2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım aşı cevabın için çok saol
3.5 aylıkken Türkiye'den döndük promökok yapılmamıştır heralde
O aşı 4. Ay aşısı sanırım umarım burda vardır o aşıdan
2. Ay aşıları yapıldı Tr de hepatitle karma aşı
Verem aşısını siz kaçıncı ay vurulmuştunuz

Kızların hepsine ne yapmışlar yine cucu arasta ivy aybike
Bu pasifkrştirme neye göre oluyor şikayet üzerinemi yoksa yazılanlar okunup karar mı veriliyor
Kadınlar klübü yetkililerine soruyorum

Koptum ya nerden buldun meltem allasen o fotoyu

Zaten ne zamandır yazamıom az önce iki laf edim dedim o kadar yazı pufff silindi

Bu arada kızlar işin sonunun cezaya varmış olması hiç hoş olmamış yazık oldu gerçekten hesaplar pasifleşmiş

Şahsi fikrim hepinizden bişiler öğreniodum ve kimseye hava atıp ya da dalga geçio mantığıyla bakmamıştım şimdiye kadar işler nasıl da buralara geldi

Neden biz kadınlar hemcinslerimizle bi türlü geçinemeyiz ki
Çok topiclerde oldu böle süper gidip bi anda kopmalar dağılmalar
İnş düzelir ne diyim.....

Kızların hepsine ne yapmışlar yine cucu arasta ivy aybike
Bu pasifkrştirme neye göre oluyor şikayet üzerinemi yoksa yazılanlar okunup karar mı veriliyor
Kadınlar klübü yetkililerine soruyorum

Şikayetler oluo sanırım Cnm
Kötü yorum butonuna basılıo yetkililer inceleyip karar verio

Verem aşısını 2. Ayda yaptırdık canım

Eminmisin pnömokok yapılmadığına , çünkü Türkiyede karma ası ile birlikte 2-4-6. Aylarda yapılıyor , beril 2 aylık aşıları vurulduğunda onu da yapmışlardır büyük ihtimal
Takvim su sekilde canım

Kızlar bu arada bunu da paylaşıp öyle uyuyayım dedim aklıma geldi tam uyuycakken
Izmirde annemin çatlak bi arkadaşı var sıksık yanımıza geldi ve her geldiğinde berile sakın öyle uslu güzel uyuyan bi bebek olma yoksa annenle baban hemen sana kardeş yapar, uyuma hep mıkırdan emi diye şeyler söylemişti
Ben anladım benim kız onun ne demek istediğini anlamış kadının dediğini yapıyo resmen cadı kızım benim

Bu arada bu boncuk gözlü emirin annesi kim utanarak soruom ig nick yazmıo ayy kusura bakma nolur annesi valla hatırlayamadım

O zaman yapmışlardır canım 3 doz demek şimdi tekrar yaptırmam gerekiyor o zaman
Çok teşekkürler

Ben her ev değiştirdiğimde kitaplarımı kolileyip cezaevlerine yolladım hem benim kitaplığımda yenilere yer açıldı hem de o kitaplar tekrar tekrar okunacakları ir yere gitmiş oldu. Cezaevlerinde sadece suçlu cani insanlar yoksuçsuz yere hapis yatanlar ya da vergi borcu vb basit suçlardan yatanlar da var ve anneleri gerçekten suçlu bile olsalar bebeklerin hepsi masum .
Şimdi küçülen giysileri biriktiriyorum daha 1 koli olmadı olunca bakırköy kadın cezaevine göndermeyi planlıyorum ve düzenli olarak
6 yaşına kadar bütün küçülenleri yollamak istiyorum.
Dışarıdaki durumu kötü ailelere mutlaka bir yerlerden giysi yardımı hediye vs geliyor ama cezaevindeki bir bebeğe ne hediye gelir ne de annesi birşeyler alabilir

Sizin de çevrenizde verecek kimse yoksa kadın cezaevlerine yollayabilirsiniz,

Konuyla ilgili bir haber

Cezaevlerinde anneleriyle kalan masum mahkûmlar - Yaşam - T24

Offf kizlar bugün bir heyecanla ailemin yanina geldim.rahat bir hafta gecireyim dedim. Ise baslamadan once bana da tatil olur. Ailem sehir disinda oturuyor 3 saat mesafede.babam gelip aldi bizi.Geldim biraz huysuzlandi dedim yabanciladi herhalde. Sonra aglamalari siddetlendi iki saate yakin o kadar cok agladi ki daha önce hic bu kadar aglamamisti. Sancisi vardi sanirim arada bir sustugunda, sancisi gectiginde gulucukler atiyordu.sonra tekrar basliyordu. Ilac verdim biraz rahatladi uyudu simdi. Usuttu mu anlamadım. O kadar da dikkat ettim ki.insallah rahat bir gece geciririz. Inşallah onemli bir sey degildir. Evden ciktigima pisman oldum.

Hiç aklıma gelmemişti çok iyi bir fikir benim ablamda hamile kız bebek bekliyor oda ona veririm diye düşünüodum ama o alabilir yeni kıyafetler bu çok güzel bi düşünce

Kızlar bakırköy ve civarında oturan varsa eğer bugün AirPort avm otoparkında ekolojik pazar vardı oraya gittim hepsi doğal ürünlerdi çok memnun kaldım ek gıdaya geçen anneler tavsiye ederim kendi yanımda belediye denetlemesine şahit oldum yani dikkat ediliyor haberiniz olsun.

Ay cok üzüldüm şimdi noldu bilmiyorum geçmişi okumadım ama muhabbetini bozulmuş olması beni mutsuz etti ben çok yazmıyorum ama olabildiğince takipteydim ve daha dün dedim bizim ağustos topigi kadar bol muhabbeti başka doğum topigi yoktur diye nazar değdi nazar neyse olan olmuş inş hersey yoluna girer iyi akşamlar

Bu aralar zaten duygusalım.. Bebek ya da çocuklarla ilgili olan hiç bir şeye dayanamıyorum

bunlar bana çok tanıdık geliyor sanki benim kızımı anlatmışsın :)
Sadece senin kızın mııı..benim oğlan da aynı modda

Bu sıradaa kocaman bi Aman Allah'ım! dedim.. Hesaplar hep pasif :130: maşallah resmen yemişsiniz birbirinizi Neredeyse hiç tanımadığınız insanlar böylesi bir tartışmayı sürdürmek... Öyle bir durum yarattınız ki bir şey paylaşırken ya da soracakken kim yanlış anlar,ne düşünür,yanlış anlaşılır mıyım,o ne der..bin bir türlü şeyi düşünür hale getirdiniz.Hani bi söz var ya 'Başkalarının özgürlüğünün baladığı yerde benim özgürlüğüm biter' unutmamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…