2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ruhumu dinlendirecek cok kalın olmayan yazızs net kolay anlasılır kitap arıyorum bana tavsiyelerinizi bekliyorum ama lutfen özelden mesaj atın sayfaları takip edemiyorum

Yok canim...colinox kullandim ben en son..bzfe iyiz canim..kucak bagimliligi disinda bi sorun yok sukur

bebeğim damaklarını birbirine sürtüyor kıtır kıtır sesler geliyor ağzından sizde dikkat ettiniz mi sizinkiler de yapıyor mu

bn beğendim, pek araştırma yapmadım daha ama fiyatı ve tipi güzel sanki cnm..

Yok canim...colinox kullandim ben en son..bzfe iyiz canim..kucak bagimliligi disinda bi sorun yok sukur

kucak bağımlılığına çare bulursanız bna da söleyin:26: ymk yerken arabada ağlıyo hemde nası yalvarır gibi ya kucağa gelecek ya da herkes başına toplanıp onunla ilgilenecek konuşacak, güldürecek..

kızlar herkese selam
geçmişi okuyup geldim kız uyuyor temizlik yapmam lazım ama kalkamadım burdan :)
hepinizin miniklerini , dönme çabalarını, dişleriyle damaklarıyla olan mücadelerini yirim benim minik kuşta alt dudağını emiyo damağını onunla kaşıyo artık altını değiştirmek çok zorlaştı yarım yarım dönmeye başladı tam dönme çalışmalarında hırsından ağlıyo
bide geçen misafir geldi yabancıladı çok, ağlama krizine girdi ama ne ağlama alt dudağını büze büze gözyaşları sel olup aktı yanaklarından çok komikti ama yaa kucağımdan bırakamadım bırakacağımı anladığı an bastı çığlığı bende kyamadım nasıl da büyümüşlerde yabancıdan anlıyorlar yaa yerim bunları çıtır çıtır

Ay canim care buladm henuz..herkes bnmle ilgilensn durumu bzdede var...

Rabarbacım ben 9 kiloyu düşünemiyorum maşallah tosuncuna
Beril bu ay 700 gr almış ve 6.700 olmuş ama bana göre çok çünkü ben 1.60 boyunda ufak tefek bi insanım
Ben onun yatağını kendi yatağıma sıfırladım ön kapağını kaldırıp yani sanki yanımda yatıyomuş gibi ama yatağında yatıyo
Emmek istediğinde onun yatağına geçsem aslında bu kadar sıkıntı olmaz ayaklarımı kıvırdığımda sığıyorum onun yatağına
Tek sorun taşımaz diye korkuyorum
O yüzden her seferinde onu yerinden alıp yanıma yatırıp emziriyorum bazen iki fırt çekip hemen uyuyo
Bu aralar doymuyo nerdeyse tüm gece emmek istiyo mama kabul etmiyo
Bilmiyorum ne atağı ama bir an önce geçse iyi olcak

selam millet! Anne adayı olarak aranıza katıldım .

İnşallah 7 haftalık + 5 günlük bir bebiş var.

Ha bu araada diyetkoliklerden biriydim lakin 65 le gebeliğe başladım.Dukan yapsam diyorum ama mide ağrısı ve bulantılar iştahsızlık ve ya kimi zaman kıtlıktan çıkma hallerim düzenli birşey yapamayacağımı gösteriyor.
Neyse yarın diyetisyene gideceğim kadn Doğm doktorum dedi git diye.Ayy aman itiraf edeyim 1,5 sene önce 73 kiloydum.Bu yaz 58 ekadar indim lakin kortizon tam şişirmeye başlamıştı ki taratataaammm hamile .

Nasip anneler moral ve yardım bekliyormm

Canım bende 1.60 ya var yok yokum hamilelikten kalma kilolarım var işte :)) 59 kiloyum... Babamız hem boylu hem yapılı ama o bile zorlanıyor sen nasıl dayanıyorsun Dio bu aralar algıları çok açık gündüz yeterince doyurmuyorlar sanırım karınlarını emerken oyun yapıo konuşuo çıkarıo tekrar alıo gülüo gece de çok uyanıyorlar emmek için Kaan kesintisiz 5-6 saat uyuyordu gece uykusunda 2 aylıktan beri gece uykusu gerçekten gece uykusu 12-1 olmadan uyumuyor çünkü :) şuan bizdede var uyanma sıkıntısı bakalım bide aşılarımız var yarın Allah yardımcımız olsun

Selamlar

Bi selam vereyim dedim. Son tartışmadan sonra hiç bi şey yazmak gelmiyor içimden. Med e bişi yazacaktım gereksiz muhabbetlere yol açar diye özelden yazdım. Siz düşünün artık oluşan ortamı.
Zaten bende gerildim bugün eşime hırladım yok yere. Şimdide dayaknyemiş gibiyim.

Kizlar bugunlerde acayip istahliyim deli gibi yemek yiyesim var. Allah korusun hamilemiyim neyim :)) saka bi yana siz duzenli regl oluyor musunuz? Benimki pek normal degil de :26:

Kizlar bugunlerde acayip istahliyim deli gibi yemek yiyesim var. Allah korusun hamilemiyim neyim :)) saka bi yana siz duzenli regl oluyor musunuz? Benimki pek normal degil de :26:

bn daha hiç olmadım bi yılı geçti bi ben mi kaldım ki..iştah bnde her daim aşırı açık cnm son 3 kilom kaldı ama veremiyorum aslında şu durumda almadığıma da şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…