2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende bu ara bu konuya kafa yoruyorum ama oğlum bana bişeyi öğretti; bir daha ona denettirmeden birşey almam...
kesinlikle katlanan bir model olmalı çünkü bide benim evde kediler var, orta yerde hiçbirşey bırakamıyorum.
arkadaşlarımın beni uyardığı bir konu da tepsisinde oyun oynayıp vakit geçirebilsin ben yemek hazırlarken.
bence kilo arabadaki gibi önemli değil çünkü öyle sürekli ordan oraya taşımayacağız
bu kriterlere göre bir liste çıkartacağım ve sonra gidip oğluşumla deneyeceğim

beslenme uzmanı bir arkadaşım var, bugün onu gördüm. hazır görmüşkende şu saklama olayını sordum
deepfreeze de besin değerini kaybetmez ama 15 günü geçirme dedi
tavsiyesi haftanın bir gününü o haftanın yemeklerini hazırlamaya ayır, tek öğün şeklinde kaplara ayırarak deepfreeze at. hergün bir sonraki günün kabını aşağı dolaba indirerek kullan

slm kızlar.sözde2 gün stres atıp tatil yapacaktık giderken kaza yaptık.karşıdan gelen bi arabaya çarptık kuzum çok korktu.beni hiç sormayın zaten.kabus gibi bi gündü geçti allaha şükür

sağol canım .bu arada ardayı ana kucağına onuda arbaya bağlamıştım eğer ana kucağımız olmaSA savrulurdu bebeğim.

ana kucağı gerçekten çok önemli, çevremde bazı insanlar da görüyorum ne olacakki diyip bağlamıyor anakucağını arabaya
siz yaşadınız görmüşsündür Allah korusun bağlı olmasaydı nasıl savrulurdu o koltuk

slm kızlar.sözde2 gün stres atıp tatil yapacaktık giderken kaza yaptık.karşıdan gelen bi arabaya çarptık kuzum çok korktu.beni hiç sormayın zaten.kabus gibi bi gündü geçti allaha şükür

Çok geçmiş olsun bişi olmamasına sevindim
Ve ana kucağı olayı bi kere daha dank etti bende
Ne olacak die diil ama bilmediğimden bağlamıoduk biZ
Eşimin abisinden aldık onlar da hiç kullanmadı desem yeridir o yüzden bilmiolar
Ana kucakları direkt arabaya bağlanıo mu yoksa onun için ayrı bi aparat mı almak lazım
Chicco biZdeki bu arada

Aybike benim doktorum suan sebze puresine ispanak ve patlican koyma dedi. Yegeninin ilk sebze corbasinda mi vardi ispanak? Yoksa biraz daha buyuyunce mi?
Bir de pirinc besleyici olmadigindan pirinc yerine irmil ya da yulaf unu kullan dedi

Bir arkadaşım cam rende ile elma rendelemenin inanılmaz zor olduğunu söyledı. Öyle mi?

Loco da katlanıyor canım.bana da mantıklı geliyor loco

Bu daha ii bi fikir.sağol canım

Senin gonlunde bir kiz daha geciyor ben anladim

Ivy'cim meyve sularini ve sebzeleri bu yontemle suzersen meyve suyu ya da sebze cok putursuz olacak ki bircok okudugum yerde ve ayni zamanda kendi doktorumda meyvelerin pure olarak verilmesi soyleniyor.

Bu arada ben de cok kullaniyorum bu bezi

FAce de burada balik ve deniz urunleri yiyip resimlerini yayinlamislar ondan dedim. Yani yine yemek :)

Kızlarrr bugün kızıma 3 4 kaşık (bebek kaşığı) elma suyu ve püresi verdim şimdi kaka yapmıştı böyle siyah gibi pelte pelte şeyler var içinde elmadandır normaldir deil mi çokkk korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…