2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sabahleyn kızıma ıhlamur verdim olduğu gibi kustu, geçenlerde elma suyu sıkıp verdim çok iştahla severek yedi ama onuda olduğu gibi kustu. bizim kız ek gıda işini sevmedi sanırım

Son düzenleme:

canım bu da iyiymiş, benim dediklerimle aynı özelliklere sahip
sadece birşeye takıldım, kılıf kumaş değil sanırım. İzmirin sıcağında acaba terletir mi çocuğu?

Kizlar dun hipp'in elmali havuclu organik kavanoz mamasindan almistim kizima onu verdim bi sonraki kakasi havucluydu:) sindiremedi sanirim. Aksam da balkabagi denedim ayni o renk yapti kakayi. Sizde de olmus muydu boyle bisey? Buarada aylik kontrole 3gun erken gitmemize ragmen boyumuz 71cm kilomuz 9200olmus masallah kizima:)

canım maşallah kızına kaç aylık oldu tosbik kız ağustos kaç dogumlu.... benim kızım çiroz yav

Agustos 6dogumluyu canim, ama benim kiz 3750 dogdu. Doktor zaten 1ay onde dogmus simdi 9aylik bebek boy ve kilosunda diyor, sadece anne sutu mi veriyorsun canim?

Anladım canım maşallah Allah nazardan saklasın...
biz 13 agustos doğumluyuz 3380 doğdu
15 gün önce 6800dü 64 cmdi
evet sadece anne sütü veriyorum dr gelişimi iyi diyor normal sınır içnde ama sizin tosbikleri duyunca benim kız çiroz geliyo gözüme

canım bu da iyiymiş, benim dediklerimle aynı özelliklere sahip
sadece birşeye takıldım, kılıf kumaş değil sanırım. İzmirin sıcağında acaba terletir mi çocuğu?

Canım benim gördüğüm mama sandalyelerinin hepsi bu tarz muşamba vari pegpregonun deri olanı var bide nuna biraz farklı bi cins ama o da kumaş değil yalnız bugün birşey daha takıldı kafama şöyleki bazı mama sandalyelerinin sadece ön ayakları tekerlekli arka ayaklar sabit daha güvenli falan yazıyordu ama neye göre tecrübesizlik zor iş gerçekten

selam arakadaşlar

bi şey sorucam benim kzıım sürekli gözlerini kaşıyor, özellikle yorgunsa ve uyumaya çalışıyorsa. bizim gibi olan var mı? 2 aylık kontrolümüzde göz damarında tıkanıklık var demişti doktoru ve bir damla vermişti 7 gün kullan demişit, kullanmıştık o zaman. şimdi tekrar öyle mi oldu acaba, ama her ikisini de çok kaşıyor o zaman doktor sadece sağ gözü için söylemişti.

Gayet güzel canım gelişimi 9 kilo çocuğu taşımak gerçekten kolay değil benimki 9300 evden çıkarken birde Kalın giyiniyoruz kollarımın uzadığını hissediyorum arabaya kadar oto koltuğuna sığmıyor kıyafetleri sürekli çöp iki giyiyor olmuyor ortalama çocuk en güzeli bide ben öle iri yarı değilim ufak tefek bişeyim mahfoluyorum

canım benim bebiş de seninle hemen hemen aynı ölçülerde, aslında normal ölçülerdeler. ama dediğin gibi maşallah arkadaşların kilo ve boyları duyunca bizimkiler çiroz kalıyor.
ben 1.60 boyunda 50 kilo bi insanım, eşimde 1.80 boyunda 67 kilo, kızımız 4 aylık kontrolünde 6.700 gr 65 cm di. ve son 15 gündür 1 gr almadı. biz zaten eşimle zayıf yapılıyız o yüzden kzımdan da çok bi şey beklemiyorum. siz de eşinle bizim gibi minyonsanız o yüzden böyledir kızının ölçüleri. zaten kiloları ne olursa olsun sağlıklı olsunlar da. ben de sadece anne sütü veriyorum. aslında versem mama falan yiyicek de vermiyorum, zaten normal ölçüler de, çocuğu boşuna şişirmenin anlamı yok mamayla, sütüm yettiği kadar artık ne yapayım, aslında sütüm yeterli gelmiyor ama olsun artık.

Canım Kaan da öyle çıkaracak gözlerini ondan korkuyorum bi ara geceleri çorap geçiriyordum ellerine hatta kaşlarının kenarları böle kuru gibi duruyor doktoruna gösterdim atopik mi die değil dedi la roche posay sürücem o bölgeye bakalım farkedicekmi

Merhaba hiç geçmişe bakmadan yazıp çıkıcam ,

Dualarınız geçmiş olsun dilekleriniz için çok saolun görme ve işitmesorunu yok gibi gözüküyor. Ultrason hergün ve 3 tüp kan hergün tahliller devam ediyor. Cmv virüsü için ilaç veriliyor. Dahane kadar yatıcaz belli deil . Ben burdaki diğer hastaları görünce kendi derdimi unuttum çokkkkkkkkk kötü hastalıklar var mesela aynı odada kaldığımız efnan bebek metobolizması çalışmadığı için yediklerini enerjiye çeviremiyormuş. Yani parmağını bile kımıldatamıyor 4 tane özel ilaç karışımı 24 saat veriliyorki nefes alması kalbinin çalışması için . Böyle hastaları görünce halimize şükrediyorum. Allah bütün bebeklerimizi korusun .

Sizleri ve " normal" bebek muhabbettlerimizi özledim.

eşimde bende minyonuz hatta kısayız birazcık hayatımda ilk defa 52 kiloda duruyorum.. dediğin gibi yapı meselesi birazda.. sağlıklı olsunlarda sütüm yetiyor ama sanırım içerik olarak çok yağlı degil :)))

tahmin edebiliyorum canım bu kilo bile yoruyor beni... senin tosbigi taşımak daha da yorucudur... Allah sağlık sıhhat versinde herşeye katlanıyor insan

Öle tabi canım herşeyîn başı sağlık ama bi yandanda korkuyorum neden bu kadar çok kilo alıyor die yada bu kadar kilo gelişimini etkilermi die misal hala dönmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…