2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

paşam aynen öyle :)
tersten emekleyecek bu çocuk

Bende sanırım yoğurt makinesi alacağım, bir çok markanın varmış daha dun mediamarkt da baktım, fiyatlarıda uygundu.

Evet çok markanın var ben meyveli yoğurt çok seviyorum onu yapmak için almayı düşünmüştüm sonra evde fazla durur diye vazgeçtim epey baktım ama en çok tefalinkini beğendim biraz pahalı geldi fiyatı ama indirimdeyken iyi düşüyor

kızımın ateşi 38.9 oldu üzerinde bi askılı atlet vardı sonra ılık suya soktuk 38.4e düştü ateli ama kafası alev gibi dayanamadım daha fazla şurubu verdim yarım ölçek birazını dışarı attı ama yeterli olmuştur inşallah...

paşam aynen öyle :)
tersten emekleyecek bu çocuk

Canım sanırım bu bebekleri ana kucağında, yumuşak yetlerde falan değilde sert zeminde bırakmak gerek, o zaman daha guzel donuyor veya ters emekliyorlar :)

Ben hiç araştırmadım henüz cnm, dun göz ucuyla baktım sadece, hepsi aynı göründü bana ama bakalım kullanan anneler ne önerecekler. Ben 6-7 kavanozlu istemiyorum, kendimize değilde sadece kızıma kullanacağım. O yuzden en ufaklarından alsam hem yerde tutmaz diye dusundum, bu kucuk mutfak aletlerinden hiç hoşlanmıyorum ben nedense :)

Geçmiş olsun, sirkeli suya sokmak çok iyi gelir demişlerdi bana ama hiç denemedim aklında olsun cnm.

Aynen her yer alet dolu mutfakta :s o zaman bi şeyede bakmanı öneririm essenin var küçük bişe rengarenk kapakları var kavanozların çok tatlı :)

Eki Görüntüle 903492 [attach

Nihayet fotoğraf eklemeyi başardım umarım olmuştur,

Babasına benziyor çok çirkin :) umarım oğlumun ve bütün bebeklerimizin bahtı güzel olur!

maşallah çirkin yakışıklıya :)

kızımda çok az uyuyordu eskiden. bir kaç aydır çingene salıncağında yatırıyorum salladıkça uyuyor. 1 - 1.5 bazen de 2 saat uyuduğu oluyor.

bize de salı günü sağlık ocağından verdiler demir damlası 6 damla kullanacaksın dediler. tahlil yapmayacak mısınız diye sordum. aldığım cevap şu ; " bebek anne karnındayken anneden aldığı demirle depolarını dolduruyor, depolarıda 4. aydan itibaren boşalmaya başlıyor ve bunun için 4. ayda tahlil yapmadan bütün bebeklere veriyoruz. tahlili 8. ayda yapacağız dedi." 4 gün kullandım ama kızım salı günüden beri kabız bugün kullanmadım. nasıl yapsak bilemedim kızımın kabız olmasını istemiyorum. bir gün kullanıp bir gün kullanmasam olur mu acaba :26: sizin kullandığınız demir ilaçlarının adı nedir? olmazsa başka marka demir ilacı kullanmayı denerim.

Kıyamam yaaaa ( ama ateşinin çıkması iyi birşey vücudu savaş veriyor benide doktorum tembihledi ateş çıkmadan kesinlikle verme ateş düşürücü die yada öncesinde kesinlikle verme demişti biz 2. Ay aşılarında da ateşlenmiştik yawrum çok mücadele verdi en sonunda verdim calpol 38 di ateşim bide doktorum şunu söyledi onuda paylaşayım özellikle erkek çocuklarında ateşin 38in üzerine çıkmasını pek istemeyiz testislerden ötürü demişti onuda unutmadan paylaşayım dedim.
Canım birde 6 saat sonra bir kaşık daha verebilirsin ateş düşmezse

Gecmiste hamile miydim onu bile hatırlamıyorum ben de bir yazi okumuştum . Orda da hapishanede dogan cocukların hep günesin geldigi yone dogru emeklemeye çalıştıklarını yazmislardi .Bu beni cok etkilemişti .hatırlattığın icin teşekkür ederim . Bazen gunluk telaşlara bu tarz seyleri unutabiliyoruz arada bir Durtuklenmeye ihtiyacı var insanoğlunun .

Demir takviyesi kabız yapar, başka bir marka demir alsanda değişeceğini sanmıyorum maalsef bizde demir takviyesi aldığımızda aynı şekilde kabız oluruz, o yuzden doktorlar genelde yanında magnezyum içeren besinler tuketmemizi söylerler. Ama bebeklere maalesef ek birşey veremiyoruz bence bol bol pusetinde gezdir, ayak haareketleri fln yaptır. Doktorunla konuşarak her gun 1 kaşık zeytinyağı vermeyide deneyebilirsin.

sağolasın canım ilgin için...
benim kızçem epey mücadele verdi ozaman :) gece ateşi 36.8e düşmüştü ama ilacın etkisi azaldıkça 37.2 oldu hala öyle şimdiik vermiyorum ilacı duruma göre birdaha vereceğim.. diyorum aşının ateşinde bile içimiz gidiyo hastalandıklarında naparız oyyy bızdıklara..

Hassasimdir :)))

4. ay sonu aşıları benim kızımda da yaklaşık üç gün ateş yaptı istemesem de 2 kez calpol vermek zorunda kaldım

kızlar bebeğimin neredeyse 1 haftalık olduğundan beri pamukçuğu var dr fungostatin dedi 3 kutu kullandık emzirdikten sonra su veriyorum arada karbonatlı su ile göğsümü ve onun dilini temizliyorum fakat hep var ne yapabilirim dilinin üstü hep beyaz hep beyaz

4. ay sonu aşıları benim kızımda da yaklaşık üç gün ateş yaptı istemesem de 2 kez calpol vermek zorunda kaldım
ayy yazık ya yavrularımıza sanırım bizimde sürecek ateş...

benim kızımda da iki aylıkken oldu ve hala geçmedi... bizede drmuz mikostatin verdi düzenli kullanamadım ama bi ara şiddeti azaldı yanaklarının iç kısmında vardı tek yanakta kalmıştı yine iki yanaktada oluşmuş.. kendime çok kızıyorum dr gittiğimizde unutuyorum tekrar sormayı

aynen bende fungostatin kullnınca geçiyo sonra tekrar başlıyo sordum doktora ilacı oldukça kullan dedi böyle de olmaz ki ilaç vermek istemiyorum ya da geçirecek kesin bişey söz konusu yavrucuklar olunca daha hassas oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…