2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oglum kati gida olayina alisamadi Ne yapicam bilmiyorum 2 gun sonra ise baslayacagim.

Bugun tekrar elma verdim yemiyor. Yutma olayini sevmedi sanirim bizimkisi. Cunku aksam da kasik mamasi yaptim. Onu da yemedi. Kasik mamasini sulandirip biberona koydum o zaman icti.

Kızlarrr bugün kızıma 3 4 kaşık (bebek kaşığı) elma suyu ve püresi verdim şimdi kaka yapmıştı böyle siyah gibi pelte pelte şeyler var içinde elmadandır normaldir deil mi çokkk korkuyorum

Muz yedirdiginde siyah kaka oluyor diye biliyorum. Ben 3-4 kasik elma puresi yedirdim ama siyah olmadi kakasi.

kayra'mıza biraz zaman vermelisin. Daha dör aylık. Püre tarzından hoşlanmamıştır. Yoğurt denediniz mi?? Hafif sulandırıp kaşıkla eme eme yer belki. Ben de kefir veriyorum ama yer gibi değil emer gibi yiyor.
Stokta sütün var mı???

Yogurda 3 hafta kadar sonra baslayacagiz. Stokda sutum yok maalesef. Bu sagma isini ya ben beceremedim ya sutum sagacak kadar yok. 3 ayri makina kullandim cikan 10 ya da 20 cc.

Senin gonlunde bir kiz daha geciyor ben anladim
Ha ha
olabilir aslında , kaç cocugun var diye soranlara 2 çift derim söyle uslu , kendi kendine uyuyan , sakin bir kız
İstanbul haseki hastanesinde uzman bir cocuk Dr U ile tanışmıştım taa öğrenciyken , sorulduğunda 4 çift diyordu (4 oglan 4 kız ) , sok olmuştum
Canım daha erken , az daha büyüyünce alışır insallah , daha dillerini bile tam ceviremiyorlar

Bebekleriniz gunde kac defa kaka yapiyor?

Kayra bundan 2 hafta oncesone kadar gunde 1 kere yapiyordu. Simdi gunde 5-6 defa yapiyor. Gecen hafta doktora gittigimizde doktor normal dedi. Ama emin olmak icin kaka tahlili yaptirdi. Tahlil de temiz cikti.

Ilk dogdugunda cok kaka yapiyordu yeni dogan icin normalmis. Sonra yavas yavas 1 e dustu uzunca sure gunde 1 kaka ile devam ettik simdi 5-6 oluyor. C

Umarim ondandir. Zati biliyordum da bu kati gia olayi bir kere daha gosterdiki bende sabir sifir

Bizimki 3, bazen 4 kez yapıyor , hep boyle , ek gıdalara geçince azalır diye umut ediyorum
Birde ben her emzirmede bir göğüs veriyordum , anladimki bizimki tam boşaltamiyormus, yeşil kaka yapıyordu ve az kilo aldı
Simdi yine bir öncekini veriyorum , kaka rengi sarıya dondü 1 haftadır , sayısı da max 3 oldu (azaldı )

Sen ne zaman basliyorsun kati gidaya? Senin bebegin sadece anne sutu aliyor degil mi?

Bu arada cam rende aldim bugun. Elmayi rendeledim gercekten cok kolay rendeleniyormus. Hic arkadasin dedigi gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…