2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım Allah nazardan saklasın
Aliyi göndereyim de Atahandan uyumayı öğrensin 3 gündür 3 saate yakın uğraşıyorum uyutmak icin ( digerleri gürültü yapınca uyumuyor gerci) valla daha kucukken daha iyiydi uykuları , büyüdükce sapitti , sosyalleşme yaramadı bize

canım bende şimdi iyi uyuyor diyorum ama sanki yavaş yavaş sizin duruma doğru yol alıyoruz...
ataktan mı yoksa büyüdükçe oyun mu daha tatlı geliyor anlamadım. hergün 9-10 a kadar uyuyan çocuk bugün sabahın yedisinde yanımda çığlıklar atıyor :) tek gözümü açıp baktım ne oluyor diye, dönencedeki köpeklerle kavga ediyormuş :)

bide sizin diş geliyor dimi şimdi...ondanda uyumuyordur kuzucuk

Canım sen hangi pompayı kullanıyorsun

Bende medela mini var ama cok gürültülu , insanin kulagi uyusuyor. swing kullanmıştım arkadasım vermişti , o cok rahatti ama geri verdim , fiyatı da 400 e yakın , simdi son cocukta o para verilir mi :s
Lansinoh a baktım fiyat fena degil yorumlarda iyi ama cok gürültülu mu acaba

Bebekleri hasta olan bütün anneler geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.

Burka canım hep aklımdaydın dualarım sürekli bebeğin için inşallah iyileşecek.

Canım chicco poly guzel görünüyor , baktığım sitede 300 tl , 100 U amca verdiyse alabilirsin bence
Atahan paşaya helal olsun yesin yesin büyüsün kuzu :)

100 de kvde versin torunu icin, tamamdir :)

Son düzenleme:
Bu arada dönme konusu konuşulmuş benim kızımda dönemeyenlerden geçsn hafta 5 aylık kontrolde sordum doktorun yanında da yan döndü tamam dedi doktor bu ayın hareketi yan dönmek hatta benim kız sürünerek ilerliyor bakın mesela bu da sonraki ayların hareketi bunu erken yapmaya başlamış korkmayın dedi yan dönüosa bu aya tam dönmeyede başlar yani tabi 3 4 ayda dönen bebekler var ama dönmüyorsa geç kalmış demek deil.

Canım chicco poly guzel görünüyor , baktığım sitede 300 tl , 100 U amca verdiyse alabilirsin bence

Chicco poly gerçekten güzel oldukça kapsamlı bi mama sandalyesi ben artık o kadar çok şey aldım ki mama sandalyesinde kendimi tutup hem ucuz hem daha az yer kaplayan bişi istiyorum muhtemelen ikea ya da chicco jazzy den biri olacak. Şu alerjisi bi yoluna girse kızımın artık ağzını şapırdatıp duruo kıyamıyorum günah ya başka şeylerde yemek istio

aman kv kendine baksın başka şey istemem :)
sanada mantıklı geldi dimi canım polly? yükseklik ayarı hoşuma gitti en çok, çünkü bizim bahçede de iki masa var farklı yüksekliklerde. yaz gelince evde oturmuyoruz zaten, hep bahçe
bumboyu kullanamamıştık ya bugün onu sattım birine ben bumbo, amca derken paranın tamamını toparlıycam sanırım :))

besin alerjisi mi var canım, geçmiş olsun

İnsallah canım , insallah sorunsuz yedirebilirsin ek gıdayı , Allah kolaylık versin
Bumboyu da verdiysen iyi , para tamam nerdeyse
Bence guzel, insallah Atahan da sever tabi , icine sineni al canım , ben bazen daha ucuzu diye baska şey alıyorum sonra icime sinmiyor yine o beğendiğimi alıyorum bu sefer daha cok masraf oluyor
En son Kızıma trenckot tarzı bisey aradim ,ilk beğendiğim pahalıydi diye 3 tane baharlik montu var simdi

besin alerjisi mi var canım, geçmiş olsun

Saol canım var bişe ama ne bulamadık yeşil kaka geçmiyor bi türlü yaptığım diyete rağmen kan testlerinide yaptık bişi çıkmadı çok şükür :/ o gün doktordan gizli elma verdim sadece kaka yeşildi başka bi farklılık olmadı hiç anlamadım artık besin alerjisinden ziyade bağırsakla ilgili bi problemi olduğunu düşünüyorum

tam olarak nasıl yapıyorsun. birde daha önce nasıl uyuyordu?

bende başlamak istiyorum. kızım emerek ya da salıncağında sallanarak uyuyor. uykusu geldiğinde yatağına yatırdığım anda hemen tulumunu çekiştiriyor ağzına götürmeye çalışıyor. emme isteği çok fazla bu isteğini nasıl bastıracak bilmiyorum. emzikte almıyor.

Amin inş canım bende de o var ya daha uygun die chicco bebek arabası aldım ama gözüm hala Mclaren de e bi daha aynısını alamam paparayı yerim eşimden bende diorumki yazın tatilde falan ağır olur bi Mclaren alalım canım pahalı olanı deil ucuz olan olsun falan ama bilmiyorum nereye kadar ve maalesef ben bebeğimle ilgili her konuda böyleyim normalde oğlak burcuyum ve cidden çok tutumluyum ama gel gör ki kızım doğduğundan beri müsriflikte üstüme tanımam acaba diorum ilk bebek heves heyacan yüzünden mi :/

Son düzenleme:
Galiba diş gelecek , parmağımı iki damağı arasında öyle bi sıkıyor ki, ellerde sürekli ağızda

bende bir kaç kez verdim parmağımı ağzına dediğin gibi ısırıyor resmen çok sıkıyor damaklarını. ellerinden ziyade ne bulursa ağzında sürekli bir şeyler sokacak ağzına. acaba bizde de diş geliyor alabilir mi :44:

İlk bebekte bende yoldan çıkmıştım ama annelik boyle iste, diger cocuklarda tecrubeleniyorsun lüzumsuz seyler daha az alıyorsun belki ama yinede birseyler almadan edemiyorsun , herseyin en iyisi en güzeli onların olsun istiyor insan :))

6. Ayda diş çıkacak olsa bile 4. Aydan itibaren damaklar gelişmeye kaşınmaya başlıyormuş canım

bebğime su verirken uykulu uykulu dikkat edememişim biraz sıcak olmuş sanırım dili yandı galiba çok ağladı şimdide normalde yapmadığı halde uyanıp uyanıp ağlıyo ne yapabilirim kızlar nettede araştırdım bişey bulmamadım((

Son cocuk? En son 4 de karar kilmamis miydik?

Bilmiyorum onu ben. Avent Natural var bende tam boşaltması için göğsümü sıkıyorum onun dışında memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…