- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.961
Kızların hepsine ne yapmışlar yine cucu arasta ivy aybike
Bu pasifkrştirme neye göre oluyor şikayet üzerinemi yoksa yazılanlar okunup karar mı veriliyor
Kadınlar klübü yetkililerine soruyorum
Canım aşı cevabın için çok saol
3.5 aylıkken Türkiye'den döndük promökok yapılmamıştır heralde
O aşı 4. Ay aşısı sanırım umarım burda vardır o aşıdan
2. Ay aşıları yapıldı Tr de hepatitle karma aşı
Verem aşısını siz kaçıncı ay vurulmuştunuz
Kızların hepsine ne yapmışlar yine cucu arasta ivy aybike
Bu pasifkrştirme neye göre oluyor şikayet üzerinemi yoksa yazılanlar okunup karar mı veriliyor
Kadınlar klübü yetkililerine soruyorum
Verem aşısını 2. Ayda yaptırdık canım
Eminmisin pnömokok yapılmadığına , çünkü Türkiyede karma ası ile birlikte 2-4-6. Aylarda yapılıyor , beril 2 aylık aşıları vurulduğunda onu da yapmışlardır büyük ihtimal
Takvim su sekilde canım
Eki Görüntüle 903362
Ben her ev değiştirdiğimde kitaplarımı kolileyip cezaevlerine yolladım hem benim kitaplığımda yenilere yer açıldı hem de o kitaplar tekrar tekrar okunacakları ir yere gitmiş oldu. Cezaevlerinde sadece suçlu cani insanlar yoksuçsuz yere hapis yatanlar ya da vergi borcu vb basit suçlardan yatanlar da var ve anneleri gerçekten suçlu bile olsalar bebeklerin hepsi masum .
Şimdi küçülen giysileri biriktiriyorum daha 1 koli olmadı olunca bakırköy kadın cezaevine göndermeyi planlıyorum ve düzenli olarak
6 yaşına kadar bütün küçülenleri yollamak istiyorum.
Dışarıdaki durumu kötü ailelere mutlaka bir yerlerden giysi yardımı hediye vs geliyor ama cezaevindeki bir bebeğe ne hediye gelir ne de annesi birşeyler alabilir
Sizin de çevrenizde verecek kimse yoksa kadın cezaevlerine yollayabilirsiniz,
Konuyla ilgili bir haber
Cezaevlerinde anneleriyle kalan masum mahkûmlar - Yaşam - T24
Yatırıyorum ağlıyo...
Kucağıma alıyorum ağlıyo...
Kucağımdayken ayağa kalkıp geziniyorum mestt...
Çıldıriciiim...
MEd yaaaa 1 delikli biberonu biz delsek olmuyor mu :)
uzun zaman sonra ilk kez resim paylaşıyoruz:)
Bu aralar zaten duygusalım.. Bebek ya da çocuklarla ilgili olan hiç bir şeye dayanamıyorumBen her ev değiştirdiğimde kitaplarımı kolileyip cezaevlerine yolladım hem benim kitaplığımda yenilere yer açıldı hem de o kitaplar tekrar tekrar okunacakları ir yere gitmiş oldu. Cezaevlerinde sadece suçlu cani insanlar yoksuçsuz yere hapis yatanlar ya da vergi borcu vb basit suçlardan yatanlar da var ve anneleri gerçekten suçlu bile olsalar bebeklerin hepsi masum .
Şimdi küçülen giysileri biriktiriyorum daha 1 koli olmadı olunca bakırköy kadın cezaevine göndermeyi planlıyorum ve düzenli olarak
6 yaşına kadar bütün küçülenleri yollamak istiyorum.
Dışarıdaki durumu kötü ailelere mutlaka bir yerlerden giysi yardımı hediye vs geliyor ama cezaevindeki bir bebeğe ne hediye gelir ne de annesi birşeyler alabilir
Sizin de çevrenizde verecek kimse yoksa kadın cezaevlerine yollayabilirsiniz,
Konuyla ilgili bir haber
Cezaevlerinde anneleriyle kalan masum mahkûmlar - Yaşam - T24
Sadece senin kızın mııı..benim oğlan da aynı moddabunlar bana çok tanıdık geliyor sanki benim kızımı anlatmışsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?