- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.781
canım bence iki teker sabit olması daha mantıklı..bizde tiny love anakucağı var, benim koca totolu oğlum kendi gücüyle ana kucağını sallıyor. bu mantıkla eğer mama sandalyesi rahat hareket ederse onu da ittirir diye düşünüyorum
aslında gidip mağazada bakmak lazım, böyle nette görerek olmuyor. ama polly aklıma yatmaya başladı. aklımda 200 tl vermek vardı, amcadanda 100tl hediye parası kopardım. topla etti mi sana 300
benim minnoş da dönmüyor daha kim demiş 4 aylık döner diye yalan :)
kızlar bişi sorcam hamile iken bi yurt dışı alışveriş sitesi paylaşılmıştı. ordan alışveriş yapan memnun olan varmı
bi de nette kıyafet alıp memnun olduğunuz siteler hangiler paylaşırmısınız
Dönen dönüyor canım benim kız 4 aylıkken döndü hatta 1 hafta vardı 4 aylık olmasına. Düşün birde erken doğdu 5 hafta dönüyor ama kilo ve boy olarak sizinkilerden çok geride çok şükür sağlığı iyi :)
Bizimki de uyku gelince kaşıyor, uyutamadigim icin de boyle devam ediyorselam arakadaşlar
bi şey sorucam benim kzıım sürekli gözlerini kaşıyor, özellikle yorgunsa ve uyumaya çalışıyorsa. bizim gibi olan var mı? 2 aylık kontrolümüzde göz damarında tıkanıklık var demişti doktoru ve bir damla vermişti 7 gün kullan demişit, kullanmıştık o zaman. şimdi tekrar öyle mi oldu acaba, ama her ikisini de çok kaşıyor o zaman doktor sadece sağ gözü için söylemişti.
Coook coook gecmis olsun canım , Allah acil şifalar versinMerhaba hiç geçmişe bakmadan yazıp çıkıcam ,
Dualarınız geçmiş olsun dilekleriniz için çok saolun görme ve işitmesorunu yok gibi gözüküyor. Ultrason hergün ve 3 tüp kan hergün tahliller devam ediyor. Cmv virüsü için ilaç veriliyor. Dahane kadar yatıcaz belli deil . Ben burdaki diğer hastaları görünce kendi derdimi unuttum çokkkkkkkkk kötü hastalıklar var mesela aynı odada kaldığımız efnan bebek metobolizması çalışmadığı için yediklerini enerjiye çeviremiyormuş. Yani parmağını bile kımıldatamıyor 4 tane özel ilaç karışımı 24 saat veriliyorki nefes alması kalbinin çalışması için . Böyle hastaları görünce halimize şükrediyorum. Allah bütün bebeklerimizi korusun .
Sizleri ve " normal" bebek muhabbettlerimizi özledim.
Canım anne sutuyle o kilodaysa dert etme , emekleyince zayıflar nasıl olsaÖle tabi canım ama gel de bunu insanlara anlat bide tostik olunca direkt kilosundan hareket edemiyor obez olmasın cart curt bilmem ne anneyiz etkileniyoruz üzülüyoruz işte
Aynı canım , elindekini düşürüp ellerini yemeye devam ve yarım donüyor tam dönmüyorKızlar hadi sizinkiler tosuncukta dönmüyor
benimki niye dönmüyor acaba???Tamam bi kaç kez döndü ama hiç istekli değil. Sağa sola oyuncak diziyorum almaya meyletmiyor. Sinirleniyor eline gelsin istiyor. Birde biz sizden yaklaşık bir ay büyüğüz. 19 temmuz doğum tarihimiz.
Sizinkilerin elinde oyuncak tutup ağzına götürmesi ne aşamada merak ediyorum. Çok az tutabiliyor. Tam ağzına gidicekken düşürüyor ellerini yemeye devam ediyor.
Eline saglık maharetli annekızımın anne yapımı tavşan oyuncağı Eki Görüntüle 918112
Ben bepanten kullanmıştım canım , bana çok iyi geldi ki ilk doğumdan beri var benim , her doğumdan sonra nuks ediyorKızlar merhaba ya yine makatta yırtılmadan dolayı kanama var ve 1 haftadır çekiyorum ama geçmedi. Doktorum krem vermişti geçmişti bir iki günde ama şimdi 1 haftadır kullanıyorum geçmedi doktora da gitmedim çünkü ameliyat diyecek o zaman öyle demişti
Yanlış hatırlamıyorsam aramızdan birinde daha aynı şey vardı bir krem kullanmıştı geçmişti galiba öyle hatırlıyorum.
benimki de dönmüyor teyzesi ama kalkmak istiyor oturmak istiyor kilosu ayına göre fazlaymış bizimkinin belki totoyu kaldıramıyordur belki de yapı meselesidir dediğin gibi her çocuk birbirinden farklı yeterki sağlıklı olsunlar
Emelcim mamas papas alabildin mi
Dün baktım da hepsiburada da 25 tl zam gelmis , ilk defa şansım yaver gitti erken aldığım ise yaradı
Arkadaşlar merhba...benim oglum 4 aylik oldu telsiz almayi düşünüyorum.aranizda kullanan var mi?
Marka konusunda yardimci olurmusunz.model olarak ta?
Parazit falan yapanlar varmış cekmeyenler varmış. Kafam karıştı. ..
bende senin tavsiyenle almaya niyetlenmiştim geçen hafta canım ama sonra eşim uyardı
bizim evde kediler var bide düzen onlar yüzünden biraz farklı. o yüzden bize yüksek ayaklı bişey lazım dedi. sonra düşündüm adam haklı, galiba polly e karar verdim
canım ben weewell kullanıyorum çok da memnunum. ama satıştaki kadın söylemişti diğer modellerde parazit oluyor diye. benimkinin modeli sanırım WMA400
çekim kapasitesi 300mt diyor katalogda ama çok daha fazla. ben telsiz elimde rahat rahat bahçede dolaşıyorum, hatta komşunun bahçesine gidiyorum. ne seste bir kayıp var nede pazarazit. tavsiye ederim
Saol angy cim... Yalnızım en buyuk eksiğim oldu. Kizimin hastaliklari, Ile mucadele ettim, onlar geciyor duzene girecegiz derken baska seyler cikiyor surekli. Derdimi anlatacak kimsem yok yardim edcek kimsede yok.esim baslarda ulgilydi oda cekti kendini iyice.zaten gece 11_ 12 de geliyor eve cok yorgun oluyor. Biraz x yagmurla oynuyor oda 10 dk anca sonra uyuyor, zaten uyumasa kavga ediyoruz, o Beni anlamiyor Ben onu... Iyice koptuk. Bosanmaya karat verdik, AMA yagmuru sana birakmam diye diretince Kirdim dizimi oturdum... Kizimdan ayrilamam diye.offf gecermi bu gunler hic bilmiyorum.
Eki Görüntüle 914560 Eki Görüntüle 914562 Eki Görüntüle 914565 Eki Görüntüle 914566
ikisi hariç tüm oyuncakları kendim ördüm
ben de pek anlamam örgüden netten öğrendim amigurimi tekniği oldukça eğlenceli herşeye uyarlanabiliyor oyuncakların doğal olmasını istedim plastik boyalı şeyleri ağzına alsın istemedim
kızımın anne yapımı tavşan oyuncağı Eki Görüntüle 918112
buarada arkadaşlar lütfen bebeklerinizi yatakta filan uyumaya bırakmayın.....
bunların ne zaman ne yapacağı ne zaman hangi yeteneklerini geliştirdiği belli olmuyor!!!
dün gece canımın içi yataktan yere düştüh
ayatımda hiç bukadar içimin yandığını hissetmedim. sadece sırtüstünden yüzüstüne dönüyordu. birde geri geri gidiyordu nasıl olduysa ileri gitmiş bayağ..yatağın ortasındaydı. yüzüstü düşmüş. dizi yeşerdi....kafasındada çok hafif kızarıklık oldu. kahroldum.
korkusundan durup durup ağzını büze büze ağladı..
allahım birdaha olmasını nasip etmesin. yatağa birdaha asla koymuyorum.
Şimdi cerrahpaşaya gidiyoruz oğlumu yatıracaklar çok kötüyüm ne olur dua edin iyileşip çıkalım
Eki Görüntüle 915529
kızlaaarr hepinize iyi yıllaaar diliyoruz Öykümle
umarım 2014 de hayalini kurduğumuz tüm güzellikler gerçek olur
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum meleklerinizide kokluyorum...
geçmiş olsun canım
dün gece bizde ateşli kusmalı bir gece geçirdik.. ilk önce eşim hasta oldu ardından ben ve tabiki kızımda şifayı kaptı.. iki gündür burnu hırıldıyordu dün sabah ateşlendi calpol verdim 1 çay kaşığı.. dünü iyi geçirdik ama gece kabus gibydi 4-5 defa kusutu yavrum burnu tıkanık uyuyamıyor geniz dolu boğazına takıldıkça öğürdü kustu( ağlayacaktım onu öyle gördükçe neyseki 6.30dan sonra uyuduk biraz bugün doktora gideceğiz hem çocuk drna hemde çocuk cerrahına...
arkadaşlar dua edin bize bugün kızımın vajinasındaki kapalılık açılacak inşallah acımaz yavrumunun canı(
Kızlar hadi sizinkiler tosuncukta dönmüyor
benimki niye dönmüyor acaba???Tamam bi kaç kez döndü ama hiç istekli değil. Sağa sola oyuncak diziyorum almaya meyletmiyor. Sinirleniyor eline gelsin istiyor. Birde biz sizden yaklaşık bir ay büyüğüz. 19 temmuz doğum tarihimiz.
Sizinkilerin elinde oyuncak tutup ağzına götürmesi ne aşamada merak ediyorum. Çok az tutabiliyor. Tam ağzına gidicekken düşürüyor ellerini yemeye devam ediyor.
Bugün de hogg tekniğiyle uyuduk kendi başımıza
Ama sadece 3. Gün uyumadı daha kısa ve daha erken olmuştu
Bugün yine 1 saatte uyudu ve yine saati 10 etti
O teknikte uykuya geçişin gitgide kısalacağını söylüyordu
Bugün 5. Gün ve yine 1 saatte uyudu acaba bi şeyleri yanlış mı yapıyorum
9 gibi uykusu gelince yatağa koydum ama uyumadı kaldır yatır kaldır yatır Ancsk 10 da daldı
Bu yöntemi uygulayıp artık 5 dakikada dalıyor ve akşam 8 de yatıyor diyen var mı arkadaşlar
Selam herkese
Geçmişi okuyup geldim. Umarım herkes iyidir.
Bugün Kayra 1 elmayı yedi, demek ki öncesinde hazır değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?