2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin senin ve tüm hasta bebeklerin gerçekten çok zor evlatla sınanmak Allah sabır versin bizde doğumdan sonra 3 gün yatmıştık çok zor bir süreç bebeğinin rahatsızlığı neydi canım

Öle tabi canım herşeyîn başı sağlık ama bi yandanda korkuyorum neden bu kadar çok kilo alıyor die yada bu kadar kilo gelişimini etkilermi die misal hala dönmüyor

benim kızımda dönmüyor canım.. dün komşumuzu gördüm bebeği 7 aylık oda hala dönmüyormuş her çocuk farklı demekki

benim kızımda dönmüyor canım.. dün komşumuzu gördüm bebeği 7 aylık oda hala dönmüyormuş her çocuk farklı demekki

Öle tabi canım ama gel de bunu insanlara anlat bide tostik olunca direkt kilosundan hareket edemiyor obez olmasın cart curt bilmem ne anneyiz etkileniyoruz üzülüyoruz işte

Yok bence gayet iyi, hic uzulmeye degmez, bizim boy da uzun oldugu icin okadar tosbik gorunmuyo. Emekleyincw hepsi çiroz olcak bosver:)

Kızlar hadi sizinkiler tosuncukta dönmüyor
benimki niye dönmüyor acaba??? Tamam bi kaç kez döndü ama hiç istekli değil. Sağa sola oyuncak diziyorum almaya meyletmiyor. Sinirleniyor eline gelsin istiyor. Birde biz sizden yaklaşık bir ay büyüğüz. 19 temmuz doğum tarihimiz.

Sizinkilerin elinde oyuncak tutup ağzına götürmesi ne aşamada merak ediyorum. Çok az tutabiliyor. Tam ağzına gidicekken düşürüyor ellerini yemeye devam ediyor.

önceden bikaç saniye tutabiliyordu hemen düşürüyordu ama artık uzun süre tutabiliyor.. ne bulsa ağızda..

Öle tabi canım ama gel de bunu insanlara anlat bide tostik olunca direkt kilosundan hareket edemiyor obez olmasın cart curt bilmem ne anneyiz etkileniyoruz üzülüyoruz işte

çok haklısın canım ya anneyiz en ufak birşey söylenince hemen üzülüyoruz kırılıyoruz aslında takmamak lazım ama zor...

Sat daşım benim kızların çıtırlığıda paralel gidiyor. Ben 3 gün fazla tuttum içimde yinede 3260 doğurabildim :)) bizde 4 aylıkken 66 cm 6300 idik. Hatta ben bu kiloya da çok sevindim. Durum önceki aylarda daha vahimdi çünkü. Hatta doktor bu a 400-600 arası alması gerekirken 950 almış sadece anne sütü aldığı için bi şey demiyorum dedi. Kilo alsın diye uğraşırken bunları duydum ya benden iyisi yok. :)))

Seninki de keyfine duskun demek ki:))

Aynen bizim kızında dönmeye hiç niyeti yok. Direk doğrulmaya çalışıyor. Kareteciler gibi hop diye birden ayağa kalkacak herhalde:) aynı yürüme olayındaki gibi. Kimi çocuk emeklermiş kimiside direk yürürmüş. Her çocuk farklı ve bunlar sanırım öğretilmeyecek şeyler.

Burkacim cok gecmis olsun.umarim en kisa zamanda saglikli bir sekilde ewinize donersiniz...

maşallah canım kızına uzun boylu olacak
bizim kız ilk ay çok iyi aldı kilo sonra istikrarlı biçimde 600-750 grı aşmadı :)))

hemde hiiiiç niyeti yok dönmeye yere yatırıyorum döndürüyorum ama hanım kılını kıpırdatmıyo gülüyo anca :)
oturmak için deliriyor yüzüsütü yattıgında da emeklemeye çalışıyo totoyu topluyor gerisi yok henüz
her halleri çok güzel çok masum

sert zemine koyunca benim kızımda sadece zorlanarak yüzüstü dönüyor oyuncak konusunda aştı kendini sağındaki solundaki oyuncakları nerden buluyorsa alıp ağzına götürüyor oynuyor bir de emziği düşüyor kendi alıp ağzına koyuyor bazen

aldıgım kıyafetlerin genelde kolları uzun oluyor eşimle kv yanımdaydı sanırım dedim bizim kızın kol boyu kısa olacak kv ne dese beğenirsiniz hareket yaptırın sanki çekince uzayacak :)))) bu arada eşiminde kol boyu kısa

Canim ya sorumu sen kacirdim ya cevabini ben
Kacirdim. Kizlardesinim
İstanbuldaki cocuk doktoru cok iyi demistin ismi nedir acep?

evet canım kusuruma bakma ben soruyu cevaplamamışım
akşam öğrenip yazayım sana, Anadolu yakasındaydı ama tam nerdeydi hatırlamıyorum. capitolün oralarda olabilir

Burkadan ses yok hala dimi? Bi de hera17 kayiplarda sanirim
Ondan haber alan var mi???

bende merak ettim burkayı, sesi çıkmadı hala
evet hera17 de yok sanırım

mesajı yazdıktan sonra Burka nın mesajını gördüm...Allah bütün bebeklere şifa versin, hastalık yüzü göstermesin

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ya yine makatta yırtılmadan dolayı kanama var ve 1 haftadır çekiyorum ama geçmedi. Doktorum krem vermişti geçmişti bir iki günde ama şimdi 1 haftadır kullanıyorum geçmedi doktora da gitmedim çünkü ameliyat diyecek o zaman öyle demişti

Yanlış hatırlamıyorsam aramızdan birinde daha aynı şey vardı bir krem kullanmıştı geçmişti galiba öyle hatırlıyorum.

canım bence iki teker sabit olması daha mantıklı..bizde tiny love anakucağı var, benim koca totolu oğlum kendi gücüyle ana kucağını sallıyor. bu mantıkla eğer mama sandalyesi rahat hareket ederse onu da ittirir diye düşünüyorum

aslında gidip mağazada bakmak lazım, böyle nette görerek olmuyor. ama polly aklıma yatmaya başladı. aklımda 200 tl vermek vardı, amcadanda 100tl hediye parası kopardım. topla etti mi sana 300

benim minnoş da dönmüyor daha kim demiş 4 aylık döner diye yalan :)

kızlar bişi sorcam hamile iken bi yurt dışı alışveriş sitesi paylaşılmıştı. ordan alışveriş yapan memnun olan varmı
bi de nette kıyafet alıp memnun olduğunuz siteler hangiler paylaşırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…