2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Lubofcum herşey yolunda cok şükür eylülun kabizlik sorunu ek gıda ile kaybol du hipotroid şu an cok iyi durumda ama denetim altındayız eşimle herşey cok iyi diyemem ama yoluna koyma cabasindayiz vakit buldukca sizi takipteyim senin sirine nasıl isede başladın takip ettiğim kadarıyla allah kolaylik versin...

o kadar ek gıda dediniz ki bana da dank dedi
5 ayın bitmesine 10 günümüz var benim de başlamam lazım artık sanırım.
yararlandığınız bildi edinebileceğim güzel siteler varmı
nerden başlasam bilemedim
sadece yoğurt mayaladığım gün tattırıyordum o kadar

Selam kızlarrr tek tek alıntı yapamıyorum malum telden giriyorım bu sebeplen aklımda kalanları yazıyorum

Myhoney canım doğum günün kutlu olsun kayra kuzuyla beraber nice mutlu yaşların olsun
Meltowski : canım salla şunları boşver bık bık konuşsunlar ................. kervan yürür die boşuna dememiş atalarımız :)))
Lubofy : canım çok tatlısın sen ya yazılarını okurken gerçekten sıcaklığını içtenliğini ve samimiyetini kalbimde hissediyorum... İyi ki varsın
Aybike ve beklebekle : kızlar siz çok fenasınız ucuz mama sandalyesi alacağım die hep kendimi telkin ediyorum ama siz aldığınız ve alacağınız pahalı mama sandalyesini öve öve beni tahrik ediyosunuz ama bu yaptığınız çok ayıp:)) yeter uleyn bende polly alıcam zati ablamda da poly var benim oğlumun neyi eksik :)) poposunu polyden aşağı koymasın kuzum :)) 600 lira verip mamaroo almışım oğluma 300 liralık poly de neymiş :))) dierekten havamı da atayım :)))

Cok alemsin :))) e kocana söz vermistiiin??

Kizlar esas oto koltugundaaaraf cikicak gibi yaa 1 milyara kadar cikiyo fiyatlar puffff

Oto koltugu fiyatlari acayip. Ama gecendd yazmistim hepsiburadada bolenn hug diye bir marka indirimde. Hala alamadim netleştiremedim cunki. Ama yorumları hep olumlu. Bakmaktavyarar var. Bugun kimse yok dimi ya?

Kizlar esas oto koltugundaaaraf cikicak gibi yaa 1 milyara kadar cikiyo fiyatlar puffff

Elbette ikna etmenin yolları bulunur şekerim :)) oto koltuğunu çok iyi incelemek gerekiyor ve paraya acımamak römer şuan akılmdaki markalardan biri cybex besafe bunlarda var listemde kesinlikle isofixli olucak alacağım koltuk onunla ayrı hava atarım bi alayımda :))Avrupa'daki akraba ve tandıklarada bi sorarım hangisini tavsiye ediyorlar ona göre alırım :)))
Bu arada senin minnoş nasıl sığıyor şuanli oto koltuğuna Kaan sığmıyor çok büyük dert bi yerden bi yere gitmek

Bide eşim çok iyi bilirki aklımda bişi kalmaya görsün o mutlaka alınacak :)) şimdi ucuz bişi alsam bile o polyi mutlaka aldıracağımu bilir :)) o zaman daha çok masraf oluyor daha zararlı çıkıyor bu yüzden pek ses çıkarmaz :))

aman canım doktorlar gerçekten enteresan...günde toplam 180cc diyor. biliyorsun Atahanın başından beri kilosu çok iyi ve emmeyi çok seviyor. yani çocuğun ihtiyacı yok. ama bu arada bizim doktor aynı zamanda Sulozların doktoru. ona da kesinlikle 6. aya kadar tattırma bile demiş. anlamadım neye göre başlatıyor ek gıdaya

minik kuzum kıyamam ben ona :))) ne buluyorlar acaba şu avakadonun tadında :) kerevizi ekle bencede canım, hem besin değeri çok yüksek hemde sindirime yardımcı oluyor

bende keçi sütü diye kodlamıştım kafama, araştırdıklarını benimlede paylaşırsan sevinirim canım. tereddüte düştüm şimdi sen böyle diyince

yani bencede şekerim mamarooyu alan polly alamıyorsa ayıp
şaka bi yanada benim yaptığımı yapsana, mamarooyu sat üzerine ilave et. hatta ilaveye gerek yok, onun parası aldırır pollyi

Kızlar ben birçok yerde okumuştum. Patates ve kerevizde özelliklekerevizde çok fazla zirai ilaç kalıntısı kalıyormuş. O yüzden organik almak gerekiyormuş. Yer altında yetiştikleri için onlarda kaltıntı çok oluyormuş. Niğdeli bir tanıdık anlattıı babasının patates tarlası varmış. Büyümesi için böceklenmemesmesi için vs. Bir sürü ilaç katıyor babam demişti. Tarlayı suladığı havuza ilacı atıyor o su simsiyah oluyor demişti. Ve köylerinde kötü hastalık çok çok fazlaymış
neyse çok karamsar yazdım. Bayadır patates almıyorum. Gerçi patatessiz ev mi olur muhakkkak alınacak ama organik ve ulaşılabilirfiyatlıbulmak istiyorum.
Aybike ve luboyf siz daha şanslısınız. Doğal ürünlere ulaşmanız daha kolay sanki.

Bir de mama sandalyesi bana göre çokçok elzem birşey değil. Büyük oğlumu sandalyesiz büyütmüştüm. Bu aylarda pusetinde yediriyordum. Düzgün oturuca da kucağımızda. Sonrada zaten fevri oluyor nerde isterse orda oturmuştu:)

yani bencede şekerim mamarooyu alan polly alamıyorsa ayıp
şaka bi yanada benim yaptığımı yapsana, mamarooyu sat üzerine ilave et. hatta ilaveye gerek yok, onun parası aldırır pollyi

Ehehehe sattım canım mamarooyu ama ucunda. Acık tırtıkladım 200 lira kaldı elimde ama bu ay durumlar mafiş çok açıldık iki tane bebek arabamız var hava atmak gibi olmasın :)) biri hediye gelmişti acaba onu mu satsam diorum oto koltuğuna koyarım o parayı zaten matematikte 3 çocuk yapmam lazımki aldıklarım anca kurtarsın :))

Valla canım şuan en kötü patatesin kilosu 2.5 lira herşey almış yürümüş yumurtanın kolisi 12 lira olacakmış kuru fasulyenin kilosu 13 lira olmuş elektrik su doğalgaza geçirmişler gizli zamı insan markete gitmeye korkuo...yakında Kaan'ın butlarını yemeye başlarız :)))

canım tracy hoggun bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabı, orda 6. bölümdü sanırım tamamen uyku üzerine
ben de nasıl yaptığıma hala inanmıyorum mucize gibi oldu ve gerçekten daha uzun daha derin uyuyor, tüm gece baygın gibi resmen ve gece uykusu artık 12 saat, eskiden 10 saat ve çok bölük pörçük uyurdu, şimdi ilk uykusu 4 saat ve sonrasında iki kez emiyo ve sabahı ediyoruz
bizim şöyle oldu gelişmeler
önceden hep sallıyorduk ayakta kucakta battaniye arasında babasıyla hamak gibi nasıl istersen
ve bu sallamalar 1-1.5 saati buluyordu ne kol ne bacak kalıyordu, bir kaç kez denemiştim yatağına koymayı ama kıyameti koparmıştı o nedenle hiç öyle uyumayacağını düşünmüştüm çünkü o kadar ağlamasına yüreğim dayanmazdı, o ağlamasında ben sallarım ayağımda diye düşünyordum
sonra yine 10 gün önce ayağımda saallarken yatak odamızda çok fazla döndü kollar sürekli hareketli bacaklar sürekli havaya kalkıyor 1 saat oldu sallıyorum yok uyuyamıyo ama gözlwer kapalı belli uyumak isityor saat olmuş akşamın 10u ve 8 buçuktan beri sallıyorum
sonra öyle uyukluyken koydum yatağına ve yarım kundak yaptım, ışık falan kapalı gece lambamız açık, yan çevirip poposuna vurarak şışşşşt sesi çıkardım sakince baktım baya eeee eee diyor uyucak
ama uykuya geçemedi başladı ağlamaya, öyle şiddetli bi ağlama değildi mızırtı ieklinde hemen diğer tarafına çevirdim emziğini verdim sakinleşti, yine gözlerini kapadı ıhhh ıhhh falan diyo bi taraftan başını okşadım gözlerine şakaklarına masaj yaptım, elini öptüm başını öptüm falan vee bi baktım uykuya geçiyor
yarım saat içinde uyudu
sonraki günler artık hiç sallamdım hep yatağına kydum arada mızırdandı ama ağlamasına fırsat vermeden genelde yatağında sakinleştirip uyumasını sağladım çok mızırdandığında kucağıma alıp odada bir iki tur attık hemen geri koydum yatağına
ve böylece sistem oturdu
bence denemelisin denemeden insan hiç olmaz gibi geliyor ama biz bile başardıysak eminim herkes yapar

Bende yerim kaanın koca totsundan.
Allah iyilik versin.

Ben de bahçenin bir köşesine patates eksem mi diye düşünüyorum. Ama birwz zor sitede oturuyoruz izin vermezler herhalde. Böyle okudukça okudukça köye gidip yerleşesim geliyor. Gerçi orda yaşamayı da beceremem bu yaşımdan sonra.

Oto koltugu fiyatlari acayip. Ama gecendd yazmistim hepsiburadada bolenn hug diye bir marka indirimde. Hala alamadim netleştiremedim cunki. Ama yorumları hep olumlu. Bakmaktavyarar var. Bugun kimse yok dimi ya?

Ay herkesin uykusu mu var benim gibi nedir:) hepsiburada o markayi gordum ama sadece orada gordum. Bu oto koltugunu gormeden almak cok icime sinmiyor cunku Allah korusun bi kazada hayat kurtaticak bisi o. Carpisma testlerinde ii puan alanlara bakicam ben onlardan birini secicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…