- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.161
Canim tesek.ederim.
Kuzu biraz daha iyi gaz damlasini bu gittigim dr.degistirmemi soyledi.
Sab s.kullaniyordum uzun sure ayni damla kullanma dedi aguline onerdi o iyi gelmis olabilir.Gece hersaat basi aglayarak uyaniyordu simdi 2_3 saate cikardi.
Hatta bu damlayi sendemi kullanmistin yanlis hatirlamiyorsam?
Sen nasilsin,eylusum nasil?
Yok canim...colinox kullandim ben en son..bzfe iyiz canim..kucak bagimliligi disinda bi sorun yok sukur
bn beğendim, pek araştırma yapmadım daha ama fiyatı ve tipi güzel sanki cnm..
ben de bakıyorum öyle ama evet fiyatı güzel geldi alasım da var gibi öyle pahalı şeyler almak istemiyorum bu ideal sanki
bn beğendim, pek araştırma yapmadım daha ama fiyatı ve tipi güzel sanki cnm..
kucak bağımlılığına çare bulursanız bna da söleyin:26: ymk yerken arabada ağlıyo hemde nası yalvarır gibi ya kucağa gelecek ya da herkes başına toplanıp onunla ilgilenecek konuşacak, güldürecek..
Eki Görüntüle 904773 çok hoşuma gitti
Ben artık beşiğe koyup kaldıramıyorum yanıma alıyıroym bi iki uyanmadan sonra belim ortadan ikiye ayrılacak benimki rahat 9 kilo varda fazlasını bilemiyorum yarın 4. Ay aşılarımız var o zaman bakarlar... Artık yavaşlar herhalde değilmi kilo alımı yoksa taşıyamayacağım ablamın 10 aylık oğlu ile aynı kilodalar Allah'tan boyuda uzun ama oğluna gönlümce pantolon giydiremiyorum hep beli sıkıo yawrumu o da farkında heralde hep mekik çeker gibi yattığı yerden kendini kaldırmaya çalışıyor :)) şimdiden baklava dilimlerini hazırlıo oğlum :))
Rabarbacım ben 9 kiloyu düşünemiyorum maşallah tosuncuna
Beril bu ay 700 gr almış ve 6.700 olmuş ama bana göre çok çünkü ben 1.60 boyunda ufak tefek bi insanım
Ben onun yatağını kendi yatağıma sıfırladım ön kapağını kaldırıp yani sanki yanımda yatıyomuş gibi ama yatağında yatıyo
Emmek istediğinde onun yatağına geçsem aslında bu kadar sıkıntı olmaz ayaklarımı kıvırdığımda sığıyorum onun yatağına
Tek sorun taşımaz diye korkuyorum
O yüzden her seferinde onu yerinden alıp yanıma yatırıp emziriyorum bazen iki fırt çekip hemen uyuyo
Bu aralar doymuyo nerdeyse tüm gece emmek istiyo mama kabul etmiyo
Bilmiyorum ne atağı ama bir an önce geçse iyi olcak
Kizlar bugunlerde acayip istahliyim deli gibi yemek yiyesim var. Allah korusun hamilemiyim neyim :)) saka bi yana siz duzenli regl oluyor musunuz? Benimki pek normal degil de :26:
Kizlar bugunlerde acayip istahliyim deli gibi yemek yiyesim var. Allah korusun hamilemiyim neyim :)) saka bi yana siz duzenli regl oluyor musunuz? Benimki pek normal degil de :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?