- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.761
Merhaba hiç geçmişe bakmadan yazıp çıkıcam ,
Dualarınız geçmiş olsun dilekleriniz için çok saolun görme ve işitmesorunu yok gibi gözüküyor. Ultrason hergün ve 3 tüp kan hergün tahliller devam ediyor. Cmv virüsü için ilaç veriliyor. Dahane kadar yatıcaz belli deil . Ben burdaki diğer hastaları görünce kendi derdimi unuttum çokkkkkkkkk kötü hastalıklar var mesela aynı odada kaldığımız efnan bebek metobolizması çalışmadığı için yediklerini enerjiye çeviremiyormuş. Yani parmağını bile kımıldatamıyor 4 tane özel ilaç karışımı 24 saat veriliyorki nefes alması kalbinin çalışması için . Böyle hastaları görünce halimize şükrediyorum. Allah bütün bebeklerimizi korusun .
Sizleri ve " normal" bebek muhabbettlerimizi özledim.
Öle tabi canım herşeyîn başı sağlık ama bi yandanda korkuyorum neden bu kadar çok kilo alıyor die yada bu kadar kilo gelişimini etkilermi die misal hala dönmüyor
benim kızımda dönmüyor canım.. dün komşumuzu gördüm bebeği 7 aylık oda hala dönmüyormuş her çocuk farklı demekki
Anladım canım maşallah Allah nazardan saklasın...
biz 13 agustos doğumluyuz 3380 doğdu
15 gün önce 6800dü 64 cmdi
evet sadece anne sütü veriyorum dr gelişimi iyi diyor normal sınır içnde ama sizin tosbikleri duyunca benim kız çiroz geliyo gözüme
Canım kızın dönüyor mu kiloları aynı hemen hemen benimkinde hiç icraat yok henüz dönme konusunda
Kızlar hadi sizinkiler tosuncukta dönmüyor
benimki niye dönmüyor acaba???Tamam bi kaç kez döndü ama hiç istekli değil. Sağa sola oyuncak diziyorum almaya meyletmiyor. Sinirleniyor eline gelsin istiyor. Birde biz sizden yaklaşık bir ay büyüğüz. 19 temmuz doğum tarihimiz.
Sizinkilerin elinde oyuncak tutup ağzına götürmesi ne aşamada merak ediyorum. Çok az tutabiliyor. Tam ağzına gidicekken düşürüyor ellerini yemeye devam ediyor.
Öle tabi canım ama gel de bunu insanlara anlat bide tostik olunca direkt kilosundan hareket edemiyor obez olmasın cart curt bilmem ne anneyiz etkileniyoruz üzülüyoruz işte
Anladım canım maşallah Allah nazardan saklasın...
biz 13 agustos doğumluyuz 3380 doğdu
15 gün önce 6800dü 64 cmdi
evet sadece anne sütü veriyorum dr gelişimi iyi diyor normal sınır içnde ama sizin tosbikleri duyunca benim kız çiroz geliyo gözüme
benimki niye dönmüyor acaba???Tamam bi kaç kez döndü ama hiç istekli değil. Sağa sola oyuncak diziyorum almaya meyletmiyor. Sinirleniyor eline gelsin istiyor. Birde biz sizden yaklaşık bir ay büyüğüz. 19 temmuz doğum tarihimiz.
Sizinkilerin elinde oyuncak tutup ağzına götürmesi ne aşamada merak ediyorum. Çok az tutabiliyor. Tam ağzına gidicekken düşürüyor ellerini yemeye devam ediyor.
benim kızımda dönmüyor canım.. dün komşumuzu gördüm bebeği 7 aylık oda hala dönmüyormuş her çocuk farklı demekki
Merhaba hiç geçmişe bakmadan yazıp çıkıcam ,
Dualarınız geçmiş olsun dilekleriniz için çok saolun görme ve işitmesorunu yok gibi gözüküyor. Ultrason hergün ve 3 tüp kan hergün tahliller devam ediyor. Cmv virüsü için ilaç veriliyor. Dahane kadar yatıcaz belli deil . Ben burdaki diğer hastaları görünce kendi derdimi unuttum çokkkkkkkkk kötü hastalıklar var mesela aynı odada kaldığımız efnan bebek metobolizması çalışmadığı için yediklerini enerjiye çeviremiyormuş. Yani parmağını bile kımıldatamıyor 4 tane özel ilaç karışımı 24 saat veriliyorki nefes alması kalbinin çalışması için . Böyle hastaları görünce halimize şükrediyorum. Allah bütün bebeklerimizi korusun .
Sizleri ve " normal" bebek muhabbettlerimizi özledim.
Sat daşım benim kızların çıtırlığıda paralel gidiyor. Ben 3 gün fazla tuttum içimde yinede 3260 doğurabildim :)) bizde 4 aylıkken 66 cm 6300 idik. Hatta ben bu kiloya da çok sevindim. Durum önceki aylarda daha vahimdi çünkü. Hatta doktor bu a 400-600 arası alması gerekirken 950 almış sadece anne sütü aldığı için bi şey demiyorum dedi. Kilo alsın diye uğraşırken bunları duydum ya benden iyisi yok. :)))
Aynen bizim kızında dönmeye hiç niyeti yok. Direk doğrulmaya çalışıyor. Kareteciler gibi hop diye birden ayağa kalkacak herhalde:) aynı yürüme olayındaki gibi. Kimi çocuk emeklermiş kimiside direk yürürmüş. Her çocuk farklı ve bunlar sanırım öğretilmeyecek şeyler.
Canim ya sorumu sen kacirdim ya cevabini ben
Kacirdim. Kizlardesinim
İstanbuldaki cocuk doktoru cok iyi demistin ismi nedir acep?
Burkadan ses yok hala dimi? Bi de hera17 kayiplarda sanirim
Ondan haber alan var mi???
Canım benim gördüğüm mama sandalyelerinin hepsi bu tarz muşamba vari pegpregonun deri olanı var bide nuna biraz farklı bi cins ama o da kumaş değil yalnız bugün birşey daha takıldı kafama şöyleki bazı mama sandalyelerinin sadece ön ayakları tekerlekli arka ayaklar sabit daha güvenli falan yazıyordu ama neye göre tecrübesizlik zor iş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?