- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.741
stacım hoşgeldin canım
umarım herşey yolundadır, ne güzel katı gıdaya başlamışsınız maşallah kuzuna, nasıl oldu kıznın ufak sağlık sorunları olmuştu düzeldi mi, eşinle nasılsınız, herşey yolundadır umarım canım
o pütürlü verme ve yemek masasında kendin yeken yedirme çok iyi bir yöntem ben de öyle yapıyorum, zaten ona da bi şeyler vermezsek ağzını şapırdatıp duruyor masada
ben 2 aylıktan beri her yemekte onu da masaya oturtuyorum yani kucağıma alıyorum bunun çok etkisi oldu, artık biizm ağzımıza bakıp ağzını şapırdatıyo bi şeyler versek şapur şupur yiyor bi de farklı bi şey yaptığının farkında kollarını bacaklarını çırpıyor mutlu oluyor çok
gelecek ay mam sandalyesine oturtarak yanımıza koyucam ve her yemekte onu da mutlaka oturtucam, ben de pürtümlü verme taraftarıyım, mikser blender falan kullanmıycam, zaten yutabiliyor
o ne canım kinola mı linola mı ne için faydalıymış
Selam kızlarrr tek tek alıntı yapamıyorum malum telden giriyorım bu sebeplen aklımda kalanları yazıyorum
Myhoney canım doğum günün kutlu olsun kayra kuzuyla beraber nice mutlu yaşların olsun
Meltowski : canım salla şunları boşver bık bık konuşsunlar ................. kervan yürür die boşuna dememiş atalarımız :)))
Lubofy : canım çok tatlısın sen ya yazılarını okurken gerçekten sıcaklığını içtenliğini ve samimiyetini kalbimde hissediyorum... İyi ki varsın
Aybike ve beklebekle : kızlar siz çok fenasınız ucuz mama sandalyesi alacağım die hep kendimi telkin ediyorum ama siz aldığınız ve alacağınız pahalı mama sandalyesini öve öve beni tahrik ediyosunuz ama bu yaptığınız çok ayıp:)) yeter uleyn bende polly alıcam zati ablamda da poly var benim oğlumun neyi eksik :)) poposunu polyden aşağı koymasın kuzum :)) 600 lira verip mamaroo almışım oğluma 300 liralık poly de neymiş :))) dierekten havamı da atayım :)))
Atopik ciltler için canım günebakan tavsiye etmişti
Cok alemsin :))) e kocana söz vermistiiin??
Kizlar esas oto koltugundaaaraf cikicak gibi yaa 1 milyara kadar cikiyo fiyatlar puffff
Cok alemsin :))) e kocana söz vermistiiin??
Kizlar esas oto koltugundaaaraf cikicak gibi yaa 1 milyara kadar cikiyo fiyatlar puffff
oyy küçük kuzum benim ya kıyamam ona patatesi fazla kaçırmış demek obur şirin atahan:):):)
canım bizimki de avakadoyu çok çok sevdi, versek yiycek de sindiremiyo zavallım, ben çatalla ezip pürtümlü vermiştim avakadoyu iki gün kakasından avakado çıktı hatta avakado parçaları poposuna falan yapışmıştı hiç sindirememiş annemle gülmekten kırıldık
kerevizi hatırlattığın iyi oldu, haftaya karışımlara geçicem o zaman kereviz yaprağı da katayım
ya 90 cc yi nasıl yiyiecekki bana imkansız geliyor o zaman ememez heralde
bu arada benim kzızında açlık krizleri devam ediyor,
ben organik yulaf unu organik pirinç ve keçi sütünü buldum burda
yoğurdu keçi sütüyle yapacaktım ama beklenin doktoruun söyledikleri aklıma takıldı o inek süütnden yapılan yoğurt ver demiş
iyice araştırmam lazım, o nedenle arada keçi sütü arada inek sütü yoğurdu şeklinde başlıycam ona da bu hafta, ben de yoğurdu pekmezle karıştırmayı düşünüyorum, harnup pekmeziyle
muz vermek için altıncı ayının dolmasını bekliycem kabız olmasından korkuyorum benimki zaten 2-3 günde bir ancak kaka yapıyor
burda doktorlar çok komik, ek gıdaya başlıycakmıyız dedim doktorumuza bana pirinç maması yazdı, 6 saatte bir 180 cc ver dedi, o zaman emememzki 6 saatte bir 180 cc mama yerse, takmışlar bi mama da mama
neden dedim kilosumu az o yüzden mi mama veriyorsunuz, yok diyo sadece mamayla beslenen pek çok bebketen daha iyi kıznın kilosu ve gelişimi dedi, bu mamanın içindeki vitaminler gerekli diyor bir de , e o vitaminleri anne sütünden zaten almıyor mu, çözemiyorum bunların mantığını, o bahsettiği mamayı vermiycem tabiki de, bu kaçıncı doktor bulamadık düzgün bir doktor şu koca ülkede birde fransada tıp eğitimi almış, nasıl bir eğitimse anlamıyorum. o yüzden türk doktorları çok başarılı arkadaşlar ya ve çok bilinçli
Selam kızlarrr tek tek alıntı yapamıyorum malum telden giriyorım bu sebeplen aklımda kalanları yazıyorum
Myhoney canım doğum günün kutlu olsun kayra kuzuyla beraber nice mutlu yaşların olsun
Meltowski : canım salla şunları boşver bık bık konuşsunlar ................. kervan yürür die boşuna dememiş atalarımız :)))
Lubofy : canım çok tatlısın sen ya yazılarını okurken gerçekten sıcaklığını içtenliğini ve samimiyetini kalbimde hissediyorum... İyi ki varsın
Aybike ve beklebekle : kızlar siz çok fenasınız ucuz mama sandalyesi alacağım die hep kendimi telkin ediyorum ama siz aldığınız ve alacağınız pahalı mama sandalyesini öve öve beni tahrik ediyosunuz ama bu yaptığınız çok ayıp:)) yeter uleyn bende polly alıcam zati ablamda da poly var benim oğlumun neyi eksik :)) poposunu polyden aşağı koymasın kuzum :)) 600 lira verip mamaroo almışım oğluma 300 liralık poly de neymiş :))) dierekten havamı da atayım :)))
yani bencede şekerim mamarooyu alan polly alamıyorsa ayıp
şaka bi yanada benim yaptığımı yapsana, mamarooyu sat üzerine ilave et. hatta ilaveye gerek yok, onun parası aldırır pollyi
Kızlar ben birçok yerde okumuştum. Patates ve kerevizde özelliklekerevizde çok fazla zirai ilaç kalıntısı kalıyormuş. O yüzden organik almak gerekiyormuş. Yer altında yetiştikleri için onlarda kaltıntı çok oluyormuş. Niğdeli bir tanıdık anlattıı babasının patates tarlası varmış. Büyümesi için böceklenmemesmesi için vs. Bir sürü ilaç katıyor babam demişti. Tarlayı suladığı havuza ilacı atıyor o su simsiyah oluyor demişti. Ve köylerinde kötü hastalık çok çok fazlaymış
neyse çok karamsar yazdım. Bayadır patates almıyorum. Gerçi patatessiz ev mi olur muhakkkak alınacak ama organik ve ulaşılabilirfiyatlıbulmak istiyorum.
Aybike ve luboyf siz daha şanslısınız. Doğal ürünlere ulaşmanız daha kolay sanki.
Bir de mama sandalyesi bana göre çokçok elzem birşey değil. Büyük oğlumu sandalyesiz büyütmüştüm. Bu aylarda pusetinde yediriyordum. Düzgün oturuca da kucağımızda. Sonrada zaten fevri oluyor nerde isterse orda oturmuştu:)
canım yaaa nasıl kazandırdın bu uyutma tekniğini ben yapamadım. ille de sallanmak istiyor. 2 dündür 9.30 da yatağına yatırıp sallıyorum 10-15 dk içinde uyuyor.
aşamalarını anlatırmısın lütfennnn
okuduğun kitap Mahallenin En Mutlu bebeği mi idi
Rabarbara kaan nasıl oldu???
Rabarbara kaan nasıl oldu???
Oto koltugu fiyatlari acayip. Ama gecendd yazmistim hepsiburadada bolenn hug diye bir marka indirimde. Hala alamadim netleştiremedim cunki. Ama yorumları hep olumlu. Bakmaktavyarar var. Bugun kimse yok dimi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?