- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.141
Gunaydin herkese
Bizim oglan o kucucuk agzina elinin tamamini soksa bir rahatlayacak. Hey Allahim.
bu gece kızım hiç uyumadı eşimle nöbetleşe baktık falan ama başım çatlayacak
Gunaydin herkese
Bizim oglan o kucucuk agzina elinin tamamini soksa bir rahatlayacak. Hey Allahim.
günaydın cnmm
Bnm oğlanda öle..bnm de ısırasım gelio o elleri nasıl tatlı demek ki şapırdata şapırdata bırakamıyo
önceki gece bnde saat başı uyanmaktan perişandım, akşam paşa uyur uyumaz eşimle onu oturma odasına bırakıp yattım 8 buçukta..sende inş. ilk fırsatta yatar dinlenirsin cnm. bnm dişim çok ağrıyo ara ara ağrı kesici alıyorum sende deneyebilirsin geçici çözüm ama
Canim astranot geldi mı ? Memnun kaldın mı hic bahsetmedin
aa evet canişkom geldi giydirdim kuzucuğuma çok beğendimm ayaklarıda varmış:)))teşekkür ederim hatırladığın için:)
Cok sevindim beğendiğine insan bir sekilde vesile gibi olmuş hissediyor kendini bir bakıma bu da bir sorumluluk :))
Bende boncuktan emzik yaptim dunus dun gece duru icin bir ara gondericem
Aklim gecmiste olmasina ragmen yine okuyamiyorum cok fazla biriktirdim bu kez
Bizdeki durumladan bahsedeyim size...
Bu hafta baris grip oldu.
Oksuruk,hapsirma ve sesin kisilmasi ile dr.gittik.Kendi dr.degilde hastahaneye gittik.
Cok sukur ki baslangicindaymis ilerlememis dr.iyi gorundugunu soyledi ilac vermedi.
Calpol yazdi fakat cok huzursuzlaninca ver dedi.
Damaklari kasiniyor sanirim eline ne gecirse inanilmaz bir hirsla resmen aslan gibi kukreyerek sikiyor.Bunun icinde jel verdi.Fakat prospektusune baktim 6. aydan sonra yaziyrdu o yuzden kullanmadim kendi dr.soracagim.
Bunun disinda cok sukur hersey yolundaydi.
Gitmisken tiroidimle ilgili muayne olayim dedim son gunlerde bogazima dokununca elime yumru geliyordu.
Muayne oldum dr.nodulden suphelendi ultrasyon ve kan tah.istedi.
Cok sukur nodul yok ama kan degerimi gorunce soka girdik.
En son hamileyken 7 den 2 ye dusurdugum tsh 89 cikmis.
Lab.ile gorustum yanlismi var diye ama onlarinda yukseklik dikkatini cektigi icin testi tekrarlasmislar ve yine ayni sonuc cikmis.
Sonuc hasimato teshisi ve 50 lik kullandigim ilaci artik 150 lik kullanacagim.
Arastirdim hamilelik ve lohusalikta vucut dngemiz degistigi icin bu donemde sik rastlaniyormus.Stres,uzuntu,yorgunluk tetikliyormus.
Tiroid hastasi olan arkd.tahlilleri duzenli yaptirin sizlerde.
Ek gida olayimiz suan basarili gidiyor.
Kucuk bir recel kavonozunda yogurdunu mayaliyip 2 gun verip yeniden yapiyorum.
Elma suyundan puresine gectim onuda severek yiyor.
Aksamlarida bazen muhallebi veriyorum.
Tabi bunlari oyle cok yemiyor kahve fincani kadar hazirliyorum ancak yarisini yiyor.
Onumuzdeki ayda sebze corbasina baslamayi dusunuyorum.
Bizden haberler boyle..
Kılzar benim oğlan geceleri çok sık uyanıyor artık. Neden olabilir ki??
her saat başı kalkıyor neredeyse. Ben uyuduğumdan hiç bişey anlanıyorum.
Terli kalkıp emzirdiğim için sırtım tutuldu.
Sizinkiler nasıl??
öncesinde 3 kez kalkıyordu. Hastalandı huyu mu değişti bilemedim. Doymuyor desem dıymuyor gibi davranmıyor. Çıkamadı. İçinden.(((
Gecms olsun canm kiyamam minnosuma...huzursuzuklari gectimi barisin...sanads cok gecms olsun subacmAklim gecmiste olmasina ragmen yine okuyamiyorum cok fazla biriktirdim bu kez
Bizdeki durumladan bahsedeyim size...
Bu hafta baris grip oldu.
Oksuruk,hapsirma ve sesin kisilmasi ile dr.gittik.Kendi dr.degilde hastahaneye gittik.
Cok sukur ki baslangicindaymis ilerlememis dr.iyi gorundugunu soyledi ilac vermedi.
Calpol yazdi fakat cok huzursuzlaninca ver dedi.
Damaklari kasiniyor sanirim eline ne gecirse inanilmaz bir hirsla resmen aslan gibi kukreyerek sikiyor.Bunun icinde jel verdi.Fakat prospektusune baktim 6. aydan sonra yaziyrdu o yuzden kullanmadim kendi dr.soracagim.
Bunun disinda cok sukur hersey yolundaydi.
Gitmisken tiroidimle ilgili muayne olayim dedim son gunlerde bogazima dokununca elime yumru geliyordu.
Muayne oldum dr.nodulden suphelendi ultrasyon ve kan tah.istedi.
Cok sukur nodul yok ama kan degerimi gorunce soka girdik.
En son hamileyken 7 den 2 ye dusurdugum tsh 89 cikmis.
Lab.ile gorustum yanlismi var diye ama onlarinda yukseklik dikkatini cektigi icin testi tekrarlasmislar ve yine ayni sonuc cikmis.
Sonuc hasimato teshisi ve 50 lik kullandigim ilaci artik 150 lik kullanacagim.
Arastirdim hamilelik ve lohusalikta vucut dngemiz degistigi icin bu donemde sik rastlaniyormus.Stres,uzuntu,yorgunluk tetikliyormus.
Tiroid hastasi olan arkd.tahlilleri duzenli yaptirin sizlerde.
Ek gida olayimiz suan basarili gidiyor.
Kucuk bir recel kavonozunda yogurdunu mayaliyip 2 gun verip yeniden yapiyorum.
Elma suyundan puresine gectim onuda severek yiyor.
Aksamlarida bazen muhallebi veriyorum.
Tabi bunlari oyle cok yemiyor kahve fincani kadar hazirliyorum ancak yarisini yiyor.
Onumuzdeki ayda sebze corbasina baslamayi dusunuyorum.
Bizden haberler boyle..
Aynen minnoşcum nerdeyse her saat başı uyanıyor diyebilirim
Hemen müdahele etmiyorum bakalım kendi başına uyuycak mı diye ama nafile eğer kalkıp düzeltmezsem ya da pışpışlamazsam olay ağlamaya dönüyor
Belim 2 ye ayrılacak yakında zaten minyonum kucağımda 7 kiloya yaklaşmış bi Bebekle bel fıtığı olmadan iyidir
Canim cok gecmis olsun insallah çabuk düşer deger
Ben gecen aya kadar hala ilacı kullanıyordum test yaptım biraz dusuk çıkınca kendiliğimden bıraktım aslında hata yaptım ben yine baktirayim sagol Canim hatırlattığın icin
Gecms olsun canm kiyamam minnosuma...huzursuzuklari gectimi barisin...sanads cok gecms olsun subacm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?