2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kocişe söz verdim ucuz bişi alıcam :)) am ben Şubat'ta alıcam bu ay alamam marttada artık oto koltuğu alırım diorum

Dönen dönüyor canım benim kız 4 aylıkken döndü hatta 1 hafta vardı 4 aylık olmasına. Düşün birde erken doğdu 5 hafta dönüyor ama kilo ve boy olarak sizinkilerden çok geride çok şükür sağlığı iyi :)

bugün oğluma elmayı direk cam rendede rendelediğim gibi verdim ama elma suyunu ayıla bayıla içen çocuk bugün püreyi yerken ağzını buruşturdu ve püskürttü yemedi ,sanırım ek gıda işi biraz sıkıntılı olacak bizim

benimki de dönmüyor teyzesi ama kalkmak istiyor oturmak istiyor kilosu ayına göre fazlaymış bizimkinin belki totoyu kaldıramıyordur belki de yapı meselesidir dediğin gibi her çocuk birbirinden farklı yeterki sağlıklı olsunlar

Kizlar oto koltugu hakkinda bilgisi olan varmi nasil bisey almayi dusunuyorsunuz fikirlerinizi paylasirsaniz ben cok kararsizimda

Ayyy deliricem onceden kasik verdigimde (emmedigi ve biberon almadigi icin hatirlarsaniz aptamil 1'i kasikla veriyordum) kizim agzini kilitlemeyi ogrenmisti. Simdi de agzini aciyor ama o agiz hep acik, yutkunmuyor. Agzindan da hem aptamil 1, hem kasik mamasi hem de ek gida (balkabagi verdim) akip gidiyor onluk kiyafet kalmiyor! Sizinkiler yapti mi boyle bisi? Ben de kucukken agzimda tutardim yemekleri biliyom cok eglenceli ( ama anneler icin oyle olmuyo.. Bu hafta annemler gelmisti mama yedirirken annemin kizima soyledigi su oldu; kizim anandan da cok cekmistim bari senden cekmjyim. Ben yemek yemeyen bi cocukmus
Annemin takintisi vardir oyuzden yemek konusunda. Yemeyen bi cocuk gorunce hemen anneme havale ederim ucan kacan kurtulamaz elinden:) ama benim kizin yutmamasi nolcak bilmiyorummmm pofffff

Bizimki de uyku gelince kaşıyor, uyutamadigim icin de boyle devam ediyor
Cook zor uykuya geçiyoruz , gözleri kaşınmaya başladıktan 1-2 saat sonra uyutabiliyorum ancak

Coook coook gecmis olsun canım , Allah acil şifalar versin
Öle tabi canım ama gel de bunu insanlara anlat bide tostik olunca direkt kilosundan hareket edemiyor obez olmasın cart curt bilmem ne anneyiz etkileniyoruz üzülüyoruz işte
Canım anne sutuyle o kilodaysa dert etme , emekleyince zayıflar nasıl olsa
Benimki ciroz , gene dönmüyor
Aynı canım , elindekini düşürüp ellerini yemeye devam ve yarım donüyor tam dönmüyor
kızımın anne yapımı tavşan oyuncağı Eki Görüntüle 918112
Eline saglık maharetli anne
Ben bepanten kullanmıştım canım , bana çok iyi geldi ki ilk doğumdan beri var benim , her doğumdan sonra nuks ediyor

Son düzenleme:
Emelcim mamas papas alabildin mi
Dün baktım da hepsiburada da 25 tl zam gelmis , ilk defa şansım yaver gitti erken aldığım ise yaradı

Arkadaşlar merhba...benim oglum 4 aylik oldu telsiz almayi düşünüyorum.aranizda kullanan var mi?
Marka konusunda yardimci olurmusunz.model olarak ta?
Parazit falan yapanlar varmış cekmeyenler varmış. Kafam karıştı. ..

biz dönmüyorlar diye üzülüyoruz da çok merak ettim birkaç Ağustos böcüğümüzden başka dönen var mı?

Emelcim mamas papas alabildin mi
Dün baktım da hepsiburada da 25 tl zam gelmis , ilk defa şansım yaver gitti erken aldığım ise yaradı

bende senin tavsiyenle almaya niyetlenmiştim geçen hafta canım ama sonra eşim uyardı
bizim evde kediler var bide düzen onlar yüzünden biraz farklı. o yüzden bize yüksek ayaklı bişey lazım dedi. sonra düşündüm adam haklı, galiba polly e karar verdim

canım ben weewell kullanıyorum çok da memnunum. ama satıştaki kadın söylemişti diğer modellerde parazit oluyor diye. benimkinin modeli sanırım WMA400
çekim kapasitesi 300mt diyor katalogda ama çok daha fazla. ben telsiz elimde rahat rahat bahçede dolaşıyorum, hatta komşunun bahçesine gidiyorum. ne seste bir kayıp var nede pazarazit. tavsiye ederim

Cok teşekkür ederim canim hemen bakıyorum....

Bugün de hogg tekniğiyle uyuduk kendi başımıza
Ama sadece 3. Gün uyumadı daha kısa ve daha erken olmuştu
Bugün yine 1 saatte uyudu ve yine saati 10 etti
O teknikte uykuya geçişin gitgide kısalacağını söylüyordu
Bugün 5. Gün ve yine 1 saatte uyudu acaba bi şeyleri yanlış mı yapıyorum
9 gibi uykusu gelince yatağa koydum ama uyumadı kaldır yatır kaldır yatır Ancsk 10 da daldı
Bu yöntemi uygulayıp artık 5 dakikada dalıyor ve akşam 8 de yatıyor diyen var mı arkadaşlar

Allah yardımcın olsun. İnşallah zamanla her şey yoluna girer ve eşinde hatasını anlar.

ben de pek anlamam örgüden netten öğrendim amigurimi tekniği oldukça eğlenceli herşeye uyarlanabiliyor oyuncakların doğal olmasını istedim plastik boyalı şeyleri ağzına alsın istemedim

kızımın anne yapımı tavşan oyuncağı Eki Görüntüle 918112

ellerine sağlık özellikle oyuncaklara bayıldım. ben örgü örmeyi çok severim. ilk fırsatta ip alıp bende deneyeceğim :)

çok geçmiş olsun. bende bazen bırakıyorum yatağın üzerine artık dikkat edeyim.

Şimdi cerrahpaşaya gidiyoruz oğlumu yatıracaklar çok kötüyüm ne olur dua edin iyileşip çıkalım

çok geçmiş olsun inşallah uzun sürmez hastanede tedavinizde hemen çıkarsınız.

Eki Görüntüle 915529

kızlaaarr hepinize iyi yıllaaar diliyoruz Öykümle

umarım 2014 de hayalini kurduğumuz tüm güzellikler gerçek olur

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum meleklerinizide kokluyorum...

maşallah sana minik öykü

çok geçmiş olsun.

benim kızım yarım dönüyor ama tuttuğunu bırakmıyor. özellikle bu aralar saçlara sarmış durumda. yakaladı mı elinden zor kurtarıyoruz saçlarımızı.

bizim hiç uyku problemimiz olmamasına rağmen en kısa dalış süresi 20 dk canım
yalnız şöyle bir güzellik var ; eskiden dalana kadar başında beklerdim şimdi çıkıyorum odadan, telsizden dinliyorum yarım saat falan kendi oyalanıp sonra uyuya kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…