- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.801
bizim hiç uyku problemimiz olmamasına rağmen en kısa dalış süresi 20 dk canım
yalnız şöyle bir güzellik var ; eskiden dalana kadar başında beklerdim şimdi çıkıyorum odadan, telsizden dinliyorum yarım saat falan kendi oyalanıp sonra uyuya kalıyor.
Maşallah canım Allah nazardan saklasın
Aliyi göndereyim de Atahandan uyumayı öğrensin3 gündür 3 saate yakın uğraşıyorum uyutmak icin ( digerleri gürültü yapınca uyumuyor gerci) valla daha kucukken daha iyiydi uykuları , büyüdükce sapitti , sosyalleşme yaramadı bize
Maşallah canım Allah nazardan saklasın
Aliyi göndereyim de Atahandan uyumayı öğrensin3 gündür 3 saate yakın uğraşıyorum uyutmak icin ( digerleri gürültü yapınca uyumuyor gerci) valla daha kucukken daha iyiydi uykuları , büyüdükce sapitti , sosyalleşme yaramadı bize
bide sizin diş geliyor dimi şimdi...ondanda uyumuyordur kuzucuk
Canım chicco poly guzel görünüyor , baktığım sitede 300 tl , 100 U amca verdiyse alabilirsin bence
Atahan paşaya helal olsun yesin yesin büyüsün kuzu :)
100 de kvde versin torunu icin, tamamdir :)
Canım chicco poly guzel görünüyor , baktığım sitede 300 tl , 100 U amca verdiyse alabilirsin bence
Atahan paşaya helal olsun yesin yesin büyüsün kuzu :)
100 de kvde versin torunu icin, tamamdir :)
Chicco poly gerçekten güzel oldukça kapsamlı bi mama sandalyesi ben artık o kadar çok şey aldım ki mama sandalyesinde kendimi tutup hem ucuz hem daha az yer kaplayan bişi istiyorum muhtemelen ikea ya da chicco jazzy den biri olacak. Şu alerjisi bi yoluna girse kızımın artık ağzını şapırdatıp duruo kıyamıyorum günah ya başka şeylerde yemek istio
İnsallah canım , insallah sorunsuz yedirebilirsin ek gıdayı , Allah kolaylık versinChicco poly gerçekten güzel oldukça kapsamlı bi mama sandalyesi ben artık o kadar çok şey aldım ki mama sandalyesinde kendimi tutup hem ucuz hem daha az yer kaplayan bişi istiyorum muhtemelen ikea ya da chicco jazzy den biri olacak. Şu alerjisi bi yoluna girse kızımın artık ağzını şapırdatıp duruo kıyamıyorum günah ya başka şeylerde yemek istio
Bumboyu da verdiysen iyi , para tamam nerdeyseaman kv kendine baksın başka şey istemem :)
sanada mantıklı geldi dimi canım polly? yükseklik ayarı hoşuma gitti en çok, çünkü bizim bahçede de iki masa var farklı yüksekliklerde. yaz gelince evde oturmuyoruz zaten, hep bahçe
bumboyu kullanamamıştık ya bugün onu sattım birineben bumbo, amca derken paranın tamamını toparlıycam sanırım :))
besin alerjisi mi var canım, geçmiş olsun
Bugün de hogg tekniğiyle uyuduk kendi başımıza
Ama sadece 3. Gün uyumadı daha kısa ve daha erken olmuştu
Bugün yine 1 saatte uyudu ve yine saati 10 etti
O teknikte uykuya geçişin gitgide kısalacağını söylüyordu
Bugün 5. Gün ve yine 1 saatte uyudu acaba bi şeyleri yanlış mı yapıyorum
9 gibi uykusu gelince yatağa koydum ama uyumadı kaldır yatır kaldır yatır Ancsk 10 da daldı
Bu yöntemi uygulayıp artık 5 dakikada dalıyor ve akşam 8 de yatıyor diyen var mı arkadaşlar
İnsallah canım , insallah sorunsuz yedirebilirsin ek gıdayı , Allah kolaylık versin
Bumboyu da verdiysen iyi , para tamam nerdeyse
Bence guzel, insallah Atahan da sever tabi , icine sineni al canım , ben bazen daha ucuzu diye baska şey alıyorum sonra icime sinmiyor yine o beğendiğimi alıyorum bu sefer daha cok masraf oluyor
En son Kızıma trenckot tarzı bisey aradim ,ilk beğendiğim pahalıydi diye 3 tane baharlik montu var simdi
Galiba diş gelecek , parmağımı iki damağı arasında öyle bi sıkıyor ki, ellerde sürekli ağızda
İlk bebekte bende yoldan çıkmıştım ama annelik boyle iste, diger cocuklarda tecrubeleniyorsun lüzumsuz seyler daha az alıyorsun belki ama yinede birseyler almadan edemiyorsun , herseyin en iyisi en güzeli onların olsun istiyor insan :))Amin inş canım bende de o var ya daha uygun die chicco bebek arabası aldım ama gözüm hala Mclaren de e bi daha aynısını alamam paparayı yerim eşimden bende diorumki yazın tatilde falan ağır olur bi Mclaren alalım canım pahalı olanı deil ucuz olan olsun falan ama bilmiyorum nereye kadar ve maalesef ben bebeğimle ilgili her konuda böyleyim normalde oğlak burcuyum ve cidden çok tutumluyum ama gel gör ki kızım doğduğundan beri müsriflikte üstüme tanımam acaba diorum ilk bebek heves heyacan yüzünden mi :/
6. Ayda diş çıkacak olsa bile 4. Aydan itibaren damaklar gelişmeye kaşınmaya başlıyormuş canımbende bir kaç kez verdim parmağımı ağzına dediğin gibi ısırıyor resmen çok sıkıyor damaklarını. ellerinden ziyade ne bulursa ağzında sürekli bir şeyler sokacak ağzına. acaba bizde de diş geliyor alabilir mi :44:
Canım sen hangi pompayı kullanıyorsun
Bende medela mini var ama cok gürültülu , insanin kulagi uyusuyor. swing kullanmıştım arkadasım vermişti , o cok rahatti ama geri verdim , fiyatı da 400 e yakın , simdi son cocukta o para verilir mi :s
Lansinoh a baktım fiyat fena degil yorumlarda iyi ama cok gürültülu mu acaba
Canım sen hangi pompayı kullanıyorsun
Bende medela mini var ama cok gürültülu , insanin kulagi uyusuyor. swing kullanmıştım arkadasım vermişti , o cok rahatti ama geri verdim , fiyatı da 400 e yakın , simdi son cocukta o para verilir mi :s
Lansinoh a baktım fiyat fena degil yorumlarda iyi ama cok gürültülu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?