- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.201
Selam kızlar,
Bugün mama sandalyesi araştırdım biraz. Uygun fiyatı 2 model beğendim. Biri ağır ama çok fonksiyonu diğeri de fonksiyonel bir iki özelliği eksik ama hafif. Ağır olan 8.2 kg diğeri 5.7 kg
Ağır model Babymax Loco Mama Sandalyesi ( NDRML RN ) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Hafif model Chicco Jazzy Mama Sandalyesi Fuchsia Wave - Mama Sandalyesi - kliksa.com
Chicco Jazzy Highchair - YouTube
Burda da bi anne anlatmış
Bebek arabası alırken hafifliği önemsemiş ve Mclaren quest almıştım. Şimdi keşke bir kilo fazlası olan ama tentesi kapanıp ana kucağı monte edilen aynı omuz askısı bunda da olan hemde daha ucuz cybex onyx alsaymışım diyorum. Memnunum pratik rahat kullanıyorum ama eşimi ikna edememiştim. 1kg için vazgeçtik. Şimdi bunda daha mantıklı karar vermek istiyorum. Ama burda aradaki kilo farkı 2,5kg(
Fikri olan var mı?
aybike ya daha önceden sormuştum ama yine soracağım bu dut şurubunu nasıl kullanacağım :)))
slm kızlar.sözde2 gün stres atıp tatil yapacaktık giderken kaza yaptık.karşıdan gelen bi arabaya çarptık kuzum çok korktu.beni hiç sormayın zaten.kabus gibi bi gündü geçti allaha şükür
çok üzüldüm canım
neyseki iyisiniz, birşey olmamış..Allah beterinden saklasın
sağol canım .bu arada ardayı ana kucağına onuda arbaya bağlamıştım eğer ana kucağımız olmaSA savrulurdu bebeğim.
slm kızlar.sözde2 gün stres atıp tatil yapacaktık giderken kaza yaptık.karşıdan gelen bi arabaya çarptık kuzum çok korktu.beni hiç sormayın zaten.kabus gibi bi gündü geçti allaha şükür
canım birdahaki kontrolünüzde sorabilir misin nezamana kadar bu ölçü ve ölçüsünü neye göre artıracağız
canım mutlaka içine koydukları;
patates, havuç, kabak yada balkabağı, mevsimine göre yeşil yapraklı sebze (şuan için ıspanak), bir mktar organik prinç
haşladıktan sonra zeytinyağı ilave ediyor.
farklı gıdalar alsın diye her seferinde içine 1 tane farklı sebze ilave ediyor
canım 1 yaşına kadar sebze yemeği olarak bunu verdi sadece. birde tatsız tutsuz bişey olduğu için hiç yemek seçme derdi olmadı 1 yaşndan sonra. adam elinde roka , tere dolaşır evin içindemasada yenen yemeklerden tattırmadılar bile. çünkü doktorun söylediği ilk aldığı tatlar nekadar lezzetli olursa ileride okadar çok yemek seçer
Bir arkadaşım cam rende ile elma rendelemenin inanılmaz zor olduğunu söyledı. Öyle mi?
Loco da katlanıyor canım.bana da mantıklı geliyor locoLoco katlanıo mu?tip olarak daha güZelmiş tekerlek ve asansör olayı da ii ama yer kaplamasın diosan katlandığı için chicco derim
Kilosu çok da dert diil sanırım nerden nereye taşıcaz ki zaten, bebek arabası gibi çok taşınan bişi olmaz
bende bu ara bu konuya kafa yoruyorum ama oğlum bana bişeyi öğretti; bir daha ona denettirmeden birşey almam...
kesinlikle katlanan bir model olmalı çünkü bide benim evde kediler var, orta yerde hiçbirşey bırakamıyorum.
arkadaşlarımın beni uyardığı bir konu da tepsisinde oyun oynayıp vakit geçirebilsin ben yemek hazırlarken.
bence kilo arabadaki gibi önemli değil çünkü öyle sürekli ordan oraya taşımayacağız
bu kriterlere göre bir liste çıkartacağım ve sonra gidip oğluşumla deneyeceğim
Canım belli mı olur , kader kısmet , Allah tekrar cocuk nasip ederse kullanırsınız gene
Bende kızımda buldumcuk olmuştum resmen, iki tarafın ilk torunu da olunca giysi oyuncak doldu heryer ,
Birde kızlar icin öyle guzel , süslü seyler varki , insan almadan edemiyor :))
Almanyaya dönmeden önce buradan stokladığım kumaş. Bebeğime ağız mendili olarak kullanıyordum bu kumaştan yapılan mendilleri şimdide ek gıdaya geçiş öncesinde bebeğime meyve suyu sıkarken kullanacağım veya süzgeçten geçirilmesi gereken sebzeleri bu yöntemler süzeceğim. Meyve suyu sıkacakları bebekler için pek sağlıklı değil, her ne kadar temizliğine dikkat etsekde pek hijyenik değiller, metal süzgeçlerinde zaten sebzelere değmesi sağlıklı değil. Bu kumaş %100 pamuklu, saf zeytinyağlı sabunla yıkayıp sonrasında kaynatılınca rahat rahat kullanılabilir. Doğal bir yöntem. Mutfaktaki küçük ev aletlerinden sıkılanlara, uygun fiyatlı, hijyenik bir alternatif. Anneleriniz veya kayınvalideleriniz bu konuda daha çok şey biliyordur muhakkak, onlardan da tarif alabilirsiniz.
gidip oturmadım canım ama emin ol fotoğraflardaki kadar değil...burda şahane yerler var, ben sizin yerinize bir gezeyim havalar düzelince
bizim favorimiz burası :)
Galeri | Denizaltı Cafe & Restaurant Urla | Urla İskele'de Tanju Okan Parkında sıcak samimi bir ortam bulabileceğiniz benzersiz bir restoran.
bütün yazı denizaltının beachinde geçirdik benim koca göbekle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?