan once bana da tatil olur. Ailem sehir disinda oturuyor 3 saat mesafede.babam gelip aldi bizi.Geldim biraz huysuzlandi dedim yabanciladi herhalde. Sonra aglamalari siddetlendi iki saate yakin o kadar cok agladi ki daha önce hic bu kadar aglamamisti. Sancisi vardi sanirim arada bir sustugunda, sancisi gectiginde gulucukler atiyordu.sonra tekrar basliyordu. Ilac verdim biraz rahatladi uyudu simdi. Usuttu mu anlamadım. O kadar da dikkat ettim ki.insallah rahat bir gece geciririz. Inşallah onemli bir sey degildir. Evden ciktigima pisman oldum.
Kızlar avent natural kullanlar için bir sorum var. Ben kızıma bu biberonu almıştım 2 aylıkken, 2 damlalı almıştım. Şimdi kızım 4 aylık, mağazada 3+ ay için 3 damlalı ve 6+ ay için uç vardı. Bende satıcıya sormadan demekki 3-6 ay arası 3 damlalı olacak diye tahmin yuruterek aldım. 6 aydan sonrada 6+ olanla ucu değiştiririm dedim.
Ama şimdi eve gelince emin olamadım, bu uçlar her ay için ayrı mı? 4. Ay için uç var mı?
Teyzoşlar sabah sünnetimiz var ben çok korkuyorum inşallah hersey yolunda gider . Lütfen bebeğime dua edin. ;( canı acımasın Yavrumun . Sevdiği kavanoz meyvelerden de aldım mutlu olsun diyeyarın ona çikolata bile veririm sevinsin diye
Aksam 3;30 an sonra mama yemicek 9;30 ameliyat nasıl durucak bilmem ;(
Hatielayamadim seninki uyurken de ni almiyordu meme? Buarada aksamuzeri bi yontem kesfettim kisa da olsa emdi benimki.
Soyle ki: karanlikta uyuyordu emziriyordum ben de uyandi ettafa bakmaya basladi tabi gozu alisik ya herseyi seciyor. Bizim kiz elini surekli agzina sokuyor ben de aldim kucagimda oturttum hafifce kendime cevirdim tabii ki ittirdi beni. Sonra parmagimin ucunu agzina goturdum dondu bana parmagi emmeye calisti o anda dayadim memeyi veeee sonuc: aldi!! Oturur pozisyonda ama, yatmiyordu. İnsallah suresi de uzayacak diye umit ediyorum. Denesene sen de??
Benim kizan derin uykuda asla emmiyor. Uyanikken soyle boyle emiyor. Useniyor sanirim. Birde maşallah mi demeliyim sevinmeli miyim uzulmeli miyim benim kizin gece uykusu kesintisiz. Ben saat kurup uyandiriyorum yani uyku arasi mama veriyorum ya da sagdigim sutu. Ilginc bi bebek yani. Doktoru bile diyor entreresan die. Ben siz yazarken ahh diyorum benim kizda uyanşa meme emse die. Gece meme icin uyanan bebek candir can!!!
Bu arads beklebekle deneyecegim uc gundur bes dakka kadar ayakta emziriyorum. Ilginc bi deneyim oluyor. Biraz kecileniyorum ama olsun
İnsallah kolayca atlatirsiniz , Allah kolaylık versinTeyzoşlar sabah sünnetimiz var ben çok korkuyorum inşallah hersey yolunda gider . Lütfen bebeğime dua edin. ;( canı acımasın Yavrumun . Sevdiği kavanoz meyvelerden de aldım mutlu olsun diyeyarın ona çikolata bile veririm sevinsin diye
Aksam 3;30 an sonra mama yemicek 9;30 ameliyat nasıl durucak bilmem ;(
Eki Görüntüle 903492 [attach
Nihayet fotoğraf eklemeyi başardım umarım olmuştur,
Babasına benziyor çok çirkin :) umarım oğlumun ve bütün bebeklerimizin bahtı güzel olur!
Lepistes şimdiden geçmiş olsun. İnşallah hiç ağlamaz oğluşun.
Sevo kuzun tam yemelik. Her fotoda diğerinden daha güzel.
Burka oğlun çapkın bakıyor benden söylemesi.
Allah yardımcınız olsun canım inşallah sorunsuz ve kolay bir şekilde atlatırsınız.Annelik nasıl güzel bir duygu ya bebeğinin canı acıyacak diye çikolata bile verecek:))Çok duygulandım çok....
Sağolun kızlar , sabah 8 gibi açlıktan baya ağladık şimdi iyiyiz sünnete 15 dakikamız kaldı . Babasıyla güzel hemşirelere bakmaya gittiler keyfi yerinde
Ağrısız acısız atlatın inşallah, hayırlı olsun canım, allah damatlığını da göstersinSağolun kızlar , sabah 8 gibi açlıktan baya ağladık şimdi iyiyiz sünnete 15 dakikamız kaldı . Babasıyla güzel hemşirelere bakmaya gittiler keyfi yerinde
Canım benim,oğlun şu saatlerde sünnet olmuştur heralde.çooook geçmiş olsun ve inşallah iyileşme süreci çok kısa ve kolay olur.herşey inşallah yolunda gitmiştir.öpüyorum oğlunu ve güçlü annesini
lepıstes gecmıs olsun .
kızlar ben sıze bısey sormak ıstıyorum bebekleriniz gunduz kac saat aralıklarla uyuyor . benım oglan saat bası uyuyo 1 saat duruyo bı saat uyuyo bı saatı bırazcık gecsın ortalıgı yıkıyo artık bıraz uzaması gerekmıyo mu uyku aralıgının gunduz cok kolay uyutuyorm gece uykusuna gecmemız bı saatı bukuyo 12 den oncede yatmıyo hep mız mız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?