2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin herkese

Bizim oglan o kucucuk agzina elinin tamamini soksa bir rahatlayacak. Hey Allahim.

günaydın cnmm

Bnm oğlanda öle..bnm de ısırasım gelio o elleri nasıl tatlı demek ki şapırdata şapırdata bırakamıyo

bu gece kızım hiç uyumadı eşimle nöbetleşe baktık falan ama başım çatlayacak

önceki gece bnde saat başı uyanmaktan perişandım, akşam paşa uyur uyumaz eşimle onu oturma odasına bırakıp yattım 8 buçukta..sende inş. ilk fırsatta yatar dinlenirsin cnm. bnm dişim çok ağrıyo ara ara ağrı kesici alıyorum sende deneyebilirsin geçici çözüm ama

ehttp://www.bebekyemeklerim.com/ kızlar burada aylara uygun menüler var bakmak isteyen çıkar diye düşündüm

Kızlar su Rus şarkıcıya artık inci ilgisini yitirmeye başlamıştı . Benim de aklıma hamile iken alıp dinlediğim klasik muzik cd si geldi . İki gündür onunla uyuyoruz etkili oldu diyebilirim . Anne karnından olan alışkanlık mı yoksa notaların bebeklere gore basitlestirilmesinden mı bilemedim cok huzurla uyudu tavsiye ederim .

inşallah uyuyabilirim bebeğim de uyur tabi bu arada üst komşuda da bebek var gece onun da sesi geliyor o zaman biraz rahatlıyorum yalnız olmadığım aklıma geliyor geçici bir süreç diye telkin ediyorum kendimi sağlıklı olsunlar da varsın uykusuz kalalım demi annelerimiz uykusuzluk ve yorgunluktan ölmemiş ya ki o zaman çamaşır bulaşık elde bi de bez yıkanıyor şükür halimize

günaydın diyelim ama tünaydın olmak üzere aslında erken kalktım pek giremiyrum diş yüzünden kızım huyyysuuzzz ötesiii:)))kuzum yaa canavarlaştı.bu arada yüzleri kafası kızardı tahriş olmuş gibi doktoruna sorduk diştenmiş diş çıkarken salgılanan tükürük tahriş edermiş 3-4 güne geçer dedi bugün biraz hafifledi şükür bilginiz olsun sizinkilerde kızarırsa:))bende yavaş yavaş ek gıdaya başladım dün yumurta sarısı tuzsuz peynir şeftali ve elma tattırdım tabi bi çay kaşığı kadar az az.ishallik var bende ve yavrum acaip gazlanıo nasıl geçecek bilmiorummm sabah 5.30,7.30,8.00,8.30 kızım sürekli kalktı gazdan tabi gecede en az 4 kere kalkınca ben şarhoş gibiyim bunlarda geçecek inşallah diorum eve bebek arabasını aldım yıkadım tekerleri biraz kucağı unuttu gibi ama diş olayı ben anlamasamda çıktığını zormuş harbiden.şimdi diorum acaba ateşlendi de ben bilemedim mi bide böbrek taşı falan derken ilgilenemedim mi yavrumla kendimi suçluyorum,belki anlasam yardım ederdim.dün en son mızmızlamasına dayanamadım ve şurup verdim ağrı kesici aman Allahım yavrum ilk defa gündüz 2 saat uyudu zira hep 40 dk uyurdu demekki ağrısı varmış((kötü bi anneyim sanırım hep kontrol ediyodum dişini ama tecrübesizlik sanırım anlamadım çıktığını ateşinide 2 güne 1 ölçüodum inşallah çıkmamıştır

Cok sevindim beğendiğine insan bir sekilde vesile gibi olmuş hissediyor kendini bir bakıma bu da bir sorumluluk :))

valla cnm sen referans olmasan belki alamıcaktım çünkü çok kararsız kalmıştım o günde hastalandım kar kış içinde bebeğimide götürdüm hastaneye gelmemişti astronotu nasıl sarmaladım, geldikten sonrada giydirdim gönül rahatlığıyla kontrolüne götürdüm:)

Aklim gecmiste olmasina ragmen yine okuyamiyorum cok fazla biriktirdim bu kez
Bizdeki durumladan bahsedeyim size...

Bu hafta baris grip oldu.
Oksuruk,hapsirma ve sesin kisilmasi ile dr.gittik.Kendi dr.degilde hastahaneye gittik.
Cok sukur ki baslangicindaymis ilerlememis dr.iyi gorundugunu soyledi ilac vermedi.
Calpol yazdi fakat cok huzursuzlaninca ver dedi.
Damaklari kasiniyor sanirim eline ne gecirse inanilmaz bir hirsla resmen aslan gibi kukreyerek sikiyor.Bunun icinde jel verdi.Fakat prospektusune baktim 6. aydan sonra yaziyrdu o yuzden kullanmadim kendi dr.soracagim.
Bunun disinda cok sukur hersey yolundaydi.

Gitmisken tiroidimle ilgili muayne olayim dedim son gunlerde bogazima dokununca elime yumru geliyordu.
Muayne oldum dr.nodulden suphelendi ultrasyon ve kan tah.istedi.
Cok sukur nodul yok ama kan degerimi gorunce soka girdik.
En son hamileyken 7 den 2 ye dusurdugum tsh 89 cikmis.
Lab.ile gorustum yanlismi var diye ama onlarinda yukseklik dikkatini cektigi icin testi tekrarlasmislar ve yine ayni sonuc cikmis.
Sonuc hasimato teshisi ve 50 lik kullandigim ilaci artik 150 lik kullanacagim.
Arastirdim hamilelik ve lohusalikta vucut dngemiz degistigi icin bu donemde sik rastlaniyormus.Stres,uzuntu,yorgunluk tetikliyormus.
Tiroid hastasi olan arkd.tahlilleri duzenli yaptirin sizlerde.

Ek gida olayimiz suan basarili gidiyor.
Kucuk bir recel kavonozunda yogurdunu mayaliyip 2 gun verip yeniden yapiyorum.
Elma suyundan puresine gectim onuda severek yiyor.
Aksamlarida bazen muhallebi veriyorum.
Tabi bunlari oyle cok yemiyor kahve fincani kadar hazirliyorum ancak yarisini yiyor.
Onumuzdeki ayda sebze corbasina baslamayi dusunuyorum.
Bizden haberler boyle..

kızlar dün gece kızım 2 buçukta uyandı salla salla uyutamadım sonra sinirlendim kaderine terkettim yatakta yattım eşim geçti başına ben uykuya geçtim tabi o da salla salla derken saat 5 olmuş uyandım çocuk daha yeni uyumuş tabi eşimde sonra üzerini kontrol ederken o da ne kokular geliyor bizim kız altına yapmış haydaaa adamcağız tam 2 buçuk saat uğraştı uyutmak için yazık çocuk ta ondan uyumuyormuş meğersem neyse altını aldım uyandı tekrar bu sefer ben salladım yarım saatte uyuttum ama eşime çok üzüldüm o kadar saat uğraş sen uyutmak için meğer uyumamasının sebebi varmış nerden bilsin adam

Canim cok gecmis olsun insallah çabuk düşer deger

Ben gecen aya kadar hala ilacı kullanıyordum test yaptım biraz dusuk çıkınca kendiliğimden bıraktım aslında hata yaptım ben yine baktirayim sagol Canim hatırlattığın icin

Aynen minnoşcum nerdeyse her saat başı uyanıyor diyebilirim
Hemen müdahele etmiyorum bakalım kendi başına uyuycak mı diye ama nafile eğer kalkıp düzeltmezsem ya da pışpışlamazsam olay ağlamaya dönüyor
Belim 2 ye ayrılacak yakında zaten minyonum kucağımda 7 kiloya yaklaşmış bi Bebekle bel fıtığı olmadan iyidir

Gecms olsun canm kiyamam minnosuma...huzursuzuklari gectimi barisin...sanads cok gecms olsun subacm

Ben artık beşiğe koyup kaldıramıyorum yanıma alıyıroym bi iki uyanmadan sonra belim ortadan ikiye ayrılacak benimki rahat 9 kilo varda fazlasını bilemiyorum yarın 4. Ay aşılarımız var o zaman bakarlar... Artık yavaşlar herhalde değilmi kilo alımı yoksa taşıyamayacağım ablamın 10 aylık oğlu ile aynı kilodalar Allah'tan boyuda uzun ama oğluna gönlümce pantolon giydiremiyorum hep beli sıkıo yawrumu o da farkında heralde hep mekik çeker gibi yattığı yerden kendini kaldırmaya çalışıyor :)) şimdiden baklava dilimlerini hazırlıo oğlum :))

Aman parmecim dustugu icin birakma bu ilaci dr bana omur boyu kullanacksin dedi biraktikca yukseliyor.
Tesek.ederim.

Gecms olsun canm kiyamam minnosuma...huzursuzuklari gectimi barisin...sanads cok gecms olsun subacm

Canim tesek.ederim.
Kuzu biraz daha iyi gaz damlasini bu gittigim dr.degistirmemi soyledi.
Sab s.kullaniyordum uzun sure ayni damla kullanma dedi aguline onerdi o iyi gelmis olabilir.Gece hersaat basi aglayarak uyaniyordu simdi 2_3 saate cikardi.
Hatta bu damlayi sendemi kullanmistin yanlis hatirlamiyorsam?

Sen nasilsin,eylusum nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…